• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
کسی از تک نرخی خبری نداره؟
مثله اینکه قراره اوایل آذر تک نرخی بشه !
با تک نرخی شدن 100% نرخ 1226 حذف و بیشتر میشه که مساوی با افزایش قیمت کالا های اساسی و در آخر افزایش قیمت نون و شیر و گوشت و....
ولی در عوض بقیه چیزا که با ارز آزاد ارتباط داره میاد پایین !
دکتر گفت ها ممکنه یدفعه تک نرخی کنن !

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
بازی دلار تازه شروع شده .. کمترین افزایشی که میشه برای دلار در نظر گرفت 4000 تا 4250 هست و اون هم به خواست دولت ... بعد از اون هم که دیگه قیمت خاصی نداره بستگی به میزان واردات و درامد نفتی دولت دارد.

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
اوج ريزش رو شنبه خواهيد وقتي مردم كم كم باورشون بشه كه دلار ريزشي شده و دلارها از حسابهاي ارزي و گاوصندوق ها بياد بيرون. حدود 20 ميليارد دلار ذخيره كردن مردم ولي آيا چقدر خريدار پيدا خواهد شد؟ افزايش عرضه و كاهش تقاضا. نتيجه با خودتان. بزودي قطعه دلار دارها هم در بهشت زهرا افتتاح خواهد شد.:D

واقعیتیه :hmm:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
سلام

با صحبتی که امروز خطیب جمعه تهران کرد آیا باز هم انتظار کاهش دارید ؟

آیا به نظرتون الان وقت مناسبی جهت سرمایه گزاری نصف سرمایه اتان ( حداقل نصفش ) روی دلار نیست ؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام

آیا به نظرتون الان وقت مناسبی جهت سرمایه گزاری نصف سرمایه اتان ( حداقل نصفش ) روی دلار نیست ؟

چی گفته مگه

sadia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

مگه خطيب چي فرمايش كردن
blinksmiley.gif

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
من كه بعيد بدونم ديگه وارد گود دلار بشم. مگه اينكه بخوام كلا از ايران برم. به هر حال صلاح مملكت خويش خسروان دانند. من جز خير واسه فروم نداشتم. وقتي ارزون بود گفتم بخريد 5شنبه هم گفتم فروختم. خلاص . حالا اساتيد بيان بگن اين پولرو چيكارش كنيم. كم پوليم نيس خدائيش. منم كه ول خرج يكدفه خرجش ميكنم. آخه پول مفت رو آدم راحت خرج ميكنه. هاها هرچي فكر ميكنم ميبينم ساير بازارها اشباع شده و يا پر ريسكه. اگر كسي راه سرمايه گذاري خوبي به نظرش ميرسه بگه.

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
source

از اول آذر ارز در ایران تک‌نرخی می‌شود
:D

سید شمس‌الدین حسینی، وزیر اقتصاد ایران از تک‌نرخی شدن نرخ ارز در مرکز مبادلات از اول آذرماه خبر داد و گفت: تا امروز مبنای محاسبه حقوقی و گمرک در کشور ما ارز 1226 تومان بوده و است اما حال که بازار به ثبات رسیده این نرخ مبنا تغییر کرده و مبنای محاسبه حقوق ورودی کالای وارداتی نرخ ارز در مرکز مبادلات خواهد بود.

او افزود در این تلاش هستند که مرکز مبادلات ارز مرجع، عملیات ارزی و عملیات تجاری در ارتباط قرار گیرند گفت: ما برای گروه کالایی یک و دو، نرخ تعرفه را به 50 درصد می‌رسانیم و در واقع 50 درصد کاهش می‌دهیم و بقیه‌ی موارد را نیز 45 درصد کاهش می‌دهیم تا کالا از منظر حقوق ورودی گران نشود
او همچنان در مورد ارز مرجع و کالاهای اساسی گفت: "سیاست ما مانند گذشته است، اما دیگر گمرک دو نرخ ندارد و همه را با نرخ ارز مرکز مبادلات محاسبه می‌کند که عدد روز مرکز مبادلات خواهد بود و وارد‌کننده از این منظر هزینه‌ای متحمل نمی‌شود و در واقع نباید کالاهای گروهی یک و دو به هیچ عنوان گران شود."

