• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
:دی ، نه خب تحریم های دیگه هم هست دیگه ایران ، پس تو این 30+ سال فقط تحریم نفتی بودیم؟؟

همه ی تحریم ها یعنی اینکه شما راحت بتونی روزی 100 هزار دلار واسه دوستت ، اقوامت از ایران به آمریکا حواله کنی ، بتونی بدون دردسر ویزا و مستر داشته باشی ، ترس از بلاکه شدن ِ حسابت نداشته باشی و...

قربان اونوقت تحریمم نبودیم اگه میخواستیم اینقدر پول روزی منتقل کنیم آمریکا بلاک میکرد!! اونا سفت و سخت حواسشون به نقدینگی هست!

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
تحریم طلا رو هم بردارن خوبه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

به نظرتون در تعطیلات هم دلار میتونه نوسان خاصی داشته باشه ؟

arar195511

Registered User
لایک‌ها
20
مقدار زیادی لیر ترکیه به صورت سکه دارم حدود 150 لیر کجا ازم میخرن هیچ صرافی ازم نمیخره

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
به نظر من بعد از عید علی الخصوص خردادماه نوسان زیاد داریم ، دوستان حواسشون باشه یه وقت ضرر نکنن، یادمه قبلنا اگر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی هم میکردند 10-15ت رو دلار نمیرفت :دی الان 2 نفر که دعواشون بشه فرداش 200ت دلار جابجا میشه :|

یکی از دوستان گفته بود اگر تمام تحریم ها رو هم که بر دارن دلار 1000ت نمیشه ، اما من میگم اگه فقط تحریم نفتی رو بردارن ، یعنی ایران بتونه بدون هیچ دردسر و ، واسطه ای نفت بفروشه و به جاش مستقیما دلار و یورو بگیره ، راحت تا 2500-2600 میاد قیمت دلار ...

منم با شما موافقم. مگر اینکه دولت برای حفظ قیمت دلار اسکناس بی پشتوانه چاپ کنه که بعیده!

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416

به نظرتون در تعطیلات هم دلار میتونه نوسان خاصی داشته باشه ؟

احتمالش کم هست که تغییرات توی تعطیلات ایجاد بشه و قیمت روی 5 فرورین مشخص میشه یا افزایش خواهد بود یا کاهش که به نظرم مقداری افزایش خواهد بود و قیمت ها برمیگرده به سمت 3400 تا 3500 و تا مدتی روی این قیمت ثابت خواهد ماند .
ولی شواهد و تجربه نشن داده که مقاومت حداقل روی 3300 و حداکثر روی 3800 هست و هر وقت روی این دو قیمت رفته یا کاهش پیدا کرده یا افزایش و عده ای نمیدونم چرا زود خوشحال میشن که دلار ارزون شد و جو گیر میشن . قیمت دلار فقط و فقط به سیاست های بانک مرکزی بستگی داره که با پایین و بالا کردن قیمت همیشه برای خرید و فروش مشتری درست میکنه . چون اگر قیمت ثابت باشه 80 درصد خریداران که عوام هستند از این بازی خارج میشن و سرمایه های خرد و کلان رو میبرن روی بازار دیگه ای سرمایه گذاری میکنند واون وقت بانک مرکزی خریداری برای دلار های خود نداره .

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
486221413_n.jpg
این عکس گویای اینه که تو هر دولت به غیر از خاتمی که 2برابر شده بقیه 4برابر شده قیمت ارز ، اون زمان ها تحریمی هم که وجود نداشت پس الانم کل تحریم ها هم برداشته بشه قیمت دلار زیر 2500 نمیاد.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
خدمت دوستاني كه منتظر ١٦ فروردين و نشست و برخواستاي بعدين عرض كنم كه دوستان اصلا منتظر كم شدن ذره اي از تحريم ها نباشيد:
چين و آمريكا و تمام قدرتهاي اقتصادي بزرگ از زماني كه نفت ركورد زد به فكر راه كاري بودن و اون يه برنامه دراز مدت براي يه خونه تكوني اساسي بود كه توي كشور ما پياده كردن
همين باعث ميشه گر چه چين و روسيه در حرف طرفدار ايران باشند اما در عمل منافع نفتيشون، تحريم بانكي ايران، افزايش قدرت چانه زني براي خريد نفت ارزان در ايرانه!

