• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نمیدونم یکسری ها نمیفهمن یا خودشون رو میزنن به نفهمیدن...

دکتر بنده خدا داره هی میگه شما ارز رو با هر قیمتی بخرید انقدر رشد نمیکنه که با تورم برابری کنه بعد باز بیاید بگید نه بازی ارز تموم نشده کی گفت تموم شده...هنوز یه صعود به ما بدهکار هست....بهترین کار خرید ارز هست و از این چرت و پرتها :D

ببینم همون موقع که دکتر روی 3800 تومن دلارهاش رو فروخت و اینجا هم اعلام کرد بعد یکسری ها اومدن مسخره بازی دراوردن یادتونه؟ الان از اون موقع 6-7 ماه گذشته....مثلا از اون موقع تا الان دلار چه افزایشی داشته؟ مثلا همون موقع اگر 10000 دلار داشتید و میفروختید تا الان که دلار 3600 هست باز هم 200 تومن جلو بودید که هیچ تازه ریال رو میگرفتید در بدترین حالت میزاشتید بانک سود هم گرفته بودید.جنس اگر میخریدید که 2-3 برابر سود میکردید.حالا باز دلارهاتون رو نگه دارید بشینید به امید اینکه یه روز خوب میاد !!

یدونه سیگار که هفته پیش من میخریدم 3300 تومن امروز خریدم 3800 تومن....در عرض 1 هفته 500 تومن رفت روش....ایا ارز در عرض 1 هفته 500 تومن رفت روش؟ تازه این یه مثال بسیار بسیارساده از مقابله قیمت ارز در برابر تورم هست.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
ارز قابل پیش بینی بود که اون بنده خدا مخترع رو مسخره نمیکردن :دی

می اومد میگفت می فرستمتون دوران کوروش یا 2 میلیون سال بعد بهتر از این بود که بگه دستگاهم ارز رو پیش بینی میکنه :lol:

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
2 نکته ریز رو در کار با ارز باید مد نظر داشته باشید

1- در یک اقتصاد غیر بحرانی ، تورم ارز همیشه از تورم کالا کمتر خواهد بود. چرا ؟ بخاطر اینکه وقتی ارز 10 درصد بالا میره ، یک تاثیر مستقیم بر قیمت مواد اولیه ، تجهیزات و دستگاهها ، هزینه های استهلاک در بخش حمل و نقل و غیره داره که متناسب با 10 درصد افزایش ارزه . و یک تاثیر غیر مستقیم بر دستمزد نیروی کار ، درصد سود معقول کارفرما ، درصد سود واسطه ها و غیره داره که این افزایش به اون 10 درصد تاثیر مستقیم اضافه میشه. لذا شما نباید توقع داشته باشید که قیمت دلار با قیمت محصولات مصرفی دقیقا تناسب خطی داشته باشه. خرید دلار برای حفظ ارزش پول نیست ، برای جلوگیری هرچه بیشتر از ضرره . اگر خرید دلار ضرر 400 درصدی چند سال گذشته رو به ضرر 150 درصدی تبدیل کنه ، باز هم خیلی خوبه ! در تمام کشورها هم موسسات بیمه ای و هج فاند ها و شرکتهای بزرگ ، با خرید ارزهای خارجی و سهام شرکتهای مختلف و طلا و غیره ، سرمایشون رو در مقابل نوسانات شدید قیمتها یا اتفاقات غیر منتظره تا حدودی مقاوم میکنند. این پدیده جدیدی نیست که برای اولین بار در ایران اتفاق افتاده باشه

2- سرمایه گذاری با کار فرق میکنه. خرید دلار به هدف اینکه میذارم سال بعد در یک موقعیت مناسب و با پس انداز بیشتر به ریال تبدیل میکنم و خونه میخرم یا کارم رو گسترش میدم ، اسمش کار نیست . کار اونه که صرافیها انجام میدن. شغلشون خرید و فروش ارزه. صرافیها از تورم ارز سود نمیبرن ، از کمیسیون خرید و فروشش و نوساناتش سود میبرن

