• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

قیمت امروز دلار روز شنبه 10 فروردین 3470 میباشد

باید مواظب این ثبات های نسبی بود . یک خبر میتونه به شدت افزایش و یا کاهش رو تحریک کنه

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
سرمایه گذاری روی ارز به نظر من کار اشتباهیه. سرمایتو ببر جایه دیگه به کار بنداز. اگر آهن خریده بودی تا به حال 200 درصد سود کرده بودی.
تازه مملکت هم بهش نیاز داشت.
ولی سرمایه گذاری روی ارز در حال حاضر فقط بازار رو خراب می کنه.
طبق گفته دولت از اردیبهشت سال 91 تا اسفند مردم 10 میلیارد دلار خریدن گذاشتن تو خونه.
خود همین یکی از دلایل افزایش قیمت دلاره.
تازه مطمئننن دولت راستشو نمی گه (کی گفته!)

از من ميشنويد اگر در بازار اهن وارد نيستيد و نبوديد و كار نكرديد اصلا وارد نشيد چرا كه همون مقدار كه سود داره همون مقدار هم اگه ناشي باشي برات ضرر كه نه فاجعه به بار مياره
اهن كاري نيست كه با يك كيلو دو كيلو سر كار داشته باشيد با ١٠٠ تن بگير برو بالا روزانه كار داريد كه تو وضعيت فعلي با پايين بالا شدن دلار قيمت هر كيلو متفاوت ميشه و كار خطرناكي هست حداقل الان ،اگر شش تا يكسال نيم پيش وارد شده بوديد سود بسيار بسيار بالايي داشت ...

يكي از پر سود ترين كارها اهن هست كه اعتبار تو اين كار نقش بسزايي داره و ميشه از فروش شروع كرد تا رسيدن به ضايعات و پرس و شمش و تبديل و ...

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46
3910خریدم.3420فروختم.
مهم نیست دیگه هم عمرا برم تو کار دلار.
به نظر من به اعصاب خوردیش نیست.

Sent from my SGH-I927 using Tapatalk 2

این بازار صبرم میخواد
من نیم سکه خریدم 790 اما الان 715 هست نمیفروشم چون معتقدم یا سود سود یا ضرر

داییم دلار 1400 اندازه صد میلیون تقریبا خرید وقتی رفت بالا و اومد پایین رو 1600 از ترس فروخت
الان حسرت میخوره

فقط صبر صبر صبر
شاید مجبور بشی دو سال نگه داری تا سود خوبی بده

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
3910خریدم.3420فروختم.
مهم نیست دیگه هم عمرا برم تو کار دلار.
به نظر من به اعصاب خوردیش نیست.

Sent from my SGH-I927 using Tapatalk 2
عجب اشتباهی ! کی خریدی ؟ چرا فروختی ؟ مگه به پولش نیاز داشتی ؟ این خط این نشون اگر تا چند ماهه دیگه مرز 4000 رو رد نکرد...ولی 3900 هم خیلی گرون بود خریدی.

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سرمایه گذاری روی ارز به نظر من کار اشتباهیه. سرمایتو ببر جایه دیگه به کار بنداز. اگر آهن خریده بودی تا به حال 200 درصد سود کرده بودی.
تازه مملکت هم بهش نیاز داشت.
ولی سرمایه گذاری روی ارز در حال حاضر فقط بازار رو خراب می کنه.
طبق گفته دولت از اردیبهشت سال 91 تا اسفند مردم 10 میلیارد دلار خریدن گذاشتن تو خونه.
خود همین یکی از دلایل افزایش قیمت دلاره.
تازه مطمئننن دولت راستشو نمی گه (کی گفته!)

