• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

jalalse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از الیوت شناسان یک سوال دارم من یک نموداری رسم کردم خیلی مبتدیانه البته چون نرم افزار نداشتم خودم کشیدم میدونم خنده داره ولی جدی نظرتونو در مورده تحلیلم بگید

اگه 4000 تومن تقریبی که دلار دفعه اول رسید رو نوک موج 5 بدونیم بعد میریم تو روند نزولی که 5 تا پیک پایین داره و دوتا اصلاح رو به بالا

حال اولین پیک پایینی میشه 3100 که بعد 4 تومن رسید بعدش یک اصلاح داشت که اومد دوباره رو 3800 بعد دوباره موج 3 نزولی که اومد به 3200 رسید البته صرافی ها زده بودن 3100 اما 3250 هم به زور میشد گیر اورد در نتیجه قیمت رو من همون 3200 میگیرم

بعد دوباره یک اصلاح خورد تا 3500 و حالا نزول کرد تا 2900 یعنی ین اوج قله 5 نزولی حالا سه تا موج a b c اصلاحی داره یعنی اینکه الان برگشت رو 3250 رو میگیریم a اصلاحی که روبه بالاست حالا رو موج b اصلاحی رو به پایین هستیم که حدودا تا3050 اومده نمیدونم نزول بیشتری داره یا نه اما احتمالا موج اصلاحی C رو ببینیم که رو به بالاست ولی به نظرتون این تحلیل درسته؟

چقدر غلطه؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
متاسفانه باید عرض کنم که قیمت به نظر من طی هفته های آینده وارد کانال 4 تومن خواهد شد شایدم 5 تومن .

دلیل : تنظیم بسته تحریمی جدید علیه جمهوری اسلامی در کنگره آمریکا

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، به گفته دستیاران اعضای کنگره و دیگر منابع آگاه، این بسته تحریمی بر روی بخش کشاورزی، صنعتی و واردات کالاهای مصرفی‌‌ مورد نیاز برای بخش تولید، تمرکز دارد.

طبق بسته پیشنهادی جدید، تمامی دارایی‌های جمهوری اسلامی در خارج از ایران و همچنین صادرات کالاهای خارجی به ایران هدف قرار می‌گیرد. بر این اساس دارایی‌های ایران در خارج از کشور مسدود می‌شوند و کشورهای مختلف صادرکننده ماشین‌آلات و همچنین بانک‌هایی که در این راستا نقل و انتقالات مالی‌ به نفع ایران انجام می‌دهند، در صورت دوام همکاری خود با ایران، در فهرست سیاه آمریکا قرار می‌گیرند.

الان که یه دور دیگه خوندم خبر رو یه لحظه پیش خودم فکر کردم شاید 6 تومن هم بشه , چون این بسته دقیقا سیاست جلوگیری از واردات کالاهی لوکس رو هم که الان دولت محترم در دستور کار قرار داده خنثی میکنه :(

دیگه حالم داره از آمریکا به هم میخوره خدا کنه اون کاخ سیاهشون به حق امام حسین رو سر تمام اعضاش خراب بشه :hmm:

دودش فقط داره به چشم مردم میره

80397869-3349044.jpg

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
عرض کنم که هیچ جای دنیا از ارز به عنوان پس انداز اسستفاده نمیکنن به جز دولتهای مرکزی
دوستای من به خدا پس انداز و سرمایه گذاری یعنی سپرده بانکی
یعنی خرید انواع طلا
یعنی خرید مسکن و زمین و ملک
یعنی بورس و تولید و ...
به خدا شما با انبار کردن دلار فقط دارید به اقتصاد ایران ضربه میزنید اونم توی این وضعیت بحرانی

آفرین حرفت رو باید با آب طلا نوشت. کاری که بعضیا تو خریدن دلار میکنن مثل این میمونه که تو کشتی تبر برداری و شروع به سوراخ کردن کشتی کنی!!!!!

