• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
خدا بخير بياره واردات ماشين ممنوع شد از فردا ماشيناي خارجي قيمتشون به اسمون ميره همينطوري ١٠٠ مليون رو هر كدوم رفته بود الان كه ديگه حكم الماس پيدا ميكنه با جلوگيري از ورود ماشين !

البته در مورد ماشین داستان فرق میکنه ، چون ثبت سفارش ماشین بصورت 6 ماهه انجام میشه ، یعنی شرکت های وارد کننده ثبت سفارش تا آخر امسال رو تو شهریور انجام دادن . باید ببینیم برای سال 92 چی تصمیم میگرن .

پ.ن : در مورد تحریم های جدید هم من فکر میکنم اگر تصویب بشه ، ایران به سمت غنی سازی 90 درصد خواهد رفت تا بازی رو از زمین مذاکره به میدون جنگ بکشونه ، اینجوری به نفع ایرانه چون اولا غرب الان آمادگی کامل برای جنگ رو نداره و در ثانی جنگ ، این همبستگی بین المللی برای تحریم ها رو میشکنه ...

saint.somy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز همه هم فقط به فکر سود نیستن
من پارسال حدود 20 تومن سرمایه پس انداز کرده بوذم که ببه عنوان پشتوانه مالی استفاده کنم و برای ادامه تحصیل از ایران برم
اما با این اوضاعی که پیش اومد.....خوب الان از ترس اینکه نکنه اوضاع بتر شه، پولم و دلار کردم تا امیدم برای رفتن قطع نشه و تا دوزار گیرم میاد میرم دلار میخرم
ضرر هم کردم البته، از 2500 خریدم تا 3700 اما اهمیت نمیدم دیگه....
امیدوارم زودتر برم چون واقعا اینحا استرس زندیگی بالاس

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
اگر اوباما به دنبال توافق بود قبل از انتخابات انجام ميداد تا واسه راي اوردن بهش كمك كنه. به نظر من آمريكا با توجه به انتخابات پيش روي ايران منتظر ايجاد اوضاع مشابه 1388 هست و ميخواد وضع ليبي و سوريه را در ايران بوجود بياره به همين راحتي تحريم ها رو هم كم نميكنه. مگر آنكه ايران كلا قيد اتم و سوريه و خيلي چيزهاي ديگرو در عمل بزنه و آمريكا طي چندين سال كم كم تحريم ها را كم كند. به نظر من ايران و آمريكا اگر توافقي هم بكنند بعد از انتخابات ايران هست. دلار هم ديگه زير 2500 نمياد خيالتون تخت. واضح است كه بزودي دلار گرون ميشه و به طبع اون طلا. ضمنا ايران و آمريكا هم همين الان دارن با هم مذاكره ميكنن و من اطلاعات خاص دارم كه نميتونم وارد جزئيات بشم ولي متاسفانه مذاكره مهم نيست و نتيجه مهمه كه با شرايطي كه آمريكا گذاشته بعيده. من خودم دارايي هام رو پرتفو كردم. ملك و طلا و دلار و چون با نرخ 2300 دلار خريدم( زمان اجلاس نم )خيلي هم قيد بالا پائينش نيستم و به دلارم به ديد كالا نگاه ميكنم. الان اشتباه بزرگ اينه كسي بره پول تو بانك بگذاره يا بره خونه بخره و يا سهام. بعد از مذاكره بعدي تو تهران كه يكماه ديگه هست و تحريم اضافه و اثر خواهد داشت و مذاكره هم بي نتيجه موند خواهيد ديد دلار چه قيمتهايي رو ركورد خواهد زد. اوضاع خرابتر از اوني هست كه تصور ميكنيد.

