mkhr2max
Registered User
امروز دوباره بالا کشیده!:wacko:
دلار همین الان 3130 صرافی سامان
دلال ها 3080 هم میدن
خرید هم اصلا ندارند .
امروز دوباره بالا کشیده!:wacko:
جناب mehr2max میتونید بگید از کجا به این نتیجه رسیدید که نرخ دلار در زمان خاتمی 4000 تومان بوده ؟! مگر در امد اون موقع خاتمی بیشتر از در امد همین الان که تحریم هستیم بوده ؟
فرض بگیریم ! نفت بشکه ای 10 دلار ... در زمان خاتمی .. ( اگر 3 میلیون بشکه باشه) میشه چقدر =
نفت بشکه 100 دلار در زمان احمدی نژاد اگر بشکه ای 100 دلار باشه میشه چقدر =
در زمان خاتمی قیمت دلار منطقی بود ... یعنی با واردات و صادرات و نقدینگی در جامعه و تولید ملی و ....... همخوانی داشت .. !
اینکه بگیم در اون زمان هم قیمت دلار 4000 تومان و با سوبسید فروش نفت ! پایین نگه داشته شده ! اصلا عملی هست ( اون هم با بشکه ای 10 دلار) و اون حجم ساخت و ساز زیر بنایی و ..........
دوست عزیز ؛ به طور فرض قیمت رو 4 تومن گفتم ؛ نه به قطع ؛ همان طور که بالا اشاره کردم ؛ یافتن نرخ واقعی دلار در اون زمان به توجه به فاکتورهای بسیار زیادی که اشاره شد کاری بس پیچیده است .
هدف عنوان از نرخ ثابت نگه داشتن تقریبی نرخ دلار در برابر ریال بود .
منظور از همون زمان برای پایین نگاه داشتن نرخ دلار سوبسید داده می شد .
همون موقع نرخ تورم سالانه حداقل 50 درصد بود ؛ اما نرخ دلار 5 درصد هم افزیش نداشت .
مورد بعدی قیمت نفت ؛ کاملا درسته در دوران قبل ما 4 میلیون بشکه نفت با قیمت 10 دلار صادر می کردیم ؛ الان اوایل دولت 9
روزانه 2 میلیون که از 20 دلار به بالا شروع شد و حجم صادرات نفت خام روز به روز کاهش یافت که الان به جرات بشه گفت روزانه 500 هزار تا هم صادر نمی شه و همین هم پولش رو به دلار نمی شه گرفت .
دوست عزیز ؛ به طور فرض قیمت رو 4 تومن گفتم ؛ نه به قطع ؛ همان طور که بالا اشاره کردم ؛ یافتن نرخ واقعی دلار در اون زمان به توجه به فاکتورهای بسیار زیادی که اشاره شد کاری بس پیچیده است .
هدف عنوان از نرخ ثابت نگه داشتن تقریبی نرخ دلار در برابر ریال بود .
منظور از همون زمان برای پایین نگاه داشتن نرخ دلار سوبسید داده می شد .
همون موقع نرخ تورم سالانه حداقل 50 درصد بود ؛ اما نرخ دلار 5 درصد هم افزیش نداشت .
مورد بعدی قیمت نفت ؛ کاملا درسته در دوران قبل ما 4 میلیون بشکه نفت با قیمت 10 دلار صادر می کردیم ؛ الان اوایل دولت 9
روزانه 2 میلیون که از 20 دلار به بالا شروع شد و حجم صادرات نفت خام روز به روز کاهش یافت که الان به جرات بشه گفت روزانه 500 هزار تا هم صادر نمی شه و همین هم پولش رو به دلار نمی شه گرفت .
عزیز متوجه منظورتون شدم !
ولی شما داری اقتصادی رو با اقتصادی مقایسه میکنی ! که اصلا قابل قیاس نیست و نخواهد بود ...
تورم در زمان خاتمی بیشتر همیشه بین 10 تا 20 درصد بود ! ... در سال های اخر هم رسید به 13 درصد که قرار بود تک نرخی بشه ! ... امار و ارقامی که توسط دولت خاتمی ارائه میشد را با امار و ارقام این دولت قیاس نکنید ! وقتی این دولت میگه 20 درصد یعنی 100 الی 200 درصد . وقتی هم میگه 10 درصد یعنی 50 الی 100 درصد ... چرا که نهادی وجود نداره که اگر نرخ من در اوردی رو اعلام کرد ازش بپرسه چگونه؟!
اما زمان خاتمی سازمان های نظارتی هنوز حذف نشده بودند و هر نرخی درست اعلام میشد .
سال 83 یک گرم طلا 8700 تومان قیمت داشت ...