در جواب شما 2 دوست عزیز باید گفت این کار در تمامی کشورهای جهان انجام میشه البته با یک فرق بزرگ این کار رو هر شخصی میخواد انجام بده با خود بانک انجام میده و سرمایه ای بلوک نمیشه بلکه به خود سیستم اقتصادی کشور کمک میکنه در تمامی دنیا (البته به جز ایران که چندین نرخ داره :lol:) یک نرخ برای اکسچنج ارز وجود داره که بانک مرکزی اون کشور ابلاغ میکنه و بانک ها مجاز به دریافت سود حداکثر تا 0.05% هستند . وقتی **** بانکی ایران مریض هست و به نرخ 1220 ارز رو میشناسه و خودش در بازار آزاد میفروشه و بعد اگر کسی سپرده ارزی داشته باشه میاد میخواد به نرخ 1220 بخره و میگه ارز ندارم باید به این شکل عمل کرد و در واقع خود کرده را تدبیر نیست

باز هم میگم اگر میخواد شانتاژ بیایید حق ندارید شعور فعالان رو زیر سوال ببرید و نوشته های 2 آتیشه فایده ای نداره چون حقایق در حال فریاد زدن هستن و دم خروس بیرون هست . تعبیر یک کشور که برای ارز 3 رانت موازی به وجود آورده که کار خود سیستم هست نه مردم این مملکت تشبیهش به کشتی درست نیست ;) آخرین باری هست جناب مسلمان ایرانی که به شما میگم شعور کسی رو زیر سوال نبرید شما عملا دارید با این نوشته هاتون توهین به شعور فعالان این بازار میکنید .

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ممنون دکترجان از بابت ارائه نظر و تحیلیلتون
اما در مورد تک نرخی کردن ارز یادمه حتی خودتون قبلا گفته بودید که با توجه به شرایط موجود امکان تک نرخی کردن ارز از طرف دولت وجود نداره،
چون فرض بگیریم ارز رو با نرخ اتاق مبادلات و یا حتی نرخ بازار آزاد مثلا 3000 تومن تثبیت و تک نرخی کنن اما به قول خودتون زمانی ارز تک نرخی معنا پیدا میکنه که بانک مرکزی به هرکس هرچقدر ارز که بخواد با حتی نرخ 3000 تومنی بده
اما
آیا واقعا دولت الان شرایطشو داره که حتی با قیمتی بیشتر از 3000 تومن بیاد دلار بریزه توی بازار؟؟؟
پس به نظرتون این همه شواهد و قرائنی مبنی بر کمبود ارز در کشور و یا حداقل عدم تمایل دولت و بانک مرکزی به عرضه دلار به بازار نمیتونه نشونه ای دال بر پابرجا بودن شرایط سیاسی و اقتصادی موجود در مملکت باشه؟؟؟

به نظر من اگر روزنه امید و تمایلی در دولت و **** در جهت مصالحه با دنیای غرب و امریکا وجود داشته باشه، وضعیت اینطور پیش نمیرفت که هرکدام از مسئولان عالی رتبه **** هرجا نشستن و سخنرانی داشتن صحبت از اقتصاد مقاومتی و
برنامه بلند مدت برای مدیریت بازار و مقابله با تحریم ها بکنن و دائم دم از شکوفایی و تولید ملی بواسطه تحریم ها بزنن و از تحریم به عنوان فرصت یاد کنن.

در هر صورت اگه لطف کنید و نظر و تحلیل خودتون رو از شرایط فعلی به صورت مبسوط تری ارائه بفرمائید بینهایت سپاسگزار خواهم بود.
با تشکر

ببینید 1 شبه تصمیات زیادی گرفته شده که جدیدترینش لیست کالای های ممنوع الصادرات هست و بزرگترین شاهکارشون هم اصلاحات ارزی پارسال بو (البته اگر بشه اسمش رو اصلاحات گذاشت) ولی :

با توجه به خروجی های جدید بیرون اومده و حرفایی که 2 طرف زدن و دارن میان جلو حتی اگر بلوف باشه باید درست بازی کرد . این سرمایه گذاری هست نه قمار . ببینید استراژی قمار رو به صورت پابلوت میگم : با توجه به خبر در اومده جدید حمله ایران به پهپاد جدید و اعلام جدید کنگره جهت تحریمهای جدید که بخش صادرات غیر نفتی و بلوکه اموال ج.ا رو داره در پیش میگیره حداقل میتونه 2 موج نواسان تا 3500 داشته باشه .عرض کردم حداقل . این استراتژی قمار تنها روی همین 2 فاکتور بود از اون طرف هم با توجه به انس که تا همین لحظه هم صعودی بوده که درست همین لحظه 1733.70$ هست و از لحظه پیروزی اوباما روی طلا 27$ رفته میشه گفت میشه در صورتیکه سرمایه ای آزاد داریم شنبه رو بی محابا خرید کنیم . این استراتژی قمار بود که به صورت پایلوت عرض کردم . سلب مسئولیت همین الان میکنم چون گفتم استراژی قمار هست و به صورت پایلوت بیان کردم و حتی توسط شخص خودم هم اجرا نخواهد شد