ساخت و ساز مسکن ، خرید و فروش لاستیک و برنج و روغن ، سیگارفروشی ! ، واردات و فروش لپ تاپ و وووو اینا کاره ، شغله ! اینها رو نباید با سرمایه گذاری روی دلار مقایسه کرد. سودی که آدم از شغلش باید ببره ، سود سرمایشه + تمام هزینه هایی که کرده به شکل واقعی + حقوق خودش در طول مدت کار. اگر اینجوری حساب کنید ، 90 درصد مشاغل اصلا توجیه اقتصادی نداره و این عین واقعیته.خیلیها مثل خودم، الان فقط کار میکنن که کار کرده باشن ، اما در حقیقت کارشون هیچ ارزش افزوده ای نداره و فقط دارن سود سرمایشون رو با جون کندن اضافی به دست میارن :D

پ.ن: همچنان نظرم اینه که در مدت کوتاهی دلار به 5 تومن میرسه . من بعد از عید دو سری مساوی خریدم ، 3590 و 3530 تومن

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
ریسک مسکن الان با سکه تقریبا تفاوت خاصی نداره توی ایران
09.gif
دلار توی ابعاد جهانیش معلوم شدن سیاست پولی آمریکا و رفتار **** کره شمالی بود که رد شد ، الان تنش خاصی واسه قیمت دلار و طلا وجود نداره واگه هم به وجود بیاد هم باعث افزایش میشه نه کاهش
01.gif
! (مگر این که یه کشوری ورشکسته بشه بخواد

طلا بفروشه که از نظر من امکانش کمه چون اقتصاد اروپا اونقد که میخواست زمین بخوره خورده البته این نظر منه و دلیلم برای نظرم هم اینه که اگه قرار باشه بیش از این رشد

اقتصادی در اروپا کاهش پیدا کنه ، باید فاتحه ی کل اقتصاد اروپا رو خوند
01.gif
)

پس اگه قیمتها قراره بیاد پایین فقط کشور ماست ، همه چی هم میاد پایین نه یه چیز
09.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
2 نکته ریز رو در کار با ارز باید مد نظر داشته باشید

1- در یک اقتصاد غیر بحرانی ، تورم ارز همیشه از تورم کالا کمتر خواهد بود. چرا ؟ بخاطر اینکه وقتی ارز 10 درصد بالا میره ، یک تاثیر مستقیم بر قیمت مواد اولیه ، تجهیزات و دستگاهها ، هزینه های استهلاک در بخش حمل و نقل و غیره داره که متناسب با 10 درصد افزایش ارزه . و یک تاثیر غیر مستقیم بر دستمزد نیروی کار ، درصد سود معقول کارفرما ، درصد سود واسطه ها و غیره داره که این افزایش به اون 10 درصد تاثیر مستقیم اضافه میشه. لذا شما نباید توقع داشته باشید که قیمت دلار با قیمت محصولات مصرفی دقیقا تناسب خطی داشته باشه. خرید دلار برای حفظ ارزش پول نیست ، برای جلوگیری هرچه بیشتر از ضرره . اگر خرید دلار ضرر 400 درصدی چند سال گذشته رو به ضرر 150 درصدی تبدیل کنه ، باز هم خیلی خوبه ! در تمام کشورها هم موسسات بیمه ای و هج فاند ها و شرکتهای بزرگ ، با خرید ارزهای خارجی و سهام شرکتهای مختلف و طلا و غیره ، سرمایشون رو در مقابل نوسانات شدید قیمتها یا اتفاقات غیر منتظره تا حدودی مقاوم میکنند. این پدیده جدیدی نیست که برای اولین بار در ایران اتفاق افتاده باشه

