یعنی شما فکر میکنی تمام افرادی که دلار خرید فروش میکنند و زدن تو کار دلالی ــش ، یا اون افرادی که دوست داشتند سرمایشون حفظ بشه ، اقتصاد دان بودن؟؟ با همین پستها و در گوشی حرف زدن ها رفتن ریالشون رو تبدیل به دلار کردند برادر من
خیلی ها همینجا پست میزنن و مشورت میگیرن که آقا امروز بخرم یا فردا ، امروز بفروشم یا فردا.. پست امثال شما هم خیلی تاثیر گذار هست دوست عزیز /. مخصوصا شمایی که میگید مخالف خرید و فروش هستید نباید همچین پستی بزنید ، شما از کجا میدونی که دلار بالای 4ت میشه؟؟ که خط و نشون هم میکشید؟؟ خود عمو بهمنی هم نمیدونه چند میشه عزیز من.. کافیه فردا حاج باراک و دوستان عشقشون بکشه 2-3 تا از تحریم های تپل رو لغو کنند ، بعد ببین دلار چند میشه..
مطمئنا خیلی ها تحقیق میکنن..اینجا هم میبینی شما یکی میاد بگه بخرم یا نه قطعا خودش 100 جای دیگرم بررسی میکنه و نظرات اینجارم جویا باشه..کسی که خرید فروش میکنه بچه 2 ساله که نیست رو یه حرف برداره رو سرمایش ریسک کنه.
1-من از اونجا میدونم که هرچیزی رفت بالا دیگه نیمده پایین تو این 30 سال..اگرم امده مقطعی بود و دوباره رفت بالا
2-من اخبار سیاسی زیاد گوش میدم و میخونم چه ایرانی و چه خارجی
3-ایران هیچ وقت با امریکا کنار نمیاد و امریکا هم دوست نداره این اتفاق بیفته..هر دو دوست دارن از هم فاصله بگیرن..اینهایی که شما تو رادیو تلویزین میبینی حرف از مذاکره و صلح میزنن همش تبلیغاتی هست ..اینرو دیگه باید بدونی شما.
4-هدف امریکا رو هنوز متوجه نشدی شما ؟ اول عراق بعد افغانستان و حالا هم سوریه..چرا رو تمام کشورهایی که نزدیک ایرانن و تقریبا همساین نظر کرده ؟ حتما اتفاقی بوده ؟ امریکا فقط و فقط هدفش تضعیف ایران از داخل هست..اینقدر تضعیف میکنه و بعد در اخر تیر خلاص رو با کمترین هزینه خواهد زد.
5-این نظر من هست که هیچ وقت ایران با امریکا دست صلح و دوستی نمیده و ایران دست از انرژی هسته ای بر نمیداره و همین روند ادامه پیدا خواهد کرد.