• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
اون طرح فعلا توش یه کلمه ای به نام علی الحساب داره که ممکن هست بازار فردا روند صعودی شروع بشه . هیچ موقع سریع نتیجه گیری نکن همیشه سعی کن پشت قضیه رو ببینی .

پست بالایی گفتم رکب رو زد بانک مرکزی ولی لگد مونده
به نکته ضخیمی اشاره کردی من هم دقیقا نگران همین کلمه بودم اصلا معلوم نیست پیش فروش سکه به صورت الحساب چه معنی میده اگه قرار باشه 6 ماه دیگه دوباره پول بگیرند که مقدارش هم مشحص نیست دیگه این اسمش پیش فروش نیست

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
فک کنم حرف همون دوستم که در بانک مرکزی بود درست تر بود

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
سلام دکتر عزيز

من سرمايم در حال حاضر تو بازار خودرو هست تقريبا 400 تايي هست

اسفند ماشينارو ميفروشم نظرم رو.ملک هست، نظر شما چيه؟

من تو کار دکتر دخالت نمیکنم اما به نظرم ملک خوبه الان، البته 3 ماه پیش خریدش بهتر از این بود. با توجه به عید و تعدیل قیمت ها بعد اون پروژه های مسکن مهر و... محتملا جهشی داشته باشیم در این زمینه.
استاد ببخشید که فضولی کردم.

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دکتر عزيز

من سرمايم در حال حاضر تو بازار خودرو هست تقريبا 400 تايي هست

اسفند ماشينارو ميفروشم نظرم رو.ملک هست، نظر شما چيه؟

مطمین باشید با کاهش سودآوری در ارزفروشی و سکه طلا بازار زمین و مسکن دچار افزایش قیمت های قابل توجه خواهد شد.

تنها وجود یک جنگ احتمالی است که می تواند قیمت املاک را پایین بیاورد.

حتی زمانی که اقتصاد کشور در حال مچالگی است نیز بخش مسکم سودآوری بالایی دارد.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
از اساتید و صاحب نظران این جا کسی می تونه بگی این ریزش ها تا کی ادامه داره و بهترین زمان برای خرید کی هست؟

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
با این کلمه علی الحساب کسی پولشو پا سکه نمی ده
پیش فروش این طوری هیچ جذابیتی نداره
ملت طلا میخرن دوزار روش گیرشون بیاد والا طلا رو که با نون پنیر نمی خورند
این جوری این یه میلیونو هبه کردی به دولت گرون شه خب سودشو دولت می کنه بر فرض محال مفتم بشه بقیه پولتو نمی تونی بگیری

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
جناب دکتر غرور خوب نیست!!! شما میگید اینجا سوال بپرسیم ولی 2 3 بار شده که من یا چند نفر دیگه از شما تو تاپیک سوالی میپرسیم جوابی دریاف نمیکنیم واسه همین مجبور میشیم پ خ بزنیم , من چندین روز پیش یک سوال ازتون پرسیدم در پ خ در حالی که هیچ جوابی از طرف شما نیومد برای من!
شما اگه به هر دلیل میتونید بازار و قیمت ها رو پیش بینی کنید دلیل نمیشه که خودتون رو از بقیه بالاتر ببینید و وقتی یه نفر از شما به عنوان فرد مطلع درخواست راهنمایی میکنه شما حتی به خودتون زحمت جواب دادن بهش رو هم ندید!!!!:wacko:

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
جناب دکتر غرور خوب نیست!!! شما میگید اینجا سوال بپرسیم ولی 2 3 بار شده که من یا چند نفر دیگه از شما تو تاپیک سوالی میپرسیم جوابی دریاف نمیکنیم واسه همین مجبور میشیم پ خ بزنیم , من چندین روز پیش یک سوال ازتون پرسیدم در پ خ در حالی که هیچ جوابی از طرف شما نیومد برای من!
شما اگه به هر دلیل میتونید بازار و قیمت ها رو پیش بینی کنید دلیل نمیشه که خودتون رو از بقیه بالاتر ببینید و وقتی یه نفر از شما به عنوان فرد مطلع درخواست راهنمایی میکنه شما حتی به خودتون زحمت جواب دادن بهش رو هم ندید!!!!:wacko:

دوست عزیز از مغز خودت استفاده کن بهتر جواب میده:)

sajjad2002

Registered User
لایک‌ها
35

قیمت هم اکنون 3650:D

iman.re

Registered User
لایک‌ها
21
من هم خیلی دوست داشتم بهترین زمان خرید دلار از الان تا آخر اردیبهشت رو بدونم

