• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
سلام به همه دوستان

دکتر موذنی عزیز تازه به زحمات زیادی که شما برای نگهداری این دوتا تاپیک کشیدین پی برده ام . متاسفانه بدون هیچ دلیلی کاربری من در سایت آراد را مسدود کردن.
بالاخره طبق تحلیل شما اوباما هم انتخابات را برد . پروژه بعدی شما چی خواهد بود. آیا بازهم سرمایه ی غیر کاری خود را وارد بازار خواهید کرد؟
دولت اون سرمایه سوزی را که فرمودین انجام داد. یعنی با این ریزش موقتی تونست مقداری نقدینگی را جمع کنه یا هنوز این ماجرا سر دراز داره.

naderseifi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود به دکتر عزیز
بیصبرانه منتظر نظرات و پیشنهادات جناب دکتر در خصوص سرمایه گذاری هستیم لطفا راهنمایی فرمائید :wacko::upsided:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام به همه دوستان

دکتر موذنی عزیز تازه به زحمات زیادی که شما برای نگهداری این دوتا تاپیک کشیدین پی برده ام . متاسفانه بدون هیچ دلیلی کاربری من در سایت آراد را مسدود کردن.
بالاخره طبق تحلیل شما اوباما هم انتخابات را برد . پروژه بعدی شما چی خواهد بود. آیا بازهم سرمایه ی غیر کاری خود را وارد بازار خواهید کرد؟
دولت اون سرمایه سوزی را که فرمودین انجام داد. یعنی با این ریزش موقتی تونست مقداری نقدینگی را جمع کنه یا هنوز این ماجرا سر دراز داره.

گرامی تقریبا هر فرومی رفتم میز گرد سیساسی بود عوض تحلیل بازار و شناخت سیستم

منتظر هستم قضیه انس تثبیت بشه . باز میگم بازی ارز تموم شده . به محض اینکه انس سف شه اولین نفر هستم که اعلام میکنم سرمایه وارد بازار کردم . پس استراتژی بعدی روی خرید سکه هست . توجه کنید من از یه فاکتور نگرانی دارم اونم یک شبه تک نرخی کردن ارز هست که از این سیستم بر میاد همچنین مشخص شدن و اعلام سیاست های جدید آمریکا . مقداری صبر کنیم تا به قول عده تا خرخره در خرید باشیم و خیال بافی کنیم خیلی بهتر هست . استراتژی بعدی روی سکه هست :happy: الان بهترین کار رصد کردن بازار و همچنین اینکه بتونیم هدف بعدی سیستم ایران رو پیش بینی کنیم بسیار کلیدی هست . مقداری صبر کنید ضرر نداره مضاف بر اون منتظر این نشست جدید ایران با 1+5 هستم مطئمن باشید این دفه با توجه به حرفهای آقای لاریجانی و خبر توقف غنی سازی که به صورت رسمی از هیچ مجاری علی الخوصوصی توسط وزارت امور خارجه ایران تکذیب نشده بسیار مهم هست . فعلا منتظر این فاکتور ها هستم . بنده قمار نمیکم چون میدونم در هنگام قمار کی از پای این میز برنده بلند میشه که چندین بار هم در پستهای قبلیم گفتم . در ضمن فاکتور های دیگه ای هم ولی چون میشه میزگرد سیاسی نگفتم :دی

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
گرامی تقریبا هر فرومی رفتم میز گرد سیساسی بود عوض تحلیل بازار و شناخت سیستم

منتظر هستم قضیه انس تثبیت بشه . باز میگم بازی ارز تموم شده . به محض اینکه انس سف شه اولین نفر هستم که اعلام میکنم سرمایه وارد بازار کردم . پس استراتژی بعدی روی خرید سکه هست . توجه کنید من از یه فاکتور نگرانی دارم اونم یک شبه تک نرخی کردن ارز هست که از این سیستم بر میاد همچنین مشخص شدن و اعلام سیاست های جدید آمریکا . مقداری صبر کنیم تا به قول عده تا خرخره در خرید باشیم و خیال بافی کنیم خیلی بهتر هست . استراتژی بعدی روی سکه هست :happy: الان بهترین کار رصد کردن بازار و همچنین اینکه بتونیم هدف بعدی سیستم ایران رو پیش بینی کنیم بسیار کلیدی هست . مقداری صبر کنید ضرر نداره مضاف بر اون منتظر این نشست جدید ایران با 1+5 هستم مطئمن باشید این دفه با توجه به حرفهای آقای لاریجانی و خبر توقف غنی سازی که به صورت رسمی از هیچ مجاری علی الخوصوصی توسط وزارت امور خارجه ایران تکذیب نشده بسیار مهم هست . فعلا منتظر این فاکتور ها هستم . بنده قمار نمیکم چون میدونم در هنگام قمار کی از پای این میز برنده بلند میشه که چندین بار هم در پستهای قبلیم گفتم . در ضمن فاکتور های دیگه ای هم ولی چون میشه میزگرد سیاسی نگفتم :دی