فكر كردين چرا چين كره هند... مدام در ليست خريداران نفتي تمديد ميشن؟ خيلي ساده دولت آمريكا ميگه يا با تحريم مخالفت كنيد و اين با فروش نفت با قيمت عالي و در قبال ارسال آني ارز هست
يا تحريم ها باشه و بصورت مبادله نفت با كالا، حساب بانكي با ارز كشور خريدار و يا مبادله طلا باشه
مسلما در هر شرايطي همه كشورهاي دنيا از طرح ايالات متحده براي تحريم ايران به شدت استقبال ميكنن
انرژي هسته اي و هر توافقي صورت بگيره كه نميگيره چون هدف همه كشورها فقط بهانه كردنشه هيچ تاثيري توي برداشتن تحريم هاي بانك مركزي نداره
مضاف براينكه توي آخرين نشستشون هم فقط تحريم طلا رو برداشتن!!! ميبينيد كه به هيچ عنوان تمايلي به اجازه نقل و انتقال ارز به ايران ندارن و همه اين نشست ها فقط وقت كشيه
اينه كه پيش بيني من از بازار ارز در سال آينده فارق از هر دولتي كه مياد و هر تصميم اقتصادي كه گرفته ميشه اگر وضع به همين روال ادامه پيدا كنه و اين تورم مهار نشه روند افزايشي تا آخر سال ٩٢ ادامه خواهد داشت پس ديگه هي نياييد بگيد توافق توافق... هيچ توافقي قرار نيست صورت بگيره چون به نفعشون نيست

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
خرید و فروش دلار از چه روزی فعال می‌شود؟ (پنجم فروزدین یا روز دیگری؟)

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
از دیروز تا حالا بوهای خوشی به مشام نمیرسه. ظاهراً هوا داره کم کم دوباره پس میشه و اون جو مثبتی که به وجود آمده بود داره از بین میره.

black_rose

Registered User
لایک‌ها
10
قیمت فروش نفت ایران 79.9 دلار هست دوست عزیز که با قیمت جهانی 1سنت اختلاف داره!

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خدمت دوستاني كه منتظر ١٦ فروردين و نشست و برخواستاي بعدين عرض كنم كه دوستان اصلا منتظر كم شدن ذره اي از تحريم ها نباشيد:
چين و آمريكا و تمام قدرتهاي اقتصادي بزرگ از زماني كه نفت ركورد زد به فكر راه كاري بودن و اون يه برنامه دراز مدت براي يه خونه تكوني اساسي بود كه توي كشور ما پياده كردن
همين باعث ميشه گر چه چين و روسيه در حرف طرفدار ايران باشند اما در عمل منافع نفتيشون، تحريم بانكي ايران، افزايش قدرت چانه زني براي خريد نفت ارزان در ايرانه!

فكر كردين چرا چين كره هند... مدام در ليست خريداران نفتي تمديد ميشن؟ خيلي ساده دولت آمريكا ميگه يا با تحريم مخالفت كنيد و اين با فروش نفت با قيمت عالي و در قبال ارسال آني ارز هست
يا تحريم ها باشه و بصورت مبادله نفت با كالا، حساب بانكي با ارز كشور خريدار و يا مبادله طلا باشه
مسلما در هر شرايطي همه كشورهاي دنيا از طرح ايالات متحده براي تحريم ايران به شدت استقبال ميكنن
انرژي هسته اي و هر توافقي صورت بگيره كه نميگيره چون هدف همه كشورها فقط بهانه كردنشه هيچ تاثيري توي برداشتن تحريم هاي بانك مركزي نداره
مضاف براينكه توي آخرين نشستشون هم فقط تحريم طلا رو برداشتن!!! ميبينيد كه به هيچ عنوان تمايلي به اجازه نقل و انتقال ارز به ايران ندارن و همه اين نشست ها فقط وقت كشيه
اينه كه پيش بيني من از بازار ارز در سال آينده فارق از هر دولتي كه مياد و هر تصميم اقتصادي كه گرفته ميشه اگر وضع به همين روال ادامه پيدا كنه و اين تورم مهار نشه روند افزايشي تا آخر سال ٩٢ ادامه خواهد داشت پس ديگه هي نياييد بگيد توافق توافق... هيچ توافقي قرار نيست صورت بگيره چون به نفعشون نيست

