• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
در ضمن من فقط میتونم تکنیکال رو پیش بینی کنم
این که دولت یهو بخواد شوک بده یا اثرشو برداره دیگه رییس بانک مرکزی نیستم که

مثلا میاد میگه نرخ گذاری سکه بر اساس نرخ مبادلاتی انتظارات به سمت کاهش میره فرداش میاد تکذیبش میکنه
سیاسی اگر پیش بینی کسی کرد جز خود دکتر که رانت داره کسی نمیدونه

تایید میشه!!
دکتر به کانالهایی وصله!!!

دقیقا به خاطر همین طرز فکری ها هست که دیگه توی بحث ها شرکت نمی کنم . موفق باشید . گفتم برید تاریخ اقتصادی این کشور رو بخونید رانت ها چه سیاسی و چه اقتصادی رو بشناسید خیلی راحت می تونید نتیجه گیری کنید . مشکل این فروم و بسیاری از فروم های دیگه میانگین سنی پائین و کسانی هست که اولین چیزی که فکری میان رو می نویسن هست . به حساب بی تجربگی و جوانی جفتتون میزارم . هر موقع این فرهنگ جزء فرهنگ های نداشته ما ایرانی ها شد که قبل اینکه چیزی رو به زبون بیاریم یا بنویسیم حداقل 2 بار روش فکر کنیم و گفته و نوشته های طرف مورد خطاببمون رو چند بار بخونیم بسیار عالی میشه .

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
دقیقا به خاطر همین طرز فکری ها هست که دیگه توی بحث ها شرکت نمی کنم . موفق باشید . گفتم برید تاریخ اقتصادی این کشور رو بخونید رانت ها چه سیاسی و چه اقتصادی رو بشناسید خیلی راحت می تونید نتیجه گیری کنید . مشکل این فروم و بسیاری از فروم های دیگه میانگین سنی پائین و کسانی هست که اولین چیزی که فکری میان رو می نویسن هست . به حساب بی تجربگی و جوانی جفتتون میزارم . هر موقع این فرهنگ جزء فرهنگ های نداشته ما ایرانی ها شد که قبل اینکه چیزی رو به زبون بیاریم یا بنویسیم حداقل 2 بار روش فکر کنیم و گفته و نوشته های طرف مورد خطاببمون رو چند بار بخونیم بسیار عالی میشه .

پس جریان فروش وتخلیه آنی در 3800 چه بود ؟؟
خرید زمین در فلان منطقه ؟

مگه میشه شما خودتون صرافی دارید آدمهای که اطلاعات زیاد دارند به شما اطلاعات زیاد میدهند

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوستان
من امروز تاپیکی زدم که حذف شد و واقعا جای تشکر داره ;)

راستش من برای 6-7 ماه دیگه باید پولامو تبدیل کنم به یورو . خواستم بدونم آیا الان تبدیل کنم و نگه دارم بهتر هست یا اینکه بزارم بعدا تبدیل کنم ؟
قبلا هم آخه اومدم پول ها رو تبدیل کنم به یورو که مصادف شد با تحریم و کم شدن هر چه بیشتر ارزش واحد پول ایرن :hmm:
جسارت منو ببخیشید اما لطفا دوستانی که در این کار هستند ( صرافی دارن یا ..) راهنمایی کنند موضوع برام حیاتی هست عزیزان
ممنون

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195

سلام دکتر
دلیل اینکه این افراد همچین صحبت هایی میکنن فقط سطح مطالعه ی پایینه چون فکر میکنن رسیدن ب جایی ک بشه وقایع رو پیش بینی کرد غیر ممکنه مگه اینکه کسی بهمون بگه(ولی با مطالعه تاریخ ایران و کتابای اقتصادی و سیاسی میشه به همچین جایی رسید)
بنده از شما بخاطر این افراد عذرخواهی میکنم و خواهش میکنم بخاطر بقیه بچه های فروم هم شده اینجا فعالیت کنید
و یک سوال هم از شما
==========
من کارم پخش مواد غذایی و تبلیغاتو بازاریابی هست و روزی بین 2 تا 10 میلیون بعضی روزام خیلی بیشتر تا 12 14 پول میاد دستم میاد دستم میخواستم از دوستان چندتا سوال بپرسم من اگه هر روز اخر وقت برم با این پول سکه طلا یا دلار بخرم و مثلا 2 روز بعد 1 روز بعد برم بفروشم ایا سودی نسیبم میشه میتونم تا یک هفته هم این پول رو به دلار نگه دارم خواهش میکنم دوستان کمک کنند اگه هم نه بذارم بانک روز شما سود بگیرم کدومش بهتره میدونم بعضی روزا ضررم میکنم ولی ایا در کل سودش از بانک بیشتره یا نه اصلا این کار عاقلانه هست
===========
خواهش میکنم ی جوابی بهم بدید حتی اگه شده تو پ خ خیلی ممنون میشم ازتون