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
ببینید 1 شبه تصمیات زیادی گرفته شده که جدیدترینش لیست کالای های ممنوع الصادرات هست و بزرگترین شاهکارشون هم اصلاحات ارزی پارسال بو (البته اگر بشه اسمش رو اصلاحات گذاشت) ولی :

با توجه به خروجی های جدید بیرون اومده و حرفایی که 2 طرف زدن و دارن میان جلو حتی اگر بلوف باشه باید درست بازی کرد . این سرمایه گذاری هست نه قمار . ببینید استراژی قمار رو به صورت پابلوت میگم : با توجه به خبر در اومده جدید حمله ایران به پهپاد جدید و اعلام جدید کنگره جهت تحریمهای جدید که بخش صادرات غیر نفتی و بلوکه اموال ج.ا رو داره در پیش میگیره حداقل میتونه 2 موج نواسان تا 3500 داشته باشه .عرض کردم حداقل . این استراتژی قمار تنها روی همین 2 فاکتور بود از اون طرف هم با توجه به انس که تا همین لحظه هم صعودی بوده که درست همین لحظه 1733.70$ هست و از لحظه پیروزی اوباما روی طلا 27$ رفته میشه گفت میشه در صورتیکه سرمایه ای آزاد داریم شنبه رو بی محابا خرید کنیم . این استراتژی قمار بود که به صورت پایلوت عرض کردم . سلب مسئولیت همین الان میکنم چون گفتم استراژی قمار هست و به صورت پایلوت بیان کردم و حتی توسط شخص خودم هم اجرا نخواهد شد

این نوشته ای رو که مینویسم گرامی روی صحبت به شما نیست فقط اتمام حجت تا عده ای معلوم الحال هست و چون جواب شما رو دادم و یک استراتژی قمار رو هم دادم می خوام جواب این عده معلوم الحال رو هم بدم :

مدت مدیدی هست بعد از رقمی که بنده 3820 بود خروج از بازار اعلام کردم و بعد دیدیم که چی شد پی ام های بسیاری چه در سایت و چه در یاهو به توهین برای من میفرستم . رک و راست به کوری چشم همتون من همیشه تحلیل هامو برای کسانی که حتی کوچک به کارشون میاد می نویسم مشکل دارید کلا بنده رو در لیست ایگنور خودتون قرار بدید . واقعیت چیزی هست که نمیشه نادیده اونو گرفت و سود های مالی از شناخت سیستم مالی و سیستم سیاسی یک مملکت به دست میاد . تا جون دارید فحش و بد و بیرا بفرسید ولی محکوم به خوندن این تحلیل ها هستید چون واقعیت هستند
i298960_ddd.gif

جلال جان الیوت و ..... در بازار ایران به کارت نمیاد دوستانه به شما گفتم سیستم رو بشناسید . بشین کل تاریخ سیاسی ایران رو بعد از سال 69 بخون چون جنس سیاست های چه اقتصادی و چه سیاسی کلا فرق کرد و این مسئله در مورد هر کشور دیگه ای هم صدق میکنه .

از اولین روزی که توی این فروم اومدید تمام پست هاتون رو خوندم و افتخار می کنم که جرو اولین مشتری های خدمات بانکی شما بودم. چند باری هم تلفنی راهنماییم کردید که واقعا برد کردم!
می خواستم یه تشکری کنم ! همین

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
در جواب شما 2 دوست عزیز باید گفت این کار در تمامی کشورهای جهان انجام میشه البته با یک فرق بزرگ این کار رو هر شخصی میخواد انجام بده با خود بانک انجام میده و سرمایه ای بلوک نمیشه بلکه به خود سیستم اقتصادی کشور کمک میکنه در تمامی دنیا (البته به جز ایران که چندین نرخ داره :lol:) یک نرخ برای اکسچنج ارز وجود داره که بانک مرکزی اون کشور ابلاغ میکنه و بانک ها مجاز به دریافت سود حداکثر تا 0.05% هستند . وقتی **** بانکی ایران مریض هست و به نرخ 1220 ارز رو میشناسه و خودش در بازار آزاد میفروشه و بعد اگر کسی سپرده ارزی داشته باشه میاد میخواد به نرخ 1220 بخره و میگه ارز ندارم باید به این شکل عمل کرد و در واقع خود کرده را تدبیر نیست

باز هم میگم اگر میخواد شانتاژ بیایید حق ندارید شعور فعالان رو زیر سوال ببرید و نوشته های 2 آتیشه فایده ای نداره چون حقایق در حال فریاد زدن هستن و دم خروس بیرون هست . تعبیر یک کشور که برای ارز 3 رانت موازی به وجود آورده که کار خود سیستم هست نه مردم این مملکت تشبیهش به کشتی درست نیست ;) آخرین باری هست جناب مسلمان ایرانی که به شما میگم شعور کسی رو زیر سوال نبرید شما عملا دارید با این نوشته هاتون توهین به شعور فعالان این بازار میکنید .

