به شخصه با این فروم مشکل دارم به علت مدیریت جهت دار اون و فقط اینکه همه خریدارن توی اون فروم یعنی بحث فروش جز چند نفر نمیشه و حتی مدیران اون بخش فرق دلال - سرمایه گزار و یا صراف رو نمیدونن چون به شخصه تجربه کردم پستتون رو تائید کردم به دلیل اینکه شاید این یکی از معدود پستهایی باشه که داره همه جوانب رو تحلیل میکنه نه فقط به قول مدیر بخش اونجا دلار بدون قیمت هست . موقعی که شخصی وارد بازار میشه باید با روند بره جلو نه با روند بجنگه . شخصی که ارز (حالا چه دلار ، یورو و ..... ) رو برای مثال روی 3000 میخره اگر وقتی بازار به 4000 برسه و نتونه 3900 بفروشه و سیستم رو نشناسه وقتی که این قیمت افت میکنه حالا به هر دلیلی چه تزریق ارز - مسائل سیاسی و یا فروشنده شدن مردم و هر احتمالی دیگه از
سود ضرر کرده وقتی که بیان بشینن توی فروم پست بزنن که خری دلار اونا رو از تورم و باعث حفظ سرمایه بودن بوده
کاملا اشتباه هست . چون شما در ایران اگر نتونی روند و سیستم رو بشناسی طلا و ارز هم بخرید باز هم تورم از شما جلوتر هست الا اینکه سیستم سیاسی و اقتصادی این مملکت رو بشناسی و با روند جلو برید . موقع تحلیل در یک فروم برای مثال وقتی جو فروم به سمت خرید هست علی الخصوص این فروم وقتی وارد میشید کلا خبر های منفی رو از خبر گذاری ها نقل قول میکنن و جو به شکلی هست که فروش منطقی نیست ولی ......
اینجا ایران هست تکنیکال و فاندامنتال به هیچ دردی نمی خوره شما باید سیستم حاکمه اقتصادی و سیاسی رو بشناسید
توصیه ای بود دوستانه برای اینکه وقتی مطالب رو میخونید همیشه این فاکتور رو که میگم مد نظر داشته باشید . برای مثال شما اگر سرمایه تون رو ارز و طلا کرده باشید الان اگر بخوایید یه آپارتمان بخرید نمی تونید . چرا ؟ چون رشد ملک از ارز و طلای شما جلوتر هست . حواستون باشه وارد این دو مقوله ارز و طلا میشید به اون فاکتوری که گفتم توجه کنید نه جو عمومی . در ضمن برای تحلیل فوق هم قبول دارم و هم نه چون مقداریش خوش بینانه هست و مقداری دور از ذهن اگر دلار از مرز 2900 بیشتر پایئن بیاد بورس بد جور ریزش پیدا میکنه و به همین دلیل عظیم ترین نقدینگی از بورس به سمت این 2 بازار میاد که باز اوضاغ رو خراب میکنه . خط قرمز بورس 2900 تا 3000 هست بعلاوه اون در بودجه سال آینده رقم تعیین نشده و بر اساس نرخ شناور هست یعنی !!!! هر نرخی برای هر روز میتونه محتمل باشه .
در پایان و بار هزارم بیشتر
سیستم اقتصادی و سیاسی رو بشناسید
در مورد خودرو همین بازی که امروز پیاده شده عزیزان دل سال 69 هم بازی شد نرخ اومد مقداری پائین دوباره رفت بالا . اینو گفتم که گرایی داده باشم یعنی اگر میبینید امروز نرخ ماشین به این صورت در اومده باز یه بوک مارک در همین تاریخ اقتصادی 57 به بعد داشته .
منتظر ارزون شدن خودرو هم نباشید چون نرخ من بعد این همینه دوستان سرمایه گذار باید همه فاکتور ها رو ببینه نه فقط تعدادی و جو فکری عموم و اینکه دلار و طلا برانون طوری ارزش پیدا کنه که نتونید خرید شده رو در زمان درست بفروشید . فروش صحیح و بجا یعنی سود درجا زدن یعنی ضرر از سود و گاهی از سرمایه
موفق باشید