این نوشته ای رو که مینویسم گرامی روی صحبت به شما نیست فقط اتمام حجت تا عده ای معلوم الحال هست و چون جواب شما رو دادم و یک استراتژی قمار رو هم دادم می خوام جواب این عده معلوم الحال رو هم بدم :

مدت مدیدی هست بعد از رقمی که بنده 3820 بود خروج از بازار اعلام کردم و بعد دیدیم که چی شد پی ام های بسیاری چه در سایت و چه در یاهو به توهین برای من میفرستم . رک و راست به کوری چشم همتون من همیشه تحلیل هامو برای کسانی که حتی کوچک به کارشون میاد می نویسم مشکل دارید کلا بنده رو در لیست ایگنور خودتون قرار بدید . واقعیت چیزی هست که نمیشه نادیده اونو گرفت و سود های مالی از شناخت سیستم مالی و سیستم سیاسی یک مملکت به دست میاد . تا جون دارید فحش و بد و بیرا بفرسید ولی محکوم به خوندن این تحلیل ها هستید چون واقعیت هستند
i298960_ddd.gif

من از الیوت شناسان یک سوال دارم من یک نموداری رسم کردم خیلی مبتدیانه البته چون نرم افزار نداشتم خودم کشیدم میدونم خنده داره ولی جدی نظرتونو در مورده تحلیلم بگید

اگه 4000 تومن تقریبی که دلار دفعه اول رسید رو نوک موج 5 بدونیم بعد میریم تو روند نزولی که 5 تا پیک پایین داره و دوتا اصلاح رو به بالا

حال اولین پیک پایینی میشه 3100 که بعد 4 تومن رسید بعدش یک اصلاح داشت که اومد دوباره رو 3800 بعد دوباره موج 3 نزولی که اومد به 3200 رسید البته صرافی ها زده بودن 3100 اما 3250 هم به زور میشد گیر اورد در نتیجه قیمت رو من همون 3200 میگیرم

بعد دوباره یک اصلاح خورد تا 3500 و حالا نزول کرد تا 2900 یعنی ین اوج قله 5 نزولی حالا سه تا موج a b c اصلاحی داره یعنی اینکه الان برگشت رو 3250 رو میگیریم a اصلاحی که روبه بالاست حالا رو موج b اصلاحی رو به پایین هستیم که حدودا تا3050 اومده نمیدونم نزول بیشتری داره یا نه اما احتمالا موج اصلاحی C رو ببینیم که رو به بالاست ولی به نظرتون این تحلیل درسته؟

چقدر غلطه؟

جلال جان الیوت و ..... در بازار ایران به کارت نمیاد دوستانه به شما گفتم سیستم رو بشناسید . بشین کل تاریخ سیاسی ایران رو بعد از سال 69 بخون چون جنس سیاست های چه اقتصادی و چه سیاسی کلا فرق کرد و این مسئله در مورد هر کشور دیگه ای هم صدق میکنه .

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
بابا بس کنید.. مخم سوت کشید :wacko:

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
خوب الان من خودم گیج شدم یه عده میگن میاد پایین یا حتی خود دکتر میگه بازی ارز تموم شدست و یه عده میگن میره بالا خوب بگین واقعا قمار بازی دیگه نه تحلیل

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
قیمت درهم امارات چنده؟لطفا دقیق قیمت روز رو بهم بگید خیلی نیاز دارم دقیق بدونم چنده تشکر

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
بازی دولت تموم شده اما بازی تحریم ها تازه شروع شده
بدبخت شدیم رفت. دست رو هرچیزی میزاری 5 4 برابر گرون شده. طی یک سال به اندازه ی 10 سال فقیر شدیم
دومین 7 8 تومنی شده 40 تومن.
قضیه منوع شدن واردات چیه؟ یعنی مثلا دیگه قطعات کامپیوتر نباید وارد بشه؟ مگه میشه همچین چیزی؟