اره میدونم دیکتاتوریه. نیاز به یادآوری نبود!

شما با فحش دادن به من نمیتونی جلوی اظهار نطر من رو بگیری. اگه نطرت با نطر من فرق داره حق نداری توهین کنی همونطور که من هیچ وقت به شما توهین نکردم.

f1saeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
رویکرد جدید دولت اوباما در مذاکرات هسته‌‌ای با ایران
دولت اوباما در حال بررسی آن است، کاهش هرچه سریع تر تحریم های اقتصادی در مقایسه با آن چیزی است که پیشتر به ایران پیشنهاد داده شده است؛ آن هم در صورتی که ایران خیلی بیشتر از آن چیزی که تاکنون درباره اش مذاکره کرده است، حاضر به دادن امتیازات هسته ای شود.

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
1200000تومان دارم 2 ماه دیگه لازمش دارم دلار بخرم یا تو بانک بمونه؟:blush:

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
سلام میشه توضیح بدین این تحریم جدید چی هست ؟ یعنی چی ایرانیا یا پاسپورت ایرانی مشمول تحریم میشن ؟

توی بی بی سی که خوندم نوشته بود چند نفر رو تحریم کردن ولی مثل این که قضیه چیز دیگه است آره ؟ :eek:

جسارتا امضا شما رو خوندم خیلی حال کردم.قصیده کامل رو از ویکی قرار دادم البته میدونم اینجا جاش نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید.

این قصیده، یکی از معروف‌ترین واکنش‌های اجتماعی اوست که در زمان حمله‌ی مغول‌ها به ایران سروده شده است.

هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد

هم رونق زمان شما نیز بگذرد

وین بوِم محنت از پی آن تا کند خراب

بر دولت آشیان شما نیز بگذرد

باد خزان نکبت ایّام ناگهان

برباغ و بوستان شمانیز بگذرد

آب اجل که هست گلوگیر خاص و عام

برحلق و بردهانِ شمانیز بگذرد

ای تیغتان چو نیزه برای ستم دراز

این تیزی سنان شما نیز بگذرد

چون داد عادلان به جهان دربقا نکرد

بیداد ظالمان شما نیز بگذرد

در مملکت چو غُرّش شیران گذشت و رفت

این عوعو سگان شما نیز بگذرد

آن کس که اسب داشت غُبارش فرونشست

گرد سُم خران شما نیز بگذرد

بادی که در زمانه بسی شمع ها بکُشت

هم بر چراغدان شما نیز بگذرد

زین کاروان سرای بسی کاروان گذشت

ناچار کاروان شما نیز بگذرد

ای مُفتخر به طالعِ مسعود خویشتن

تاثیر اختران شما نیز بگذرد

این نوبت از کسان به شماناکسان رسید

نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد

بیش از دو روز بود از آن دگر کسان

بعداز دوروزاز آن شمانیز بگذرد

بر تیر جورتان ز تحمّل سپر کنیم

تا سختیِ کمان شما نیز بگذرد

در باغ دولت دگران بود مدّتی

این گُل، ز گُلستان شما نیز بگذرد

آبیست ایستاده دراین خانه مال وجاه

این آب ناروان شما نیز بگذرد

ای تو رمه سپُرده به چوپان گرگ طبع

این گُرگیِ شبان شما نیز بگذرد

پیل فنا که شاه بقا مات حُکم اوست

هم بر پیادگان شما نیز بگذرد

ای دوستان خواهم که به نیکی دُعای سیف

یک روز بر زبان شما نیز بگذرد

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
کلمه iranian منظوردارایی های ایرانه.یا دارایی های ایرانی ها ؟داره ترسناک میشه... فکر نکنم عراقم اینجور تحریم کرده بودند

