• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
جناب mehr2max میتونید بگید از کجا به این نتیجه رسیدید که نرخ دلار در زمان خاتمی 4000 تومان بوده ؟! مگر در امد اون موقع خاتمی بیشتر از در امد همین الان که تحریم هستیم بوده ؟

فرض بگیریم ! نفت بشکه ای 10 دلار ... در زمان خاتمی .. ( اگر 3 میلیون بشکه باشه) میشه چقدر =

نفت بشکه 100 دلار در زمان احمدی نژاد اگر بشکه ای 100 دلار باشه میشه چقدر =

در زمان خاتمی قیمت دلار منطقی بود ... یعنی با واردات و صادرات و نقدینگی در جامعه و تولید ملی و ....... همخوانی داشت .. !

اینکه بگیم در اون زمان هم قیمت دلار 4000 تومان و با سوبسید فروش نفت ! پایین نگه داشته شده ! اصلا عملی هست ( اون هم با بشکه ای 10 دلار) و اون حجم ساخت و ساز زیر بنایی و ..........

دوست عزیز ؛ به طور فرض قیمت رو 4 تومن گفتم ؛ نه به قطع ؛ همان طور که بالا اشاره کردم ؛ یافتن نرخ واقعی دلار در اون زمان به توجه به فاکتورهای بسیار زیادی که اشاره شد کاری بس پیچیده است .
هدف عنوان از نرخ ثابت نگه داشتن تقریبی نرخ دلار در برابر ریال بود .
منظور از همون زمان برای پایین نگاه داشتن نرخ دلار سوبسید داده می شد .
همون موقع نرخ تورم سالانه حداقل 50 درصد بود ؛ اما نرخ دلار 5 درصد هم افزیش نداشت .
مورد بعدی قیمت نفت ؛ کاملا درسته در دوران قبل ما 4 میلیون بشکه نفت با قیمت 10 دلار صادر می کردیم ؛ الان اوایل دولت 9
روزانه 2 میلیون که از 20 دلار به بالا شروع شد و حجم صادرات نفت خام روز به روز کاهش یافت که الان به جرات بشه گفت روزانه 500 هزار تا هم صادر نمی شه و همین هم پولش رو به دلار نمی شه گرفت .

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
دوست عزیز ؛ به طور فرض قیمت رو 4 تومن گفتم ؛ نه به قطع ؛ همان طور که بالا اشاره کردم ؛ یافتن نرخ واقعی دلار در اون زمان به توجه به فاکتورهای بسیار زیادی که اشاره شد کاری بس پیچیده است .
همون موقع نرخ تورم سالانه حداقل 50 درصد بود ؛ اما نرخ دلار 5 درصد هم افزیش نداشت .
مورد بعدی قیمت نفت ؛ کاملا درسته در دوران قبل ما 4 میلیون بشکه نفت با قیمت 10 دلار صادر می کردیم ؛ الان اوایل دولت 9
روزانه 2 میلیون که از 20 دلار به بالا شروع شد و حجم صادرات نفت خام روز به روز کاهش یافت که الان به جرات بشه گفت روزانه 500 هزار تا هم صادر نمی شه و همین هم پولش رو به دلار نمی شه گرفت .

عزیز متوجه منظورتون شدم !

ولی شما داری اقتصادی رو با اقتصادی مقایسه میکنی ! که اصلا قابل قیاس نیست و نخواهد بود ...

تورم در زمان خاتمی بیشتر همیشه بین 10 تا 20 درصد بود ! ... در سال های اخر هم رسید به 13 درصد که قرار بود تک نرخی بشه ! ... امار و ارقامی که توسط دولت خاتمی ارائه میشد را با امار و ارقام این دولت قیاس نکنید ! وقتی این دولت میگه 20 درصد یعنی 100 الی 200 درصد . وقتی هم میگه 10 درصد یعنی 50 الی 100 درصد ... چرا که نهادی وجود نداره که اگر نرخ من در اوردی رو اعلام کرد ازش بپرسه چگونه؟!

اما زمان خاتمی سازمان های نظارتی هنوز حذف نشده بودند و هر نرخی درست اعلام میشد .

سال 83 یک گرم طلا 8700 تومان قیمت داشت ...