2- سرمایه گذاری با کار فرق میکنه. خرید دلار به هدف اینکه میذارم سال بعد در یک موقعیت مناسب و با پس انداز بیشتر به ریال تبدیل میکنم و خونه میخرم یا کارم رو گسترش میدم ، اسمش کار نیست . کار اونه که صرافیها انجام میدن. شغلشون خرید و فروش ارزه. صرافیها از تورم ارز سود نمیبرن ، از کمیسیون خرید و فروشش و نوساناتش سود میبرن

ساخت و ساز مسکن ، خرید و فروش لاستیک و برنج و روغن ، سیگارفروشی ! ، واردات و فروش لپ تاپ و وووو اینا کاره ، شغله ! اینها رو نباید با سرمایه گذاری روی دلار مقایسه کرد. سودی که آدم از شغلش باید ببره ، سود سرمایشه + تمام هزینه هایی که کرده به شکل واقعی + حقوق خودش در طول مدت کار. اگر اینجوری حساب کنید ، 90 درصد مشاغل اصلا توجیه اقتصادی نداره و این عین واقعیته.خیلیها مثل خودم، الان فقط کار میکنن که کار کرده باشن ، اما در حقیقت کارشون هیچ ارزش افزوده ای نداره و فقط دارن سود سرمایشون رو با جون کندن اضافی به دست میارن :D

پ.ن: همچنان نظرم اینه که در مدت کوتاهی دلار به 5 تومن میرسه . من بعد از عید دو سری مساوی خریدم ، 3590 و 3530 تومن

ببین عزیز الان متاسفانه سرمایه گذاری هم روی ارز فایده نداره چون زورش دیگه به تورم نمیرسه . سرمایه گذار مثل صراف نیست که از مابه تفاوت قیمت خرید و فروش (اسپرد) بخواد سود کنه . سرمایه گذار میاد اون مقدار ارز رو توی کف میخره توی سقف میفروشه که دقیقا مثل بازار سرمایه (بورس و ....) می مونه غیر از اینه ؟ آره عزیز تا چندی قبل در اولین صعود بالای 4000 داشت ولی من بعد اون دیگه نداره . حالا من روی صحبتم اینجاست که اگر اون بنده خدایی که میگه برای حفظ سرمایه داره این کار رو میکنه باز حتی سرمایه اش حفظ نمیشه . مهم هم نیست دلار چند میشه ، به قول شما 5000 تومن یا اصلا 10000 تومن مهم این هست که تورم از قیمت ارز میزنه جلو تا قبل از اولین صعود 4000 تومنی تورم عقب تر از قیمت ارز بود و واقعا هم سرمایه حفظ میشد و در خوشبینانه ترین حالت قدرت خرید حفظ میشد . دیگه ایشالا پراید که 20 میلیون رسیده بود دیگه یادتون هست ؟ حالا به قول خود شما بشه دلار 5000 تومن فکر میکنی تورم بر سبد خرید روزانه خود شما چه تاثیری داره ؟

بزاره یه مثال برات بزنم و برای همه مقداری این مساله باز بشه
آمار دولتی (که دولتی هست از اسمش ) رو مد نظر قرار میدیم . گفتن که تورم نقطه به نقطه اسفند 40% بود . حالا مد نظر داشته باش که نوسان قیمت ارز در بهمن نسبت به اسفند عوض اینکه مثبت باشه منفی بود !!! چون قیمتی ارز در بهمن در نواسانات به 4000 تومن دوباره رسیده بود ولی در بهمن متصل به اسفند این روند به جای اینکه نسبت به تورم افزایشی باشه کاهشی بود و با رنج زدن بازار همراه بود . پس نتیجه میگیریم نه قدرت خرید شما حفظ شده و نه حتی سرمایه شما . شما برداشتی که دولت از حساب ریالی شما زده رو اصلا نمیبینید عزیز جان . نسبت به همین آمار یعنی شما 40% قدرت خرید ریالی رو از دست دادید . در صورتیکه که 40% نیست و رقمی بالغ بر 150% هست .