بله متاسفانه البته تا اونجایی که این خبر و چندین خبرگزاری دیگه کوت کردن این کلمه Iranian بوده . یعنی ایرانیان نه دولت و نه سازمانهای مربوطه یا لیست تحریمی چه شرکت ها و چه اشخاصی که هم اکنون در لیست تحریمی قرار دارن . یعنی ملیت ایرانی (اشخاصی که دارای پاسپورت ایرانی هستنند)

سلام میشه توضیح بدین این تحریم جدید چی هست ؟ یعنی چی ایرانیا یا پاسپورت ایرانی مشمول تحریم میشن ؟

توی بی بی سی که خوندم نوشته بود چند نفر رو تحریم کردن ولی مثل این که قضیه چیز دیگه است آره ؟ :eek:

آره سعادت جان این یه چیز دیگه هست اون تحریمی که چند نفر رو برای نغض حقوق بشر کردن نیست . اون اتفاقا بد هم نبود :دی

خب بهترین گزینه برا این قمار چیه دلبر یا سرکه

جلال جان واضح توش نوشتم با توجه به انس پس یعنی طلا حالا چه سکه و چه شمش و چه آب شده .

در این مورد یه توضیحی بدم : اولا بازم میگم بازی ارز تموم شد .

دوما : این تحریم جدید که سنا داره روش کار میکنه کلا جنسش و سیستمش با همه تحریم ها حتی نفت هم فرق داره این تحریم ملیت ایرانی رو هدف قرار میده . تا الان هر تحریمی بوده سمت و سوی اون دولت ایران و سازمان های وابسته حالا به هر شکل تا شبه نظامیش بوده ولی این نشونه گیریش ملیت ایرانی هست . در ضمن این خودش یه فاکتور و وزنه بسیار سنگین هست . اگر این تحریم وضع شه بعد از مدتی البته بعد از مدتی مملکت به حالت خلع میرسه حتی دلار هم از ارزش میفته چون دلار وقتی نشه تبدیل کالا کرد دیگه به درد نمیخوره . چون خود دلار نه میشه پوشید نه میشه خورد و نه میشه سوار شد . اگر در سطوح بالای مملکت ذره ای شعور و مدیریت باقی مونده ولو حتی اگر فاکتور مردم در این وسط طبق همیشه در نظر گرفته نشه برای بقاء این سیستم باید کاری کنن که تحریم اجرایی نشه . این تحریم میتونه همه چیز رو در این مملکت زیر و رو کنه .

سوما : بازار بعدی رو گفتم به چند تا از دوستان بازم میگم که پابلیک شه بازار بعدی طلا هست برای سرمایه گذاری ولی دیگه انتظار شب بخوابید 100 تومن بره روش رو نداشته باشید .

چهارم : بنده آدم نیستم که تحلیل هام به مزاج خیلی ها خوش بیاد چون اولا نه سیاسی صحبت میکنم و نه اینکه نظرم به این هست که این مملکت داره به فنا میره و سیستم بانکی ایران ورشکسته هست و روزانه حداقل 20 پی ام چه در یاهو و چه در اینجا فحش نامه برای من ارسال میشه . مشکل دارید بنده رو در لیست ایگنور قرار بدید تا پست های من رو نبینید . دوستانی که سوال دارن و پی ام ارسال میکنن لطف کنن پستشون رو همین جا در خطاب به بنده بنویسن 100% جواب میدم . ممکن هست این سوال شما سوال دوستی دیگه هم باشه داریم همفکری میکنیم اگر قرار به پی ام بازی باشه پس فروم دیگه معنی پیدا نمیکنه و از ایمیل استفاده بسیار بهینه تر میشه کرد .

