• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

sadia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عیارش 18 باشه فایده نداره راسته که 18 هست؟

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46
نظر دکتر چیه در مورد سکه و دلار؟

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
واقعا سکه پیش فروش یک تومن اعلام شده؟!
از کی ثبت نام میکنن؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
واقعا سکه پیش فروش یک تومن اعلام شده؟!
از کی ثبت نام میکنن؟

آمو علی الحساب
یعنی 6 ماه دیگه که خواست تحویل بده گفت 2.5 میلیون 1.5 بزاری روش
اگه اینجوری بود که فردا میشد صحنه ی قیام خونین 15 خرداد 42

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

یکی از دوستام در بانک مرکزی تهران هست
اینو بهم گفت گفتم اینجا بگم . البته بازم تصمیم که میدونید با خودتونه

گفت فردا خیلی مهمه . اگر فردا دیدید که بازار قدرت زیادی برا صعود نداره یعنی نمیتونه بالای 3770-3780 بره در جا بفروشید و 2-3 ساعت بعد باز بخرید
البته این و برای نوسانگیره روزانه گفت

دوستانی که در کاره نوسانگیری گیری هستند هم عرائض خودشونو ارائه بفرمایند

جناب captive نظر شما در مورد بازار 3 و 4 شنبه چیه ؟

Last edited:

iman.re

Registered User
لایک‌ها
21
من امشب طلاها رو فروختم ولی صبر میکنم ببینم قیمت دلار چی میشه تا برای سفرم دلار بخرم.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نظر دکتر چیه در مورد سکه و دلار؟

من خیلی وقت پیش توی اولین باری که به 3820 رسیده بود فروختم و تمامی سرمایه ای که مختص به نوسان گیری رو بود ملک (زمین و ....) کردم . الان هم اتفاقا اصلا ناراحت نیستم چون درست هست مثل بازار ارز و سکه نقد شوندگی بالا ندارن ولی سودی که کردم از ارز و سکه بیشتر بود و هست . حالا حالا هم قصد فروشش رو ندارم به هیچ عنوان . من 2 تا تاریخ به تاریخ های 69 و 75 دادم و بارها گفتم سرچ کنید و برید بخونید و ببینید که دلار و سکه در اون سالها به چه نرخی در اومدن با توجه به وضع قدرت خرید مردم اون زمان و میزان نقدینگی که در اون زمان در کشور بود برای مثال اگر سناریوی سال 75 می خواست دوباره با همون اعداد نسبت به ارزش پولی اون موقع و همچنین تورم و قدرت خرید اون موقع نسبت الان باید قیمت دلار برای مثال بالای 7 هزار تومن می رفت که نشون میده به مراتب بحرانی که در اون مقطع زمانی پیش اومده بود بسیار بد تر از حال بود یه بار گفتم از نظر من این بازی تموم شده هست . چرا گفتم ؟ اولا این نه سرمایه گذاری هست و نه دلالی در یک کلام قمار بازی هست که روی میز شما- بانک مرکزی و دولت نشسته اید هر یک از این بازیکنان فاکتور هایی دارند که نمی تونن زیاد توی بازی فشار رو زیاد کنن . من چرا در اون برحه از زمان از بازی خارج شدم ؟ اولا اعصاب و سلامی روانی که هیچ کسی به اون توجه نمی کنه و جون و اعصاب توی این مملکت ارزشش از همه چی کمتر هست . دوم اینکه بارها گفتم سیستم رو بشناسید باهاش برید جلو . وقتی سیستم رو کسی شناخت هر سیستمی یه سری فاکتور های خط قرمز و خط حیاتی و ثباتی داره و مجبور به کنترل اون فاکتور ها هست . متاسفانه در این تاپیک من گرای خیلی چیز ها رو دادم ولی 90% خواننده ها فقط پست ها رو برای استفاده روز خوندن . برای مثال قیمت خودرو چندین بار تلویحا در چند پست به قیمت مزخرف خودروی ملی پراید :blink: اشاره کردم و حتی به جناب ویش مستر هم که داشت از بازار ارز خارج میشد پرسید روی خودرو سرمایه گذاری کرده و به سمت بازارهایی رفته که تحت کنترل شدید دولت نیستن به ایشون هم گفتم کار پسندیده ای کردید .