حالا برای سکه بگم :

هر 10 تومن افت ارزش دلار باید روی سکه حداقل از 18000 تومن بزاره بسته به جو بازار و خریدار یا فروشنده بودن بازار . برای مثل همین امروز 50 تومن افت داشت ارز سکه چقدر تغییر کرد ؟ قیمت پایانی معاملات افشار 1372000 تومن بود دیروز قیمت 1368000 تومن بود (انس بالا رفته ولی روی صحبت من افت دلار هست) با توجه به قیمت افت دلار چه شد ؟ شما بگید . بازار ایران یه بازار ایزوله هست موقعی که گفتم "بازی ارز تموم شد" هیچ کسی نیومد دقیقا بپرسه که برای چی این حرف رو میزنی ؟ رفتار بازار ؟ سیرکوله خرید و فروش در بازار ؟ . لپ کلام منظور من این هست وقتی سیستم های موجود در یک مملکت کارایی خودش رو برای حفاظت از سرمایه ها و دارایی ها و رفاه شهرودان اون کشور از دست میده اگر خودتون سعی نکنید که سکان اقتصادی رو در دست بگیرید و به این کار مسلط بشید عوض اینکه ترقی کنید درجا میزنید . دنبال بازارهای جایگزین باشید . توی شغل خودتون نگاه کنید همیشه اول از همه . اول اول همیشه در کار خودتون جایی برای سرمایه گذاری ایمن و بازدهی سود چه برای حفظ سرمایه و قدرت خرید شما وجود دارد . این حرف رو از سر احساس انجام وظیفه برای اینکه در بحث ها شرکت میکردم گفتم . من راحت و بازاری صحبت میکنم شرمنده که نمی تونم ژست سیاسی بگیرم و حرفهای سیاسی بزنم تا به دل بشینه . شما خودتون دقیقا گفتید که سرمایه با جون کندن به دست میاد پس اگر به این چنین هست باید سرمایه حفظ بشه و بهش اضافه بشه نه اینکه ازش کسر بشه .

نه شما بلکه هر شخصی دیگه که میخواد در این بازار ارز و یا سکه سرمایه گذاری کنه انجام بده به شخصه نه تائید میکنم و نه میگم بده انجام بدید چون سرمایه شما متعلق به شماست و سرمایه گذاری اون در هر بازاری به انتخاب خودتون هست و بنده هم هیچ گونه پیشنهادی نسبت به خرید ارز یا سکه و یا فروش اون ندارم

نظر خودم رو من باب مدیریت سرمایه گفتم از لحاظ اقتصادی .

قیمت های پایانی بازار هم :
این نرخ فروش دلال هست :

3590 افشار
3594 سبزه میدان

صراف :

3620

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
ببین عزیز الان متاسفانه سرمایه گذاری هم روی ارز فایده نداره چون زورش دیگه به تورم نمیرسه . سرمایه گذار مثل صراف نیست که از مابه تفاوت قیمت خرید و فروش (اسپرد) بخواد سود کنه . سرمایه گذار میاد اون مقدار ارز رو توی کف میخره توی سقف میفروشه که دقیقا مثل بازار سرمایه (بورس و ....) می مونه غیر از اینه ؟

بله دیگه. غیر از اینه :D. ببین آقا من هم دقیقا همین حرف شما رو زدم .گفتم تورم ارز از تورم کالا همیشه عقبه به همون دلایلی که در پست قبلی گفتم. اما این دلیل نمیشه که سرمایه گذاری مناسبی نباشه . اما سرمایه گذاری ای برای جلوگیری از ضرر بیشتر و نه سود. بخاطر اینکه نقد شوندگی بالایی داره ، جابجا شوندگی بالایی داره -هرجای دنیا میشه خرجش کرد - وغیره،