من با شما موافق نیستم.
به نظرم بر خلاف روسیه و چین آمریکا بدش نمیاد روابط کمی بهتر بشه. الان مجبوره با دور زدن ایران از عربستان و عراق نفت بخره و یا با واسطه از کره و چین و روسیه و هند نفت رو تهیه کنه. من فکر می کنم اگر ایران کمی نرمش نشون بده می تونه از موقعیت پیش اومده بهترین استفاده رو بکنه. ولی متاسفانه این نرمش نیاز به خم کردن کمر تا زانو داره. برای همینم شاید علاقه ای به این کار نداشته باشند.
اکر خوب دقت کنید حارج شدن ایران از معادلات جهانی همین الان هم به ضرر خیلی از کشور ها شده. مثلا یونان که قبلا فنا شد. قبرس که داره به باد میره و ایتالیا و اسپانیا که در شروع سراشیبی هستند.
اروپا به شدت علاقه داره ایران رو به سیستم برگردونه.
بر خلاف پیش بینی اولیه عربستان ، ونزوئلا و عراق در مقایسه با ایران در معاملات نفی مشکلات بیشتری رو ایجاد می کنند.
اگر خوب به یاد داشته باشید در زمان خاتمی ایران به صورت داوطلبانه غنی سازه رو متوقف کرد و درحمله به عراق کمک کرد و در مقابل چی بدست آورد. بوش به سنا رفت و ایران رو عامل اصلی کاهش امنیت دونست.
به نظر میاد سیاستمداران ایران از تکرار بوش دیگر می ترسند و می خوان برای آفر دادن زمانی رو انتخاب کنند که اروپا و آمریکا نتونن اون قضیه رو تکرار کنن.
ولی متاسفانه با وجود احمدی نژاد در راس قدرت که هر لجظه اش قابل پیش بینی نیست این خطر رو نمی کنن.
به نظر من نظر ***** برای صحبت با آمریکا به طور مستقیم مربوطه به رییس جمهوری بعدی می شد.
من مطئن هستم بعد از 16 ام دلار کمی کاهش قیمت خواهد داشت واین کاهش قیمت تا خرداد توسط دولت تمدید میشه. به طوریکه حتی شاید شاهد دلار زید 3000 تومن هم باشیم. دولت می خواد تا قبل از انتخابات نشون بده که تونسته اوضاع رو کنترل کنه.
بعد از انتخابات متاسفانه با بودجه ای که بسته شده ریس جمهور جدید هر کسی که باشه با روند افزایشی شدید قیمت ها تا پایان سال مواجه میشه. هر کسی که بیاد حتما بنا رو بر سال بعد می بنده که اصلا خوب نیست.
من به شخصه فکر می کنم صحبت های روبرو با چراغ سبز ***** برای صحبت دو جانبه با آمریکا می تونه روند موثری رو بر قیمت ارز داشته باشه.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من فکر می کنم این حماسه سیاسی به هیچ وجه ربطی به انتخابات نداره ، منتظر یک حماسه سیاسی دیگری باشید....

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
نمیدونم ما تا کی قراره بسوزیم تا یه عده ای بشینن تو خونه همینطور هی سود کنن و سود کنن، امیدواریم که 16ام اتفاقات مثبتی بیوفته و این بازی کثیف دلار یکبار برای همیشه جمع بشه. من موندم چرا بعضیا دوست ندارن دلار بکشه پایین همش هارت و پورت میکنن...

