• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
به نقل از abtin-tehran :
برعکس شما من دوست دارم بخوره تو سر دلار تا یک عده سکه کنن و ادب بشن تا دیگه روی دلار و سکه سرمایه گذاری نکنن .

من هم موافق افزایش قیمت نیستم ولی شما جای دیگه ای برای سرمایه گذاری سراغ دارید ؟؟؟ تنها جایی که هست بخش مسکنه که تاثیر گران شدن مسکن هم خیلی کمتر از دلار نیست .

hamidd_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
برعکس شما من دوست دارم بخوره تو سر دلار تا یک عده سکه کنن و ادب بشن تا دیگه روی دلار و سکه سرمایه گذاری نکنن .

احسنت بر شما......نمیدونم چرا بعضی ها ناراحت میشن دلار بیاد پایین.................والا درست نیست
رو دلار سرمای گذاری کرد و شبو روز بشینی دعا کنی خدایا دلار نیاد پایین بدبخت شیم................................بدبخت ماییم که 4 ماهه نتونستیم بریم دبی خرید کنیم.کل مغازمون خالیه............داریم زیر بار قسطامون کمر خم میکنیم.....

kharkhun

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان در حال حاضر پول گذاشتن تو یک بانک مثل بانک مسکن برای گرفتن وام کار درستی هست؟
ممنون میشم جواب بدید.

به نظر من با اين تورم اينكه بخواي 10 ميليون يكسال بخوابوني اصلا به صلاح نيست
در صورتي كه بشه با كمتر از 3 ميليون وام رو خريد.
البته اگه قصد خريد مسكن داري بايد خيلي عجله بكني

راستي الآن قيمت وام 20 توماني چنده؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
احسنت بر شما......نمیدونم چرا بعضی ها ناراحت میشن دلار بیاد پایین.................والا درست نیست
رو دلار سرمای گذاری کرد و شبو روز بشینی دعا کنی خدایا دلار نیاد پایین بدبخت شیم................................بدبخت ماییم که 4 ماهه نتونستیم بریم دبی خرید کنیم.کل مغازمون خالیه............داریم زیر بار قسطامون کمر خم میکنیم.....

مگه کاسبا هم قسط دارن ؟
پس کارمند چی بگه ؟

کاسبا که اکثرا وضعشون توپه . روی این نوسانات بیشتر از دلار خوردن که

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416

هیچ جای دنیا مردم روی ارزهای خارجی سرمایه گذاری نمیکنند
سرمایه در بانک ها یا در بورس یا در تولید تزریق میشه ولی متاسفانه مردم درایران اصلا توجهی به این مسائل ندارند البته مقصر اصلی ...... هست که مردم رو کردن دلال و کسی اصلا به فکر سرمایه گذاری در تولید نیست .

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80

پیشنهاد شما برای سرمایه های کم ( که راهی به بازار مسکن و یا راه اندازی کسب و کار) ندارند چیه؟ شما که نفی میکنی خوب راهکار هم ارائه بده دوست عزیز.

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
یک سری به پست های ایشون توی بازارچه بزنید میبینید که قیمت هایی که میده از همه بالاتره پس بایدم ناراحت بشه چون به این آدما میگن نون به نرخ روز خور

نکنه این مال خود صرافی هست الکی جو میده که قیمت پایین نیومده؟؟

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
دولت نرخ دلار مرکز مبادلات رو واسه امروز 160 تومن بالا برده !!!!!!!!!!

یعنی 2670 تومن

این کار دولت چه معنی میده؟ یعنی میخوان قیمت دلار بره بالا عمدا"!؟

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
من هم موافق افزایش قیمت نیستم ولی شما جای دیگه ای برای سرمایه گذاری سراغ دارید ؟؟؟ تنها جایی که هست بخش مسکنه که تاثیر گران شدن مسکن هم خیلی کمتر از دلار نیست .

اگه بخواید اینطور استدلال کنید جسارت نشه ، قاچاق مواد و اسلحه سود خیلی بیشتری داره

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
بوی بهار 91 میاد که دلال ها و صرافی ها به زور قیمتو آوردن پایین بعد ولش کردن رفت فضا !
گند زدن دلال ها.... بر چه مبنایی قیمتو پایین بالا میکنن اونم ثانیه ای اصلا معلوم نیست ......

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
دولت نرخ دلار مرکز مبادلات رو واسه امروز 160 تومن بالا برده !!!!!!!!!!

یعنی 2670 تومن

این کار دولت چه معنی میده؟ یعنی میخوان قیمت دلار بره بالا عمدا"!؟
امروز اومد پایین و شده ۲۴,۹۵۵

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
امروز عصر قیمت فروش 3250 الی 3300 بود. جالبه که دیگه قیمت 50 تومن 100 تومن میره بالا. یه زمانی یادمه 2 تومن الی 10 تومن دامنه نوسان بود. الان فرضاً در این لحظه قیمت هست 3250 ، میری یه دور میزنی برمیگردی ، شده 3350.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
مهمترین دستاورد این جریانات ارز این بود که قیمت کلا گم شد :D. دیگه الان ارز تو کشور 700 قیمتی شده ، هر کی هرچی دلش میخواد میگه
من دیروز از چند تا صرافی معتبر قیمت گرفتم. خرید 2920 بود و فروش حدود 3 تومن. میخواستم بخرم که دیدم پول همراهم نیست:(

به نظر من قیمت دلار در یکسال آینده بین 3200 تا 4 هزار نوسان میکنه - با یه ذره بالا و پایین- ، هر کس زیر 3200 خرید کنه سود کرده