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
در ضمن من فقط میتونم تکنیکال رو پیش بینی کنم
این که دولت یهو بخواد شوک بده یا اثرشو برداره دیگه رییس بانک مرکزی نیستم که

مثلا میاد میگه نرخ گذاری سکه بر اساس نرخ مبادلاتی انتظارات به سمت کاهش میره فرداش میاد تکذیبش میکنه
سیاسی اگر پیش بینی کسی کرد جز خود دکتر که رانت داره کسی نمیدونه

دکتر رانت داره؟ بعد رانت داره و میاد اینجا توی فروم می گه و همه می فهمن رانت داره؟!
جسارتا شما تجربه حضور در بازار رو دارید؟چند سال هست که فعال هستید؟
این بنده خدا 10 بار گفت تاریخ ایران رو بخونید!
ما که نه پولی داشتیم که دلار بخریم نه سرمایه ای که طلا کنیم! اما یه کم فکر کردم و با یه سرچ کوچک و ترسیم یک نومدار در اکسل فهمیدم هر 8 سال نرخ ارز تقریبا 3 برابر شده اما به مرور زمان. ئقتی از سال 84 تا 90 تکان انچنانی نخورده یعنی چی؟ وقتی نرخ تورم ما بیشتر از آمریکا هست یعنی چی؟ یعنی به زودی دلار گران خواهد شد! این را هر آدم بی سوادی حتی مثل من ;) می فهمد! شما هم اسمش رو میگذازی رانت و اسم این بنده خدا رو بد می کنی!
کسی که رانت داره توی فروم به کسی مشاوره نمی ده دوست عزیز
پ.ن : بزرگ ترین مشکل کشور ما فرهنگی است !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
پس جریان فروش وتخلیه آنی در 3800 چه بود ؟؟
خرید زمین در فلان منطقه ؟

مگه میشه شما خودتون صرافی دارید آدمهای که اطلاعات زیاد دارند به شما اطلاعات زیاد میدهند