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
این نامگذاری سالها هر سال هر چیزی نامگذاری شده دقیقا همون به ف ا ک رفته
امسال خودتونو اماده کنید سیاست و اقتصاد باهم میخواد به .....بره

Last edited:

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
من با شما موافق نیستم.
به نظرم بر خلاف روسیه و چین آمریکا بدش نمیاد روابط کمی بهتر بشه. الان مجبوره با دور زدن ایران از عربستان و عراق نفت بخره و یا با واسطه از کره و چین و روسیه و هند نفت رو تهیه کنه. من فکر می کنم اگر ایران کمی نرمش نشون بده می تونه از موقعیت پیش اومده بهترین استفاده رو بکنه. ولی متاسفانه این نرمش نیاز به خم کردن کمر تا زانو داره. برای همینم شاید علاقه ای به این کار نداشته باشند.
اکر خوب دقت کنید حارج شدن ایران از معادلات جهانی همین الان هم به ضرر خیلی از کشور ها شده. مثلا یونان که قبلا فنا شد. قبرس که داره به باد میره و ایتالیا و اسپانیا که در شروع سراشیبی هستند.
بر خلاف پیش بینی اولیه عربستان ، ونزوئلا و عراق در مقایسه با ایران در معاملات نفی مشکلات بیشتری رو ایجاد می کنند.
اگر خوب به یاد داشته باشید در زمان خاتمی ایران به صورت داوطلبانه غنی سازه رو متوقف کرد و درحمله به عراق کمک کرد و در مقابل چی بدست آورد. بوش به سنا رفت و ایران رو عامل اصلی کاهش امنیت دونست.
به نظر میاد سیاستمداران ایران از تکرار بوش دیگر می ترسند و می خوان برای آفر دادن زمانی رو انتخاب کنند که اروپا و آمریکا نتونن اون قضیه رو تکرار کنن.
ولی متاسفانه با وجود احمدی نژاد در راس قدرت که هر لجظه اش قابل پیش بینی نیست این خطر رو نمی کنن.
به نظر من نظر ***** برای صحبت با آمریکا به طور مستقیم مربوطه به رییس جمهوری بعدی می شد.
من مطئن هستم بعد از 16 ام دلار کمی کاهش قیمت خواهد داشت واین کاهش قیمت تا خرداد توسط دولت تمدید میشه. به طوریکه حتی شاید شاهد دلار زید 3000 تومن هم باشیم. دولت می خواد تا قبل از انتخابات نشون بده که تونسته اوضاع رو کنترل کنه.
بعد از انتخابات متاسفانه با بودجه ای که بسته شده ریس جمهور جدید هر کسی که باشه با روند افزایشی شدید قیمت ها تا پایان سال مواجه میشه. هر کسی که بیاد حتما بنا رو بر سال بعد می بنده که اصلا خوب نیست.
من به شخصه فکر می کنم صحبت های روبرو با چراغ سبز ***** برای صحبت دو جانبه با آمریکا می تونه روند موثری رو بر قیمت ارز داشته باشه.

میشه واضحتر در مورد این توضیح بدین

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
سلام دوستان

این تاپیکو زدم جهت تحلیل و بررسی ارز مخصوصا دلار شبیه تاپیکی که در مورد سکه هستش

در مورد اطلاعاتی در مورد این که کی ارزهای مختلف ارزون میشن یا گرون چه موقع وقت مناسبیه برای خرید و یا فروش اینجا میشه بحث کرد

قیمت امروز :

دلار آمريکا خرید : 1242 فروش : 1250

يورو خرید : 1774 فروش : 1784

استارتر این تاپیک در قید حیاته ؟ :D

اگه جواب مثبته بیاد تاپیکو ویرایش کنه دل مردم خون نشه ! دلار 1250 تومنی !!!!!!!!!!!!!!!!!

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
من با شما موافق نیستم.

میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ یونان فنا شد دقیقا یعنی چی شد؟ قبرس به باد میره منظور از به باد رفتن چیه و چطوری داره به باد میره؟ ایتالیا و اسپانیا در شروع سراشیبی چی هستن؟ بقیه چرا تو سراشیبی نیستن؟ مثلا فرانسه تو سربالایی یا سرا شیبی؟ :rolleyes:

در حمله به عراق ایران به آمریکا کمک کرد؟ دقیقا چیکار کرد؟:rolleyes:

راستی یه سوال دیگه داشتم, الان عمل چشم چی بهتره؟!

میشه واضحتر در مورد این توضیح بدین

:D

بالا