• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

با این روند نزولی اونس احتمال زیاد فردا افزایشی باشه

کسی علت اینهمه ریزش اونس و میدونه ؟؟

شاید اصلا علت پیش فروش سکه و اصرار بر آن خبر زیر هست ک

F[/URL

http://www.tabnak.ir/fa/news/302932/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%DB%B1%DB%B5-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%AA%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B4-%D8%B4%D8%AF

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
چه كنيم بفروشيم يا نه هر روز داره ارزونتر ميشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من افزایش قیمت ماشینهای داخلی را پیش بینی کرده بودم قبلا در همین پی تی ، اونم چند بار . درسشو هم نخوندم. اصولا این پیش بینی نیست ،بیان واضحاته.

یعنی شما میدونستی که پراید 9 میل میشه 17-18 میل؟ اونم بعد از چند ماه فقط؟

قیمت ماشینهای داخلی -داخلی که چه عرض کنم!- و خارجی یک نسبتی با هم داره که باید حفظ بشه

بله درسته قبول دارم :)

دلیلش اینه که همه خریداران دلار تاجر وبازرگان نیستن ، یه نفر پزشکه که قصد داره درمانگاه یا آزمایشگاه تاسیس کنه. خب قیمت دستگهاهای مورد نیاز این با دلار بالا میره ، الان هم پول نداره که بخره. خب دلار میگیره میذاره کنار تا پولش جور بشه. یکی میخواد در آینده بره خارج ، .... هر چی. اینا نه ماشین فروشن ، نه بساز بفروش ، نه بنگاهی، نه بنکدار و بازرگان. اینا تجارت نمیکنن ، فقط پس انداز میکنن به شکل دلار

خب حرف منم همین ِ .. هر کسی نیاز هایی داره که شاید با سرمایه ای که داره فقط میتونه نیازهاش رو برآورده کنه ( و چیزی ته کیسش نمیمونه ) نه اینکه بیاد هر چی داره دلار بخره ، و زمین و آسمون رو بهم ببافه تا دلار بالا بره و اون حال کنه :)

همه میدونن که تجارت سود داره ، پس انداز سود نداره ، اما همه که تاجر نیستن که

اینم درسته :دی

مسکن هم که ... شما میگی دلار نخرین که همه ضرر میکنیم ، بعد میگی مسکن بخرید ؟

فکر میکنم شما بد برداشت کردی ، یینید الان من 100 میل مثلا پول دارم ، نه خونه دارم نه ماشین دارم نه... میام همش رو میدم دلار میخرم !! خب این اشتباهِ... به هر حال من اگر بخوام اینجا زندگی کنم در آینده ی نزدیک یا حتی دور نیاز به مسکن دارم دیگه درسته؟؟ پس بیام به جای اینکه پولم رو بدم دلار به فکر خونه واسه خودم باشم !! حالا خونه رو خریدم وسایلاش رو هم اکی کرد نه موندش رو طلا بخرم و الی آخر.... نه اینکه شما بری 10 تا خونه بخری فردا که گرون شد بفروشیش ، شما الان توجه کرده باشی واسه خرید خانه وام نمیدن ( یا به سختی میدن ) بیشتر واسه ساخت خانه هست که وام راحت تری میدن ....

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دلار حواله که دو روزه از 3770 پایین تر نیامده.
این نزولی نزولی که دوستان میگن کجاست؟!