من 1 یک بار ضرر کردم چون 2 بار دلار به محدوده قیمت 3900 رسید و تا 2900 پائین اومد . دفعه اول دقیقا خودم بازی خوردم و اشتباه کردم که رد نکردم . ولی روی دفعه دوم این ریسک رو نکردم پس اگر رانت داشتم هیچ موقع بازی نمی خوردم . اون موقع هم که روی تخلیه کردم روی 3820 نه قیمتی که شما گفتید آنی نبود من خرید پله ای از حدود 1300 داشتم یعنی طی مدت بیشتر از 1 سال و نیم خریداری شده بود اون میزان پس ببینید باز هم زود قضاوت کردید . موقعی که فروختم به شخصه گفتم چون در بحث ها شرکت میکردم ولی خوب دیدید که خیلی ها گوش ندادن دیگه به من از این قسمت به بعدش مربوط نیست تصمیم در مورد سرمایه با خود شخص هست نه من . زمین در فلان منطقه بنده چندین سال از اون مکان به خاطر نوع کارم رد میشدم و فعالیت میکردم و حاصل تجربه شخصی و آنالیز اون منطقه بود پس این یکی هم رانت نبوده . این توضیحات رو بزارید کنار پست قبلی و بازم میگم سعی کنید درباره کسی از قبل قضاوت نکنید چون واقعا این کار درستی نیست عرض کردم میزارم به پای کم سن و سالی شما و جوان بودن شما . در ضمن بنده از اون شخص آدم هایی هستم که هیچ موقع با طناب حرف مردم توی چاه نمیرم . چون چیزی که همه میبنن با چیزی که شخصی که تجربه داره فرق میکنه بازم میگم برید تاریخ سیاسی و اقتصادی ایران رو از سال 69 به بعد رو بخونید . منبعش حوادث و رویداد ها و تصمیم های سیاسی هم به راحتی در آرشیو روزنامه ها هست . برید بخونید ببینید عملا یک بار به شخصه در دوره تحولات و تصمیمات چه اقتصادی و چه سیاسی زندگی کنید و از نزدیک لمس کنید . وقتی خوندید متوجه میشید من چی میگم .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام دکتر
دلیل اینکه این افراد همچین صحبت هایی میکنن فقط سطح مطالعه ی پایینه چون فکر میکنن رسیدن ب جایی ک بشه وقایع رو پیش بینی کرد غیر ممکنه مگه اینکه کسی بهمون بگه(ولی با مطالعه تاریخ ایران و کتابای اقتصادی و سیاسی میشه به همچین جایی رسید)
بنده از شما بخاطر این افراد عذرخواهی میکنم و خواهش میکنم بخاطر بقیه بچه های فروم هم شده اینجا فعالیت کنید
و یک سوال هم از شما
==========
من کارم پخش مواد غذایی و تبلیغاتو بازاریابی هست و روزی بین 2 تا 10 میلیون بعضی روزام خیلی بیشتر تا 12 14 پول میاد دستم میاد دستم میخواستم از دوستان چندتا سوال بپرسم من اگه هر روز اخر وقت برم با این پول سکه طلا یا دلار بخرم و مثلا 2 روز بعد 1 روز بعد برم بفروشم ایا سودی نسیبم میشه میتونم تا یک هفته هم این پول رو به دلار نگه دارم خواهش میکنم دوستان کمک کنند اگه هم نه بذارم بانک روز شما سود بگیرم کدومش بهتره میدونم بعضی روزا ضررم میکنم ولی ایا در کل سودش از بانک بیشتره یا نه اصلا این کار عاقلانه هست
===========
خواهش میکنم ی جوابی بهم بدید حتی اگه شده تو پ خ خیلی ممنون میشم ازتون

دکتر رانت داره؟ بعد رانت داره و میاد اینجا توی فروم می گه و همه می فهمن رانت داره؟!
جسارتا شما تجربه حضور در بازار رو دارید؟چند سال هست که فعال هستید؟
این بنده خدا 10 بار گفت تاریخ ایران رو بخونید!
ما که نه پولی داشتیم که دلار بخریم نه سرمایه ای که طلا کنیم! اما یه کم فکر کردم و با یه سرچ کوچک و ترسیم یک نومدار در اکسل فهمیدم هر 8 سال نرخ ارز تقریبا 3 برابر شده اما به مرور زمان. ئقتی از سال 84 تا 90 تکان انچنانی نخورده یعنی چی؟ وقتی نرخ تورم ما بیشتر از آمریکا هست یعنی چی؟ یعنی به زودی دلار گران خواهد شد! این را هر آدم بی سوادی حتی مثل من ;) می فهمد! شما هم اسمش رو میگذازی رانت و اسم این بنده خدا رو بد می کنی!
کسی که رانت داره توی فروم به کسی مشاوره نمی ده دوست عزیز
پ.ن : بزرگ ترین مشکل کشور ما فرهنگی است !

شما هم لطف داری دوست عزیز .

شما لطف داری دوست عزیز نظر لطفتتون هست ولی دیگه باور کنید اینقدر این کلمه رانت رو به من چسبوندن دیگه برام عادی شده :( . کدوم شهر هستید ؟ این خیلی مهم هست . در ضمن اگر با این پول کار میکنید یعنی این پول به صورت یک روال همیشه جاری برای شما داره و برای شما عملا گردش این پول و خرید اجناس برای شما سود آوری داره همیشه اول در کار خودتون این سرمایه گزاری رو انجام بدید . عزیز دل آبلیموی مهرام شده 5300 خودت فکرش رو بکن پا به پای ارز اومده بالا . حالا یه چیزی اگر ارز یه شبه بیاد پائین ولی قیمت اون جنس یه شبه نمیاد پائین ولی اگر ارز یه شبه بره بالا قیمت اون جنس یه شبه میره بالا . این قائده رو همیشه مد نظر داشته باش سرمایه گزاری در کار خودتون و تبدیل کردن به اون اجناس بسیار بهتر از خرید ارز هست . ارز رک و راست خیلی از نوساناتش دست دولت هست ولی جنس نه ;) دلار اومد پائین جنس ها چقدر ارزون شد ؟ خداییش چقدر ؟ این پول رو در کار خودت به جنس تبدیل کن و سعی کن گسترش بدی کارتو سود شما در این حالت 100% بیشتر از ارز هست چون همون جور گفتم ارز یه شبه 500 تومن ارزون شه یه کالا عمرا یه شبه ارزون نمیشه و چون کار شما در زمینه مواد غذایی هست یعنی نیاز روزمره پس همیشه مشتری داره اینو مد نظر داشته باش گرامی به این میگن استراتژی اقتصادی یعنی سرمایه گذاری های همیشه ایمن و صنعت مواد غذایی یعنی طلای بسته بندی شده ;)

