• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
بالا رفتن قیمت دلار (که برابر است با کاهش ارزش ریال خاک بر سر!) یعنی بدبختی و ییچارگی همه مردم ایران :eek:

حالا اونی هم که این وسط چند هزار دلاری هم خریده و گذاشته پستوی خونه ش فقط (در بهترین حالت) ارزش پول و سرمایه شخصی خودشو حفظ کرده! :eek: هر چند به بدترین شکل ممکن که ضررش برای همه مردم ایرانه...

فقط می‌تونیم امیدور باشیم که مذاکرات هسته ای به سرانجامی برسه و توافقی حاصل بشه... هر چند که دیگه دلار زیر 3 هزار تومان برامون رویایی بیش نخواهد بود ... :eek:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
ای بابا... :eh:
این تایید پست ها دیگه چه صیغه ایه... آهــــــــــــــــطان یادم افتاد ما تو آزادی نزدیک به مطلق هستیم! :upsided:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
نه برادر من...هیچ عقل سلیمی با یک پست نمیره دلار بخره و بفروشه و مبناش رو بزار رو پست من..کسی که قرار باشه اینقدر ابلحانه تصمیم بگیره ، شاید الان نه ولی در طی مدتی کل سرمایش به باد میره.

دلار میره بالا الانشم میگم..ولی این نظر من هست و به خودم مربوط هست و من نظرم رو گفتم این که کسی بخواد بیاد تنها رو نظر من رو سرمایش ریسک کنه کاری بس ابلحانه انجام داده.

یعنی شما فکر میکنی تمام افرادی که دلار خرید فروش میکنند و زدن تو کار دلالی ــش ، یا اون افرادی که دوست داشتند سرمایشون حفظ بشه ، اقتصاد دان بودن؟؟ با همین پستها و در گوشی حرف زدن ها رفتن ریالشون رو تبدیل به دلار کردند برادر من :)

خیلی ها همینجا پست میزنن و مشورت میگیرن که آقا امروز بخرم یا فردا ، امروز بفروشم یا فردا.. پست امثال شما هم خیلی تاثیر گذار هست دوست عزیز /. مخصوصا شمایی که میگید مخالف خرید و فروش هستید نباید همچین پستی بزنید ، شما از کجا میدونی که دلار بالای 4ت میشه؟؟ که خط و نشون هم میکشید؟؟ خود عمو بهمنی هم نمیدونه چند میشه عزیز من.. کافیه فردا حاج باراک و دوستان عشقشون بکشه 2-3 تا از تحریم های تپل رو لغو کنند ، بعد ببین دلار چند میشه..

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یعنی شما فکر میکنی تمام افرادی که دلار خرید فروش میکنند و زدن تو کار دلالی ــش ، یا اون افرادی که دوست داشتند سرمایشون حفظ بشه ، اقتصاد دان بودن؟؟ با همین پستها و در گوشی حرف زدن ها رفتن ریالشون رو تبدیل به دلار کردند برادر من :)

خیلی ها همینجا پست میزنن و مشورت میگیرن که آقا امروز بخرم یا فردا ، امروز بفروشم یا فردا.. پست امثال شما هم خیلی تاثیر گذار هست دوست عزیز /. مخصوصا شمایی که میگید مخالف خرید و فروش هستید نباید همچین پستی بزنید ، شما از کجا میدونی که دلار بالای 4ت میشه؟؟ که خط و نشون هم میکشید؟؟ خود عمو بهمنی هم نمیدونه چند میشه عزیز من.. کافیه فردا حاج باراک و دوستان عشقشون بکشه 2-3 تا از تحریم های تپل رو لغو کنند ، بعد ببین دلار چند میشه..

مطمئنا خیلی ها تحقیق میکنن..اینجا هم میبینی شما یکی میاد بگه بخرم یا نه قطعا خودش 100 جای دیگرم بررسی میکنه و نظرات اینجارم جویا باشه..کسی که خرید فروش میکنه بچه 2 ساله که نیست رو یه حرف برداره رو سرمایش ریسک کنه.