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
در جواب شما 2 دوست عزیز باید گفت این کار در تمامی کشورهای جهان انجام میشه البته با یک فرق بزرگ این کار رو هر شخصی میخواد انجام بده با خود بانک انجام میده و سرمایه ای بلوک نمیشه بلکه به خود سیستم اقتصادی کشور کمک میکنه در تمامی دنیا (البته به جز ایران که چندین نرخ داره :lol:) یک نرخ برای اکسچنج ارز وجود داره که بانک مرکزی اون کشور ابلاغ میکنه و بانک ها مجاز به دریافت سود حداکثر تا 0.05% هستند . وقتی **** بانکی ایران مریض هست و به نرخ 1220 ارز رو میشناسه و خودش در بازار آزاد میفروشه و بعد اگر کسی سپرده ارزی داشته باشه میاد میخواد به نرخ 1220 بخره و میگه ارز ندارم باید به این شکل عمل کرد و در واقع خود کرده را تدبیر نیست

باز هم میگم اگر میخواد شانتاژ بیایید حق ندارید شعور فعالان رو زیر سوال ببرید و نوشته های 2 آتیشه فایده ای نداره چون حقایق در حال فریاد زدن هستن و دم خروس بیرون هست . تعبیر یک کشور که برای ارز 3 رانت موازی به وجود آورده که کار خود سیستم هست نه مردم این مملکت تشبیهش به کشتی درست نیست ;) آخرین باری هست جناب مسلمان ایرانی که به شما میگم شعور کسی رو زیر سوال نبرید شما عملا دارید با این نوشته هاتون توهین به شعور فعالان این بازار میکنید .
نه تو رو خدا!!!! شما کلمه بیشعور تو پست ایشون میبینید؟؟؟ پس اگه نمیبینید لطفا جمله های دیگران رو معنی نکنید!!!
بعدشم منظور شما از فعالان همون ****** هست دیگه درسته؟؟؟
در ضمن همیشه خود شما هم این حرف رو که قیمت دلار دست دولت بوده هست و خواهد بود رو تایید میکنید پس نمیدونم سر چی دارید بحث میکنید چون هر چه قدر که مردم بیشتر برن دلال بازی در بیارن و دلار بخرن بذارن زیر متکی هاشون!!! همون کسایی که تا چند وقت پیش نمیدونستن اصلا دلار چیه و اگه میگفتی دلار فکر میکردن داری بهشون فحش میدی , بیشتر کمک میکنن به خود دولت که قیمت رو ببره بالاتر و پول بیشتری به جیب بزنه ولی اگر تمام این مسخره بازی ها رو کنار بذارن و فقط واسه یه هفته هیچ کسی دلار نخره بهت میگم قیمت دلار چند میشه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
نه تو رو خدا!!!! شما کلمه بیشعور تو پست ایشون میبینید؟؟؟ پس اگه نمیبینید لطفا جمله های دیگران رو معنی نکنید!!!
در ضمن همیشه خود شما هم این حرف رو که قیمت دلار دست دولت بوده هست و خواهد بود رو تایید میکنید پس نمیدونم سر چی دارید بحث میکنید چون هر چه قدر که مردم بیشتر برن دلال بازی در بیارن و دلار بخرن بذارن زیر متکی هاشون!!! همون کسایی که تا چند وقت پیش نمیدونستن اصلا دلار چیه و اگه میگفتی دلار فکر میکردن داری بهشون فحش میدی , بیشتر کمک میکنن به خود دولت که قیمت رو ببره بالاتر و پول بیشتری به جیب بزنه ولی اگر تمام این مسخره بازی ها رو کنار بذارن و فقط واسه یه هفته هیچ کسی دلار نخره بهت میگم قیمت دلار چند میشه
دستشون درد نکنه باید برن بخرن اتفاقا اینا دارن کار درست رو انجام میدن
چرا اصلا تا همین پارسال کسی نمیرفت دلار بخره اما حالا همه میرن!!؟؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

لطفا با لغات بازی نکنید . بنده این حرف رو نزدم . وقتی کسی به شعور یک جمع توهین میکنه حتما نباید بگه بیشعور ! ایشون حتی مبانی اولیه اقتصاد رو نمیدونه بعدا مستقیم مردم رو مقصر میدونه در صورتیکه این چنین نیست و وقتی که فردی به مبانی اقتصاد وارد نیست و سعی در نظر دادن داره بلکه نه یک بار و چندین بار بر نظر اشتباهش خودش پا فشاری میکنه نوشته بنده در مورد ایشون صدق میکنه

