• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
واقعا چیزی که از گرونی بدتره اینه که یادمون میاد مثلا دو سال پیش جدید ترین آیفون 800 تومن بود و همه میگفتن چقدر گرونه.
الان 3 میلیونه و کسی نظری نداره. :|

سال دیگه هم 6 تومنه و یادمون میاد چقدر سال قبل ارزون بوده:D

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
100 دلاری های جدید تو راه هستند
امنیت بالاتری خواهند داشت

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
افزایش قیمتها تا بیش از 20 اردیبهشت ادامه نخواهد یافت

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
مال من چاپ 2006 ــه خیلی قدیمیه ؟

با 2012 عوض می کنم 10% سر می گیرم !
yao-ming-small.jpg

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
اگر به پولش برای کار مهمتر نیاز داری ، تو فروش شک نکن. منتظر بالا رفتن قیمت هم نباش.

شما مطئمنی که بالاتر نمیره؟ من جای این دوستمون بودم یکی دو ماه دیگه صبر میکردم. دلار هنوز به سقفش نرسیده. ولی همونطور که قبلا گفتم تا سقفش کمتر از 30% فاصله داره و خیلی نباید انتظار عددهای بزرگ رو داشت.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
مال من چاپ 2006 ــه خیلی قدیمیه ؟
چاپ 2006 نیست. سری 2006 ئه. ممکنه 2008 چاپ شده باشه. مثل سکه 86 ایران که سال 91 ضرب شده. سری 2009 ظاهرا هنوز توی ایران نیومده، اگر بیاد هم فکر نمیکنم مشکلی برای قبلیها پیش بیاد. الان کلی سری 96 دست مردمه.
شما مطئمنی که بالاتر نمیره؟ من جای این دوستمون بودم یکی دو ماه دیگه صبر میکردم. دلار هنوز به سقفش نرسیده. ولی همونطور که قبلا گفتم تا سقفش کمتر از 30% فاصله داره و خیلی نباید انتظار عددهای بزرگ رو داشت.

برعکس من مطمئنم که بالاتر میره ، اما ممکنه ایشون بتونه تا یکی دو ماه دیگه توی کارش، بیشتر سود کنه.

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
خداییش این وسط دلم به حال بنده خدا دکستر کباب شد! یعنی اگه من بودم،الان سیما قاطی(تر؟) شده بود همه رو از اعصاب خوردی ریخته بودم به هم
یه تابلوی who is the breather ( همون آی نفس کش:D) هم میزدم وسط این بخش کسی میگفت دلار گرون میشه بنش میکردم میگفت ارزون میشه بنش میکردم
هیچی نمی گفت بنش میکردم :D

بابا جان تا حالا کسی که حالا نگیم سود کرده بلکه جلوی ضررش گرفته شده ،زنگ زده که دکستر جان شماره کارتت رو بفرست بیاد؟( حالا خوبه بگن آره ضایع بشم :D)
یه کاری میکنید که هیچکس جرات نکنه نظرش رو بگه، بابا جان منی که دوزار سواد اقتصادی( و غیر اقتصادی :D ) ندارم میام اینجا دو کلمه چیز یاد
بگیرم بعدا تصمیمش با خودمه دیگه، یا نه؟
هیچکس حوصله خوندن مقاله نداره می ترسه سرمایه اش از دست بره جواب آره یا نه میخاد ، حالا هی شما بیا بگو امروز شاخص بورس آمریکا به علت ذخیره ارزی
بالای طلای آمریکا سیر صعودی داشته انتظار می رود ... آخرش مثل پسر عمه زا تو چشمت نگاه میکنه میگه : ها؟ طلا بخرم یا نه؟ البته یه جورایی هم قابل درکه
آدمیزاد همینه وقتی احساس خطر کنه به در و دیوار میزنه که یکی یه کاری براش بکنه یه چیزی بگه ، تو بیمارستان وضع مریضت بحرانیه،پزشکت یا هیچکس دیگه
درست جواب نمیده، اون کسی که با لباس بیمارستان زباله ها رو خالی میکنه یه نگاه به مریضت میندازه میگه خوب میشه یکم آروم میگیری:D
بنده هم به شبیه همون عزیز الان خدمتتون عرض میکنم عزیزان همه چیز درست میشه نگران نباشید ( قصد دلداری دادن بود وگرنه فکر کفن ارزون باشید :D )

پیش بینی بنده این هست که 2-3 هفته دیگه به علت فرا رسیدن فصل انتقامات( کلمه اش یادم نیست انتمافات، افتضاقات ...) دوباره فضا بحرانی شده
طول و عرض و ارز میره بالا بعد همزمان 36 نفر به صورت ثانیه ای قیمت رو میگن بعد یکی میاد میگه خاک بر سرم که فروختم ، بعد یکی میگه می خواستم
زیر پیراهنی سامسونگ بخرم اینقدر این دست اون دست کردم دلار شد 5 تومن .... بعد 70 نفر میریزن وسط که اقا من بخرم ، یا بفروشم ؟ بعد دیگه وقت
فحش دادن به زمین و زمان میرسه ،از بالا میگن فعلا به علت حساسیت کسی نطق نکشه و...

