هم امام برگشت بالا هم دلبر . امام تو بازار تهران 1540000 تومن . دلبر هم 3870 الی 3900 تومن اما اصلاً گیر نمیاد! بخوای بفروشی البته رو هوا میزنن.
اخبار به اصطلاح مثبت تاثیرش فقط یک نصف روز بود ، اون هم در حدی که یک مشت آدم ساده لوح دوباره برن داراییشون رو از ترس پایین اومدن بفروشن و صراف ها و دلال ها باز دوباره با قیمت پایین بخرند و خودشون رو پر کنند و دوباره روز از نو روزی از نو!
من نمی فهمم واقعاً بعضی ها چند بار باید از یک سوراخ گزیده بشن تا درس بگیرن!!!
جالبه جلالی زده کلیهٔ قیمتها هر حال ریزش شدید میباشد. میخواد باز سیستمشو تکرار کنه ملت بریزن برای فروش! مردم رو ... فرض کرده
یادم نیست کجا خوندم اما گفته بود با کارت ملی 5 تا میدن !دوستان به نظر من پیش فروش قطعی هست چون اعلام کردند اگه نکنند آبروریزی میشه اما قطعا با محدودیت زیادی پیش فروش میکنند خیلی بدند نفری 10 تا
من هر چی دارم و ندارم چه دلار چه سکه آخر هفته ی دیگه میفروشم
من هر چی دارم و ندارم چه دلار چه سکه آخر هفته ی دیگه میفروشم
اگه فاز دوم هدفمندی شروع بشه که اصلارو قیمتای الان حساب نکن (امیدوارم نشه). در مورد تحریم هم فعلا فقط تحریم های جدید داره شروع میشه و ***** مذاکرات رو منتفی کرد. با توجه به اینکه فعلا ایران کالا از وارد کننده های نفت میگیره و مهلت معافیت اون کشور ها هم در حال اتمام هست و تمدیدش مشخص نیست باز هم صعودی هست بازارمن هر چی دارم و ندارم چه دلار چه سکه آخر هفته ی دیگه میفروشم چون احساس میکنم به نوعی این بازی هم باید تا آخر هفته ی دیگه تموم بشه یا حداکثر تا اول اسفند نمیشه که همه ش قیمت صعودی باشه یعنی شنبه 3800 بعد یکشنبه 3900 دوشنبه 4000 مثله سری مهر ماه باید یکجا متوقف بشه نوروز نزدیکه . حداقل به خاطر بعضی سیاستهای داخل **** باید یکجور درستش کنند به نظر من سقف قیمتی که امسال میتونه 4100-4200 هست و دیگه بالاتر از این حتی بخواد بشه هم ظرفیتش نیست حداقل برای آرام کردن مردم هم که شده و به نظر من البته تصمیم با خودتون هست ولی برای میان مدت اگر سود میخواید وارد بازار پیش فروش سکه حتی اگر قطعی هم شد نشوید چون به نظر من یک حربه ست
یکی قیمت دلبر تا این لحظرو اعلام کنه..البته دقیق باشه..ممنون![]()