توی تاپیک قوانین کلمه دلال کاملا معنی شده و اکیدا گفته شه که اگر برای فعالان این بخش استفاده شه جریمه اون حتی بن دائم هم خواهد بود گرامی اون کلمه رو هم براتون حذف کردم و به جاش * رو گذاشتم و حتی پستتون رو هم تائید کردم .در ضمن شخصی یا شرکتی وقتی سرمایه خودش درگیر خرید میکنه کلمه دلال براش صدق نمیکنه . خواهشی که دارم با توجه به اینکه خودتون کاملا بر ماجرا واقف هستید لطف کنید جانب کسی رو نگیرید این یوزر مسلمان ایرانی بارها در این تاپیک اومدن و از این جنس پستها گذاشتن چندیدن بار به ایشون گفته شد تا اینکه یک بار مسئله مرغ رو بیان کردن و یه چند مدتی در این بخش نتونستن فعالیت کنن. در مورد آخر هم خدمتتون عرض کنم نمیشه حتی یک روز کسانی که نیاز به دلار دارن خرید نکن . چون بحث این ارز مثل کالا نیست شاید 10% از این خریدها بره توی خونه ها ولی الباقی مصرف میشه . خدمات - کالا و خیلی از چیزهایی که شما میبینید در این مملکت مستقیم با ارز تهیه میشه نه این مملکت بلکه کشورهای دیگه هم به این صورت هست . برای مثال روی همین قیمت ارز چون اولا به صورت مصنوعی پائین نگه داشته شد سالهای متمادی و اجازه رشد قمیتش با شاخص تورم داخلی و همچنین تورم داخل امریکا امروز الان شاهد این بحران قیمتی بودیم در اقتصاد به هیچ شاخصی نباید فشار وارد کرد و به اون پتانسیل نهفته داد . الان اگر نرخ ارز به زیر 3000 تومن برسه باز میتونه مشکل زا باشه . اگر 1 هفته اعم از صادر کننده - وارد کننده - تاجر - دانشجو - مسافر و ..... ارز نخره و بازار روال خودش رو نداشته باشه گرامی اولین چیزی شما از دست میدی اقلام رفاهی اولیه مثل برق هست . نیروگاه به قطعه نیاز داده و اون با ارز تامین میشه . اون کوچکترین بخش این معادله بود اگر در بازار کوچکترین استاپی ایجاد شه تبعاتش از جای دیگه در میاد . لطف بفرمائید شما اول معنی دلال رو کامل یاد بگیرید دلال هیچ موقع به سرمایه گذار گفته نمیشه بلکه در معامله به کسی که معامله ای رو جوش میده ذکر میشه وقتی سرمایه شما درگیر کاری شد به کلمه سرمایه گذار در مورد شما عینیت پیدا میکنه نه دلال . دلال در بعضی از موارد معنی فحش پیدا میکنه که صد البته واضح هست کسی که از کلمه دلال علی الخصوص در تاپیک ارز و سکه استفاده میکنه میدونه و آگاهانه از اون استفاده میکنه

بازم خدمتتون میگم اون پست رو دقیق بخونید عاملش مردم نبوده و نیستن . اگر شما هم پولی در بانک داشته باشی و ببینی هر روز داره به خاطر تصمیمات غلط سرمایتون داره از بین میره و بعد از 2 سال میشه 1 سوم مطئمن باش دست به کار میشی وقتی ببینی کسی دلت به حال شما نمی سوزه . قابل توجه اینکه حتی ماشین لگن ایران خودرو از ارز هم درصد گرونیش بیشتر شده و رکورد زده توی تاریخ آیران . حتی همین شرکت به مردمی که شما میگی دلال رحم نمیکنه و زیر بار قراردادش با مردم نمیره و میگه یا بیایید سود مشارکت بگیرید یا اینکه فلان قدر واریز کنید . حقیقت اینکه در اقتصاد ایران شما و من و همه این مردم در هیچ کجای این سیستم وجود خارجی نداریم و کلا تنها هستیم اینقدر تنها هستیم که اگر دل خودمون به حال خودمون نسوزه کلا باید همیشه خدا با چه کنم چه کنم زندگی کنیم

Last edited:

