• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
بله من میگم صعودی میشه.یعنی حدس میزنم

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
در راستای خدمت به مردم ایران خواهشمندیم شما خرید رو شروع کنید تا بلکم دلار بیاد زیر 3 تومن.

باور کن من بهم ثابت شده
بار قبل رو3000 خریدم.یهو اومد پایین تا 2600.
بعد رفتم بفروشم و فروختم یهو دلار اومد بالا تا 3900.
اینبارم رو3900 خریدم اومده پایین تا 3200 و بخوام بفروشم میره بالا:دی
به خاطر دوستان فعلا نمیفروشم:دی

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

سلام

امروز تقریبا با 50 تومن افزایش نسبت به دیروز شروع شده و الان ساعت 12:30 قیمت 3390 هست

روند مذاکرات میتونه تاثیر داشته رو قیمت

به نظره من فعلا دیگه دلار زیره 3300 نیاد چون دولت هم نمیاد مفت دلار هارو بده مسافرای خارجی . شاید بخواد از این طریق هم یه درآمدی داشته باشه چون به هر حال اون 5-6 میلیونی که وضعشون خوب و خیلی خوب هست تقاضا برای دلارو بالا میبرند هر چند خیلیاشون به خاطر ترس از افزایش قبلا تهیه کردند

فقط من ترسم از این هست که مردم که حالا یا مسافره داخلی یا خارجی عید حین مسافرت و دید و بازدید هستند و سرشون گرمه دلارو یهو گرون نکنن تا 4000 اینا و بعد باز افزایش بعد دوباره کاهش در اردیبهشت و ..

به نوعی این بازی ادامه داشته باشه

امیدوارم روند مذاکرات مثبت بشه

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
تا خرداد فقط نزولیه شک نکنید ولی بعدش خدا رحم کنه

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
باور کن من بهم ثابت شده

دمت گرم بفروش ....

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
مردم فکر میکنند اگر تحریم ها به طور کامل برداشته شوند دلار 1000 تومان میشود درحالیکه اشتباه فکر میکنند . دولت به **** بانکی حدود 120 هزار میلیارد تومان بدهکار است . با حجم بالایی از نقدینگی روبروست که مهار آن به این آسانیها نیست .... تورم امسال شاید رکورد دار شصت سال اخیر باشد . .... یعنی اگر تحریم ها به طور کامل برداشته شوند و دولت بعدی با یک تییم اقتصادی و کار کشته روی کار بیاید حداقل 10 سالی طول میکشد که اقتصاد به حالت نرمال خود برگردد ... پس اوضاع خیلی خیطه ...

وقتی تحریم ها ازاد بشه راحت دلار وارد کشور میشه و عرضه دلار اینقدرزیاد میشه که قیمت ها میاد پایین
دو دو تا چهارتاست !!
الان کمبود دلاره اینجوری شده

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
باور کن من بهم ثابت شده

یعنی شما میخوای بره بالای 3900 دوباره !؟ بابا دمت گرم عجب آدمی هستی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

به شخصه با این فروم مشکل دارم به علت مدیریت جهت دار اون و فقط اینکه همه خریدارن توی اون فروم یعنی بحث فروش جز چند نفر نمیشه و حتی مدیران اون بخش فرق دلال - سرمایه گزار و یا صراف رو نمیدونن چون به شخصه تجربه کردم پستتون رو تائید کردم به دلیل اینکه شاید این یکی از معدود پستهایی باشه که داره همه جوانب رو تحلیل میکنه نه فقط به قول مدیر بخش اونجا دلار بدون قیمت هست . موقعی که شخصی وارد بازار میشه باید با روند بره جلو نه با روند بجنگه . شخصی که ارز (حالا چه دلار ، یورو و ..... ) رو برای مثال روی 3000 میخره اگر وقتی بازار به 4000 برسه و نتونه 3900 بفروشه و سیستم رو نشناسه وقتی که این قیمت افت میکنه حالا به هر دلیلی چه تزریق ارز - مسائل سیاسی و یا فروشنده شدن مردم و هر احتمالی دیگه از سود ضرر کرده وقتی که بیان بشینن توی فروم پست بزنن که خری دلار اونا رو از تورم و باعث حفظ سرمایه بودن بوده کاملا اشتباه هست . چون شما در ایران اگر نتونی روند و سیستم رو بشناسی طلا و ارز هم بخرید باز هم تورم از شما جلوتر هست الا اینکه سیستم سیاسی و اقتصادی این مملکت رو بشناسی و با روند جلو برید . موقع تحلیل در یک فروم برای مثال وقتی جو فروم به سمت خرید هست علی الخصوص این فروم وقتی وارد میشید کلا خبر های منفی رو از خبر گذاری ها نقل قول میکنن و جو به شکلی هست که فروش منطقی نیست ولی ...... اینجا ایران هست تکنیکال و فاندامنتال به هیچ دردی نمی خوره شما باید سیستم حاکمه اقتصادی و سیاسی رو بشناسید

