خدمت دوستاني كه منتظر ١٦ فروردين و نشست و برخواستاي بعدين عرض كنم كه دوستان اصلا منتظر كم شدن ذره اي از تحريم ها نباشيد:
چين و آمريكا و تمام قدرتهاي اقتصادي بزرگ از زماني كه نفت ركورد زد به فكر راه كاري بودن و اون يه برنامه دراز مدت براي يه خونه تكوني اساسي بود كه توي كشور ما پياده كردن
همين باعث ميشه گر چه چين و روسيه در حرف طرفدار ايران باشند اما در عمل منافع نفتيشون، تحريم بانكي ايران، افزايش قدرت چانه زني براي خريد نفت ارزان در ايرانه!
فكر كردين چرا چين كره هند... مدام در ليست خريداران نفتي تمديد ميشن؟ خيلي ساده دولت آمريكا ميگه يا با تحريم مخالفت كنيد و اين با فروش نفت با قيمت عالي و در قبال ارسال آني ارز هست
يا تحريم ها باشه و بصورت مبادله نفت با كالا، حساب بانكي با ارز كشور خريدار و يا مبادله طلا باشه
مسلما در هر شرايطي همه كشورهاي دنيا از طرح ايالات متحده براي تحريم ايران به شدت استقبال ميكنن
انرژي هسته اي و هر توافقي صورت بگيره كه نميگيره چون هدف همه كشورها فقط بهانه كردنشه هيچ تاثيري توي برداشتن تحريم هاي بانك مركزي نداره
مضاف براينكه توي آخرين نشستشون هم فقط تحريم طلا رو برداشتن!!! ميبينيد كه به هيچ عنوان تمايلي به اجازه نقل و انتقال ارز به ايران ندارن و همه اين نشست ها فقط وقت كشيه
اينه كه پيش بيني من از بازار ارز در سال آينده فارق از هر دولتي كه مياد و هر تصميم اقتصادي كه گرفته ميشه اگر وضع به همين روال ادامه پيدا كنه و اين تورم مهار نشه روند افزايشي تا آخر سال ٩٢ ادامه خواهد داشت پس ديگه هي نياييد بگيد توافق توافق... هيچ توافقي قرار نيست صورت بگيره چون به نفعشون نيست
من با شما موافق نیستم.
به نظرم بر خلاف روسیه و چین آمریکا بدش نمیاد روابط کمی بهتر بشه. الان مجبوره با دور زدن ایران از عربستان و عراق نفت بخره و یا با واسطه از کره و چین و روسیه و هند نفت رو تهیه کنه. من فکر می کنم اگر ایران کمی نرمش نشون بده می تونه از موقعیت پیش اومده بهترین استفاده رو بکنه. ولی متاسفانه این نرمش نیاز به خم کردن کمر تا زانو داره. برای همینم شاید علاقه ای به این کار نداشته باشند.
اکر خوب دقت کنید حارج شدن ایران از معادلات جهانی همین الان هم به ضرر خیلی از کشور ها شده. مثلا یونان که قبلا فنا شد. قبرس که داره به باد میره و ایتالیا و اسپانیا که در شروع سراشیبی هستند.
اروپا به شدت علاقه داره ایران رو به سیستم برگردونه.
بر خلاف پیش بینی اولیه عربستان ، ونزوئلا و عراق در مقایسه با ایران در معاملات نفی مشکلات بیشتری رو ایجاد می کنند.
اگر خوب به یاد داشته باشید در زمان خاتمی ایران به صورت داوطلبانه غنی سازه رو متوقف کرد و درحمله به عراق کمک کرد و در مقابل چی بدست آورد. بوش به سنا رفت و ایران رو عامل اصلی کاهش امنیت دونست.
به نظر میاد سیاستمداران ایران از تکرار بوش دیگر می ترسند و می خوان برای آفر دادن زمانی رو انتخاب کنند که اروپا و آمریکا نتونن اون قضیه رو تکرار کنن.
ولی متاسفانه با وجود احمدی نژاد در راس قدرت که هر لجظه اش قابل پیش بینی نیست این خطر رو نمی کنن.
به نظر من نظر ***** برای صحبت با آمریکا به طور مستقیم مربوطه به رییس جمهوری بعدی می شد.
من مطئن هستم بعد از 16 ام دلار کمی کاهش قیمت خواهد داشت واین کاهش قیمت تا خرداد توسط دولت تمدید میشه. به طوریکه حتی شاید شاهد دلار زید 3000 تومن هم باشیم. دولت می خواد تا قبل از انتخابات نشون بده که تونسته اوضاع رو کنترل کنه.
بعد از انتخابات متاسفانه با بودجه ای که بسته شده ریس جمهور جدید هر کسی که باشه با روند افزایشی شدید قیمت ها تا پایان سال مواجه میشه. هر کسی که بیاد حتما بنا رو بر سال بعد می بنده که اصلا خوب نیست.
من به شخصه فکر می کنم صحبت های روبرو با چراغ سبز ***** برای صحبت دو جانبه با آمریکا می تونه روند موثری رو بر قیمت ارز داشته باشه.