• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

xms

Registered User
لایک‌ها
387
حسن روحانی: اگر آمریکا صداقت داشته باشد، بازی برد-برد امکان‌پذیر است

نماینده مقام معظم ***** در شورای عالی امنیت ملی، با بیان اینکه قطعا آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست، گفت: اگر آمریکایی‌ها صداقت نشان دهند و آماده حل معضلات بین دو کشور باشند بازی برد-برد امکان‌پذیر است. به گزارش خبرگزاری مهر، حسن روحانی در مصاحبه‌ای تلویزیونی با اشاره به مذاکرات 1+5 گفت: مذاکرات 1+5 سودی به حال ما و غرب نداشته است؛ جز اینکه فضای سیاسی را تلطیف کرده است.

08-02.jpg

ما به ثمره عملی از این مذاکرات نرسیده‌ایم. ثمره عملی یک نوع توافق است. وی افزود: درست است که مواضع ما در این مذاکرات تبیین شده است؛ اما مذاکره برای بیان نظرات نیست و برای رسیدن به یک نوع توافق بین طرفین است.
وی افزود: امیدوارم در ادامه مذاکرات غرب دست از لجبازی بردارد و آماده تفاهم شود و بر مبنای ادعاهای خود عمل کند. آنها می‌گویند ما نگران هستیم که فعالیت‌های ایران در آینده منحرف نشود، این حرف غیرقانونی است؛ چون آژانس بالای سر کار هست و نظارت کافی را دارد. روحانی در مورد روابط ایران و آمریکا هم گفت: من جنگ را قبول ندارم. جنگ ما و آمریکا نه به نفع ماست و نه به نفع آمریکا. فکر نمی‌کنم در این مقطع آمریکایی‌ها به دنبال جنگ با ایران باشند. شاید بوش در مقطعی به دنبال جنگ با ایران بوده باشد، اما امروز این شرایط وجود ندارد؛ چون آمریکا می‌داند که آثار این جنگ چقدر برای منطقه و منافع آمریکا مخرب خواهد شد. پایان تخاصم بین ایران و آمریکا جنگ نخواهد بود، البته شاید اسرائیل به دنبال این باشد.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
واللا من دقیقا متوجه نشدم :دی ، چون خونه نتونسته بخره مجبوره که پولش رو بده دلار؟ ببینید به نظر من چون افراد نمیتونن با سرمایه ای که دارن یه کار پرسود و پر رونق راه بندازن، اولین چیزی که به ذهنشون میرسه خرید دلار و سکه هست ، وگرنه اگر کسی با کل سرمایش بتونه کار آفرینی کنه هیچوقت سراغ خرید و فروش ارز نمیره /.
بله دقیقا. چون خونه نتونسته بخره ، پولش رو تبدیل کرده به چیزی که نرخ بالا رفتنش نزدیک به نرخ تورم خونه باشه تا زمانی که پولش جور بشه و بتونه خونه بخره
ببین آخه شما این فرد رو یه آدم بیکار با سرمایه تصور میکنی. 90 درصد اونایی که الان سرمایه دارن ، کارشون تثبیت شده است. طرف از صبح تا شب سر کارشه ، نه وقتشو داره و نه تمایل که یک کار جدید راه بندازه. طرف پزشکه ، 15 شب تو ماه کشیکه ، اون یکی یه ماهه که خورشیدو ندیده . صبح قبل از طلوع میره تو اتاقش ، شب بعد از غروب میره خونه. خب اینا که نمیتونن کارآفرینی کنن.این قرتی بازیا مال برنامه های تلویزیونه نه زندگی واقعی:D
بعد دوست عزیز من کی گفتم کسانی که نیازشون هست دلار نخرن؟ :دی منظور من کسانی بود که 1000 تا میخره 3ت ، و روزی 100 ت نذر میکنن که قیمت دلار بشه 4ت :دی

در هر صورت باید امیدوار باشیم به کاهش قیمت ها یا حداقل ثبات قیمت.
ای بابا ... خرید اون که توی قیمت تاثیر نداره. بذار بخره دلش خوش باشه. قدیما بچه ها کلکسیون تمبر جمع میکردن ، الان کلکسیون دلار و یورو:D. 2 بار که به پولش نیاز یدا کنه و با ضرر بفروشه دیگه طرف این بازار پیداش نمیشه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

قیمت یکشنبه

ساعت 14

فروش 3680
خرید 3630

شیراز

چند روزه تقریبا قیمت ها پایداره . منتظر یه خبر برا جهش ه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
ساعت 12 ظهر از فردوسی میومدم فروش 3710 بود

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
11 آبانم آرزوست :دی

11aban.png

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
همش 800ت رفته روش :دی

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

بازار روی ثبات پایداره

منتظر یه خبر فاند یا نتیجه مذاکرات حالا یا برا جهش یا ریزش که فک کنم احتمال جهش بالاتره

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
دکتر پیش بینیت چیه؟
بخریم این هفته سکه یا نه؟
کی سکه بگیریم دکتر؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ظاهرا با کاهشی کردن بازار ارز میخوان مردم رو ترغیب کنن به ثبت نام پیش فروش سکه و از این راه نقدینگی آخر سال رو تامین کنن.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
جان من یکی آمار یورو بده

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

نظر من روزهای آتی فقط صعودیه و این وسط میشه یک نوسان خوبی گرفت :

1. احتمال منفی شدن مذاکرات زیاده
(یعنی بیایم فوردو رو تعطیل کنیم که فقط تحریم طلا و آهن کم بشه ؟ ) . اصلا ایران نمیاد چنین کاری کنه جز این که مفاد آنتی تحریم رو بیشتر کنند
2.نقدینگی اوایل اسفند میتونه بترکونه اگر درست کنترل نشه
عیدی . عیدانه . حقوق . یارانه . پاداش و ... اینا فقط نقدینگی میاره
مردم هم که هول خرید هستند دارن پول هم قرض میکنن که جنس بخرن و این نقدینگی خالی خودش تورم هست که بدست خودمون هم ایجاد نمیشه . البته تقصیذی هم نداریم هممون
برای ترس از گرانی آتی هست
3.ترکیه هم احتمال اینکه صادرات آهن و طلا به ایران و کنسل کنه خیلی هست
این برای نیمه اول اسفند حداقل تا 10 اسفند به نظرم صعودیه

بعد از پایان این دوره
احتمال اینکه در بین 10 تا 22 اسفند نزولی باشه زیاد هست

و دلار و سکه حداقل به دلیل افزایش تقاضا و قصد سفر خارجی بسیاری افراد دوباره موج صعودی برمیداره

اینا به نظر من بود . شایدم غلط باشه

به هر حال فعلا تعداد سیگنالهای موج افزایشی بیشتر از کاهشی هست جز تزریق و کنترل درست
که کم هست

تو آتی هم آتی بازان فقط دارن خرید میکنن شاید اونها هم انتظارات افزلایشی بیشتر دارند

دلار در ساعت 13 قیمت : 3720 و یورو : 4940
امروز نسبت به قیمتی که دیروز بسته شد فعلا 70-80 تومن افزایش داشتیم
شاخص بورس هم اول با 90 واحد افزایش شروع زد اما الان شده با 30 واحد افزایش

بالا