ممنون از راهنمایی و ارایه نظر شخصیتان. با توجه به این که من کاسب این بازار نیستم زیاد معامله ای نداشتم و بزرگترین اشتباهم این بود که دقیقا زمانی که شما توصیه ی تخلیه و فروش داشتین من این کار را نکردم. اما سرمایه اندکی که من به عنوان سکه دارم را بیشتر جهت حفظ ارزش وارد این بازار کردم وگرنه نه تجربه ی کافی و نه دانش لازمش را داشتم اما خوشبختانه با وجود دوستان با علمی مثل شما و چند دوست دیگر یک سری اطلاعات اولیه را در خودم می بینم و از این به بعد قصد دارم با این سکه ها کار نوسان گیری را شروع کنم. و فکر می کنم اونس روی همین 1710 تا 1720 سفت میشه و فقط باید منتظر نتایج مذاکرات بود که به قول شما بار روانی انجام مذاکرات کمتر از خود نتایج مذاکرات نخواهد بود

امیدوارم در اینده هم شاهد تحلیل های ارزشمند شما و سایر دوستان در این تاپیک باشم.

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
کدوم قمار ؟؟کدوم جام؟؟؟
تاریخ 1000 ساله ایران نشون میده و میگه که ما همیشه بازنده بودیم و هستیم
محاله دلار و طلا تو ایران تثبیت بشه.اگه هم تثبیت بشه رو 3000 تومنه

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
توجه کنید من از یه فاکتور نگرانی دارم اونم یک شبه تک نرخی کردن ارز هست که از این سیستم بر میاد

این تک نرخی چجوری میشه یعنی؟
یعنی 1200+2500+3000 تقسیم بر 3 میشه 2200 تومن؟!
میانگین 3 نرخی که هست

اگه تک نرخی بشه پس این جریانات مرکز مبادلاتی و محدودیت های ارزی چی میشه؟
به نظرم اگر هم بشه فکر نکنم توی این دولت بشه شاید دولت بعدی....:f34r:

A R V I N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عرض کنم که هیچ جای دنیا از ارز به عنوان پس انداز اسستفاده نمیکنن به جز دولتهای مرکزی
دوستای من به خدا پس انداز و سرمایه گذاری یعنی سپرده بانکی
یعنی خرید انواع طلا
یعنی خرید مسکن و زمین و ملک
یعنی بورس و تولید و ...
به خدا شما با انبار کردن دلار فقط دارید به اقتصاد ایران ضربه میزنید اونم توی این وضعیت بحرانی

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان
با ممنوعیت واردات 75 قلم کالای لوکس به ایران از جمله (واردات خودرو) تقاضل برای ارز به شدت کاهش پیدا مینه.
البته اگر بتونن جلوی قاچاقش رو هم به ایران بگیرن که اگه نتونن ...
ولی در کل هفته آینده شاهد کاهش قیمتها خواهیم بود.
کد:
[url=http://www.eranico.com/fa/content/10569/default.aspx]Eranico - فهرست 75 کالای "ممنوعه" وارداتی لوکس و غیرضرور / از خودرو تا پوشاک - ارانیکو[/url][code/]

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون دکتر بابت تحلیلتون . بدی اینجا اینه دکمه تشکر نداره

f1saeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دکتر و تحلیلهای او را قدر بدانیم

naderseifi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تشکر و قدردانی

درود به دکتر عزیز
از بابت مطلبتون و راهنمایی که در خصوص تحلیل بازار فعلی داشتید قدردانی میکنم .
اگر لطف کنید هر روز بازار رو تحلیل و فرصت های سرمایه و خرید را یادآور شوید به سر بنده و برخی از دوستان که از تحلیل بازار و اقتصاد سردرنمیاوریم و فقط منظورمون بی ارزش نشدن پولی است که در دست داریم منت میگذارید .
در پایان بازهم تشکر میکنم

sina_bonjovi

Registered User
لایک‌ها
46
من حدوده ۹۰۰ تا دلار دارم. به نظرتون شنبه بفروشم یا نگه دارم. دوستان خواهشا راهنماییم کنین.

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
چقدر دل خوشین کدوم تک نرخی!!!

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
نرخ امروز 3100 فروش بود

من در حدی نیستم توصیه کنم

ولی در هر صورت این مملکت تحریمه و فروش نفت کمتر از یک سوم شده

امیدوارم فقط دارو گرون و کمیاب نشه...