در ضمن اون استراتژی قمار بود که دیشب گفتم و عینا هم گفتم که بنده پای اون میز نمیشینم . البته هنوز اون میز پابرجا هست و اگر کسی ریسک پذیری بالایی داره میتونه امتحانش کنه که خیلی از کسانی که تحلیل میکنن الان دارن این کار رو میکنن ولی به شخصه همون جور که گفتم به هیچ عنوان همچین کاریو نمیکنم .

شما روی این قمار مطمئنی؟
توی تاپیک سکه گفته شده تا 1100 سکه افت میکنه بعد صعودی میشه
هنوز اسن توی بازه مقاومتیه و وارد بازه حمایتی نشده
همچنین نرخ ارز صبح 3070 و خرید 2985 شده که همه اینا خلاف فرض قمار شما به شمار میره آیا شما دلیل مطمئن تریم دارین که موقع خرید امروزه؟!

در باره اون استراتژی در صورتیکه از اون تحریم جدید که ملیت ایرانی رو هدف قرار داده اگر خبر بیشتری و یا حتی پیش نویسی بیاد بیرون دیگه محکم تر از قبل هم میشه و صد البته بازار واکنش نشون داده میشه ولی به شخصه همون جور که گفتم به هیچ عنوان پای اون میز نمیشینم دلیل هم دارم این که ج.ا رو به هیچ عنوان نمیشه پیش بینی کرد .

اره میدونم دیکتاتوریه. نیاز به یادآوری نبود!

شما با فحش دادن به من نمیتونی جلوی اظهار نطر من رو بگیری. اگه نطرت با نطر من فرق داره حق نداری توهین کنی همونطور که من هیچ وقت به شما توهین نکردم.

گرامی در اون پست به هیچ عنوان به شما بی احترامی نشد و نخواهد هم شد . اگر تذکری که به شما داده شد برای شما که مخاطب اون پست بودید به عنوان توهین برداشت میشه لطفا تجدید نظر کنید و یک بار دیگه بخونیدش . شما حق اظهار نظر دارید ولی : نه اینکه شما به این بازار ها اشراف ندارید و فکر میکنید مردم باعث بانی این وضع هستند و سیستمی اقتصادی این مملکت کاملا بی گناه هست . خودتون از من هم بهتر میدونید که توی این مملکت در بازار ارز 2 رانت هست به ترتیب :

1226

نرخ ارز غیر مرجع بانک مرکزی

و بازار آزاد

شما خودت مردونه بشین قضاوت کن بگو چرا توی یه مملکت باید 3 نرخ ارز وجود داشته ؟ یعنی این سیستم اقتصادی قابل کنترل نیست ؟ نه عزیز دل قابل کنترل هست ولی نباید بشه تا خاوری ها بتونن پول هنگفت به جیب بزنن و من و امثال شما که شهروند این کشور هستیم به جون همدیگه بیوفتیم و همدیگه رو مقصر بدونیم . دیکتاتور هم نیست اگر بود پست تائید نمیشد یا به هر شکل دیگه برخورد میشد . شما پست میدید من وقت میزارم برای شما توضیح میدم تا حالا هم حداقل 5 بار به شما در مسائل متفاوت توضیح دادم والا تکی به قاضی نریم تا راضی برگردیم . یه مقدار زاویه نگاهتون رو مسائل متفاوت تر کنید والا تلویزیون و ..... هر چی میگن راست نیست . شما خودتون مثل من دارید توی ایران زندگی میکنید یه سری چیزا داره داد میزنه که ای مردم این نیست نه چیزی که به ما دیکته میشه . همین ;)

دولت اوباما در حال بررسی آن است، کاهش هرچه سریع تر تحریم های اقتصادی در مقایسه با آن چیزی است که پیشتر به ایران پیشنهاد داده شده است؛ آن هم در صورتی که ایران خیلی بیشتر از آن چیزی که تاکنون درباره اش مذاکره کرده است، حاضر به دادن امتیازات هسته ای شود.

