• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

cowboy1

Registered User
لایک‌ها
11
داداش بازار ارز حساب کتاب درست حسابی نداره که

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
سلام دوستان
والا ما هر موقع گفتیم که دیگه این اخرشه باز اخرش نبود!
یادمه دلار شد 1800 تومن گفتم وای دیگه این اخرشه!
بعدش شد 2000 تومن گفتم حبابه می ترکه!
بعدش شد 3000 تومان گفتم دیه خدایش دیگه بالاتر نمی ره یعنی دلاری 3000 تومن!
بعدش الان شده 3800 باز هم الان دلم می خواد می گم که دیگه اخرشه اما باز می دونم این اخرش نیست!

دقیقا همینه هیچ کسی از ما مردم عادی نمیفهمه که میاد پایین یا میره بالا هرکیم میگه یه چیزی الکی از خودش استنباط کرده
چیزی که تو این 1 سال مشخص شد اینه که قیمت دلار دقیقا هیچ سقفی نداره

xms

Registered User
لایک‌ها
387
سلام دوستان
والا ما هر موقع گفتیم که دیگه این اخرشه باز اخرش نبود!
یادمه دلار شد 1800 تومن گفتم وای دیگه این اخرشه!
بعدش شد 2000 تومن گفتم حبابه می ترکه!
بعدش شد 3000 تومان گفتم دیه خدایش دیگه بالاتر نمی ره یعنی دلاری 3000 تومن!
بعدش الان شده 3800 باز هم الان دلم می خواد می گم که دیگه اخرشه اما باز می دونم این اخرش نیست!

اخر ندارد تا وقتی سر عقل نیاییم بحران اقتصادی هی پیشرفت می کند عین سرطانی که هی درمان نشود هی پیشرفت می کند تا کل بدن را درگیر کند و سیستم بدن را نابود کند
شاید دلار 10000 تومان هم بشود بستگی به تصمیم خودم مردم دارد تا سر عقل نیایم وضع هی بدتر می شود.

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
دلار و طلا میان پایین. با این وضعیت پیش فروش سکه. دلار هم دولت می خواد وارد بشه

خیلی وقته وارد شده مگرنه بانک مرکزی دست دولت نیست ؟ ارز 1000 تومانی از دولت قبلی گرفت رسوندش به 4000 هزار تومان این وسط ما به تفاوت کجا میره شما فهمیدید به من هم اطلاع بدید

با تشکر

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
برای محاسبه سود و زیان بر اساس نوسان بازار از چه نرم افزاری میشه استفاده کرد ؟ امکاناتش کامل باشه ..

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
فردا بازار جالبی رو خواهیم داشت :)

Captive

لایک‌ها
16,665
تحلیل شما؟؟؟؟؟

بگم نزولیه که نمیشه ، میشم آدم بده
245.gif
، اما منظورم از جالب بودن این بود که به نظرم فردا نوسان داریم ، اگر قیمت زیر 3600 برسه میتونیم 3300-3200 رو داشته باشیم و اگر باز 4 رو رد کرد 4300-4400 رو میشه پیش بینی کرد ...

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
بگم نزولیه که نمیشه ، میشم آدم بده
245.gif
، اما منظورم از جالب بودن این بود که به نظرم فردا نوسان داریم ، اگر قیمت زیر 3600 برسه میتونیم 3300-3200 رو داشته باشیم و اگر باز 4 رو رد کرد 4300-4400 رو میشه پیش بینی کرد ...

دمت گرم
گرفتم
دوشنبه اولش ریزشی خواهد بود

Last edited:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

من که خودم از 2 روز قبل نوشتم تا آخر این هفته هر چی دارم ارز تخلیه میکنم
چون اوج نوسانات در این هفته ستو از اسفند تا 25 اسفند فقط ریزش داریم
I THINK

sadia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میگم صعودیه. دلم دروغ نمیگه :happy:

Captive

لایک‌ها
16,665

من که خودم از 2 روز قبل نوشتم تا آخر این هفته هر چی دارم ارز تخلیه میکنم
چون اوج نوسانات در این هفته ستو از اسفند تا 25 اسفند فقط ریزش داریم
I THINK

ریزش؟؟ یعنی شما معتقدید که میاد پایین قیمت؟

iman.re

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان من به علت مهاجرت باید دلار تهیه کنم.آخر اردیبهشت دارم میرم و الان دارم خونه زندگی رو میفروشم.تو رو خدا بگید به نظرتون الان دلار تهیه کنم یا طرفهای اردیبهشت که هم بعد عیده هم قبل انتخابات دلار میاد پایین تر از الان؟؟ خواهش میکنم کمک کنید.

ajax.ch

Registered User
لایک‌ها
23
امروز قیمت ها نزولی شروع میشه ولی دوباره تا شب برمیگرده بالا

hamidi2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دكتر جان داشتم صفحات قبل رو مرور ميكردم به اين نوشته شما برخوردو چه خوب قيمت پرايد رو پيش بيني كردي

hamidi2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
علتش رو میدونی چرا 5 شنبه ها قیمت ارز ریزش داره ؟ در ضمن قیمت اصلی بازار تهران هم روزهای یک شنبه در میاد :دی ؟ اگر گفتی یعنی به بازار آشنا هستی ;)