1-من از اونجا میدونم که هرچیزی رفت بالا دیگه نیمده پایین تو این 30 سال..اگرم امده مقطعی بود و دوباره رفت بالا

2-من اخبار سیاسی زیاد گوش میدم و میخونم چه ایرانی و چه خارجی

3-ایران هیچ وقت با امریکا کنار نمیاد و امریکا هم دوست نداره این اتفاق بیفته..هر دو دوست دارن از هم فاصله بگیرن..اینهایی که شما تو رادیو تلویزین میبینی حرف از مذاکره و صلح میزنن همش تبلیغاتی هست ..اینرو دیگه باید بدونی شما.

4-هدف امریکا رو هنوز متوجه نشدی شما ؟ اول عراق بعد افغانستان و حالا هم سوریه..چرا رو تمام کشورهایی که نزدیک ایرانن و تقریبا همساین نظر کرده ؟ حتما اتفاقی بوده ؟ امریکا فقط و فقط هدفش تضعیف ایران از داخل هست..اینقدر تضعیف میکنه و بعد در اخر تیر خلاص رو با کمترین هزینه خواهد زد.

5-این نظر من هست که هیچ وقت ایران با امریکا دست صلح و دوستی نمیده و ایران دست از انرژی هسته ای بر نمیداره و همین روند ادامه پیدا خواهد کرد.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مطمئنا خیلی ها تحقیق میکنن..اینجا هم میبینی شما یکی میاد بگه بخرم یا نه قطعا خودش 100 جای دیگرم بررسی میکنه و نظرات اینجارم جویا باشه..کسی که خرید فروش میکنه بچه 2 ساله که نیست رو یه حرف برداره رو سرمایش ریسک کنه.

1-من از اونجا میدونم که هرچیزی رفت بالا دیگه نیمده پایین تو این 30 سال..اگرم امده مقطعی بود و دوباره رفت بالا

3-ایران هیچ وقت با امریکا کنار نمیاد و امریکا هم دوست نداره این اتفاق بیفته..هر دو دوست دارن از هم فاصله بگیرن..اینهایی که شما تو رادیو تلویزین میبینی حرف از مذاکره و صلح میزنن همش تبلیغاتی هست ..اینرو دیگه باید بدونی شما.

4-هدف امریکا رو هنوز متوجه نشدی شما ؟ اول عراق بعد افغانستان و حالا هم سوریه..چرا رو تمام کشورهایی که نزدیک ایرانن و تقریبا همساین نظر کرده ؟ حتما اتفاقی بوده ؟ امریکا فقط و فقط هدفش تضعیف ایران از داخل هست..اینقدر تضعیف میکنه و بعد در اخر تیر خلاص رو با کمترین هزینه خواهد زد.

5-این نظر من هست که هیچ وقت ایران با امریکا دست صلح و دوستی نمیده و ایران دست از انرژی هسته ای بر نمیداره و همین روند ادامه پیدا خواهد کرد.

ببینید ، نظر من اینه که شمایی که همچین طرز فکری داری ( که درست هم هست ) نباید همچین پستی بزنی که آقا دلار میره بالا و... بیشتر توضیج نمیدم امیدوارم متوحه بشی خودت...

1. همون مقطعی هم شما بخوای حساب کنی ارزش داره مثلا 70% سرمایت رو بریزی تو این کار که مثلا 1 سال بعد 500-600 ت نسب به سال قبل سود کرده باشی؟؟ آیا از طریق روش های دیگر نمیشود سرمایه را 2 برابر کرد؟؟؟

2. منم گوش میدم ، اما بیشتر مواقع واقعیت اون چیزی نیست که اخبار و تی وی میگه...

3. فرض محال که محال نیست! :دی هیچکس فکر نمیکرد دلار 900تومنی کمتر از 2 سال بشه 3500ت. :) شاید شرایطی پیش اومد که روابط بهتر بشه .

4. موافقم

5.مخالفم :دی

mohsenslr

Registered User
لایک‌ها
15

دقیقا با شما موافقم . الان ایران بیاد غنی سازی 20 درصد رو جمع کنه و فردو رو تعطیل کنه فقط به خاطر لغو تحریم پتروشیمی و طلا ؟؟!! اون وقت تحریمهای اصلی از جمله بانک ها و نفت چی ؟ اون موقع باز یه بهانه دیگه میگرن . آمریکا از اساس با جمهوری اسلامی مخالفه . این 5 درصد و 20 درصد بهانه ای بیش نیست . خودشونم میدونن ایران دنبال بمب و این حرفا نیست فقط بهانه امروزشون اینه .