این قصه تکراری بدبختی و فلاکت ماست و من در ردای همون عزیز سبز پوش ( لباسشون چه رنگه سبزه آبیه؟ من کور رنگی دارم :D ) در حین بردن زباله
عرض میکنم مریضتون خوب میشه نگران نباشید و این حماقت همچنان باقیست...

اگر خواستید مشاوره اقتصادی هم میدم که در عرض یک هفته از هست و نیست ساقط بشید به صورت تضمینی...
من و تو قصه ی یک کهنه کتابیم . مگه نه؟
یه سوالیم ، یه سوال بی جوابیم . مگه نه؟
یه روزی قصه ی پرغصه ی ما تموم میشه
آخرش نقطه ی پایان کتابیم . مگه نه؟
پشت هم موج بلا میشکنه و جلو میاد
وای بر ما که رو آب مثل حبابیم . مگه نه؟
لینک دانلود

Last edited:

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
از این حرفا اینجا زیاده. من هم هر وقت میگفتم دلار میره بالا ، یه عده داد و بیداد میکردن که آیییی دلال زالو صفت ! غارتگر ملت ! قاتل بالفطره !:D میخوای دلار بره بالا مردم بدبخت بشن که تو سود کنی ؟. از اونور این بنده خدا میگفت دلار میاد پایین، باز یه عده دیگه میگفتن آیییی مزدور بانک مرکزی ! رانت خوار دولتی ! میخوای مردم دلارهاشون رو بفروشن که تو مفت بخری ؟:lol:

کلا بعضیا اینجا تعادل روانی درستی ندارن ، فشارهای عصبی نوسان ارز هم روشون تاثیر میذاره ، یهو قاطی میکنن:p

مهمترین مسئله قبل از ورود به یک بازار داشتن شناخت درست از اون بازاره که متاسفانه بیشتر کسانی که در این یکی دو ساله دلار خریدن هیچ شناختی از عوامل تاثیرگذار بر این بازار ندارن. یه تحلیلهای عجیب و غریبی برای خودشون میکنن و وقتی اتفاقی درست در میاد ، اطمینانشون بیشتر هم میشه. وای به روزی که این بازار روی دیگرش رو نشون بده.وقتی موج فروش این نوع خریدارها شروع بشه .... تازه مثل سال 67 فرصت خریده:D. من هنوز دلار 30 تومنی هام رو دارم:p

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
احتمال :
تا 20 اردیبهشت افزایش تدریجی داشته باشیم
و بعدش مجددا کاهش پله ای.

{ اسکناس یه بعد قضیه است اما متاسفانه اختلاف قیمت خرید و فروش حواله داره کم کم افسارگسیخته میشه و تفاوت رنج داره به بیش از 250 تومان میرسه ! }

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
اونایی که خودشون مدت هاست تو این بازار هستن که هیچی ، حتما برنامه ای دارن و میدونن دارن چکار میکنن . اما کسایی که تازه وارد بازار شدن و یا دو دل هستن و دائما میان میپرسن که آقا بخریم ؟ میره بالا ؟ بفروشیم ؟ میکشه پایین ؟ بکنیم تو ؟ :D روی سخنم با این دسته دومی هاست .

نگاه نکنید تو این یکی دو سال اخیر یهو دلار چند برابر شد ، مدت ها قیمت دلار بین 900 تا 1200 بود . وقتی تورم کشور بیشتر از 30 درصده شمایی که دلار میخری 3600 کلی صبر میکنی میشه 4000 بعد دوباره میاد رو 3800 جوگیر میشی میری میفروشی فکر کردی سود کردی ؟

بازار ارز تو کشوری مثل ایران که انقدر تورم زیاده برای کسی خوبه که حرکت های کوچک بازار رو بشناسه و بتونه از این طریق سود کنه وگرنه سرمایه گذاری بلند مدت روی ارز در بهترین حالت فقط ارزش پول شمار رو حفظ میکنه . بعد اون وقت شمایی که 30 میلیون پول داری حیف نیست بری پولتو بخوابونی جایی که قراره فقط سرمایه ات کم نشه ؟ اونم زمانی که مردم سوپر مارکت زدن با هر گرونی هم جنس تو مغازشون گرون میشه هم زمین مغازه . یعنی هم سرمایه رو حفظ میکنن هم باهاش سود میکنن اون وقت یه عده نشستن اینجا ببین دلار فردا 200 تومن میره بالا یا نه تا برن بخرن . بابا بخدا این سودها برای شمایی که به اون بالا ها وصل نیستی و نمیدونی چه خبره هم ریسکش بالاست هم خیلی کمه .