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
به نظرم دوستان نکته اول اینکه پولتون ریال نباشه هر چه ریال دارید تبدیل کنید
دوم اینکه دوستان هیچ موقع در تاریخ طلا و سکه و ارز و مسکن کسی تا حالا ضرر نکرده که شما نفر دوم باشید البته منظورم با کسانی که مدام در خرید وفروش هستند نیستم با کسانی که یه بار خرید می کنن و دیگه میرن دنباله زندگی
سوم هیچ وقت به اینده امید نداشته باشید !اگر اینده خوب شد که چه بهتر اما اگر بدتر شد غافلگیر نشید,

amin

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
یعنی شما میدونستی که پراید 9 میل میشه 17-18 میل؟ اونم بعد از چند ماه فقط؟

بعد از چند ماه و قیمت دقیق 17-18 رو قطعا نمیدونستم. اما صادقانه بگم کاملا مطمئن بودم که به زودی یک جهش اصلاحی خواهد داشت. همینجا به یکی از دوستان که پرسیده بود - مشورت گرفته بود برای خرید دلار یا طلای آب شده و سکه و...- ، من گفتم به خرید ماشین داخلی هم فکر کن. اینم که میگم نه بخاطر اینکه بگم من خیلی حالیمه و بازار رو میشناسم ، این یه چیز واضحیه و همه تقریبا میدونستن ، کما اینکه همین حالاش هم توی بعضی از محصولات پتروشیمی همین عدم تعادل وجود داره و شما میتونی فلان روغن روانساز رو که قیمتش با دلار بالا نرفته بخری و انبار کنی تا به قیمت واقعی که رسید بفروشی. البته خب این خرید و فروشش به راحتی ماشین نیست. اما میشه. منم میتونم ، اما نمیکنم . چون کارم این نیست

بله درسته قبول دارم :)

خب حرف منم همین ِ .. هر کسی نیاز هایی داره که شاید با سرمایه ای که داره فقط میتونه نیازهاش رو برآورده کنه ( و چیزی ته کیسش نمیمونه ) نه اینکه بیاد هر چی داره دلار بخره ، و زمین و آسمون رو بهم ببافه تا دلار بالا بره و اون حال کنه :)

آقا مجبوریم بخدا !:(. من کارم صنعتیه ، تمام نیازهام به دلار و یوروئه . چیکار کنم خب؟ نخرم ضرر میکنم . ما که به وجود آورنده این وضعیت نبودیم که ! من میخوام سالم کار کنم. شرکت دانش بنیان هم ندارم که به شیر نفت و دلار وصل باشه. وقتی به من ارز مبادله ای نمیدن ، من باید ارز آزاد تهیه کنم و مابقی سرمایه ام را هم تبدیل به ارز کنم. شما که توی کار سرور و اینترنت هستی حتما میدونی شرکتهای بزرگ - منجمله اونی که ما ازش سرور خریدیم- دیگه به دلار سرویسشون رو میفروشن.اون پزشکی که من میگم ،مجبوره . دستگاهی که تا پارسال 50 تومن بوده ، رفته روی 200 میلیون. این میخواد پس انداز کنه تا بتونه اون دستگاه رو بخره. نمیخواد تجارت کنه
اینایی که میبینی با بالا رفتن دلار ذوق میکنن ، کارمند و... هستن ، فوقش 10-20 هزار تا خریدن ،مطمئن باش هیچ تاثیری هم روی قیمت ندارن.بذار هرچی دوست دارن ذوق کنن. اونهایی که کارشون با ارزه مثل ما ، فقط دوست دارن که ثبات قیمت باشه که بفهمن دارن چه غلطی میکنن:D

اینم درسته :دی

فکر میکنم شما بد برداشت کردی ، یینید الان من 100 میل مثلا پول دارم ، نه خونه دارم نه ماشین دارم نه... میام همش رو میدم دلار میخرم !! خب این اشتباهِ... به هر حال من اگر بخوام اینجا زندگی کنم در آینده ی نزدیک یا حتی دور نیاز به مسکن دارم دیگه درسته؟؟ پس بیام به جای اینکه پولم رو بدم دلار به فکر خونه واسه خودم باشم !! حالا خونه رو خریدم وسایلاش رو هم اکی کرد نه موندش رو طلا بخرم و الی آخر.... نه اینکه شما بری 10 تا خونه بخری فردا که گرون شد بفروشیش ، شما الان توجه کرده باشی واسه خرید خانه وام نمیدن ( یا به سختی میدن ) بیشتر واسه ساخت خانه هست که وام راحت تری میدن ....