ایران هم اگر درست مدیریت میشد تا الان به جایی رسیده بود که حتی بدون فروش یک بشکه نفت باز هم آب از آب تکون نخوره . اما .... . بگذریم ، امیدوارم دولت بعدی ایران رو نجات بده.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
3. فرض محال که محال نیست! :دی هیچکس فکر نمیکرد دلار 900تومنی کمتر از 2 سال بشه 3500ت.

بله درسته..هیچکس فکرش رو نمی کرد دلار 900 تومنی بشه 3500 ولی الان میشه فکر کرد دلار در بهترین شرایط روابط خیلی سقوط نخواهد کرد و مقطعی هم خواهد بود.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

قیمت امروز دلار روز یکشنبه 11 فروردین 3370 تومان میباشد

آیا شروع یک بهشت در ایران در این 2-3 ماه اخیر نزدیک است ؟/

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

منم موافقم با ايشون اما قيمت به چي ميرسرو نميتونم بگم بالاي ٤ تومن يا هر چي اما اين دو هفته به نظر من بهترين فرصت خريه هست بخاطر پايان سفرهاي خارجي و ارزايي كه بر ميگرده و فروش ميره، خود من تصميم دارم در حد نيازم توي اين زمان بخرم
پارسالم از ٢ تومن عيد اومد تا ١٦٠٠ اينا بعدز تعطيلات شايد الانم روي ٣٢٠٠-٣٣٠٠ خريد منطقي باشه... اين نظر شخصي من بود نه توصيه به كسي براي خريد يا فروش

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
من اوایل اسفند یه پست زدم که اگر دلار بیاد تا حدود 3200 من یه مقداری میخرم.دلار حدود 3300 بود اون موقع. البته پستم تایید نشد:blush:.من خودم 3370 خریدم آخرش. الان هم بین تاریخهای 17 تا 20 فروردین قطعا با هر قیمتی که باشه یه مقداری میخرم. به نظر من با توجه به مجموع مسائل دخیل در قیمت دلار ، خیلی زود دلار به 5 تومن میرسه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
من اوایل اسفند یه پست زدم که اگر دلار بیاد تا حدود 3200 من یه مقداری میخرم.دلار حدود 3300 بود اون موقع. البته پستم تایید نشد:blush:.من خودم 3370 خریدم آخرش. الان هم بین تاریخهای 17 تا 20 فروردین قطعا با هر قیمتی که باشه یه مقداری میخرم. به نظر من با توجه به مجموع مسائل دخیل در قیمت دلار ، خیلی زود دلار به 5 تومن میرسه

بعضیا الان دارن 2-3 ماهه میگن 5 تومن میشه ! ( منظورم خیلیا هست )
انگار دوست دارن گرون بشه !

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
به نظر من قیمت دلار به نوع مدیریت و سیاست های دولت بر میگرده و نه تحریم انقدر تاثیر گذار نبوده و نیست و آنچه مسلم هست این اقان نوکر بانک جهانی شدن و سعی در اجرا کردن سیاست های انها که یکیش آزاد سازی نرخ ارز -آزاد سازی یارانه ها و .... هست را دارند و اتفاقا همسو با انها عمل میکنند اما جور دیگری حرف میزنند
در مورد اختلاف ایران با امریکا:ایران با امریکا و حتی اسرائیل اختلافی ندارد و این دعوا ها سوری و ظاهری است و در پشت پرده اینها نوکر امریکا هستند و سیاست های انها را اجرا میکنند
اگر کمی به تاریخ برگردیم در سال 76 همین افتفاق افتاد و قیمت دلار به یکباره 4 برابر شد و چی شد؟آیا پائین آمد؟
به نظر اگر دولت بعدی ان شا الله به فکر مردم باشه و نرخ ارز را بتواند تثبیت کنه رو ی 3000 تومان-مرحله دوم هدف مندی یارانه ها فعلا اجرا نشه-و با سیاست های درست پولی نرخ تورم کنترل بشه و تک رقمی بشه
ما در طی چند سال اینده 3 الی 4 سال وضع بهتری خواهیم داشت
در غیر اینصورت دلار با نرخ های بالاتر هم دور از انتظار نیست البته آستانه تحمل دولت فعلی 4000 تومان است