اتفاقا من اصلا به خرید در کف و فروش در سقف اعتقادی ندارم ، به نظر من کف و سقفی وجود نداره. هر قیمتی ممکنه. خریدی که من بهش اعتقاد دارم ، خرید در زمانیه که پول اضافی دارم و بازار آرومه. فروش هم در زمانی که به پولم به شکل ریال احتیاج دارم برای کار پر سودتر که در حیطه شغلی من باشه .من دنبال سود نیستم ، دنبال این هستم که توی این اوضاع بلبشویی که شما دقیقا توصیفش کردین ، کمتر ضرر ببینم

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
لپ کلام منظور من این هست وقتی سیستم های موجود در یک مملکت کارایی خودش رو برای حفاظت از سرمایه ها و دارایی ها و رفاه شهرودان اون کشور از دست میده اگر خودتون سعی نکنید که سکان اقتصادی رو در دست بگیرید و به این کار مسلط بشید عوض اینکه ترقی کنید درجا میزنید . دنبال بازارهای جایگزین باشید . توی شغل خودتون نگاه کنید همیشه اول از همه . اول اول همیشه در کار خودتون جایی برای سرمایه گذاری ایمن و بازدهی سود چه برای حفظ سرمایه و قدرت خرید شما وجود دارد

این قسمت لب کلامتون رو ، من اگر امکان داشت 120 درصد قبول داشتم . کاملا صحیحه.خیلی هم زیبا بیانش کردید. آدم باید سکان اقتصادی زندگیش در دست خودش باشه و اول از همه در تخصص خودش سرمایه گذاری کنه. اما متاسفانه در حال حاضر امکان سرمایه گذاری حداقل در کار من نیست. خیلیها هم کارمند هستن و تخصصشون در اختیار دیگرانه و امکان سرمایه گذاری تخصصی ندارن

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
آقا نمونش لپ تاپ رتینا بود دیگه!قیمتش ۵ میلون بود دلار یهو رفت رو ۳۶۰۰ شد ۷ ملیون! بعد که دلار رفت رو ۳۸۰۰ شد ۸ میلون! الان دلار رسیده به ۳۶۰۰ ولی قیمت از اسفند تا حالا همون ۸ ملیونه!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آقا نمونش لپ تاپ رتینا بود دیگه!قیمتش ۵ میلون بود دلار یهو رفت رو ۳۶۰۰ شد ۷ ملیون! بعد که دلار رفت رو ۳۸۰۰ شد ۸ میلون! الان دلار رسیده به ۳۶۰۰ ولی قیمت از اسفند تا حالا همون ۸ ملیونه!!

من دقیقا حرفم همین هست عزیز . اگر الان شما برای مثال اون جنس رو خریده بودید بیشتر سود میکردید .

برای مثال شخصی که سوپر مارکت داره از باری که دلار 4000 تومن رو رد کرد برای اولین بار منظور هست اگر بیاد ارز بخره سود نمیکنه هیچ قدرت خریدش هم حفظ نمیشه بلکه اگر در کار خودش سرمایه گذاری میکرد سودش بیشتر بود . قدرت خریدش هم یه 150% روش میرفت ;)

در همین بخش کاربری بود به نام wish master که دقیقا بعد اولین صعود 4000 تومانی ارز اومد و دقیقا گفت که دیگه مایل نیست سرمایه اش رو در بازاری که کنترل شدید داره بزار و میخواد به سمتی بازارهایی بره که کنترلش مثل بازار ارز نیست . ایشون تنها کسی بودن که در بخش و کل این فروم تصمیم درست رو حتی قبل از من گرفتن ;)

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
من دقیقا حرفم همین هست عزیز . اگر الان شما برای مثال اون جنس رو خریده بودید بیشتر سود میکردید .

