• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
میشه واضحتر در مورد این توضیح بدین

بله البته.
اگر دقت کنید الان 3 ساله که رکود اقتصادی بزرگ رو پشت سر گذاشتیم به طوریکه قیمت نفت هم داره پایین میاد (منظورم از 130 دلار ه) ولی چطوره که کشورهای اروپایی پر رونقی مثل یونان و قبرس و حتی ایتالیا با صنعت قوی در حال ورشکستگی هستند. ؟
یکی از اضلاع این ورشکستگی بزرگ خود ایرانه. حذف ایران از معادلات بین الملی به اجبار آمریکا ضربه شدیدی به اقتصاد اروپا زده.
تهیه گرانتر نفت، عدم ثبات کشورهایی مثل عربستان و عراق ، عدم بیمه محموله های بزرگ، از دست دادن بازار بزرگ ایران حداقل به صورت مستقیم، از دست دادن سرمایه گذاری های بزرگ ایران و....
یکی از بزرگترین مواردی که میشه نام برد حذف شرکت های بزرگی مثل shell و total از بازار نفتی ایرانه و یا حذف زیمنس و نوکیا از مخابرات ایرانه.
مثل این موارد خیلی زیاده.
مطمئن باشید اروپا و بیشتر از اونها آمریکا بدجوری دنبال بهبود این شرایطه.
درسته که در تحلیل ها بعضی ها به فروش تسلیحات نظامی به کشورهای همسایه از ترس ایران اشاره شده ولی باید گفت که فروش تسلیحات حتی در زمانیکه ایران با اروپا روابط خوبی داشت مثل زمان خاتمی هم صورت می گرفت چه که ایران در زمان جنگ از اسراییل هم اسلحه می خرید .

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
توافقی در کار نخواهد بود
روسیه و قدرت سیاسیش در ایران اجازه هیچ نفوذی به آمریکا نخواهد داد!

ST92

Registered User
لایک‌ها
43
سلام
من تازه اومدم اینجا دیدم همچین تاپیکی هست
از اونجایی که از سیاست متنفرم پس نه بحث سیاسی میکنم نه بحثای سیاسی رو میخونم
فقط به خاطر اینکه رشته ی من اقتصاده یه جند تا توضیح بدم که نمیدونم دوستان گفتن یا نه

از اول دی دولت دیگه پول بدون پشتوانه چاپ نمیکنه و این باعث میشه از سرعت تورم کم بشه ، چون با این همه یارانه ای که مفتکی چاپ شد و دست مردم داده شد و خیلی حال کردین و نمیدونستین داره چه بلایی سرتون میاد و داد و هوار ما به جایی نرسید که باید میدادینش به بخش تولیدی ، اصلا تورم تعجبی نداشت و البته این فقط باعث درصدی از تورم میشه.پس تورم کاهش پیدا میکنه و این خودش باعث میشه یکم قیمت ارز آرومتر بالا بره.
عامل بعدی که خیلی مهمه اینه که دولت عرضه ی دلار رو 2.5 برابر کرده و این دو تا پیامد داشته
اول اینکه هرچقدر عرضه ی دلار بالاتر بره قیمتش بیشتر کاهش پیدا میکنه
دوما اینکه دلال های ارز با شنیدن این خبر و از ترس کاهش قیمت دلار اونو ریختن بازار که بازم عرضه رو تشدید میکنه و باعث میشه قیمت دلار بیشتر افت کنه و بشکنه
یه سیاستی هم از اول اسفند ماه اجرا شد که نرخ ارز مرجع رسمی همون حدود 2500 تومن رسمی شد و اون 1200 و خورده ای رفت پی کارش که یعنی دیگه دلار زیر 2500 نمیره و بالفرض بخواد بره هم دولت فکر نکنم بذاره مگه در شرایط خیلی خاص