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

قیمت دلار به هیچ وجه امسال بالای 4000 نخواهد رفت
تازه 4000 بالاترین پیک به فرض باشه هم نمیزنه

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416

قیمت امروز دلار روز یکشنبه 11 فروردین 3370 تومان میباشد

آیا شروع یک بهشت در ایران در این 2-3 ماه اخیر نزدیک است ؟/

بهشت ؟
چرا هر روز بهشت و جهنم تو این مملکت جاش عوض میشه ؟
دلار خیلی بیاد پایین تو مرز 3300 باقی میمونه چون مقاومت روی این قیمت هست و در یکسال اخیر چندین بار روی این قیمت ثابت مونده دولت بعدی هم توان تبدیل دلار رو به قیمت مرجع نخواهد داشت چون این دولت با هزاران میلیارد تومان بدهی که در فروش اوراق مشارکت بوده کنار میره و بار بسیار سنگینی رو تحمیل میکنه به دولت بعدی . موضوع بعدی همین یارانه های تورم زا هست که دولت بعدی رو مکلف میکنه که ادامه بده ولی ایا قیمت دلار پایین میاد ؟ به نظرم نمیاد و مقاوت روی حداقل حداقل 3 تومن بسیار شدید هست چون بسیاری ازکسانی که دلار خرید و فروش میکنند دولتی ها و بانک ها و این موسسات مالی و اعتباری هستند که نمیخوان از این رانت ایجاد شده متضرر بشن . در کل بهشتی در کار نیست مگه 1 سال پیش که دلار 1200 تومان بود در ایران بهشت بود که الان دلار 3500 تومانی برسه به اون قیمت برمیگردیم به بهشت البته ناگفته نمونه بسیاری از مردم در همین دولت و سیاست های دلال بازی وضع خوبی بهم زدن و با خرید و فروش دلار ماشن خانه و ..... سود های کلان کردن و علاقمند هستند که همین وضع ادامه پیدا کنه چون درامد اونها در گرو عدم ثبات اقتصادی کشور و احتکار و رانت و دلال بازی رقم میخوره .

اینکه خوشبین باید باشیم منم خوشبینم که اوضاع بهتر بشه و اگر بهتر نمیشه حداقل کاری که دولت یا بانک مرکزی باید انجام بده ثبات قیمت دلار هست به هر میزان 4 تومن ولی ثبات داشته باشه که این رانت بازی ها تمام بشه و سرمایه های سرگردان به سمت های دیگه برن شاید تولید شاید مسکن و هر کاری که حداقل 1 نفر در اون کار مشغول بکار بشه .

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
شما که تو این تاپیک حرف خرید میزنید قیمت رو تا اینجا بردید بالا چون بلد نبودید پول باد آوردتون رو بندازید تو گردش و چون اهل ریسک و راحتی هستید رو آوردید به دلار تمام ملت هم که همین کار رو کردن در موردشون صادقه. درسته وضعیت اقتصاد خرابه ولی به نظر من این فقط یه توجیه الکیه که نمیشه با پول کسب و کار راه انداخت خیلی هم خوب میشه باید عرضش رو داشته باشید و چون متاسفانه اکثریت مردم بی عرضه ان میرن طرف دلار و سکه و هزار جور چیز دیگه دولت درسته میدون داده ماهی گیری خوب کرده ولی شما هم خوب همراهیش کردید تا چیزی از اقتصاد مملکت باقی نمونه یه ذره هم که قیمت میاد پایین همه عین .. حمله میکنن برای خرید از اینکارا تو هیچ کجا دنیا نمیکنن حتی قبیله های عقب افتاده آفریقا. کسی به خودش نگیره منظورم کلی بود.

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
اين ملت از هر انچه شما فکر ميکنيد باهوش تر اند
همه جاي دنيا سرمايه دار ميتونه سياستمدار بشه
ميتونه حکومت کنه!
من يک حرف دارم با يک هدف دلار بخريد هرچه داريد تبديل به دلار
بکنيد.ان کس که دلار دارد هم له نميشود هم کمکي به ازادي کرده

بالا