سلام دوستان
من امروز تاپیکی زدم که حذف شد و واقعا جای تشکر داره ;)

راستش من برای 6-7 ماه دیگه باید پولامو تبدیل کنم به یورو . خواستم بدونم آیا الان تبدیل کنم و نگه دارم بهتر هست یا اینکه بزارم بعدا تبدیل کنم ؟
قبلا هم آخه اومدم پول ها رو تبدیل کنم به یورو که مصادف شد با تحریم و کم شدن هر چه بیشتر ارزش واحد پول ایرن :hmm:
جسارت منو ببخیشید اما لطفا دوستانی که در این کار هستند ( صرافی دارن یا ..) راهنمایی کنند موضوع برام حیاتی هست عزیزان
ممنون

گرامی وقتی تاپیک مرجع وجود داره ایجاد تاپیک به همین منظور عملا کار بیهوده ای هست . اینجا مطرح کنید به نتیجه می رسید .

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
گرامی وقتی تاپیک مرجع وجود داره ایجاد تاپیک به همین منظور عملا کار بیهوده ای هست . اینجا مطرح کنید به نتیجه می رسید .

بله درست میفرمایید
سوالم را مطرح کردم اگه لطف کنید راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم :

قبلا هم آخه اومدم پول ها رو تبدیل کنم به یورو که مصادف شد با تحریم و کم شدن هر چه بیشتر ارزش واحد پول ایرن
ممنون

ilo

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دکتر جان
من خودم همیشه پست های شما و چند تا از دوستای خوب دیگمون رو پیگیری میکنم . و به خاطر تمامی وقت های که گذاشتید کمال تشکر را دارم .
شما به بزرگی خودت ببخش ;)
حمید از گروه دوم :p

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
من از دکتر به خاطر حرفم عذر می خوام! منم میدونستم بحث این حرف ها برا دکتر راه نداره فقط می خواستم بکشم تو تاپیک نظر بده!! اخه خیلی وقت بود نظر جامع اینجا نداده بودن!!

یه شیوه روانشناسی بود که خوشحالم جواب داد!!

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
شما هم لطف داری دوست عزیز .