الان ایران نزدیک به 1 میلیون بشکه نفت طبق ادعاهای سایتهای داخلی صادر میکنه ! با این حساب هم مشکلی از جهت در امد نداریم (چرا که با نفت 10 دلاری اگر محاسبه کنیم) میشود 10 میلیون بشکه نفت دلاری..

دلیل اصلی اینکه به مشکل خورده ایم !

سو مدیریت است

تولید نابود شده

واردات افزایش بی رویه داشته

فساد اداری بسیار زیاد شده

نقدینگی هم به شدت (بدون تناسب با تولید) افزایش داشته ..

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من ساعت 2بازار بودم قیمت خریدو 260-70 میگفتن فروش هم نداشتن.
پلیس حضور داشت ملت هم در گوشی یا موبایلی درباره قیمتا به همدیگه خبر میدادن.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

تا اونجا که من اطلاع دارم سال 83-4 نرخ تورم کمتر از 15% بود و مخصوصا سال 84-5 داشت تک رقمی میشد اما با بی مدیریتی هایی که صورت گرفت الان به اینجا رسیدیم ، شما نرخ %50 رو از کجا آوردی!؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
عزیز متوجه منظورتون شدم !

ولی شما داری اقتصادی رو با اقتصادی مقایسه میکنی ! که اصلا قابل قیاس نیست و نخواهد بود ...

تورم در زمان خاتمی بیشتر همیشه بین 10 تا 20 درصد بود ! ... در سال های اخر هم رسید به 13 درصد که قرار بود تک نرخی بشه ! ... امار و ارقامی که توسط دولت خاتمی ارائه میشد را با امار و ارقام این دولت قیاس نکنید ! وقتی این دولت میگه 20 درصد یعنی 100 الی 200 درصد . وقتی هم میگه 10 درصد یعنی 50 الی 100 درصد ... چرا که نهادی وجود نداره که اگر نرخ من در اوردی رو اعلام کرد ازش بپرسه چگونه؟!

اما زمان خاتمی سازمان های نظارتی هنوز حذف نشده بودند و هر نرخی درست اعلام میشد .

سال 83 یک گرم طلا 8700 تومان قیمت داشت ...

الان ایران نزدیک به 1 میلیون بشکه نفت طبق ادعاهای سایتهای داخلی صادر میکنه ! با این حساب هم مشکلی از جهت در امد نداریم (چرا که با نفت 10 دلاری اگر محاسبه کنیم) میشود 10 میلیون بشکه نفت دلاری..

دلیل اصلی اینکه به مشکل خورده ایم !

سو مدیریت است

تولید نابود شده

واردات افزایش بی رویه داشته

فساد اداری بسیار زیاد شده

نقدینگی هم به شدت (بدون تناسب با تولید) افزایش داشته ..

بر اساس کدوم منطق علمی و آماری میگین تورم اعلامی بانک مرکزی اشتباه هست؟؟؟؟ مگه کالاهایی رو که آمار میگیرن دارین؟؟؟؟؟

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
تا اونجا که من اطلاع دارم سال 83-4 نرخ تورم کمتر از 15% بود و مخصوصا سال 84-5 داشت تک رقمی میشد اما با بی مدیریتی هایی که صورت گرفت الان به اینجا رسیدیم ، شما نرخ %50 رو از کجا آوردی!؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

آماری که دولتها ارائه می کنند نه ؛
آماری که مردم سالانه تو پوشاک و مواد غذایی وپخش مسکن با گوشت و پوست خودشون حس می کنند .
شک نیست که آمارها در این کشور جهت دار بوده است .

و همچنین با تشکر از دوست عزیز pulp_152
قطعا سومدیریت و اختلاس ها و سیاست های غلط در مورد تولید به این روز در آورده است .
البته بازم هست ؛ همین امروز اعلام کردند 75 قلم کالا وارداتش ممنوع شد .
همه چی بر پایه بدون علم و تصمیمات عجولانه بدون داشتن زیر بنای کافی برای ارائه محصول جایگزین .

