5 سال پیش والا همه چی نسبت به الان مفت بود :wacko:
دقیقا! ولی اون موقع هم یادمه همه بزرگان فامیل از گرونی مینالیدن!!واقعا چقدر ارزونی بوده و خودمون خبر نداشتیم!!
5 سال پیش والا همه چی نسبت به الان مفت بود :wacko:
واقعا چیزی که از گرونی بدتره اینه که یادمون میاد مثلا دو سال پیش جدید ترین آیفون 800 تومن بود و همه میگفتن چقدر گرونه.
الان 3 میلیونه و کسی نظری نداره. :|
100 دلاری های جدید تو راه هستند
امنیت بالاتری خواهند داشت
100 دلاری های فعلی که ارزششون کم نمیشه ؟
چرا بامبولی میشه واسه صراف جماعت که یه مقدار پائین تر بخرن :|
مال من چاپ 2006 ــه خیلی قدیمیه ؟
اگر به پولش برای کار مهمتر نیاز داری ، تو فروش شک نکن. منتظر بالا رفتن قیمت هم نباش.
چاپ 2006 نیست. سری 2006 ئه. ممکنه 2008 چاپ شده باشه. مثل سکه 86 ایران که سال 91 ضرب شده. سری 2009 ظاهرا هنوز توی ایران نیومده، اگر بیاد هم فکر نمیکنم مشکلی برای قبلیها پیش بیاد. الان کلی سری 96 دست مردمه.مال من چاپ 2006 ــه خیلی قدیمیه ؟
شما مطئمنی که بالاتر نمیره؟ من جای این دوستمون بودم یکی دو ماه دیگه صبر میکردم. دلار هنوز به سقفش نرسیده. ولی همونطور که قبلا گفتم تا سقفش کمتر از 30% فاصله داره و خیلی نباید انتظار عددهای بزرگ رو داشت.
دوستان متخصص لودفن راهنمایی کنید خیلی مهمه![]()
من یه مقدار نه چندان زیاد دلار و سکه از پارسال دارم(حدود 10 میلیون تومن )
اینم بگم که به قصد سود کردن یا نوسان گیری خرید نکردم تا چند ماه دیگه بهش نیاز دارم یعنی تا اون موقع باید پولم به دلار تبدیل شه
حالا به نظرتون تو این فرصت چند ماهه واسه حفظ یا افزایش چندرغاز سرمایه م چیکار کنم؟
آدم مطمئنی هم سراغ دارم که سرمایه رو میگیره و ماهی 5 درصد سود میده یعنی هر 1 میلیون 50 تومن.
1- به پول تبدیلش کنم و بدم به طرف و ماهی 5 درصدو بگیرم بعد موقع نیاز دوباره ارز بخرم اگه بله بهترین زمان فروش چه موقعیه؟
2-تا چندماه دیگه به همین صورت نگهش دارم و تبدیل به ریال نکنم؟
ممنون
دوستان متخصص لودفن راهنمایی کنید خیلی مهمه![]()
من یه مقدار نه چندان زیاد دلار و سکه از پارسال دارم(حدود 10 میلیون تومن )
اینم بگم که به قصد سود کردن یا نوسان گیری خرید نکردم تا چند ماه دیگه بهش نیاز دارم یعنی تا اون موقع باید پولم به دلار تبدیل شه
حالا به نظرتون تو این فرصت چند ماهه واسه حفظ یا افزایش چندرغاز سرمایه م چیکار کنم؟
آدم مطمئنی هم سراغ دارم که سرمایه رو میگیره و ماهی 5 درصد سود میده یعنی هر 1 میلیون 50 تومن.
1- به پول تبدیلش کنم و بدم به طرف و ماهی 5 درصدو بگیرم بعد موقع نیاز دوباره ارز بخرم اگه بله بهترین زمان فروش چه موقعیه؟
2-تا چندماه دیگه به همین صورت نگهش دارم و تبدیل به ریال نکنم؟
ممنون