شما لطف داری دوست عزیز نظر لطفتتون هست ولی دیگه باور کنید اینقدر این کلمه رانت رو به من چسبوندن دیگه برام عادی شده :( . کدوم شهر هستید ؟ این خیلی مهم هست . در ضمن اگر با این پول کار میکنید یعنی این پول به صورت یک روال همیشه جاری برای شما داره و برای شما عملا گردش این پول و خرید اجناس برای شما سود آوری داره همیشه اول در کار خودتون این سرمایه گزاری رو انجام بدید . عزیز دل آبلیموی مهرام شده 5300 خودت فکرش رو بکن پا به پای ارز اومده بالا . حالا یه چیزی اگر ارز یه شبه بیاد پائین ولی قیمت اون جنس یه شبه نمیاد پائین ولی اگر ارز یه شبه بره بالا قیمت اون جنس یه شبه میره بالا . این قائده رو همیشه مد نظر داشته باش سرمایه گزاری در کار خودتون و تبدیل کردن به اون اجناس بسیار بهتر از خرید ارز هست . ارز رک و راست خیلی از نوساناتش دست دولت هست ولی جنس نه ;) دلار اومد پائین جنس ها چقدر ارزون شد ؟ خداییش چقدر ؟ این پول رو در کار خودت به جنس تبدیل کن و سعی کن گسترش بدی کارتو سود شما در این حالت 100% بیشتر از ارز هست چون همون جور گفتم ارز یه شبه 500 تومن ارزون شه یه کالا عمرا یه شبه ارزون نمیشه و چون کار شما در زمینه مواد غذایی هست یعنی نیاز روزمره پس همیشه مشتری داره اینو مد نظر داشته باش گرامی به این میگن استراتژی اقتصادی یعنی سرمایه گذاری های همیشه ایمن و صنعت مواد غذایی یعنی طلای بسته بندی شده ;)
.
تشکر بابت پاسخ گویی
ببینید مشکل اصلی همینجاس من خودم یه مدت همین کار رو میکردم ولی الان به دلیل اینکه نیاز روزانم به همین جنسی ک میخرم خیلی بالاس نمیتونم توی کار دیگه سرمایه گذاری کنم(یه سری دلایل هست ک نمیشه الان دقیقا مطرح کرد مسائل شخصی هست ک از بازار دستم اومده)
من شهر ایلام هستم
ببینید اینطور بگم بهتره 2 تا راه یکیش خرید روزانه ی ارز یکیش بانک از بین اینها کدوم بهتره
مثلا هر شب برم دلار بخرم یا یورو یا هرچیزی و 2 3 روز نگه دارم
قصدم ندارم از این مثلا 10 میلیون درامد روزانه واسه 2 3 روز یا 1 هفته 1 میلیون سود کنم:دی در حدی ک از سود بانکی بیشتر باشه مثلا روز شمار 30% به نظر من خیلی عالیه اگه ارز سود بده
من کارم خیلی سنگینه و متاسفانه باید برای ادامه ی تحصیل بیام تهران پس ورود به بازار جدیدی توی مواد غذایی به درد من نمیخوره در مورد همین 2 تا مطرح کنید خیلی ممنون میشم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
خیلی ببخشید ! ولی اون اسکولی که می گه دکتر رانت داره ، مغز داشته باشه ! کسی که رانت داره ، آقازاده هست یا وصل به آقازاده !
شما کدام آقا زاده ایی رو دیدی بیاد تو اینترنت به مردم مشورت بده و بحث کنه ! اصلا تو عمرت از کنار اینجور آدم ها رد شدی که این حرف رو می زنی ؟ یعنی اصلا فکر کردی ؟

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
من کارم پخش مواد غذایی و تبلیغاتو بازاریابی هست و روزی بین 2 تا 10 میلیون بعضی روزام خیلی بیشتر تا 12 14 پول میاد دستم

ببخشید ، ریال یا تومان ؟؟ :Snorkle:

ینی برای فیلد مواد غذایی هنوز هم جایی هست ؟ چون اکثرن حرف از مافیای پخش میزنن ، یا اینکه بازم هدف مسموم کردن جو برای تازه وارد های احتمالیه ؟

fireman1

Registered User
لایک‌ها
0
من 1 یک بار ضرر کردم چون 2 بار دلار به محدوده قیمت 3900 رسید و تا 2900 پائین اومد . دفعه اول دقیقا خودم بازی خوردم و اشتباه کردم که رد نکردم . ولی روی دفعه دوم این ریسک رو نکردم پس اگر رانت داشتم هیچ موقع بازی نمی خوردم . اون موقع هم که روی تخلیه کردم روی 3820 نه قیمتی که شما گفتید آنی نبود من خرید پله ای از حدود 1300 داشتم یعنی طی مدت بیشتر از 1 سال و نیم خریداری شده بود اون میزان پس ببینید باز هم زود قضاوت کردید . موقعی که فروختم به شخصه گفتم چون در بحث ها شرکت میکردم ولی خوب دیدید که خیلی ها گوش ندادن دیگه به من از این قسمت به بعدش مربوط نیست تصمیم در مورد سرمایه با خود شخص هست نه من . زمین در فلان منطقه بنده چندین سال از اون مکان به خاطر نوع کارم رد میشدم و فعالیت میکردم و حاصل تجربه شخصی و آنالیز اون منطقه بود پس این یکی هم رانت نبوده . این توضیحات رو بزارید کنار پست قبلی و بازم میگم سعی کنید درباره کسی از قبل قضاوت نکنید چون واقعا این کار درستی نیست عرض کردم میزارم به پای کم سن و سالی شما و جوان بودن شما . در ضمن بنده از اون شخص آدم هایی هستم که هیچ موقع با طناب حرف مردم توی چاه نمیرم . چون چیزی که همه میبنن با چیزی که شخصی که تجربه داره فرق میکنه بازم میگم برید تاریخ سیاسی و اقتصادی ایران رو از سال 69 به بعد رو بخونید . منبعش حوادث و رویداد ها و تصمیم های سیاسی هم به راحتی در آرشیو روزنامه ها هست . برید بخونید ببینید عملا یک بار به شخصه در دوره تحولات و تصمیمات چه اقتصادی و چه سیاسی زندگی کنید و از نزدیک لمس کنید . وقتی خوندید متوجه میشید من چی میگم .