خوب تورم یه پدیده ی کوتاه مدت و بعضا مثل الان ما فوقش میان مدته (یعنی میشه گفت زیر 5 سال) و طبیعتا بعد از یه مدت میشکنه ، ولی من خودم شخصا فکر کنم تا تیر ماه قیمتا تا حدودی افت داشته باشن
البته میدونم میگین الان دولت سعی میکنه تورم رو برا انتخابات یکم کنترلش کنه ، البته دولت خودش چون کوتاه مدت و 4 ساله و فوقش 8 ساله هستش پس براش بلند مدت مهم نیست زیاد و فقط میخواد تو دورانش وضعیت خوب باشه حتی اگه دوره ی بعدی اوضاع خراب بشه چون به نفعشه
ولی ***** با بلند مدت کار داره و یه مقدار خوشبختانه وقتی دولت افسار گسیخته بشه دولت رو کنترل میکنه
در نتیجه این قیمت دلار ثابت نیست و کمی افت میکنه ولی عمرا به جای قبلیش بر نمیگرده چون قیمت ها و تورم نمودار پله ای دارن

ما کشور در حال توسعه هستیم و مقداری تورم طبیعیه ولی تورم الانمون تورم رکودیه و به همین خاطر نرخش دو رقمیه

تنها اینکار میتونه عملی بشه که درامد ها افزایش داشته باشن و قیمتها نرخ رشد کمتری داشته باشن تا قدرت خرید مردم زیاد بشه و به حالت قبلی برگرده

از این اوضاع اکثر دلالای عزیز سوء استفاده کردن و خوب پولی به جیب زدن چون کیک اقتصادی ثابته و اگه قشر کارمند کمتر سهم ببرن دلالا بیشتر سهم میبرن و اوضاع تولید کننده و خریدار تو این دوران خیلی سخت بود و اوضاع دلالا توپ

خلاصه اینکه ایشالا احتمالا یکم اوضاع برگرده و کمی هم به نفع مصرف کننده و تولیدکننده بشه و رفاه کلی جامعه به نرمال نزدیکتر بشه

ولی من خودم راضی بودم درامد نفتی دولت کم باقی میموند و وضعیت اقتصادی یکم بد میموند ولی بدتر نمیشد تا یه یا دو نسل بعد زندگیه بهتری میداشتن،چون زیرساختای تولیدی رشد میکردن و مردم واقعا مجبور میشدن کار کنن و واقعا دست از مفت خوری و نفت خوری بر میداشتیم البته تا حدودی و به اصل و نصب ایرانی و آریاییه خودمون برمیگشتیم و نمیتونستن غارتمون کنن

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
به همه کاربران پگیر این تاپیک توصیه میکنم حتما حتما مصاحبه زیر رو با دقت مطالعه کنن,خیلی حرف واسه گفتن داره.شخصا چیزایی زیادی دستگیرم شد

http://www.magiran.com/npview.asp?ID=2699395

فرشید

Registered User
لایک‌ها
122
توافقی در کار نخواهد بود

کاملا درسته،
علاوه بر اینکه از داخل هم اجازه هیچ حرکتی که خلاف منافعش باشه رو هم نمیده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
توافقی در کار نخواهد بود