الان صاحبش میاد ؛ بحث سیاسی ممنوع .
امیدواریم اینجا هم درست بشه و همگی در کنار همدیگر برای ایرانی آباد تلاش کنیم فارغ از جهت مداری ها و کش وقوص های جناحی .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بر اساس کدوم منطق علمی و آماری میگین تورم اعلامی بانک مرکزی اشتباه هست؟؟؟؟ مگه کالاهایی رو که آمار میگیرن دارین؟؟؟؟؟

ار همون جایی که شما الان میگی تورم 100 درصده!

بر اساس محاسبه تورم بر رو اجناس عادی هم میشه اینو فهمید . برای مثال اقلامی که در خوار و بار فروشی موجود هست . دیگه سر خودمون رو کلاه نزاریم بهتره ! بحث رو به حاشیه نکشید پستی که هم دادید به هیچ عنوان حتی به عنوان تاپیک نداره ولی حق زیر سوال بردن شعور کاربران رو ندارید مبنای محاسبات دولی در این مملکت با واقعیت که هر روز داریم مایحتاج دولتی رو میخریم خیلی فرق میکنه

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
تا زمانی که تحریم ها برداشته نشه قیمت غیر ممکنه بیاد زیر 3 تومن , حاج حسین هم برنده شد وگرنه قیمت همین الان روی 5 تومن میشد :( تبریک به همه هوادارانش تا 4 سال دیگه دوباره هر روز زجر کش کشدن آدمها تو خاور میانه .

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آماری که دولتها ارائه می کنند نه ؛
آماری که مردم سالانه تو پوشاک و مواد غذایی وپخش مسکن با گوشت و پوست خودشون حس می کنند .
شک نیست که آمارها در این کشور جهت دار بوده است .

و همچنین با تشکر از دوست عزیز pulp_152
قطعا سومدیریت و اختلاس ها و سیاست های غلط در مورد تولید به این روز در آورده است .
البته بازم هست ؛ همین امروز اعلام کردند 75 قلم کالا وارداتش ممنوع شد .
همه چی بر پایه بدون علم و تصمیمات عجولانه بدون داشتن زیر بنای کافی برای ارائه محصول جایگزین .

الان صاحبش میاد ؛ بحث سیاسی ممنوع .
امیدواریم اینجا هم درست بشه و همگی در کنار همدیگر برای ایرانی آباد تلاش کنیم فارغ از جهت مداری ها و کش وقوص های جناحی .

اون زمانا بنظرم تورم همون حدودا بود ، جنسا سال به سال نرخش عوض میشد اما الان به ماه هم نمیکشه :(

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خب امروز دید که اوباما دوباره برنده شد . عرض نکردم قدرت لابی ها در آمریکا و سیستم رو بشناسید ؟ لابی آی پک کلیدی ترین لابی در آمریکا هست (سرچ کنید چون موضوع این لابی جز خط قرمز ها هست نمی تونم مو شکافیش کنم)

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
خب امروز دید که اوباما دوباره برنده شد . عرض نکردم قدرت لابی ها در آمریکا و سیستم رو بشناسید ؟ لابی آی پک کلیدی ترین لابی در آمریکا هست (سرچ کنید چون موضوع این لابی جز خط قرمز ها هست نمی تونم مو شکافیش کنم)

البته خود دولت اسرائیل و نتانیاهو دوست داشتند رامنی ببره - رامنی رفیق قدیمی نتانیاهو بوده
اوباما توی این مدت روابط خوبی با اسرائیل نداشته و توی این 4 سال اصلا به اسرائیل نرفت فقط یکبار در زمانی که نامزد انتخابات 2008 بود رفته
اوباما گفته بود اسرائیل باید به مرزهای 1967 برگرده - ولی جمهوری خواهها اورشلیم رو پایتخت جدا نشدنی اسرائیل میدونند
ولی با همه این تفاسیر یهودی های آمریکا به صورت سنتی به دموکراتها رای میدند

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
نتایج انتخابات امریکا به نظرتون چجوری تاثیرش رو روی بازار ارز توی کشور میزاره
؟

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
تا زمانی که تحریم ها برداشته نشه قیمت غیر ممکنه بیاد زیر 3 تومن , حاج حسین هم برنده شد وگرنه قیمت همین الان روی 5 تومن میشد :( تبریک به همه هوادارانش تا 4 سال دیگه دوباره هر روز زجر کش کشدن آدمها تو خاور میانه .