ای کاش عین همین مطلب سیاست مدار های ما بشینن و مذاکره کنن و این مملکت و ایرانی ارج و قربشون برگرده :( نه اینکه ترکیه برید بفمن ایرانی هستید چپ چپ نگاهتون کنن :guilty:

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
ای کاش عین همین مطلب سیاست مدار های ما بشینن و مذاکره کنن و این مملکت و ایرانی ارج و قربشون برگرده :( نه اینکه ترکیه برید بفمن ایرانی هستید چپ چپ نگاهتون کنن :guilty:

ارج وقرب ایران وایرانی یه سال دو سال نیست از بین رفته از سه دهه پیش تا حالا ذلیل شدیم
فقط کافیه 40سال پیش ایرانو با ترکیه مقایسه کنید ایران از هر جهت کشور بهتری بوده ایرانی هم سربلند

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
به نظرم من كه چيزي هم حاليم نيست داريم ميرسيم اخر بازي و راند اخرش بايد باشه دو حالت داره يا دو طرف مزاكره مانند قبل كوتاه نميان كه احتمالش خيلي كم هست يا دو طرف مزاكره امتيازهايي به هم ديگه ميدن كه هر دو با دست پر جلسه رو ترك كنند حالا اگه حالت دوم رخ بده تقريبا اين وضع كمي بهبود پيدا ميكنه و به نفع همه مردم ايران هست و اگر بخواد نظر اول شكل بگير كه هيچ كدام كوتاه نيان تنها و تنها مردم ايران ضرر ميكنند و اين احتمال ٢٠ درصد امكانش هست چرا كه اگر **** بخواد مزاكرات رو كش بده مردم بي اعتماد ميشن و كار خراب تر از اين ميشه ...
اينارو گفتم كه اگر تو بازي دلار و ارز هستيد تنها ٢٠ درصد امكان بهره بري هست و ٨٠ درصد اوضاع تغيير ميكنه و دل شير ميخواد چون واقعا همه چيز رو هواست و از يك دقيقه قبل هم نميشه نتيجه رو سنجيد
پس اگر هم ميخوايد سرمايه گزاري كنيد به نظر من روي ملك و زمين در مرحله اول و بعد روي شمش طلا نه سكه سرمايه گزاري كنيد
اينو هم بگم اگر اون ٢٠ درصد انجام بشه يعني طرفين كوتاه نيان و تحريمهاي جديد بياد روي تحريمهاي ديگه فقط و فقط وضعيت از اين خراب تر ميشه و دلار افزايش تصاعدي پيدا ميكنه ولي جنگي در كار نخواهد بود و وارد شدن تو اين ٢٠ درصد دل شير ميخواد كه ميشه خيلي راحت با سرمايه گزاري در طلا حتي اگه اون ٢٠ درصد هم شكل بگيره باز سود كرد و ريسكي در كار نباشه

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
3 ماه پيش يك بنده خدائي اينجا نظر ميداد :D به اسم djdream كه حذفش كردن ولي خوب خدائي حرفاش درست دراومد. من ميخوام اين قمارو ادامه بدم چون 2300 دلار خريدم و چپم هم پره. هنوز كه چيزي نشده كه بگيم غلط كرديم هرچي شما بگيد. ما 8 سال جنگيديم با اون تلفات بعدش قبول كرديم. ضمنا چين و روسيه هم با ايرانن. ضمنا اونايي كه ميخوان طلا بخرن بجاي دلار خوب ميرفتن چندروز پيش كه اونس 50 واحد پائين اومد ميخريدن و دلارم بياد پائين طلا هم مياد ديگه. خيلي هم به اين اونس اميد نبندين. خريد ملك اشتباهه محضه. تا تكليف سوريه روشن نشه ايران رو كار ندارن. حالا گيريم دلارتون رو فروختين خوب ميخوايد به چي تبديلش كنيد؟
اون دوستي كه گفت ميخواد با 20 ميليونش از ايران بره بدونه كه ويزاي دانشجوئي به مهاجرت تبديل نميشه مگر در شرايط خاص. بدترين كار با اين وضع دلار تحصيل تو خارجه. فقط مهاجرت به كشورهاي انگليسي زبون و بس.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام
کسی نحریم جدید رو توضیح میده؟
کسی که تو خارج با ملیت ایرانی درآمدی داشته باشه بلوک میشه؟ مسافرا و صادرکننده ها هم جزشون میشن؟