کشور ما الان ذخایر ارزی خوبی داره . فکر میکنم بالای 60 میلیارد دلار . اگر تحریمها کمتر بشه و درآمد فروش نفت مثل سابق بشه و انتقال اون دلار ها هم راحتتر بشه دلار در عرض یک روز میاد زیر 2700 و در اون صورت مردمی که هجوم بردند برای خرید دلار برای فروش دلار هم هجوم میارن و اونوقت که اون 10 میلیاردی که شما میگی قیمت دلار رو به 2000 تومن ( هر چند موقت ) میرسونه . مراقب باشید ریسک سرمایه گذاری رو دلار بالاست .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
عجب اشتباهی ! کی خریدی ؟ چرا فروختی ؟ مگه به پولش نیاز داشتی ؟ این خط این نشون اگر تا چند ماهه دیگه مرز 4000 رو رد نکرد...ولی 3900 هم خیلی گرون بود خریدی.

دوست عزیز الان 3500 هست تقریبا شما اگر مطمئنید که مرز 4ت رو چند ماه ِ دیگه رد میکنه یه 50 هزار تایی واسه خودتون بخرید بد نیست :)

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
ماشالله هیشکی جواب نمیده :( تا کی میشه برای فروش صبر کرد ؟ الان تو سایت جلالی خرید رو زده 3390 درسته ؟

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوست عزیز الان 3500 هست تقریبا شما اگر مطمئنید که مرز 4ت رو چند ماه ِ دیگه رد میکنه یه 50 هزار تایی واسه خودتون بخرید بد نیست :)

نه برادر من...من هم توان خریدش رو دارم و هم این که یقین میدونم دلار دوباره اوج خواهد گرفت..این پست من و شما که در ماه های اینده ریپلای خواهم کرد.

دلار بخرم که وقتی رفت بالا خوشحال بشم ؟؟ چرا ؟؟ قبلا دوست داشتم دلار بگیرم ولی وقتی میبینم با بالا رفتن دلار ضربه سنگینی به خیلی ها از جمله مردم وارد میشه ترجیح میدم پا به عرصه بازار ارز ندارم.

حکایتش رو اینطور برات توضیح بدم که مثلا تیم فوتبال ایران با کره جنوبی بازی داره من بیام رو کره جنوبی شرط ببندم و پولم روش قمار کنم و دعا کنم ایران ببازه...نه دادا ما اینطوری نیستیم ;)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
نه برادر من...من هم توان خریدش رو دارم و هم این که یقین میدونم دلار دوباره اوج خواهد گرفت..این پست من و شما که در ماه های اینده ریپلای خواهم کرد.

دلار بخرم که وقتی رفت بالا خوشحال بشم ؟؟ چرا ؟؟ قبلا دوست داشتم دلار بگیرم ولی وقتی میبینم با بالا رفتن دلار ضربه سنگینی به خیلی ها از جمله مردم وارد میشه ترجیح میدم پا به عرصه بازار ارز ندارم.

حکایتش رو اینطور برات توضیح بدم که مثلا تیم فوتبال ایران با کره جنوبی بازی داره من بیام رو کره جنوبی شرط ببندم و پولم روش قمار کنم و دعا کنم ایران ببازه...نه دادا ما اینطوری نیستیم ;)

دمت گرم ، کارت درست ِ...

با این اوصاف به نظر من نباید بیای اینجا پست بزنی که این خط اینم نشون... دلار 4ت رو رد میکنه تو ماه های آینده :) شما با این پستت.. باعث میشی بعضیا که دلار دارن و میخواهند بفروشند ، نگهدارن به امید دلار 4ت+ و یه عده هم واسه سود برن دلار بخرن...

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دمت گرم ، کارت درست ِ...

با این اوصاف به نظر من نباید بیای اینجا پست بزنی که این خط اینم نشون... دلار 4ت رو رد میکنه تو ماه های آینده :) شما با این پستت.. باعث میشی بعضیا که دلار دارن و میخواهند بفروشند ، نگهدارن به امید دلار 4ت+ و یه عده هم واسه سود برن دلار بخرن...

کاملا تایید میشه
-----------------------------------------------
ازسرگیری مبادله گاز ایران با طلای ترکیه - اروم نیوز | خبر فارسی

به همین دلیل امروز دلار پایین اومد دوباره

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دمت گرم ، کارت درست ِ...