اینده خوبی متصور نیستم...

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
اتفاقا به نظرم هفته آینده روند افزایشی است با یک نرخ کم

طرح سوال از رییس جمهور البته ممکنه نگذاره

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
تشکر و قدردانی

درود به دکتر عزیز
از بابت مطلبتون و راهنمایی که در خصوص تحلیل بازار فعلی داشتید قدردانی میکنم .
اگر لطف کنید هر روز بازار رو تحلیل و فرصت های سرمایه و خرید را یادآور شوید به سر بنده و برخی از دوستان که از تحلیل بازار و اقتصاد سردرنمیاوریم و فقط منظورمون بی ارزش نشدن پولی است که در دست داریم منت میگذارید .
در پایان بازهم تشکر میکنم

منم کمال تشکر رو از دکتر دارم بابت تحلیلهای دقیق و 99% درست............

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
منتظر هستم قضیه انس تثبیت بشه . باز میگم بازی ارز تموم شده . به محض اینکه انس سف شه اولین نفر هستم که اعلام میکنم سرمایه وارد بازار کردم . پس استراتژی بعدی روی خرید سکه هست . توجه کنید من از یه فاکتور نگرانی دارم اونم یک شبه تک نرخی کردن ارز هست که از این سیستم بر میاد همچنین مشخص شدن و اعلام سیاست های جدید آمریکا .

ممنون دکترجان از بابت ارائه نظر و تحیلیلتون
اما در مورد تک نرخی کردن ارز یادمه حتی خودتون قبلا گفته بودید که با توجه به شرایط موجود امکان تک نرخی کردن ارز از طرف دولت وجود نداره،
چون فرض بگیریم ارز رو با نرخ اتاق مبادلات و یا حتی نرخ بازار آزاد مثلا 3000 تومن تثبیت و تک نرخی کنن اما به قول خودتون زمانی ارز تک نرخی معنا پیدا میکنه که بانک مرکزی به هرکس هرچقدر ارز که بخواد با حتی نرخ 3000 تومنی بده
اما
آیا واقعا دولت الان شرایطشو داره که حتی با قیمتی بیشتر از 3000 تومن بیاد دلار بریزه توی بازار؟؟؟
پس به نظرتون این همه شواهد و قرائنی مبنی بر کمبود ارز در کشور و یا حداقل عدم تمایل دولت و بانک مرکزی به عرضه دلار به بازار نمیتونه نشونه ای دال بر پابرجا بودن شرایط سیاسی و اقتصادی موجود در مملکت باشه؟؟؟

به نظر من اگر روزنه امید و تمایلی در دولت و **** در جهت مصالحه با دنیای غرب و امریکا وجود داشته باشه، وضعیت اینطور پیش نمیرفت که هرکدام از مسئولان عالی رتبه **** هرجا نشستن و سخنرانی داشتن صحبت از اقتصاد مقاومتی و
برنامه بلند مدت برای مدیریت بازار و مقابله با تحریم ها بکنن و دائم دم از شکوفایی و تولید ملی بواسطه تحریم ها بزنن و از تحریم به عنوان فرصت یاد کنن.

در هر صورت اگه لطف کنید و نظر و تحلیل خودتون رو از شرایط فعلی به صورت مبسوط تری ارائه بفرمائید بینهایت سپاسگزار خواهم بود.
با تشکر

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
به نظر من هم بعیده که مصالحه ای در کار باشه . اگه دولت به توافق امیدی داشت الان دلار تو چهار پنج تومن بود نه سه تومن ! برای اینکه بتونن دلارشون رو به بالاترین قیمت بفروشن بعدش هم که قیمت حسابی پایین میومد اینطوری کلی نقدینگی هم جمع میشد . ولی به نظرم قیمت دلار رو پایین آوردن که وقتی مذاکرات به نتیجه نرسید دوباره بره تو همون مایه های 3800 نه پنج شش تومن .
البته این هم مثل بقیه نظرات فقط یه احتماله و شایدم اشتباه باشه .

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
عرض کنم که هیچ جای دنیا از ارز به عنوان پس انداز اسستفاده نمیکنن به جز دولتهای مرکزی
دوستای من به خدا پس انداز و سرمایه گذاری یعنی سپرده بانکی
یعنی خرید انواع طلا
یعنی خرید مسکن و زمین و ملک
یعنی بورس و تولید و ...
به خدا شما با انبار کردن دلار فقط دارید به اقتصاد ایران ضربه میزنید اونم توی این وضعیت بحرانی

آفرین حرفت رو باید با آب طلا نوشت. کاری که بعضیا تو خریدن دلار میکنن مثل این میمونه که تو کشتی تبر برداری و شروع به سوراخ کردن کشتی کنی!!!!!

بالا