خب این از من چرا نمی نویسم و دیگه چرا نظری نمی دم . چون نظراتم رو دادم از قبل حتی من باب بازار خودروی کنونی و قیمت های کذایی الان گرا دادم در پست هام به پست هام به صورت تلویحی ولی متاسفانه کسی نه گوش داد و بهتر بگیم شاید خندیدن و سر سری از کنارش رد شدن .

دکتر در مورد بازار ملک تحلیلی دارید؟ توی پستتون نوشته بودید که خرداد ماه قیمتها ریزش خواهد داشت. میشه مبنای تحلیل رو بگید و بیشتر توضیح بدید؟

قیمت ملک رو گفته بودم عزیز دل . بارها گفتم در این تاپیک ها فرمول زمان به صورت ملموس در میاد . در مورد خرداد من چیزی نگفتم که ملک ریزش داشته باشه . قبل انتخابات مجبور به کنترل شدید بازار هستن ولی نه ملک . برای مثال جاهای مختلف تهران و همچنین کلان شهر ها و شهرهای خوش آب و هوا و همچنین مناطق آزاد ایران از لحاظ قیمت زمین با هم مقایسه کن رشد اونها از سکه و ارز و هر چی دیگه که فکرش رو بکنی بیشتر بوده . اگر منظورتون خرداد ماه سال آینده هست یکی از بالاترین قیمت های مسکن علی الخصوص در تهران رو شاهد خواهیم بود

داشتم صفحات قبل تاپيك رو مرور ميكردمبه اين تاپيك دكتر رسيدم كه چقدر جالب قيمت پرايد رو 20 ميليون تخمين زده بود و اون موقع اصلن فكر كردن بهش هم سر ادم كيج ميرفت پرايد 000/000/20 تومان!!!!!!!!!

تلویحا گفتم به نظر همه شوخی اومد ولی واقعیت داشت :( با نرخ افزایشی ارز و علی الخصوص قدرت لابی خودرو در ایران و از اون طرف عملا داشتن مصونیت برای این لابی برام مثل روز روشن بود همچنین بازار خودرو که عملا نظارت خواصی روش نمیشه چون رک و راست افزایش این میزان خودرو برای کلیه کلان شهرها و استاندارد پائین و مصرف سوخت و ...... برای سیستم کنونی مکافاتی هست . هر چقدر مقدار فروش کمتر ولی سودش بیشتر باشه سیستم به نفع سیستم کنونی هست . همون جور که امروز می بینید قیمت چند برابر همون خودرو همون استاندارد پائین ولی سود بیشتر تازه برای خودرویی که بیشتر لوازمش در داخل تولید میشه به جرات میشه گفت 90% اون (پراید منظورم هست ) با دسمتزد ریالی کارگر ایرانی :( . گرای دوباره که بنده رانت ندارم و شناخت سیستمی هست : سال 69 همین سناریو بود بعد از اینکه نرخ ارز افت کرد از هزار تومن به حدود 578 تومن پیکان از 250 هزار تومن (دقت کنید به نرخ در بعضی از مناطق تهران اون زمان هم قیمت خونه بود برای مثال زمین در سعادت آباد 500 متر هم قیمت یک پیکان بود اونم با سند) رسید به 58 هزار تومن ولی بعد از چهار ماه دوباره به قیمت 230 هزار تومن رسید ولی ارز در همون رقم موند تا سال 75

حالا توی سناریو برای وضعیت کنونی شاید افت قیمتی داشته باشیم ولی بازم مقطعی هست :upsided: و قیمت خودرو همین میشه که هست :( پس من باب افت قیمت و اصلاح خودرو به شخصه اصلا امیدی ندارم .