اتفاقا اوس حسین با پنبه سر می بره
اکثر مستبدین دنیا رو به خاک نشونده و تو این 4سال دوم هم بقیه شونو

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61

دکتر یه جا بچه ها رو به دوری از بازار ارز توصیه کرده بودید میشه بگید این قضیه شامل طلا و سکه هم میشه؟ چون اینها به ارز وابسته هستند.

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
بر اساس محاسبه تورم بر رو اجناس عادی هم میشه اینو فهمید . برای مثال اقلامی که در خوار و بار فروشی موجود هست . دیگه سر خودمون رو کلاه نزاریم بهتره ! بحث رو به حاشیه نکشید پستی که هم دادید به هیچ عنوان حتی به عنوان تاپیک نداره ولی حق زیر سوال بردن شعور کاربران رو ندارید مبنای محاسبات دولی در این مملکت با واقعیت که هر روز داریم مایحتاج دولتی رو میخریم خیلی فرق میکنه

بسیار زیبا ، پاسخ منطقی و کوبنده ای بود

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
دکتر یه جا بچه ها رو به دوری از بازار ارز توصیه کرده بودید میشه بگید این قضیه شامل طلا و سکه هم میشه؟ چون اینها به ارز وابسته هستند.

آره دکترجان منم همین سوال رو دارم، اینکه فرمودین از بازار ارز دوری کنیم واسه اینه که احتمال میدید به علت نوسان شدیدی که تماما هم باعثش بانک مرکزی و دولت خواهند بود متضرر بشیم
یا به این دلیل که فکر میکنید ممکنه اتفاقی بیفته یا خبر خاصی بیرون بیاد که باعث بشه ارز ناگهان شدیدا سقوط کنه و حکایت قطعنامه بشه؟؟؟

ممنون میشم اگه یه خورده موضوع رو بازکنید.
باور بفرمائید من به شخصه از زمانی که فروم سوت و کور شده فقط به امید دیدن نظرات و تحلیلهای شما به پی تی میام،
اما حیف که شما دیگه مثل سابق تمایلی به تحلیل و به اشتراک گذاشتن نظراتتون با بچه های فروم ندارین....

امیدوارم اینبار محبت کنید و ما رو راهنمایی کنید چون واقعا اوضاع پیچیده و غیرقابل پیشبینی شده
پیشاپیش ممنون دکترجان

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

البته خود دولت اسرائیل و نتانیاهو دوست داشتند رامنی ببره - رامنی رفیق قدیمی نتانیاهو بوده
اوباما توی این مدت روابط خوبی با اسرائیل نداشته و توی این 4 سال اصلا به اسرائیل نرفت فقط یکبار در زمانی که نامزد انتخابات 2008 بود رفته
اوباما گفته بود اسرائیل باید به مرزهای 1967 برگرده - ولی جمهوری خواهها اورشلیم رو پایتخت جدا نشدنی اسرائیل میدونند
ولی با همه این تفاسیر یهودی های آمریکا به صورت سنتی به دموکراتها رای میدند

اتفاقا در اظهارات صریح اعضای آیپک نسبت به آینده اوباما ابراز نا‌امیدی شده و از جامعه یهودیان می‌ خواد خود را ملزم به حمایت از جمهوری خواهان كه همیشه مواضعی مشترک و مطمئن نسبت به تل‌آویو دارند، بدانند .
اونا حتی از جمهوری خواهان به عنوان سربازان مجازی ارتش اسرائیل تقدیر كرده ‌اند.
نتیجه:انتخاب اوباما با مواضع این کمیته
(حداقل به ظاهر) در تضاد بوده و نظر persiastore تایید میشه.
البته با اجازه دکتر

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
نتایج انتخابات امریکا به نظرتون چجوری تاثیرش رو روی بازار ارز توی کشور میزاره
؟

خیلی مسخرس ولی همش روی حدس و خیالات هست که روی بازار تاثیر میزاره !
بازار ارزمون انگار یه بازار مجازیه !! یه عده دلال هم نشستن دارن باهاش بازی میکنن !

sadia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دکتر
بعضیا مردم رو با گوسفند عوضی گرفتن :grrr:. کاش...

بالا