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
لطفا با لغات بازی نکنید . بنده این حرف رو نزدم . وقتی کسی به شعور یک جمع توهین میکنه حتما نباید بگه بیشعور ! ایشون حتی مبانی اولیه اقتصاد رو نمیدونه بعدا مستقیم مردم رو مقصر میدونه در صورتیکه این چنین نیست و وقتی که فردی به مبانی اقتصاد وارد نیست و سعی در نظر دادن داره بلکه نه یک بار و چندین بار بر نظر اشتباهش خودش پا فشاری میکنه نوشته بنده در مورد ایشون صدق میکنه

توی تاپیک قوانین کلمه دلال کاملا معنی شده و اکیدا گفته شه که اگر برای فعالان این بخش استفاده شه جریمه اون حتی بن دائم هم خواهد بود گرامی اون کلمه رو هم براتون حذف کردم و به جاش * رو گذاشتم و حتی پستتون رو هم تائید کردم .در ضمن شخصی یا شرکتی وقتی سرمایه خودش درگیر خرید میکنه کلمه دلال براش صدق نمیکنه . خواهشی که دارم با توجه به اینکه خودتون کاملا بر ماجرا واقف هستید لطف کنید جانب کسی رو نگیرید این یوزر مسلمان ایرانی بارها در این تاپیک اومدن و از این جنس پستها گذاشتن چندیدن بار به ایشون گفته شد تا اینکه یک بار مسئله مرغ رو بیان کردن و یه چند مدتی در این بخش نتونستن فعالیت کنن. در مورد آخر هم خدمتتون عرض کنم نمیشه حتی یک روز کسانی که نیاز به دلار دارن خرید نکن . چون بحث این ارز مثل کالا نیست شاید 10% از این خریدها بره توی خونه ها ولی الباقی مصرف میشه . خدمات - کالا و خیلی از چیزهایی که شما میبینید در این مملکت مستقیم با ارز تهیه میشه نه این مملکت بلکه کشورهای دیگه هم به این صورت هست . برای مثال روی همین قیمت ارز چون اولا به صورت مصنوعی پائین نگه داشته شد سالهای متمادی و اجازه رشد قمیتش با شاخص تورم داخلی و همچنین تورم داخل امریکا امروز الان شاهد این بحران قیمتی بودیم در اقتصاد به هیچ شاخصی نباید فشار وارد کرد و به اون پتانسیل نهفته داد . الان اگر نرخ ارز به زیر 3000 تومن برسه باز میتونه مشکل زا باشه . اگر 1 هفته اعم از صادر کننده - وارد کننده - تاجر - دانشجو - مسافر و ..... ارز نخره و بازار روال خودش رو نداشته باشه گرامی اولین چیزی شما از دست میدی اقلام رفاهی اولیه مثل برق هست . نیروگاه به قطعه نیاز داده و اون با ارز تامین میشه . اون کوچکترین بخش این معادله بود اگر در بازار کوچکترین استاپی ایجاد شه تبعاتش از جای دیگه در میاد . لطف بفرمائید شما اول معنی دلال رو کامل یاد بگیرید دلال هیچ موقع به سرمایه گذار گفته نمیشه بلکه در معامله به کسی که معامله ای رو جوش میده ذکر میشه وقتی سرمایه شما درگیر کاری شد به کلمه سرمایه گذار در مورد شما عینیت پیدا میکنه نه دلال . دلال در بعضی از موارد معنی فحش پیدا میکنه که صد البته واضح هست کسی که از کلمه دلال علی الخصوص در تاپیک ارز و سکه استفاده میکنه میدونه و آگاهانه از اون استفاده میکنه

بازم خدمتتون میگم اون پست رو دقیق بخونید عاملش مردم نبوده و نیستن . اگر شما هم پولی در بانک داشته باشی و ببینی هر روز داره به خاطر تصمیمات غلط سرمایتون داره از بین میره و بعد از 2 سال میشه 1 سوم مطئمن باش دست به کار میشی وقتی ببینی کسی دلت به حال شما نمی سوزه . قابل توجه اینکه حتی ماشین لگن ایران خودرو از ارز هم درصد گرونیش بیشتر شده و رکورد زده توی تاریخ آیران . حتی همین شرکت به مردمی که شما میگی دلال رحم نمیکنه و زیر بار قراردادش با مردم نمیره و میگه یا بیایید سود مشارکت بگیرید یا اینکه فلان قدر واریز کنید . حقیقت اینکه در اقتصاد ایران شما و من و همه این مردم در هیچ کجای این سیستم وجود خارجی نداریم و کلا تنها هستیم اینقدر تنها هستیم که اگر دل خودمون به حال خودمون نسوزه کلا باید همیشه خدا با چه کنم چه کنم زندگی کنیم