الان ایران نزدیک به 1 میلیون بشکه نفت طبق ادعاهای سایتهای داخلی صادر میکنه ! با این حساب هم مشکلی از جهت در امد نداریم (چرا که با نفت 10 دلاری اگر محاسبه کنیم) میشود 10 میلیون بشکه نفت دلاری..
دلیل اصلی اینکه به مشکل خورده ایم !
سو مدیریت است
تولید نابود شده
واردات افزایش بی رویه داشته
فساد اداری بسیار زیاد شده
نقدینگی هم به شدت (بدون تناسب با تولید) افزایش داشته ..
تا اونجا که من اطلاع دارم سال 83-4 نرخ تورم کمتر از 15% بود و مخصوصا سال 84-5 داشت تک رقمی میشد اما با بی مدیریتی هایی که صورت گرفت الان به اینجا رسیدیم ، شما نرخ %50 رو از کجا آوردی!؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
بر اساس کدوم منطق علمی و آماری میگین تورم اعلامی بانک مرکزی اشتباه هست؟؟؟؟ مگه کالاهایی رو که آمار میگیرن دارین؟؟؟؟؟
ار همون جایی که شما الان میگی تورم 100 درصده!
آماری که دولتها ارائه می کنند نه ؛
آماری که مردم سالانه تو پوشاک و مواد غذایی وپخش مسکن با گوشت و پوست خودشون حس می کنند .
شک نیست که آمارها در این کشور جهت دار بوده است .
و همچنین با تشکر از دوست عزیز pulp_152
قطعا سومدیریت و اختلاس ها و سیاست های غلط در مورد تولید به این روز در آورده است .
البته بازم هست ؛ همین امروز اعلام کردند 75 قلم کالا وارداتش ممنوع شد .
همه چی بر پایه بدون علم و تصمیمات عجولانه بدون داشتن زیر بنای کافی برای ارائه محصول جایگزین .
الان صاحبش میاد ؛ بحث سیاسی ممنوع .
امیدواریم اینجا هم درست بشه و همگی در کنار همدیگر برای ایرانی آباد تلاش کنیم فارغ از جهت مداری ها و کش وقوص های جناحی .
خب امروز دید که اوباما دوباره برنده شد . عرض نکردم قدرت لابی ها در آمریکا و سیستم رو بشناسید ؟ لابی آی پک کلیدی ترین لابی در آمریکا هست (سرچ کنید چون موضوع این لابی جز خط قرمز ها هست نمی تونم مو شکافیش کنم)
تا زمانی که تحریم ها برداشته نشه قیمت غیر ممکنه بیاد زیر 3 تومن , حاج حسین هم برنده شد وگرنه قیمت همین الان روی 5 تومن میشدتبریک به همه هوادارانش تا 4 سال دیگه دوباره هر روز زجر کش کشدن آدمها تو خاور میانه .
خب امروز دید که اوباما دوباره برنده شد . عرض نکردم قدرت لابی ها در آمریکا و سیستم رو بشناسید ؟ لابی آی پک کلیدی ترین لابی در آمریکا هست (سرچ کنید چون موضوع این لابی جز خط قرمز ها هست نمی تونم مو شکافیش کنم)
بر اساس محاسبه تورم بر رو اجناس عادی هم میشه اینو فهمید . برای مثال اقلامی که در خوار و بار فروشی موجود هست . دیگه سر خودمون رو کلاه نزاریم بهتره ! بحث رو به حاشیه نکشید پستی که هم دادید به هیچ عنوان حتی به عنوان تاپیک نداره ولی حق زیر سوال بردن شعور کاربران رو ندارید مبنای محاسبات دولی در این مملکت با واقعیت که هر روز داریم مایحتاج دولتی رو میخریم خیلی فرق میکنه
دکتر یه جا بچه ها رو به دوری از بازار ارز توصیه کرده بودید میشه بگید این قضیه شامل طلا و سکه هم میشه؟ چون اینها به ارز وابسته هستند.
البته خود دولت اسرائیل و نتانیاهو دوست داشتند رامنی ببره - رامنی رفیق قدیمی نتانیاهو بوده
اوباما توی این مدت روابط خوبی با اسرائیل نداشته و توی این 4 سال اصلا به اسرائیل نرفت فقط یکبار در زمانی که نامزد انتخابات 2008 بود رفته
اوباما گفته بود اسرائیل باید به مرزهای 1967 برگرده - ولی جمهوری خواهها اورشلیم رو پایتخت جدا نشدنی اسرائیل میدونند
ولی با همه این تفاسیر یهودی های آمریکا به صورت سنتی به دموکراتها رای میدند
نتایج انتخابات امریکا به نظرتون چجوری تاثیرش رو روی بازار ارز توی کشور میزاره
؟