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
با تشکر از دکتر عزیز با نحلیل های واقعا مفید
کاش هر چند روز یه بار تحلیل هاتونو بذارین تا ماها استفاده کنیم
مطمعنا خیلی ها مثل من هستند که کم پست میدن ولی همیشه تحلیل هاتونو همیشه دنبال میکنند و یکی از دلایل اصلی که به این تایپیک ها میام شما هستین

به نظر شما برای 5-6 ماه دیگه امکان داره دلار به 2500 حالا یخورده کمتر و بیشتر برسه؟
یا احتمال توافق ایران چند درصده؟

و برای سرمایه گذاری الان شما کجا رو مناسب میبینین؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوست عزیز ، شما هم اگر روزی 50 تا پ.خ می اومد ، وقت نمی کردی
بعد ایشون کارش اینترنت نیست که همیشه آنلاین باشه
روزی 1 ساعت آنلاین می شن
20 مین وقت بزارن برای پی تی زیاد گذاشته ، اون هم آدم هستش

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

سلام حقیقت رو نمیدونم ولی یه احتمال بده که شاید ایشون مشغله دارن و نمیتونن جواب بدن؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

نمیدونم چرا در ایران اینجوریه ؟

دلار 3800 باشه بعد بشه 3900 میگن حتما میشه 5000
دلار 3800 باشه بشه 3700 میگن حتما میشه 3000

شکاف انتظاری وجود دارد

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

والا من توی نوشته هام غرور بود ؟ کجای این نوشته های غرور بود که شما رو این رو گفتید ؟ :( من پیش بینی ها رو کردم و نظر رو خودم رو نوشتم حالا اگر سانسور توی صحبت هام میبینید دیگه شرمنده چون همه چیز رو نمیشه پابلیک نوشت . توی تاپیک سول بپرسید جواب میدم چندین بار گفتم . می خوایید از باکس پی ام اسکرین شات بزارم که حداقل توش 219 تا پی ام هست ؟ همه هم سوالها در واقع یکی هست والا . از دوستانی که همین امروز جواب پی ام هاشون رو دادم یا دیروز خواهشا بیان بگن فکر نکنن من پی ام رو جواب نمیدم . پی ام هایی رو جواب میدم که جوابش واقعا نباشه . اگر سوالی دارید بپرسید توی تاپیک برای وارد شدن در بازار ارز و سکه اینا مقدار سرمایه مهم نیست حالا چه می خواد 1 میلیون باشه چه صد میلیون . این تاپیک ها من باب همفکری هست . بیاییم همفکری کنیم نه اینکه سوال های خودمون رو به صورت پرایوت بپرسیم چون ممکنه سوال شما سوال چند نفر دیگه هم باشه . در پابان من خودم از هیچ یک از کاربران نه بالاتر دیدم نه پائین تر همه هم توی بازار چه اینجا یکسان هستیم . فکر نکنید جواب دادن زحمت داره اینقدر پی ام هست که ممکن هست من جواب شما بخوام بدم کلی طول بکشه . من سعی می کنم همه پی ام ها رو جواب بدم هیچ پی امی رو هم حذف نمیکنم چون بی احترامی هست . حالا همین جا میگم دوستانی که پی ام دادن ولی جواب نگرفتن خواهشا همین جا توی تاپیک ها مربوطه به بپرسن منم درخور آگاهیم و اطلاعم اگر واقعا در اون زمینه چیزی بدونم جواب میدم .

در ضمن یه مسئله دیگه : این تاپیک ها برای همفکری هست نه توصیه به خرید یا فروش . نظرات موافق و مخالف هست سعی کنید بر اساس نظر شخص دیگه ای کاری رو انجام ندید بلکه از نکات اون استفاده کنید و جمع بندی کلی رو خودتون انجام بدید .

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
به نظر من افت این چند روزه دلار میتونه به دو علت باشه:

1- برداشت 2.7 ملیاردی دلاری دولت از صندوف توسعه ملی و تزریق اون به بازار برای تامین منابع عیدانه که میخواد اوایل اسفند واریز کنه (تاریخ واریز رو اول اسفند اعلام کردن)

2- برداشته شدن تحریمهای بانکهای صادرات و ملت که میتونه نقل و انتقال پول فروش نفت رو برای جمهوری اسلامی ایران راحتر کرده باشه.

به هر حال اگه هر کدومشون درست باشه به نظر من ریزش قیمت حداقل تا 1 اسفند زمان واریز عیدانه ادامه داره و بعد از اون شاید افزایش داشته باشیم. البته مداکرات ایران و آژانس هم که فردا برگزار میشه میتونه روند بازار رو تغییر بده!

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
با هم دوست باشید و به اهداف تاپیک توجه کنید اینجا جای خصومت نیست.

بالا