پ.ن: بر عکس اون چند نفر ، من دوست دارم دلار تا 10000 تومن بره بالا ، تا یه عده سکته کنن و ادب بشن تا دیگه تو کار مردم فضولی نکنن:D. هر کسی مالک مالشه ، هر جوری هم که دوست داشته باشه میتونه خرجش کنه

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
من واقعا واسم سواله ک قیمت دلاار چجوری تعین میشه؟ فرض کن فردا صبح ساعت 12 دلار 3000 تومن هست....ساعت 13 میری صرافی طرف یه زنگ میزنه میگه بهت مثلا 3100 تومن. این قیمت رو کی تعین میکنه؟ کی تصمیم گیرنده هست که آره آقا جون 100 تومن گرون بشه؟

واقعا توی اون یک ساعت چخ اتفاقی میوفته؟

ممنون میشم یکی که وارد هست توضیح بده.

hamidd_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مگه کاسبا هم قسط دارن ؟
پس کارمند چی بگه ؟

کاسبا که اکثرا وضعشون توپه . روی این نوسانات بیشتر از دلار خوردن که

نه فقط کارمندا قسط دارن...............عزیز شما کلسب نیستی درک نمیکنی........وقتی جنسی تو انبارامون نیست چطور تو این نوسانات رو دلار خوردیم..جنسامون هم مصرفی لازم نیست که الان با این دلار بریم بخریم راحتم بخرن..........نه داداش.کارمندا حقوق قبلشونم سر جاشه و ماها کاسبا فقط اجاره میدیم.اونوقت یه عده اینجا فکر خرید و فروش ارزن.......

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
قیمت طلا هم دوباره برگشت سر جاش بنابر این به احتمال فراوان فردا مجدداً شاهد دلار 3500 تومانی خواهیم بود.

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
مهمترین دستاورد این جریانات ارز این بود که قیمت کلا گم شد :D. دیگه الان ارز تو کشور 700 قیمتی شده ، هر کی هرچی دلش میخواد میگه
من دیروز از چند تا صرافی معتبر قیمت گرفتم. خرید 2920 بود و فروش حدود 3 تومن. میخواستم بخرم که دیدم پول همراهم نیست:(

به نظر من قیمت دلار در یکسال آینده بین 3200 تا 4 هزار نوسان میکنه - با یه ذره بالا و پایین- ، هر کس زیر 3200 خرید کنه سود کرده

پ.ن: بر عکس اون چند نفر ، من دوست دارم دلار تا 10000 تومن بره بالا ، تا یه عده سکته کنن و ادب بشن تا دیگه تو کار مردم فضولی نکنن:D. هر کسی مالک مالشه ، هر جوری هم که دوست داشته باشه میتونه خرجش کنه

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085

نه خیر هرکسی مالک مال خودشه ولی نمیتونه در هر راهی صرف کنه
همیشه سرمایه گذاری روی ارز با ریسک بالایی همراه بوده همین الان که همه انتظار دارن قیمت به شدت بالا امکان داره قیمتها به شدت سقوط کنه و البته برعکسش هم میشه
پس مواظب قلبتون باشین

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
پ.ن: بر عکس اون چند نفر ، من دوست دارم دلار تا 10000 تومن بره بالا ، تا یه عده سکته کنن و ادب بشن تا دیگه تو کار مردم فضولی نکنن:D.

اتفاقاً هیچی نمیشه ! همه بدبختی میره برا مردم عادی !

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
نه فقط کارمندا قسط دارن...............عزیز شما کلسب نیستی درک نمیکنی........وقتی جنسی تو انبارامون نیست چطور تو این نوسانات رو دلار خوردیم..جنسامون هم مصرفی لازم نیست که الان با این دلار بریم بخریم راحتم بخرن..........نه داداش.کارمندا حقوق قبلشونم سر جاشه و ماها کاسبا فقط اجاره میدیم.اونوقت یه عده اینجا فکر خرید و فروش ارزن.......

دوست کاسب من
کاسب وقتی جنس میره بالا جنساشم میره بالا
از طرف دیگه دامنه سود کاسب درصدی هستش پس میزان درآمد خالصش هم بیشتر میشه و فشار خیلی کمتری رو تحمل میکنه

اما کارمند و کارگر بد بخت
در آمدش ثابته و باید تا سر سال صب کنه و فشار تورم 150 درصدی رو تا سر سال به دوش بکشه

تازه آخرش چی میشه - دولت میاد میگه تورم 20 درصد بوده و اون 150 درصد تورم کالاهای اساسی نبوده
بعدم حقوق ها رو 15 درصد زیاد میکنن و یه اقتصاد دان رو میفرستن میگه در شرایط بحران و جنگ اقتصادی
لزومی نداره افزایش حقوق با تورم برابر باشه

این یعنی فقیر تر شدن کارمندا و کارگرها

قضیه ای که تو 30 سال گذشته دائما تکرار شده

برا همینه که میگن در زمان شاه کارمندا وضعشون توپ بود ولی الان ...

کارمند و کارگر همواره یک سال از تورم عقب تره و افزایش حقوقش به میزان تورم نیست

اوایل انقلاب یه کارمند حدود 1000 دلار حقوق میگرفت که روندی که گفته شد تا امروز به کمتر از 350 دلار رسیده

قیمت طلا هم دوباره برگشت سر جاش بنابر این به احتمال فراوان فردا مجدداً شاهد دلار 3500 تومانی خواهیم بود.

آخه طلا به دلار چه ربطی داره
این چه مملکتیه ما داریم
وقتی انس میره بالا یعنی ارزش دلار کم شده و تقاضا برای خرید طلا بیشتر
ولی اینجا انس که میره بالا دلارم میره بالا :blink:

بالا