از تمامی دوستان بابت این پست عذر میخوام ولی دیگه نمیشد چیزی نگملطفا با لغات بازی نکنید . بنده این حرف رو نزدم . وقتی کسی به شعور یک جمع توهین میکنه حتما نباید بگه بیشعور ! ایشون حتی مبانی اولیه اقتصاد رو نمیدونه بعدا مستقیم مردم رو مقصر میدونه در صورتیکه این چنین نیست و وقتی که فردی به مبانی اقتصاد وارد نیست و سعی در نظر دادن داره بلکه نه یک بار و چندین بار بر نظر اشتباهش خودش پا فشاری میکنه نوشته بنده در مورد ایشون صدق میکنه
توی تاپیک قوانین کلمه دلال کاملا معنی شده و اکیدا گفته شه که اگر برای فعالان این بخش استفاده شه جریمه اون حتی بن دائم هم خواهد بود گرامی اون کلمه رو هم براتون حذف کردم و به جاش * رو گذاشتم و حتی پستتون رو هم تائید کردم .در ضمن شخصی یا شرکتی وقتی سرمایه خودش درگیر خرید میکنه کلمه دلال براش صدق نمیکنه . خواهشی که دارم با توجه به اینکه خودتون کاملا بر ماجرا واقف هستید لطف کنید جانب کسی رو نگیرید این یوزر مسلمان ایرانی بارها در این تاپیک اومدن و از این جنس پستها گذاشتن چندیدن بار به ایشون گفته شد تا اینکه یک بار مسئله مرغ رو بیان کردن و یه چند مدتی در این بخش نتونستن فعالیت کنن. در مورد آخر هم خدمتتون عرض کنم نمیشه حتی یک روز کسانی که نیاز به دلار دارن خرید نکن . چون بحث این ارز مثل کالا نیست شاید 10% از این خریدها بره توی خونه ها ولی الباقی مصرف میشه . خدمات - کالا و خیلی از چیزهایی که شما میبینید در این مملکت مستقیم با ارز تهیه میشه نه این مملکت بلکه کشورهای دیگه هم به این صورت هست . برای مثال روی همین قیمت ارز چون اولا به صورت مصنوعی پائین نگه داشته شد سالهای متمادی و اجازه رشد قمیتش با شاخص تورم داخلی و همچنین تورم داخل امریکا امروز الان شاهد این بحران قیمتی بودیم در اقتصاد به هیچ شاخصی نباید فشار وارد کرد و به اون پتانسیل نهفته داد . الان اگر نرخ ارز به زیر 3000 تومن برسه باز میتونه مشکل زا باشه . اگر 1 هفته اعم از صادر کننده - وارد کننده - تاجر - دانشجو - مسافر و ..... ارز نخره و بازار روال خودش رو نداشته باشه گرامی اولین چیزی شما از دست میدی اقلام رفاهی اولیه مثل برق هست . نیروگاه به قطعه نیاز داده و اون با ارز تامین میشه . اون کوچکترین بخش این معادله بود اگر در بازار کوچکترین استاپی ایجاد شه تبعاتش از جای دیگه در میاد . لطف بفرمائید شما اول معنی دلال رو کامل یاد بگیرید دلال هیچ موقع به سرمایه گذار گفته نمیشه بلکه در معامله به کسی که معامله ای رو جوش میده ذکر میشه وقتی سرمایه شما درگیر کاری شد به کلمه سرمایه گذار در مورد شما عینیت پیدا میکنه نه دلال . دلال در بعضی از موارد معنی فحش پیدا میکنه که صد البته واضح هست کسی که از کلمه دلال علی الخصوص در تاپیک ارز و سکه استفاده میکنه میدونه و آگاهانه از اون استفاده میکنه
بازم خدمتتون میگم اون پست رو دقیق بخونید عاملش مردم نبوده و نیستن . اگر شما هم پولی در بانک داشته باشی و ببینی هر روز داره به خاطر تصمیمات غلط سرمایتون داره از بین میره و بعد از 2 سال میشه 1 سوم مطئمن باش دست به کار میشی وقتی ببینی کسی دلت به حال شما نمی سوزه . قابل توجه اینکه حتی ماشین لگن ایران خودرو از ارز هم درصد گرونیش بیشتر شده و رکورد زده توی تاریخ آیران . حتی همین شرکت به مردمی که شما میگی دلال رحم نمیکنه و زیر بار قراردادش با مردم نمیره و میگه یا بیایید سود مشارکت بگیرید یا اینکه فلان قدر واریز کنید . حقیقت اینکه در اقتصاد ایران شما و من و همه این مردم در هیچ کجای این سیستم وجود خارجی نداریم و کلا تنها هستیم اینقدر تنها هستیم که اگر دل خودمون به حال خودمون نسوزه کلا باید همیشه خدا با چه کنم چه کنم زندگی کنیم
این کلمه قرمز عین واقعیت هست اصلا خود واقعیت هست حالا نمیدونم چرا همه نمیخوان باورش کنن و به هر بهانه ای ردش میکنن.
دکتر وقتی گفتن مهمترین مورد توی اینجور بحثها زمان هست من خیلی باور نمیکردم:blush: تا 2-3ماه پیش. الان هر کی بره پستهای گذشته رو بخونه حساب کار کاملا دستش میاد.
دکتر جون درست بودن حرفهای شما واسه من و خیلی از کسایی که این تاپیک رو دنبال میکنن از قبل مشخص شده شما خودت رو ناراحت نکن.
شما میگفتی الان وقت مناسبی برای خرید هست یکسری میومدن میگفتن شما فریب خورده ای و.....میگفتی بفروشید میومدن میگفتن چماغ دار حکومتی و....:blink:
دکتر و بقیه دوستان فعال در تحلیل ارز و طلا صمیمانه از شما متشکرم و امیدوارم بازهم از تحلیلهای خوبتون بی نصیب نمونم
بابت این پست نابجا باز هم عذر خواهی میکنم