کاملا فرمایش شما صحیحه. اگر یه نفر پول به اندازه خرید خونه داشته باشه و خونه هم نداشته باشه ، باید در وهله اول خونه بخره . مگر اینکه بخواد 100 میلیونش رو سرمایه بکنه و باهاش کار بکنه که تازه اونم اشتباهه که آدمی که خونه نداره ، کل پولش رو ریسک کنه. اون دیگه به آدمش برمیگرده. خودم اولین اولویتم خرید خونه بود.

اما اینجا یک سوالاتی هم هست. خب من الان یه آپارتمان دارم . پس من و امثال من رو که 40 درصد خریداران دلار هستیم بذارید کنار :) ، 50 درصد خریدارن دلار هم اصلا پولشون نمیرسه که خونه بخرن . دوستم کارمند مخابراته ، 5 سال کار و پس انداز کرده بود شده بود 30 تومن . سال 86 تا خواست خونه بخره ، داشت دنبال خونه میگشت یهو خونه شد 3 برابر :D. هیچی این بنده خدا از سر ناچاری و لنگ در هوایی ! رفت دلار خرید ، الان پولش شده 130-40 میلیون ، یه 50-60 تومن دیگه هم از اونوقت پس انداز کرده - هر ماه اضافه حقوقش رو دلار و یورو میخره- ، الان بازهم رفته دیده نمیتونه خونه بخره- شاید یه 50-60 متری توی جای معمولی به پایین- بتونه بخره. الان شما پیشنهادت برای این آقا چیه ؟ شما بگو من دقیقا بهش منعکس میکنم که از ماه آینده یکی از خریدارهای دلار حذف بشه ایشالا :p

10 درصد خریداران دلار هم تجار این بازارن. کارشون خرید و فروش دلاره. نمیشه بهشون ایراد گرفت. این شغلشونه.غیر قانونی هم نیست

xms

Registered User
لایک‌ها
387
همه چی تموم شد.:weird:
متاسفانه فرصت مذاکره را سوزاندند.

فرصت تعامل و دوستی با جامعه جهانی از بین رفت.

این دفعه دلار بالا میکشه اصلاً هم دیگه فکر نزول به مخیلتون راه ندین.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام عزیزان
یورو ؟؟.

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
امروز دلارها رو فروختم : 3.715

یکم یورو و درهم هم داشتم که نگه داشتم :دی

پیش بینی دوستان برای هفته اول و دوم اسفند چیه ؟

اگه کسی درهم خواست بفروشه به من خبر بده

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
الان شما پیشنهادت برای این آقا چیه ؟ شما بگو من دقیقا بهش منعکس میکنم که از ماه آینده یکی از خریدارهای دلار حذف بشه ایشالا

واللا من دقیقا متوجه نشدم :دی ، چون خونه نتونسته بخره مجبوره که پولش رو بده دلار؟ ببینید به نظر من چون افراد نمیتونن با سرمایه ای که دارن یه کار پرسود و پر رونق راه بندازن، اولین چیزی که به ذهنشون میرسه خرید دلار و سکه هست ، وگرنه اگر کسی با کل سرمایش بتونه کار آفرینی کنه هیچوقت سراغ خرید و فروش ارز نمیره /.

بعد دوست عزیز من کی گفتم کسانی که نیازشون هست دلار نخرن؟ :دی منظور من کسانی بود که 1000 تا میخره 3ت ، و روزی 100 ت نذر میکنن که قیمت دلار بشه 4ت :دی

در هر صورت باید امیدوار باشیم به کاهش قیمت ها یا حداقل ثبات قیمت.

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
دوستان پیش بینی تون برای فردا چیه؟
نزولی؟
یا
صعودی؟

دلیل؟

بالا