farzad.sadeshi
Registered User
- نوشتهها
- 4,887
- لایکها
- 900
قیمت امروز دلار روز شنبه 10 فروردین 3470 میباشد
باید مواظب این ثبات های نسبی بود . یک خبر میتونه به شدت افزایش و یا کاهش رو تحریک کنه
سرمایه گذاری روی ارز به نظر من کار اشتباهیه. سرمایتو ببر جایه دیگه به کار بنداز. اگر آهن خریده بودی تا به حال 200 درصد سود کرده بودی.
تازه مملکت هم بهش نیاز داشت.
ولی سرمایه گذاری روی ارز در حال حاضر فقط بازار رو خراب می کنه.
طبق گفته دولت از اردیبهشت سال 91 تا اسفند مردم 10 میلیارد دلار خریدن گذاشتن تو خونه.
خود همین یکی از دلایل افزایش قیمت دلاره.
تازه مطمئننن دولت راستشو نمی گه (کی گفته!)
3910خریدم.3420فروختم.
مهم نیست دیگه هم عمرا برم تو کار دلار.
به نظر من به اعصاب خوردیش نیست.
Sent from my SGH-I927 using Tapatalk 2
عجب اشتباهی ! کی خریدی ؟ چرا فروختی ؟ مگه به پولش نیاز داشتی ؟ این خط این نشون اگر تا چند ماهه دیگه مرز 4000 رو رد نکرد...ولی 3900 هم خیلی گرون بود خریدی.3910خریدم.3420فروختم.
مهم نیست دیگه هم عمرا برم تو کار دلار.
به نظر من به اعصاب خوردیش نیست.
Sent from my SGH-I927 using Tapatalk 2
سرمایه گذاری روی ارز به نظر من کار اشتباهیه. سرمایتو ببر جایه دیگه به کار بنداز. اگر آهن خریده بودی تا به حال 200 درصد سود کرده بودی.
تازه مملکت هم بهش نیاز داشت.
ولی سرمایه گذاری روی ارز در حال حاضر فقط بازار رو خراب می کنه.
طبق گفته دولت از اردیبهشت سال 91 تا اسفند مردم 10 میلیارد دلار خریدن گذاشتن تو خونه.
خود همین یکی از دلایل افزایش قیمت دلاره.
تازه مطمئننن دولت راستشو نمی گه (کی گفته!)
عجب اشتباهی ! کی خریدی ؟ چرا فروختی ؟ مگه به پولش نیاز داشتی ؟ این خط این نشون اگر تا چند ماهه دیگه مرز 4000 رو رد نکرد...ولی 3900 هم خیلی گرون بود خریدی.
دوست عزیز الان 3500 هست تقریبا شما اگر مطمئنید که مرز 4ت رو چند ماه ِ دیگه رد میکنه یه 50 هزار تایی واسه خودتون بخرید بد نیست![]()
دوست عزیز الان 3500 هست تقریبا شما اگر مطمئنید که مرز 4ت رو چند ماه ِ دیگه رد میکنه یه 50 هزار تایی واسه خودتون بخرید بد نیست![]()
نه برادر من...من هم توان خریدش رو دارم و هم این که یقین میدونم دلار دوباره اوج خواهد گرفت..این پست من و شما که در ماه های اینده ریپلای خواهم کرد.
دلار بخرم که وقتی رفت بالا خوشحال بشم ؟؟ چرا ؟؟ قبلا دوست داشتم دلار بگیرم ولی وقتی میبینم با بالا رفتن دلار ضربه سنگینی به خیلی ها از جمله مردم وارد میشه ترجیح میدم پا به عرصه بازار ارز ندارم.
حکایتش رو اینطور برات توضیح بدم که مثلا تیم فوتبال ایران با کره جنوبی بازی داره من بیام رو کره جنوبی شرط ببندم و پولم روش قمار کنم و دعا کنم ایران ببازه...نه دادا ما اینطوری نیستیم![]()
دمت گرم ، کارت درست ِ...
با این اوصاف به نظر من نباید بیای اینجا پست بزنی که این خط اینم نشون... دلار 4ت رو رد میکنه تو ماه های آیندهشما با این پستت.. باعث میشی بعضیا که دلار دارن و میخواهند بفروشند ، نگهدارن به امید دلار 4ت+ و یه عده هم واسه سود برن دلار بخرن...
دقیقا....دمت گرم ، کارت درست ِ...
با این اوصاف به نظر من نباید بیای اینجا پست بزنی که این خط اینم نشون... دلار 4ت رو رد میکنه تو ماه های آیندهشما با این پستت.. باعث میشی بعضیا که دلار دارن و میخواهند بفروشند ، نگهدارن به امید دلار 4ت+ و یه عده هم واسه سود برن دلار بخرن...
بابا مرام! بابا معرفت!نه برادر من...من هم توان خریدش رو دارم و هم این که یقین میدونم دلار دوباره اوج خواهد گرفت..این پست من و شما که در ماه های اینده ریپلای خواهم کرد.
دلار بخرم که وقتی رفت بالا خوشحال بشم ؟؟ چرا ؟؟ قبلا دوست داشتم دلار بگیرم ولی وقتی میبینم با بالا رفتن دلار ضربه سنگینی به خیلی ها از جمله مردم وارد میشه ترجیح میدم پا به عرصه بازار ارز ندارم.
حکایتش رو اینطور برات توضیح بدم که مثلا تیم فوتبال ایران با کره جنوبی بازی داره من بیام رو کره جنوبی شرط ببندم و پولم روش قمار کنم و دعا کنم ایران ببازه...نه دادا ما اینطوری نیستیم![]()
دمت گرم ، کارت درست ِ...
دقیقا/////////نه برادر من...هیچ عقل سلیمی با یک پست نمیره دلار بخره و بفروشه و مبناش رو بزار رو پست من..کسی که قرار باشه اینقدر ابلحانه تصمیم بگیره ، شاید الان نه ولی در طی مدتی کل سرمایش به باد میره.
دلار میره بالا الانشم میگم..ولی این نظر من هست و به خودم مربوط هست و من نظرم رو گفتم این که کسی بخواد بیاد تنها رو نظر من رو سرمایش ریسک کنه کاری بس ابلحانه انجام داده.
نه برادر من...هیچ عقل سلیمی با یک پست نمیره دلار بخره و بفروشه و مبناش رو بزار رو پست من..کسی که قرار باشه اینقدر ابلحانه تصمیم بگیره ، شاید الان نه ولی در طی مدتی کل سرمایش به باد میره.
دلار میره بالا الانشم میگم..ولی این نظر من هست و به خودم مربوط هست و من نظرم رو گفتم این که کسی بخواد بیاد تنها رو نظر من رو سرمایش ریسک کنه کاری بس ابلحانه انجام داده.