واسه ما که تو ارزهای الکترونیک هستیم مشکلی پیش نمیاد که؟ چون همینجورش هم تحریم هستیم

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
به نظر من هر دوطرف دارن به هم دیگه هویج نشون میدن , قیمت هم تا اواخر آذر ماه که دور جدید مذاکرات هست روی همین 3 تومن قفل میمونه با نوسان 100 200 تومن .

ولی مسئله ای که کاملا مشهوده داریم به قسمت های آخر این سریال کم کم نزدیک میشم

اگه به توافق برسند که هیچ ولی اگه نرسند این بسته جدید تحریمی که دارن کادو پیچش میکنند رو واسه کریسمس هدیه میدن بهمون که توش غیر از سیاهی هیچ چیز دیگه ای وجود نداره .

به نظر من توافق 50 50 هست اصلا نمیشه دیگه پیش بینی کرد .

1230241544630_f.jpg

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
به نظرم من كه چيزي هم حاليم نيست داريم ميرسيم اخر بازي و راند اخرش بايد باشه دو حالت داره يا دو طرف مزاكره مانند قبل كوتاه نميان كه احتمالش خيلي كم هست يا دو طرف مزاكره امتيازهايي به هم ديگه ميدن كه هر دو با دست پر جلسه رو ترك كنند حالا اگه حالت دوم رخ بده تقريبا اين وضع كمي بهبود پيدا ميكنه و به نفع همه مردم ايران هست و اگر بخواد نظر اول شكل بگير كه هيچ كدام كوتاه نيان تنها و تنها مردم ايران ضرر ميكنند و اين احتمال ٢٠ درصد امكانش هست چرا كه اگر **** بخواد مزاكرات رو كش بده مردم بي اعتماد ميشن و كار خراب تر از اين ميشه ...
اينارو گفتم كه اگر تو بازي دلار و ارز هستيد تنها ٢٠ درصد امكان بهره بري هست و ٨٠ درصد اوضاع تغيير ميكنه و دل شير ميخواد چون واقعا همه چيز رو هواست و از يك دقيقه قبل هم نميشه نتيجه رو سنجيد
پس اگر هم ميخوايد سرمايه گزاري كنيد به نظر من روي ملك و زمين در مرحله اول و بعد روي شمش طلا نه سكه سرمايه گزاري كنيد
اينو هم بگم اگر اون ٢٠ درصد انجام بشه يعني طرفين كوتاه نيان و تحريمهاي جديد بياد روي تحريمهاي ديگه فقط و فقط وضعيت از اين خراب تر ميشه و دلار افزايش تصاعدي پيدا ميكنه ولي جنگي در كار نخواهد بود و وارد شدن تو اين ٢٠ درصد دل شير ميخواد كه ميشه خيلي راحت با سرمايه گزاري در طلا حتي اگه اون ٢٠ درصد هم شكل بگيره باز سود كرد و ريسكي در كار نباشه
رفیق فرق شمش با سکه چیه؟!!!

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18

شما چطور می فرمایید سکه ریسک نداره ؟ اگه دلار ریزش کنه سکه هم ریزش می کنه و بالعکس . قیمت سکه کاملاً به دلار وابسته است .

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان

کسی میدونه نشست 5+1 کی هست؟
با سپاس

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان
کسی میدونه نشست 5+1 کی هست؟
با تشکر

jalalse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگم از اینکه دلار رو 3 تومن می خوان رسما برسونن میشه وضعیت خزانه داری رو حدسس زد؟؟ یعنی ذخیره ارزی مملکت به نظر خیلی پایین تر از او ن میرسه که بتونن دلار رو کمتر از 3000 تومن بدن و دستشون انگاری یکم بستس یا اینکه خودشون نمیخوان که دلار ارزونتر بشه دکتر به نظرتون کدوم درسته؟

بالا