توصیه ای بود دوستانه برای اینکه وقتی مطالب رو میخونید همیشه این فاکتور رو که میگم مد نظر داشته باشید . برای مثال شما اگر سرمایه تون رو ارز و طلا کرده باشید الان اگر بخوایید یه آپارتمان بخرید نمی تونید . چرا ؟ چون رشد ملک از ارز و طلای شما جلوتر هست . حواستون باشه وارد این دو مقوله ارز و طلا میشید به اون فاکتوری که گفتم توجه کنید نه جو عمومی . در ضمن برای تحلیل فوق هم قبول دارم و هم نه چون مقداریش خوش بینانه هست و مقداری دور از ذهن اگر دلار از مرز 2900 بیشتر پایئن بیاد بورس بد جور ریزش پیدا میکنه و به همین دلیل عظیم ترین نقدینگی از بورس به سمت این 2 بازار میاد که باز اوضاغ رو خراب میکنه . خط قرمز بورس 2900 تا 3000 هست بعلاوه اون در بودجه سال آینده رقم تعیین نشده و بر اساس نرخ شناور هست یعنی !!!! هر نرخی برای هر روز میتونه محتمل باشه .

در پایان و بار هزارم بیشتر سیستم اقتصادی و سیاسی رو بشناسید

در مورد خودرو همین بازی که امروز پیاده شده عزیزان دل سال 69 هم بازی شد نرخ اومد مقداری پائین دوباره رفت بالا . اینو گفتم که گرایی داده باشم یعنی اگر میبینید امروز نرخ ماشین به این صورت در اومده باز یه بوک مارک در همین تاریخ اقتصادی 57 به بعد داشته . منتظر ارزون شدن خودرو هم نباشید چون نرخ من بعد این همینه دوستان سرمایه گذار باید همه فاکتور ها رو ببینه نه فقط تعدادی و جو فکری عموم و اینکه دلار و طلا برانون طوری ارزش پیدا کنه که نتونید خرید شده رو در زمان درست بفروشید . فروش صحیح و بجا یعنی سود درجا زدن یعنی ضرر از سود و گاهی از سرمایه

موفق باشید

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763

همان‌طور که دوستان گفتند بستگی به نتیجه جلسه 16 فروردین دارد اگر نتیجه مذاکرات مثبت باشد و به برداشته شدن بخشی از تحریم‌ها ختم شود آن‌وقت قیمت دلار به سیر نزولی خودش ادامه می‌دهد در غیراینصورت صعودی می‌شود!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
به نظر من بعد از عید علی الخصوص خردادماه نوسان زیاد داریم ، دوستان حواسشون باشه یه وقت ضرر نکنن، یادمه قبلنا اگر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی هم میکردند 10-15ت رو دلار نمیرفت :دی الان 2 نفر که دعواشون بشه فرداش 200ت دلار جابجا میشه :|

یکی از دوستان گفته بود اگر تمام تحریم ها رو هم که بر دارن دلار 1000ت نمیشه ، اما من میگم اگه فقط تحریم نفتی رو بردارن ، یعنی ایران بتونه بدون هیچ دردسر و ، واسطه ای نفت بفروشه و به جاش مستقیما دلار و یورو بگیره ، راحت تا 2500-2600 میاد قیمت دلار ...

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
به نظر من بعد از عید علی الخصوص خردادماه نوسان زیاد داریم ، دوستان حواسشون باشه یه وقت ضرر نکنن، یادمه قبلنا اگر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی هم میکردند 10-15ت رو دلار نمیرفت :دی الان 2 نفر که دعواشون بشه فرداش 200ت دلار جابجا میشه :|

یکی از دوستان گفته بود اگر تمام تحریم ها رو هم که بر دارن دلار 1000ت نمیشه ، اما من میگم اگه فقط تحریم نفتی رو بردارن ، یعنی ایران بتونه بدون هیچ دردسر و ، واسطه ای نفت بفروشه و به جاش مستقیما دلار و یورو بگیره ، راحت تا 2500-2600 میاد قیمت دلار ...
این که نفت بدیم و جاش مستقیما دلار و یورو بگیریم شد همه تحریما !

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
ولی من جور دیگه ای فکر میکنم در مورد تحریما. تحریم نفت اثر زیادی نداره چون کلا پول نفت و درآمد نفتی تو اقتصاد ایران مصرف نمیشه، برای همین بلاک شدن یا نشدنش هم زیاد تاثیری نداره. تحریم های مالی و بانکی مهمترن که واردات صادرات رو فلج کردن.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
این که نفت بدیم و جاش مستقیما دلار و یورو بگیریم شد همه تحریما !

:دی ، نه خب تحریم های دیگه هم هست دیگه ایران ، پس تو این 30+ سال فقط تحریم نفتی بودیم؟؟

همه ی تحریم ها یعنی اینکه شما راحت بتونی روزی 100 هزار دلار واسه دوستت ، اقوامت از ایران به آمریکا حواله کنی ، بتونی بدون دردسر ویزا و مستر داشته باشی ، ترس از بلاکه شدن ِ حسابت نداشته باشی و...

بالا