سلام دکتر، من یه بار باهاتون صحبت کردم خیلی وقت پیش یه راهنمایی کردین و منم گوش کردم خدایی خوب سود کردم یعنی هرچی خریدم دقیقا 2 برابر شد.(البته زیاد هم نخریدم:دی)
واقعا خیلی از چیز ها رو که ما نمی تونیم ببینیم رو برامون بازگویی می کنید.
قبلا هم گفتم بازم میگم ممنون از زاهنماییتون چون بعضی از ما وقت مطالعه و تو بازار بودن رو ندارم.

باز هم یه راهنمایی دکتر جان، الان باز این دلار میره بالا همین می مونه یا میاد پایین، چون باید مقداری ارز تهیه کنم.

200x200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
1) آیا فعالان ارز در ایران سیستم ارسال روزانه قیمت ارز و سکه به ایمیل را دارند؟ مثلا ایمیل مان را ثبت کنیم هر روز قیمت دلار را دریافت کنیم؟

2) سایتهای معروف ارز از قبیل مثقال دات کام و بقیه فعالیتی ندارند آیا مدیریت سایتهای ارز زندانی شده اند؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوستان میشه یه سایت برای قیمت روزانه دلار و یورو پیشنهاد بدید.ممنون.
منتظرمـــ ــ ا :)

farhang_za

Registered User
لایک‌ها
8

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
ببخشید ، ریال یا تومان ؟؟ :Snorkle:

ینی برای فیلد مواد غذایی هنوز هم جایی هست ؟ چون اکثرن حرف از مافیای پخش میزنن ، یا اینکه بازم هدف مسموم کردن جو برای تازه وارد های احتمالیه ؟

با سلام
به تومان هست ما خرده پاهای بازار مواد غذایی هستیم دوست عزیز به قول دکتر طلای بسته بندی شدس درامد توی این کار خیلی بالاس
مافیای پخش هست ولی نه اون چیزی ک شما تصورش رو بکنید
مثلا من الان به شما میگم پخش کننده ی تخم مرغ هستم
یک شخص به اسم اقای x 10 ساله توی این کاره و همه میشناسنش هیچ کسم جرات نداره بیاد رو دستش چون با قیمت خیلی پایین میفروشه یه هفته و شمارو ورشکست میکنه و میندازه بیرون بعدش قیمتارو برمیگردونه
(میزان سرمایه برای یه هفته چیزی نزدیک 40 میلیون تومنه واسه تخم مرغ هر بار 12 میلیونه و حداقلشم 3 تا میفروشی)خوب شما حاضری با این اقا جنگ قیمت راه بندازی و هر قیمتی اون داد توم بدی؟حتی اگه 200 تومن زیر قیمتی باشه ک خودت خریدی؟
من دقیقا با همچین مسئله روبه رو بودم توی این کار ولی اومدم چندین سرویس خییلی بهتر در نظر گرفتم برای کارم ک بتونم از اون جلوتر باشم
سیستم پیامکی ارسال قیمت روزانه
سرویس درب مغازه
اعتبار پرداخت و .....
و خوب هم جا افتادیم توی بازار تبلیغاتم کردیم چندین بازاریابم گرفتیم و به هر مشتری کد خاص خودش رو دادیم ک فقط یه اس بزنه کدشو بفرسته سریع سفارشش دستش باشه اینطور تونستیم کار کنیم
تو همین کار ما اقای xهفته ای 10 م سود میکنه و ما چیزی نزدیک هفته ای 2 3 سود خالص ک طبق بررسی هامون تا 30 ماه دیگه این امار برعکس میشن
الکی نقشه نکشید ک 1 هفته ای میزنین جلو من 3 4 تا بار ضرر دادم ولی تحمل کردم
مافیای پخش منظور اینه

بالا