برای اتمام : با طرح بانک مرکزی که توش اما و اگر هست باز به صعود در قیمت ها رو داریم ولی ارز رو دولت کمر بسته که بیاره پائین به نظر من تا 3300 فقط البته اگر واقعا بخوان این کار بکن جون موج افزایشی از همین 3300 شروع شد و نرخ 4000 تومن رو ظرف 1 هفته رد کرد نه بیشتر . برای سکه و طرح پیش فروش این طرح هر لحظه که ببینن که ازش استقبال نمیشه رو باز تغییر میدن که جذاب باشه

همچنین فاکتوری که کسی بهش توجه نکرد در مورد پیش فروش در پیش فروش قبلی هم موقعی شروع شد که اونس روند نزولی خودش رو شروع کرده بود برگردید به روزی که گفتم در فلان قیمت تخلیه کردم توی همون تاریخ ها باید باشه که گفتم اگر بخوام دوباره وارد شم این کار رو با سکه میکنم ولی نکردم و رفتم سمت ملک دلیل : ریزش شدید انس که شاید کسی فکرش رو نمیکرد ولی دقیقا در یک پست نوشتم که مثب شدن بورس های معتبر بین المللی داره یه مقدار با اعصاب من بازی میکنه و در مورد انس منو 2 به شک کرده .

سخن آخر امروز بانک مرکزی رکب زد به همه

مواظب باشید لگد مونده (این نوشته 2 پهلو هست نسبت به تاریخ هایی که دادم اطلاعات کسب کنید بعد می تونید درست محاسبه کنید)

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان قیمت پیش فروش اعلام شد1 میلیون 6 ماهه یعنی قیمت در بازار تا 1200 سقوط میکنه

اون طرح فعلا توش یه کلمه ای به نام علی الحساب داره که ممکن هست بازار فردا روند صعودی شروع بشه . هیچ موقع سریع نتیجه گیری نکن همیشه سعی کن پشت قضیه رو ببینی .

پست بالایی گفتم رکب رو زد بانک مرکزی ولی لگد مونده

sajjad2002

Registered User
لایک‌ها
35
اون طرح فعلا توش یه کلمه ای به نام علی الحساب داره که ممکن هست بازار فردا روند صعودی شروع بشه . هیچ موقع سریع نتیجه گیری نکن همیشه سعی کن پشت قضیه رو ببینی .

پست بالایی گفتم رکب رو زد بانک مرکزی ولی لگد مونده

دلار 3730 :D

physics

Registered User
لایک‌ها
31
سلام می کنم به همه
در زمانی که دکتر برای ماشین گفتند من حواله خریدم بماند که هنوز سرمایه ام پول نشده اما سود خوبی گیرم آمد(فعلاً)
اما دکتر الان با سرمایه 30-40 تومنی چه کار می شه کرد...نه به اندازه ای هست که بشه باش ملک خرید نه کاری راه انداخت
دلار که اصلاً سراغش نرفتم و نمی رم جز مقداری که فقط محض مسافرت نگه داشتم سکه هم شما اینطور می فرمایید که چنین و چنان می شود که البته نظر شخصی خودم هم راه رفتن روی تیغ بران بانک مرکزی است چون همونقدر که احتمال میدم مناسبات سیاسی بپیچه هممون قدر هم احتمال می دم باز بشه و توافقاتی حاصل اون وقت حرف شما می شه که سال 69 چنان شد
یک راهکار برای اینجور سرمایه های خرد بدید
ممنون

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
جالبه که پیش فروش سکه رو مثل ماشین کردن و اون سرشو باز گذاشتن!! ملتم هر چی بگن میخرن
آخه یکی نیست بگه سکه مگه ماشین هست که شامل 1001 مورد در آینده بشه (تعرفه گمرکی،ارز مبادله ای،قیمت فروش کارخونه ای) که برخلاف قبل ممکنه افزایش قیمت پیدا کنه