دقیقا....

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255

بابا مرام! بابا معرفت!:rolleyes:
قمار چيه شما که کار دونسته انجام ميديد!:D

شما اينکارو بکن سودشو بنداز تو کار خير!

دولتي که نداريم به فکر مردم باشه شما دست به خير باش:guitar:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دمت گرم ، کارت درست ِ...

نه برادر من...هیچ عقل سلیمی با یک پست نمیره دلار بخره و بفروشه و مبناش رو بزار رو پست من..کسی که قرار باشه اینقدر ابلحانه تصمیم بگیره ، شاید الان نه ولی در طی مدتی کل سرمایش به باد میره.

دلار میره بالا الانشم میگم..ولی این نظر من هست و به خودم مربوط هست و من نظرم رو گفتم این که کسی بخواد بیاد تنها رو نظر من رو سرمایش ریسک کنه کاری بس ابلحانه انجام داده.

Last edited:

asmail

Registered User
لایک‌ها
26
نه برادر من...هیچ عقل سلیمی با یک پست نمیره دلار بخره و بفروشه و مبناش رو بزار رو پست من..کسی که قرار باشه اینقدر ابلحانه تصمیم بگیره ، شاید الان نه ولی در طی مدتی کل سرمایش به باد میره.

دلار میره بالا الانشم میگم..ولی این نظر من هست و به خودم مربوط هست و من نظرم رو گفتم این که کسی بخواد بیاد تنها رو نظر من رو سرمایش ریسک کنه کاری بس ابلحانه انجام داده.
دقیقا/////////

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760

دادا جو دادن به بازار همینه فکر می کنید مثلا دکترای اقتصاد میاد میگه برید دلار بخرید؟؟؟؟؟!!!!بعد مردم می رند دلار می خرند؟؟؟؟؟؟؟؟نه عزیز من می گم گرون میشه شما می گید گرون میشه من به همسایه میگم شما به دوستتون یک دفعه تو جامعه حرف می افته که فردا دلار میشه 5000تومن اون وقت اگه قرار بود 5000تومن هم نشه چون تقاضا بالا میره وبازار اقتصاد ما هم ............نتیجه قیمت ها همین طور بالا میره یک عده هزار تومنشون میشه 5000تومن یک عده هم داروی ضد سرطان بچه اش را میخرید 100هزار تومن حالا باید بخره 500هزار تومن

البته افرادی که وارد این بازار کثیف هم می شوند بدونید دنیا دار مکافاته :hmm:از هر دست بدی از همون دست هم پس می گیری

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
چرا پست من تایید نشد !؟
مگه چی گفتم ! یک کلام گفتم دوباره ترکیه طلا رو در ازای گار آزاد کرده دلارم امروز پایین اومده قیمتش !
مشکل داشت پستم !؟
انگار اینجا فقط پستای منفی تایید میشن !

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
دوستانی که کارشون شده خرید و فروش دلار !! شما از کی به حال هموطنانتان بودید که الان می فرمایید نمی خواهید روی تیم های مخالف شرط ببندید؟؟
هیچ دلالی از منفعت خودش بخاطر بقیه نمی گذره.شما هم اگر جرات دارید برید یه 50-100 هزارتایی بخرید به امید اینکه دلار بالای 4تومن بشه.ما که حسود نیستیم از ته دل راضی هستیم شما سود میلیونی بکنید.به فکر مردم هم نباشید همچنانکه نیستید .

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دلار هم یه نوع بازار داره و خرید و فروش داره و سود دهی اما اگه کسی حرفشو داشته باشه و سرمایشو در زمینه های دیگه ای هم سرمایه گذاری کنه سود بهتر از دلار هم گیرش میاد اما خیلی ها دلار رو ترجیح میدن بخاطر اینکه همیشه نقد هست و هر موقع بخوان میتونن خرید و فروش کنن و سود خودشون رو هم ببرند.

بالا