• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
120 لیر ترکیه بخوام به دلار تبدیل کنم چطوری میشه؟ چقدر دستم میاد؟

پ.ن : کلا تبدیل ارزها اماکنش هست؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
120 لیر ترکیه بخوام به دلار تبدیل کنم چطوری میشه؟ چقدر دستم میاد؟

پ.ن : کلا تبدیل ارزها اماکنش هست؟

نه امکانش نیست !
فروش ، خرید ! کلی ضرر ! البته 120 لیر چیزی نمی شه

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
اختلاف خرید و فروش حدودا چقدر باید باشه ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
تو ارومیه حول و حوش ساعت 12:30 خبر گرفتم بهم قیمت خرید 3500 رو دادن ! چقدر بین ارومیه و تهران تفاوت وجود داره :(

2 دلیل داره :دی

1. یا خریدار کم هست ، 2. یا فروشنده زیاد است ... که اختلاق قیمتش زیاده.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
2 دلیل داره :دی

1. یا خریدار کم هست ، 2. یا فروشنده زیاد است ... که اختلاق قیمتش زیاده.

ارومیه همین جوریه . کلا 5 تا صرافی هست که اکثرا هم نمیخرن فقط میفروشن :دی یه جایی هم هست داخل بازار که دلال ها اونجا جمع میشن :دی به قیمت روز میخرن ولی اونجا امنیت وجود نداره :دی میترسم برم اونجا بفروشم :D

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ارومیه همین جوریه . کلا 5 تا صرافی هست که اکثرا هم نمیخرن فقط میفروشن :دی یه جایی هم هست داخل بازار که دلال ها اونجا جمع میشن :دی به قیمت روز میخرن ولی اونجا امنیت وجود نداره :دی میترسم برم اونجا بفروشم :D

خوب تهران ، هر لحظه بخرن همان جا می فروشن ، ولی اونجا خرید و فروش کمتره ، شاید 5 تا صراف اندازه 1 صراف تهران کار نکنند
هیچ وقت ریسک نکن ، دلال 3590 می خرید ولی 20 تومان ، نه 100 تومان هم ارزش ریسک نداره

gba

Registered User
لایک‌ها
25
صرافی‌ها محدودیتی در میزان فروش دلار دارن یا نه؟

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
خلاصه بخشی از دلار هام رو فروختم ( 3900 تا ) به قیمت 3560 تومن ( البته شانسی بیرون صرافی به یکی از دوستام که خریدار دلار بود فروختم :D وگرنه صرافی خیلی کمتر میخرید )

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
امروز قیمت فروش چند بود وقتی بازار بست؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
خلاصه بخشی از دلار هام رو فروختم ( 3900 تا ) به قیمت 3560 تومن ( البته شانسی بیرون صرافی به یکی از دوستام که خریدار دلار بود فروختم :D وگرنه صرافی خیلی کمتر میخرید )

مبارک ِ انشالله :دی

دلار هم که 4 تومان نشد هر چی ما صبر کردیم :دی ، ولی خارج از شوخی تو این 1 ماه پیش رو ، هر کسی ریسک پذیر باشه بتونه تحلیل کنه سود خوبی میتونه بزنه به بدن ، به شرطی که نوسان گیری کنه نه اینکه دلار بخره ، بذاره واسه 1 سال بعد ...

نظر دوستان چیه؟؟ بیشتر رو به پایین پیش بینی میکنند یا روبه بالا.. البته خب همانطور که میدونید همه حرفی رو نمیشه اینجا زد :(

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مبارک ِ انشالله :دی

دلار هم که 4 تومان نشد هر چی ما صبر کردیم :دی ، ولی خارج از شوخی تو این 1 ماه پیش رو ، هر کسی ریسک پذیر باشه بتونه تحلیل کنه سود خوبی میتونه بزنه به بدن ، به شرطی که نوسان گیری کنه نه اینکه دلار بخره ، بذاره واسه 1 سال بعد ...

نظر دوستان چیه؟؟ بیشتر رو به پایین پیش بینی میکنند یا روبه بالا.. البته خب همانطور که میدونید همه حرفی رو نمیشه اینجا زد :(

چاکرم حمید خان :دی
من به خاطر 24 خرداد پیش رو نخواستم زیاد ریسک کنم برای همین فروختم چون اصلا معلوم نیست چه اتفاقی قراره بیوفته ولی برای بقیه دلارهام هم میخوام ریسک کنم ببینم تا 48 روز آینده چی میشه چون فعلا به پولش نیازی ندارم .
با این پولی هم که امروز زدم به جیب میخوام باز دلار بخرم و یه سود معقولی که کردم ( مثلا 100 تومن برای هر دلار ) بفروشم .
فقط الان یه مقدار گرون شده میخوام یه مقدار صبر کنم

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
کجاند اونهایی که میگفتند دلار رو برای انتخابات میارند پایین؟؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
کجاند اونهایی که میگفتند دلار رو برای انتخابات میارند پایین؟؟

فعلا به مانند همه ماه های گذشته چون داریم به 20 ماه یعنی مزان واریز یارانه ها نزدیک میشیم قیمت دلار رو تو همین سطح و کمی بالاتر
نگه میدارن ... بعد پرداخت یارانه ها و تا شروع انتخابات به احتمال زیاد روند کاهشی باشه.

{ مگر اینکه از جانب دولت تصمیم بر رهاسازی قیمت ها باشه که برای رئیس جمهور بعدی مشکلات بیشتر از این بشه }

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان احتمال داره باز دلار مثل عید به 3150 نزدیک بشه ؟

کسی نمودار دوره ای کاهش و افزایش نرخ دلار رو بر حسب ماه های سال داره ؟ البته بر اساس نرخ آزاد

بالا