دیروز صرافی بودم اولاً یورو خیلی صرافی ها نمیفروختن
دوماً اختلاف قیمت راخت بین 5050 تا 5150 بود
سوماً هیچ صرافی سکه نمیخرید حتی 1.400
چهارماً نکته جالب اینجاست دیگه صرافی ها کارت خوان قبول نمیکنن بهت یه لیست میدن باید بری به اون شماره ها چک رمزدار بگیری بیاری بدی یا پول نقد!!!!!!! بعد یه کارمندش چکتو میبره رمزشو تایید میکنه میاد بهت ارز میدن واقعاً مسخره شده و دلیلش رو نمیدونم!!
ولی با اعلام این شرایط پیش فروش شک ندارم باز بر میگردیم به همون وضعیت و قیمت

منم پولمو توی ماشین سرمایه گذاری کردم و از این تاپیک سیگنال نگرفتم و خودم به این نتیجه رسیدم اگر اون موقع نمیخریدم دیگه نمیتونستم بخرم به قول دکتر حرف جالبی زد سرمایتونو ببرین جایی که دولت نتونه توش دخالت کنه

واما 2 تا سوال دکتر:
1-این خبر رسمی کردن تبادلات ارزی و جرم تلقی شدن نگه داری ارز آیا باعث بسته شدن صرافی ها میشه؟ حسم اینه دیگه در آینده همین ارزم با این قیمت های فضایی به این سادگی نمیشه خرید!!
2-به نظر شما فروش ماشین دم عید و خرید مجددش در اردیبهشت و خرداد منطقیه؟ یکی بهم این پیشنهاد رو داده اما 2 به شکم

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
خیلی جالبه !

دولت و بانک مرکزی هم داره از دلال بازی خود مردم سود میبره!

خودرو سازان دیدن قیمتهای بالا در بازار خرید و فروش میشه پیش خودشون گفتن چرا این سودها گیر خودمون نیاد قیمت خودرو رو بردن بالا به بهانه دلار و ارز در صورتی که همین مدت پیش مرتب در تلویزیون اعلام میشد خودرو ملی و تمام قطعات خودروی پراید و فلان در کشور تولید میشه!! پس چرا با ارز و تحریم خودرو بالا میره!!!

الان هم دولت و بانک مرکزی دیدن مردم با دلالی سکه کلی سود میکنن گفتن چرا این سودها گیر خودمون نیاد ! شاید هم اینها همش دستهای پشت پرده خود دولت و بانک مرکزی هست.

چرا بانک مرکزی هیچ وقت اعلام نمیکرد علی الحساب و قیمت سکه موقع تحویل نصبت به قیمت بازار تعیین میشه اما الان اینو میگن؟ چرا قبلا اصلا اینجوری نبود پول رو میدادی و یه مالیات بعدشم تحویلش مشخص یبود الان اینو میگن؟

یه نوع رانت بازی و جذب سرمایه در موقعیت های خاص برای بعضی افراد سرمایه دار پیش اومده که دارن استفادشو میکنن اما الان که 4 تا ادم بدبخت بیچاره هم فهمیدن با فروش ماشین زیر پاشون هم میتونن 4 تا دونه سکه بخرن و یه کمی مثل سرمایه دارهای قدیمی سود کنن بانک مرکزی اینو گفته جالب نیست؟

اینم شده روزگار ما ........................

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام دکتر عزيز

من سرمايم در حال حاضر تو بازار خودرو هست تقريبا 400 تايي هست

اسفند ماشينارو ميفروشم نظرم رو.ملک هست، نظر شما چيه؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

همانطور که پیش بینی میشد بازار با صعود شروع شد

این خبر علی الحساب بودن تا 2-3 روز تاثیر میذاره

بالا