z.mehdi45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایشون(خطیب جمعه) لطف کردن و هر چی دهنشون اومد به امریکا و هوادارانشون گفتن.حالا فهمیدین چی گفتن؟
ولی خیلی نمیشه به حرفهاشون اعتماد کرد و اگه بخوان با امریکا درست بشن،تو یه هفته با رسانه ها افکار عمومی رو عوض میکنن.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
من كه بعيد بدونم ديگه وارد گود دلار بشم. مگه اينكه بخوام كلا از ايران برم. به هر حال صلاح مملكت خويش خسروان دانند. من جز خير واسه فروم نداشتم. وقتي ارزون بود گفتم بخريد 5شنبه هم گفتم فروختم. خلاص . حالا اساتيد بيان بگن اين پولرو چيكارش كنيم. كم پوليم نيس خدائيش. منم كه ول خرج يكدفه خرجش ميكنم. آخه پول مفت رو آدم راحت خرج ميكنه. هاها هرچي فكر ميكنم ميبينم ساير بازارها اشباع شده و يا پر ريسكه. اگر كسي راه سرمايه گذاري خوبي به نظرش ميرسه بگه.

شما که همین چند روز پیش گفتید میرم میخرم در تعداد بالا حالا میگی وارد گود نمیشم:eek:

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
همه ميدون حرفهاي نمازجمعه مصرف داخلي داره. توافقها پشت پرده انجام شده.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
source

از اول آذر ارز در ایران تک‌نرخی می‌شود
:D

سید شمس‌الدین حسینی، وزیر اقتصاد ایران از تک‌نرخی شدن نرخ ارز در مرکز مبادلات از اول آذرماه خبر داد و گفت: تا امروز مبنای محاسبه حقوقی و گمرک در کشور ما ارز 1226 تومان بوده و است اما حال که بازار به ثبات رسیده این نرخ مبنا تغییر کرده و مبنای محاسبه حقوق ورودی کالای وارداتی نرخ ارز در مرکز مبادلات خواهد بود.

او افزود در این تلاش هستند که مرکز مبادلات ارز مرجع، عملیات ارزی و عملیات تجاری در ارتباط قرار گیرند گفت: ما برای گروه کالایی یک و دو، نرخ تعرفه را به 50 درصد می‌رسانیم و در واقع 50 درصد کاهش می‌دهیم و بقیه‌ی موارد را نیز 45 درصد کاهش می‌دهیم تا کالا از منظر حقوق ورودی گران نشود
او همچنان در مورد ارز مرجع و کالاهای اساسی گفت: "سیاست ما مانند گذشته است، اما دیگر گمرک دو نرخ ندارد و همه را با نرخ ارز مرکز مبادلات محاسبه می‌کند که عدد روز مرکز مبادلات خواهد بود و وارد‌کننده از این منظر هزینه‌ای متحمل نمی‌شود و در واقع نباید کالاهای گروهی یک و دو به هیچ عنوان گران شود."

پس يعني دلار رو با ٢٥٠٠ ميخوان تك نرخي كنند خدا بخير بياره چه شكي كه به بازار وارد بشه با جو رواني كه پشت اين تك نرخي كردن به وجود مياد

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
پس يعني دلار رو با ٢٥٠٠ ميخوان تك نرخي كنند خدا بخير بياره چه شكي كه به بازار وارد بشه با جو رواني كه پشت اين تك نرخي كردن به وجود مياد

اما گفته 50% میکنن واسه 1و2
45% هم واسه یقیه
یعنی تو قیمتها تغییری ایجاد نمیشه

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

بابا حداقل خبر رو بخونید وقتی میخواید کوت کنید و تحلیل ارائه بدید

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
با توجه به این خبر نرخ مرجع ارز اگر در بودجه سال آینده 2 هزار تومنی بشه یعنی عملا ارزش پول ملی نصف خواهد شد و ضعیت اجناس و بازار بدتر خواهد شد چون به اضافه اینکه فیمتها کاهش پیدا نمیکنه تورم هم بهش میخوره.
سخنگوي اقتصادي دولت: نرخ مبادلاتي ارز مركز ثقل سياست ارزي مي‌شود فرمول عبور به دلار تك‌نرخي

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من روز پنج شنبه ، 5 هزار تا با قیمت 2900 خریدم- بیشتر دیگه پول نداشتم:D-. به نظر من افت قیمت بخاطر رفع شدن مشکلات و بالا رفتن ارزش ریال نیست ، افت قیمت بخاطر کاهش واردات و تقاضا و رکود بازاره. دیر یا زود این وضعیت تغییر میکنه

gh..reza

Registered User
لایک‌ها
21
دلار رو تک نرخی می کنن..........در عوض..........تعرفه گمرک رو پایین می یارن همون چیزی که خیلیا آرزوشو داشتن اگه تعرفه گمرک تا 45 درصد پایین بیاد شک نکنین دلار مبادله ای تا 3 هزارتومن هم بالا بره که نمیره کل اجناس وارداتی تا 15-20 درصد ارزون تر می شه

بالا