• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دوستان به نظر من پیش فروش قطعی هست چون اعلام کردند اگه نکنند آبروریزی میشه اما قطعا با محدودیت زیادی پیش فروش میکنند خیلی بدند نفری 10 تا

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
هم امام برگشت بالا هم دلبر . امام تو بازار تهران 1540000 تومن . دلبر هم 3870 الی 3900 تومن اما اصلاً گیر نمیاد! بخوای بفروشی البته رو هوا میزنن.

اخبار به اصطلاح مثبت تاثیرش فقط یک نصف روز بود ، اون هم در حدی که یک مشت آدم ساده لوح دوباره برن داراییشون رو از ترس پایین اومدن بفروشن و صراف ها و دلال ها باز دوباره با قیمت پایین بخرند و خودشون رو پر کنند و دوباره روز از نو روزی از نو!

من نمی فهمم واقعاً بعضی ها چند بار باید از یک سوراخ گزیده بشن تا درس بگیرن!!!

این حرف پریروز من بود پس ثابت شد :D

جالبه جلالی زده کلیهٔ قیمت‌ها هر حال ریزش شدید می‌باشد. میخواد باز سیستمشو تکرار کنه ملت بریزن برای فروش! مردم رو ... فرض کرده

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
ضمناً بحث مذاکره با سخنان امروز ***** منتفی شد پیش بسوی جهش دوباره

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
دوستان به نظر من پیش فروش قطعی هست چون اعلام کردند اگه نکنند آبروریزی میشه اما قطعا با محدودیت زیادی پیش فروش میکنند خیلی بدند نفری 10 تا
یادم نیست کجا خوندم اما گفته بود با کارت ملی 5 تا میدن !

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

من هر چی دارم و ندارم چه دلار چه سکه آخر هفته ی دیگه میفروشم

چون احساس میکنم به نوعی این بازی هم باید تا آخر هفته ی دیگه تموم بشه یا حداکثر تا اول اسفند
نمیشه که همه ش قیمت صعودی باشه یعنی شنبه 3800 بعد یکشنبه 3900 دوشنبه 4000

مثله سری مهر ماه باید یکجا متوقف بشه

نوروز نزدیکه . حداقل به خاطر بعضی سیاستهای داخل **** باید یکجور درستش کنند

به نظر من سقف قیمتی که امسال میتونه 4100-4200 هست و دیگه بالاتر از این حتی بخواد بشه هم ظرفیتش نیست
حداقل برای آرام کردن مردم هم که شده

و به نظر من البته تصمیم با خودتون هست ولی برای میان مدت اگر سود میخواید وارد بازار پیش فروش سکه حتی اگر قطعی هم شد نشوید چون به نظر من یک حربه ست

Last edited:

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
مث اينكه مذاكره اي در كار نيست. كلا اميد به اينده تو اين كشور ديگه بايد حروم اعلام بشه!

mehran1901

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه تون دنبال این هستین که همین جوری رو هوا یه حدسی بزنین که اگه درست بود بگین : "دیدی؟ دیدی من درست گفتم؟"

خب که چی؟ میخوای بگی خدای تجزیه و تحلیلی؟

این حس "همه چیز دانی" و "برتری جویی" ما ایرانیا درست بشو نیست که نیست..

بد نیست یه بارم که شده کتاب "جامعه شناسی خودمانی" رو بخونیم..

Bahram0110

Registered User
لایک‌ها
4
نمی دونم چرا اخبار اینقدر استقامت ملت رو تحسین می کنه مگه من جزء ملت نیستم؟
اعتراف می کنم کم آوردم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان شنبه اول وقت بهترین موقع خریده یا آخر وقت ؟ ( زمانی که قیمت ها اعلام میشه )

ning

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هر چی دارم و ندارم چه دلار چه سکه آخر هفته ی دیگه میفروشم چون احساس میکنم به نوعی این بازی هم باید تا آخر هفته ی دیگه تموم بشه یا حداکثر تا اول اسفند نمیشه که همه ش قیمت صعودی باشه یعنی شنبه 3800 بعد یکشنبه 3900 دوشنبه 4000 مثله سری مهر ماه باید یکجا متوقف بشه نوروز نزدیکه . حداقل به خاطر بعضی سیاستهای داخل **** باید یکجور درستش کنند به نظر من سقف قیمتی که امسال میتونه 4100-4200 هست و دیگه بالاتر از این حتی بخواد بشه هم ظرفیتش نیست حداقل برای آرام کردن مردم هم که شده و به نظر من البته تصمیم با خودتون هست ولی برای میان مدت اگر سود میخواید وارد بازار پیش فروش سکه حتی اگر قطعی هم شد نشوید چون به نظر من یک حربه ست
اگه فاز دوم هدفمندی شروع بشه که اصلارو قیمتای الان حساب نکن (امیدوارم نشه). در مورد تحریم هم فعلا فقط تحریم های جدید داره شروع میشه و ***** مذاکرات رو منتفی کرد. با توجه به اینکه فعلا ایران کالا از وارد کننده های نفت میگیره و مهلت معافیت اون کشور ها هم در حال اتمام هست و تمدیدش مشخص نیست باز هم صعودی هست بازار

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دوستان یورو قیمت بدین لطفا

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

kmeisam

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان اطلاع ندارن قیمت دلار صعودیه یا نزولی؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یکی قیمت دلبر تا این لحظرو اعلام کنه..البته دقیق باشه..ممنون :D

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
بالا