انسان به امید زنده است.
در ضمن روسیه امروز قدرت خاصی در جهان نیست که بخواهد در ایران هم قدرت فراوانی رو نشون بده.
خیلی از قدرت روسیه گزافه گویی میشه. بیخود این کشور تفکیک شده رو بزرگ نشون میدن.
به نظر من روسیه تمام قدرتش رو داره تو ایران نشون میده.
اما باید بدونید که ایران کشوریه که حکومتش به بودن علاقه داره.
اگر لازم باشه به یک شب روسیه رو فراموش می کنن.
این بستگی به اوضاع داره.
همونطور که گفتم ایران سابقا یکبار از آمریکا و اروپا بابت غنی سازی داوطلبانه رکب خورده برای همین اطمینان دوباره به آمریکا کمی سخته.
بر خلاف خیلی از مردم من فکر می کنم دولت فعلی ایران علاقه داره با آمریکا روابط بهتری رو داشته باشه ولیکن چند تا عامل نمی ذاره
بزرگترین مشکل بک گراند دشمنی با آمریکاست که سالهاست به گوش من و شما از بچگی خونده شده و یک شبه نمیشه اونو پاک کرد.
دومین مشکل عدم اطمینان به کشوریه که یکبار بهش اعتماد شده.
فکر می کنم اگر ایارن مهره هاشو درست بچینه می تونهه حتی بدون اجازه بازرسی از پارچین به راحنی بخشی از تحریم ها رو برداره.
خدا رو شکر نزدیک بودن این سری مذاکرات با انتخابات ریاست جمهوری می تونه برگ برنده ایران باشه.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
سلام
قیمت دوشنبه 5 فروردین 3480 هست

قیمت امروز سه شنبه 6 فروردین 3480 میباشد

البته کمی روند صعودی از دیروز دوشنبه شروع شده چون دیروز با 3420 قیمتا باز شد

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من بهیچ وجه امیدوار نیستم، نه بخاطر اینکه بخوام نا امید باشم

از نظر بنده حماسه ی سیاسی مربوط به انتخابات ریاست جمهوری هستش. اما بخشی که شاید یکم بشه بهش با دیده ی ناامیدی نگریست واژه ی حماسه ی اقتصادیه.

تا سال گذشته که صحبت از تولید ملی و حمایت از سرمایه ی ایرانی بود، دیدیم که هیچی از توش در نیمومد و اقتصادمون رو به زوال رفت، وقتی در مورد حماسه ی اقتصادی صحبت میشه ، یعنی باید خودمون رو واسه شرایط سخت تر اقتصادی آماده کنیم.

یک حماسه بیافرینیم.

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
انسان به امید زنده است.
در ضمن روسیه امروز قدرت خاصی در جهان نیست که بخواهد در ایران هم قدرت فراوانی رو نشون بده.
این بستگی به اوضاع داره.
همونطور که گفتم ایران سابقا یکبار از آمریکا و اروپا بابت غنی سازی داوطلبانه رکب خورده برای همین اطمینان دوباره به آمریکا کمی سخته.
بر خلاف خیلی از مردم من فکر می کنم دولت فعلی ایران علاقه داره با آمریکا روابط بهتری رو داشته باشه ولیکن چند تا عامل نمی ذاره
بزرگترین مشکل بک گراند دشمنی با آمریکاست که سالهاست به گوش من و شما از بچگی خونده شده و یک شبه نمیشه اونو پاک کرد.
فکر می کنم اگر ایارن مهره هاشو درست بچینه می تونهه حتی بدون اجازه بازرسی از پارچین به راحنی بخشی از تحریم ها رو برداره.
خدا رو شکر نزدیک بودن این سری مذاکرات با انتخابات ریاست جمهوری می تونه برگ برنده ایران باشه.

ولی اینطور به نظر نمیرسه . اگر قرار با سازشی هم باشه مطمعن باشید قرار نیست کسی متوجه این سازش بشه . تحریم ها هم یک شبه برداشته نمیشه امتیاز دادن به غرب در مقابل برنامه هسته ای راه رو برای امتیاز دادن های دیگه باز میکنه . حقوق بشر . دموکراسی . و......خیلی از مسایلی که غرب همیشه ایران رو محکوم میکنه . بر خلاف تصور خیلی ها رییس جمهور خیلی تلاش کرد که با امریکا رابطه برقرار کنه ولی سیاست های کلی از جای دیگه میاد و اونها باید تصمیم قطعی رو بگیرن و مطمعنا هیچ توافقی صورت نمیگیره و این بازی مذاکرات همچنان ادامه خواهد داشت .
درباره روسیه و چین هم مطعن باشید خیلی خیلی خیلی دوست دارند اوضاع همینطوری بمونه و از این هم بدتر بشه به خاطر اینکه دلالی سر نفت ایران میکنند و قیمت پایین تر میخرن . ایران به چین نفت میفروشه و چین هم کالاهاش رو به جای نفتمیده به ایران تا جایی که چند وقت پیش خبر جایگزینی یوان به جای دلار بود .
در هر صورت من هم امیدوارم که این مشکلات زودتر حل بشه و این بازی پایین و بالا رفتن دلار زودتر حل بشه و قیمت رو فقط و فقط ثابت کنند حداقل برای یک سال تغییر نکنه قیمت مهم نیست بیان روی 4000 تومن فیکس کنند که من وارد کننده بدونم با چه دلاری میخرم و با چه قیمتی باید بفروشم