در ضمن زیاد خوشبین نباشید برای نرخ ارز . بارها گفتم برای پیش بینی نرخ ارز همیشه یه نگاهی به تاریخچه قیمت ارز و رانت دولتی موجود در اون بندازید و دقیقا مطلعه کنید . اگر قیمت ارز قرار باشه امسال هم مصه پارسال تکرار بشه شما اگر کل سرمایت رو ارز رو هم بکنی دیگه عملا نمیتونی توی این مملکت دووم بیاری حتی ;) اینو مطمئن باش . چون از یک طرف نرخ واقعی تورم توی ایران 50% به بالا هست و اگر مثه پارسال ارز 80% به قیمتش اضافه بهشه و بر فرض شما کل سرمایت رو هم دلار بکن و به موقع در بالاترین نرخ بفروش فرض کن 100 هزار دلار خرید و با قیمت 3000 تومن فروختی . 110 میلیون این وسط به روی سرمایت اومده ولی ........... . قیمت دیه رو دارن به شتر اونم ضرب در دلار آزاد تعیین میکنن نه دلار دولتی ! پراید بعدا میشه 20 میلیون :دی . تورم و با توجه به نرخ جهش دلار میشه 120% . حالا رک و راست و مردونه بگو درآمد به دلار هست که بتونی زیر بار این گرونی دووم بیاری ؟ فک میکنی 110 میلیون اضافی که به نظرت سود هست چه قدرش واقعا از لحاظ اقتصادی و دید اقتصادی سود محسوب میشه ؟ 0 و ضرر شما بر روی نرخ ما به تفاوت تورم و جهش دلار میشه 80% . پش هر موقع یه تحلیلی ارائه میکنی دقیقا و واقع بینانه ارائه کن به دور از احساسات و میل درونی . بازم میگم به نگاهی به قیمت ارز در 33 سال گذشته بکن . توی پستهای خودم هست برو ببین . امسال دیه ثالت شده بود 645000 تومن بدون تخفیف برای کسی که 4 کوپن خسارتش تکمیل نبود و تحفیف نداشت اون قیمت بود . پارسال دقیقا نصف این بود . در ضمن با توجه به فاکتور های موجود حرفی بزن . اینا میخوان مرحله دوم یارانه رو هم پیاده کنن پس باید به اصطلاح واسه اینکه دوباره شوک به حامل های انرژی بدن باید بتونن از اون طرف بازار ارز (علی الخصوص ارز) رو تحت کنترل داشته باشن . قیمت ارز و واکنش بازار به نتیجه این مذارکرات هم بی ربط نیست و باید منتظر شد و دید که چی کا میکنن . چون اصلا مشخصی نیست که چه جوری میخوانن سر میز مذاکره بشینن. چون این قدر فاکتور های مجهول هست و از اون طرف هم اوضاح افتتضاح اینا زیر تحریم که نمیشه دقیقا گفت نتیجه چی میشه . در ضمن بازاری که از بعد از تعطیلات داشتیم تا به امروز واقعا توی سال گذشته و در همین موقع موقعی که دلار اون موقع هنوز ثابت بود واقعا بازار پویایی شده دقیقا واکنش های بازار حتی به خبر های بین الممللی هم درست هست و یکی از زیبا ترین بازار ها رو داشتیم . اتحادیه صراف ها قبل از این ماجرا ها عملا مرده بود و نرخ ها به صورت جامع و یک پارچه نبود و هر صرافی می تونست از روی شکم برای خودش نرخ اعلام کنه و خط و نشون بکشه و سامانه سنا هم وجود نداشت ولی در حال حاضر اینا وجود داره . در ضمن در بازار امروز شما نبودید ببینید مردم چه جوری داشتن سکه میفروختن :دی . بازار 2 جیب داره : 1-سود 2-ضرر . الان تامین ارزی صراف ها هم همه روزه انجام میشه و عملا کمبود ارز نیست. برای مثال بازار همین هفته بهترین موقع برای کسانی بود که می توانستند از نواسان گیری سود واقعی کسب کنن . واقعا به شخصه میگم بازار در این هفته مثه بازارهای بین اللمللی سالم بود و فرصت ها برابر بود . نرخ از سمت اتحادیه 3 بار در روز اعلام میشه و صراف ها مکلف به اعمال اون هستند . دقیقا نوسان بالا و پائین رفتن از 1865 تا امروز که با 1890 بسته شد رو دیدیم . این یعنی سود که بتونید در این مواقع سرمایه وارد کنید و سود واقعی کنید ;) . اگر این هفته با این جریان همراه بودید حداقل در این نوسان گیری ها 7% سود کردید که برای 1 هفته رقم قابل توجهی هست . سود واقعی در ثبات بازار بدون تنش سیاسی و فقط بودن نوسان معقول کسب میشه نه اونجور که شما عرض میکنید . در اون حالت میشه در جا زدن . امسال در خرداد ماه هم قیمت ملک رو دقیقا ببینید که چه بلائی به سرش میاد :eek: بر میگرده به قیمت واقعی خودش قبل از اینکه به صورت مصنوعی بیاد پائین

داشتم صفحات قبل تاپيك رو مرور ميكردمبه اين تاپيك دكتر رسيدم كه چقدر جالب قيمت پرايد رو 20 ميليون تخمين زده بود و اون موقع اصلن فكر كردن بهش هم سر ادم كيج ميرفت پرايد 000/000/20 تومان!!!!!!!!!

بالا