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
در راستای پست قبلی :

تورم بالا بیشترش مصیبته ، ولی در عین حال یک فرصت هم هست . نمیگم آهن بخر بنداز گوشه خونه . اما کشورهایی کخ دائما تورم بالایی دارن جایی خوبی برای سرمایه دار ها هستن . تورم بالا قشر پایین جامعه و حقوق بگیر و بازنشسته رو بدبخت میکنه ، اما فرصت خوبی برای سرمایه های کوچکه . اگر وضع ایران به همین شکل ادامه پیدا کنه طبقه متوسط ایران که از یه جایی حقوق بخور نمیر براشون هر ماه میرسه روز به روز فقیر تر میشن . از طرفی سرمایه دارهایی که کار و کاسبی راه انداختن میتونن دووم بیارن و سود کنن . تو همین گرون شدن دلار چون جنس وارداتی کمتر به صرفه هست ، این کارگاه های دوزندگی و خیاطی که شلوار لی میدوزن به اسم شلوار ترک بهتون میندازن کلی سود کردن . جنس خارجی با دلار 4 برابر شده اما اینا کافیه جنسشون رو 2 برابر کنن که کلی سود کنن . اون وقت بعضی ها فکر میکنن پول تو دلار و سکه خوابیده . پول تو دلار خوابیده برا اون صرافی که از این دست میگیره میده به اون دست رو هر دلار هم سودشو میبره .

خلاصه که اگه جوونید و سرمایه کمی دارید ، سعی کنید به یک شکل درستی باهاش کار کنید . وگرنه دلار بخرید بذارید گوشه خونه به هوای اینکه 5 سال دیگه ارزشش رو هنوز داره باعث میشه از قافله عقب بمونید .

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
دوستان متخصص لودفن راهنمایی کنید خیلی مهمه

من یه مقدار نه چندان زیاد دلار و سکه از پارسال دارم(حدود 10 میلیون تومن )
اینم بگم که به قصد سود کردن یا نوسان گیری خرید نکردم تا چند ماه دیگه بهش نیاز دارم یعنی تا اون موقع باید پولم به دلار تبدیل شه
حالا به نظرتون تو این فرصت چند ماهه واسه حفظ یا افزایش چندرغاز سرمایه م چیکار کنم؟
آدم مطمئنی هم سراغ دارم که سرمایه رو میگیره و ماهی 5 درصد سود میده یعنی هر 1 میلیون 50 تومن که 10.ميليون بذارم ميشه ماهي 500هزار تومن

1- به پول تبدیلش کنم و بدم به طرف و ماهی 5 درصدو بگیرم بعد موقع نیاز دوباره ارز بخرم اگه بله بهترین زمان فروش چه موقعیه؟

2-تا چندماه دیگه به همین صورت نگهش دارم و تبدیل به ریال نکنم؟

ممنون

Last edited:

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
قرار شد قیمتها نیم ساعت نیم ساعت اعلام بشه. ما منتظریم. بازدید هم خیلی بالا خواهد رفت تبعاً.

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
دلار
خرید 3578
فروش 3648

یورو
خرید 4713
فروش 4805

ساعت 11:50 - 7 اردیبهشت

DVDBegir

Registered User
لایک‌ها
62

اینم بگم که به قصد سود کردن یا نوسان گیری خرید نکردم تا چند ماه دیگه بهش نیاز دارم یعنی تا اون موقع باید پولم به دلار تبدیل شه
حالا به نظرتون تو این فرصت چند ماهه واسه حفظ یا افزایش چندرغاز سرمایه م چیکار کنم؟
آدم مطمئنی هم سراغ دارم که سرمایه رو میگیره و ماهی 5 درصد سود میده یعنی هر 1 میلیون 50 تومن.

1- به پول تبدیلش کنم و بدم به طرف و ماهی 5 درصدو بگیرم بعد موقع نیاز دوباره ارز بخرم اگه بله بهترین زمان فروش چه موقعیه؟

ممنون

اگه میخوای 10 تومن بدی اون بنده خدا برجی 50 هزار تومن بده، بزاری بانک که بهتره
من خودم مقداری بانک شهر دارم روز شمار ، کوتاه مدت که 18% سالیانه میده

واسه پول شما میشه سالیانه 1.800.000
به عبارتی روزی حدود 4.900 تومن
بدون احتساب تعطیلی های هر ماه (چون روزهای تعطیل رسمی به پول شما سودی تعلق نمیگیره) اگه 28 روز حساب کنیم میشه حدودا برجی 140.000 تومن

پولتو هم هرموقع حال کردی میتونی برداری بزاری

lion33

Registered User
لایک‌ها
316

آدم مطمئنی هم سراغ دارم که سرمایه رو میگیره و ماهی 5 درصد سود میده یعنی هر 1 میلیون 50 تومن.

ممنون

بانک بزاری دردسرش کمتره تو این اوضاع
روزشمار 18 الی 19 درصد هم میدن

بالا