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان خبری از قیمت دلار ندارند؟!ممنون میشم اگر قیمتی دارین یک خبری اینجا بزارید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان خبری از قیمت دلار ندارند؟!ممنون میشم اگر قیمتی دارین یک خبری اینجا بزارید.

داره خيره بالا. صرافي ها دارن سود نكردن تو تعديلات رو جبران ميكنن.

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
کاملا درسته،
علاوه بر اینکه از داخل هم اجازه هیچ حرکتی که خلاف منافعش باشه رو هم نمیده.

++
دقیقا همینه مثلا الان به خاطر تحریمها بیشتر قراردادهای بزرگ میرسه به یک نهاد خاص!
خوب مشخصه این نهاد تمام تلاشش اینه وضع همینطوری بمونه
انسان به امید زنده است.
این بستگی به اوضاع داره.

روسیه درسته قدرت زیادی الان نداره(نسبت به قبل و شوروی سابق) ولی حسابی داره تجدید قوا میکنه و ایران هم قسمتی از برنامه هاش هست!
نمیشه نقش این کشور را در بعضی کشورهای مثل ایران و کره شمالی و.. نادیده گرفت هرچند خیلی موذیانه و چراغ خاموش داره کار میکنه
به هرحال امیدوارم همه چی درست بشه چون ما مردم ایران هستیم که داریم ضرر میکنیم :(

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان خیال همه راحت ، توافقی قرار نیست اتفاق بیافته . شنیده میشه که شرایط قراره که از اینی که هست هم سخت تر و سخت تر بشه. پس دلخوش به این چیزها نباشید. اقلام مورد نیازتون رو هر چه زودتر تهیه کنید وگرنه شاید مجبور بشید 3 برابر قیمت های فعلی پول بابتش بدید یا حتی شاید کالایی که تصمیم دارید بخرید نایاب بشه و اصلاً گیرتون نیاد. چشم به انتخابات و اینها دوختن هم یک فکر ساده لوحانه بیش نیست.

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34

والا فربد جان من خودم هم دنبال یه جایی برای قیمتها و آرشیوشون میگردم. اینها قیمتهای دیروزه. بازار آزاد البته من چون لازم دارم قیمت بانک مرکزی هم دارم. خواستی بگو بذارم.

دلار 3470
یورو 4510
پوند 5300

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
من که میخام بفروشم.جهنمو ضرر
دوستان بعد فروش من منتظر ترکیدن قیمتا باشید:دی

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من که میخام بفروشم.جهنمو ضرر
دوستان بعد فروش من منتظر ترکیدن قیمتا باشید:دی
دوست عزیز خواهشا نفروش ! :دی
فقط فکر کن 70 میلیون نفر میگن بر باعث و بانی این گرونی ل....(بلا نسبت شما)

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
دوست عزیز خواهشا نفروش ! :دی
فقط فکر کن 70 میلیون نفر میگن بر باعث و بانی این گرونی ل....(بلا نسبت شما)

حالا مسخره کنید
فردا که فروختم میبینی:دی
فردا با دلار 3400تومانی خداحافظی میکنید.

بالا