واقعا از خواندن این پست لذت بردم. درود بر شرف شما دکتر گرامی
نرخ ها که مشخص شد
i344230_7.gif
////////////////////// اینم می تونه قابل توجه باشه :D

در مورد این ممنوعیت واردات 52 تا کالا که به اصطلاح لوکس هستند. می تونه سه تا اتفاق بی افته . اول این که تولید داخل این کالا ها را تولید و جایگزین کنه که خوب می دونیم تولیدی نداریم دیگه و اگه داشته باشیم بازهم به مواد اولیه نیاز داریم که باید وارد بشه. دومین راه اینه که دوستان قاچاقچی به زودی وارد می شوند و سعی در جواب دادن به تقاضای این کالا ها که مطمئنا با این مرزهای 1500 کیلومتری ایران به راحتی انجام خواهد شد اما نه به صورتی که جواب تمام تقاضا را بده و اتفاق سوم اینه که به زودی این کالا ها کمیاب می شوند و توازن تقاضا و عرضه به هم خواهد خورد و باعث افزایش قیمت شدید این کالا ها و بیشتر شدن تورم خواهند شد و بعدا عده ای خهواهند امد این لیست را اصلاح خواهند کرد و تعدادی از این کالا ها را از لیست بیرون خواهند کشید .

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
نرخ ها که مشخص شد
i344230_7.gif

در مورد این ممنوعیت واردات 52 تا کالا که به اصطلاح لوکس هستند. می تونه سه تا اتفاق بی افته . اول این که تولید داخل این کالا ها را تولید و جایگزین کنه که خوب می دونیم تولیدی نداریم دیگه و اگه داشته باشیم بازهم به مواد اولیه نیاز داریم که باید وارد بشه. دومین راه اینه که دوستان قاچاقچی به زودی وارد می شوند و سعی در جواب دادن به تقاضای این کالا ها که مطمئنا با این مرزهای 1500 کیلومتری ایران به راحتی انجام خواهد شد اما نه به صورتی که جواب تمام تقاضا را بده و اتفاق سوم اینه که به زودی این کالا ها کمیاب می شوند و توازن تقاضا و عرضه به هم خواهد خورد و باعث افزایش قیمت شدید این کالا ها و بیشتر شدن تورم خواهند شد و بعدا عده ای خهواهند امد این لیست را اصلاح خواهند کرد و تعدادی از این کالا ها را از لیست بیرون خواهند کشید .

ما اخرش نفهمیدیم 52 77 یا 75 قلم کالاست کسی دقیق میدونه؟

jalalse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی نمودار قیمت سسکه رو داره از روزی که 1500 شد خیلی لازم دارم

jalalse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا توروخدا کسی نمودار قیمت سکه رو از روزی که شد 1500 داره لازم دارم خواهش میکنم به ریال ها

یکدونه هم نمودار قیمت اونس رو می خوام خواهش خواهش

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
نرخ ها که مشخص شد
i344230_7.gif

مگه این کالاهای به اصلاح لوکس و غیر ضروری نمیشه با ارز آزاد وارد کرد ؟
مگه منظور فقط ندادن ارز مبادله ای به این کالاها نیست ؟
اگر جلوگیری از واردات باشه یعنی این مملکت کامپیوتر نمیخواد ؟ و این همه کامپیوتر که استفاده میشه کلای لوکسه؟

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
مگه این کالاهای به اصلاح لوکس و غیر ضروری نمیشه با ارز آزاد وارد کرد ؟
مگه منظور فقط ندادن ارز مبادله ای به این کالاها نیست ؟
اگر جلوگیری از واردات باشه یعنی این مملکت کامپیوتر نمیخواد ؟ و این همه کامپیوتر که استفاده میشه کلای لوکسه؟

فقط بحث ارز اتاق نیست. کلا واردات ممنوع شده. اما خوب شدنی نیست. مگه میشه کامپیوتر نداشت.!!!!!! به زودی تغییر می کنه نگران نباش;)

بالا