برای مثال شخصی که سوپر مارکت داره از باری که دلار 4000 تومن رو رد کرد برای اولین بار منظور هست اگر بیاد ارز بخره سود نمیکنه هیچ قدرت خریدش هم حفظ نمیشه بلکه اگر در کار خودش سرمایه گذاری میکرد سودش بیشتر بود . قدرت خریدش هم یه 150% روش میرفت ;)

خب ببینید همون مورد لپ تاپ رو مثلا . اگر من لپ تاپ رو برای استفاده شخصی میخواستم بخرم ، به نفعم بود که بجای دلار، لپ تاپ بخرم. اگر فروشنده لپ تاپ بودم باز هم به نفعم بود که لپ تاپ بخرم. اما برای من ! همین افتک ! :pاگر برای سرمایه گذاری لپ تاپ خریده بودم ، الان باید یه تاپیک فروش لپ تاپ میزدم تو بازارچه پی تی ، با کلی بدبختی 20 درصد زیر قیمت فروش بازار ، این لپ تاپ رو میفروختم

کسی که سوپرمارکت داره ، مطمئن باشید زودتر از من وشما این به فکرش رسیده ، انبارش رو تا جایی که جا داشته و فاسد نمی شده، احتکار کرده :D. اضافش رو دلار خریده

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
به شخص ِ بار ها با drdexter صحبت کردم ، نظرشون رو در مورد قیمت ها جویا شدم ، اما 1 بار ، حتی 1 بار هم به من نگفته که بخر یا بفروش... بعضی مواقع مثلا نظرش بر روی خرید بوده ، اما هیچوقت نگفتند سرمایتون رو بدید دلار فردا پولدار بشید :)

کلا این تاپیک همینجوره ، یه عده به خاطر اینکه دلار خریدن فقط بلدن بیان اینجا بگن دلار میره بالا .. خدا نکنه 100ت بره رو دلار هی پس میزنن که ... وااااااااااااااو دیدین گفتم؟؟ این من بودم که 8 ماه پیش گفتم دلار به مرز xxx تومان میرسد این من بودم که با تحلیل های خودم همه را به راه راست هدایت کردم :|

خود من چند بار اومدم گفتم آقا جون به این دلیل و آن دلیل و یه سری دلیل های دیگه که نمیشه گفت اینجا دلار بالای 4ت نمیره !!! قبل 22 بهمن گفتم و چند هفته پیش ... اما تا دلار 100ت رفت بالا 4-5 تا کاربرا ریختند و پست زدن که آررررره الان وقتش ِ... آشنای ما تو شهرداری گفته دلار بالای 5ت میرسه... : )))))))

قربونش ، کل اگر طبیب بودی، سر خود دوا نمودی.. اگر تو دلار شناسی ، تحلیل گری برو خودت دلار بخر حالَش را ببرو، نه اینکه بیای اینجا بدون هیچ تحلیلی بگی دلار میشه 5 تومان...

وگرنه منم میدونم که دلار تا 1 سال دیگه مطمئنا 3600-3640 امروزی نخواهد بـــــود.

بنده هم با نظرتون کاملا موافقم.یک ساله و خورده ای هست دارم این تاپیکا رو دنبال میکنم(ارز و طلا) و یک بار هم بهشون پیام خصوصی دادم.خودشون گفتند من به هیچکس نمیگم بخر یا بفروش(اگه پی ام رو داشتم اسکرین شات میزاشتم ازش) کار بسیار بسیار درستی میکنه.دمش گرم.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
یعنی 7 الی 8 ماه پیش 3800 هر دلار رو میخریدن ؟ اگه این طوری باشه خاک تو سرم :D

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
با این حرفت داغون شدم :eek: الان یه ماهه به فکر فروش افتادم برم تو بورس سرمایه گذاری کنم ولی ازم به قیمت نمیخرن

اگر به پولش برای کار مهمتر نیاز داری ، تو فروش شک نکن. منتظر بالا رفتن قیمت هم نباش. الان قیمت 11 درصد زیر ماکسیمم قیمت دلار در اون زمانه. اگر واقعا بتونی تو بورس کار کنی و سود کنی ، این 11 درصد رو میتونی خیلی زود جبران کنی. البته من در مورد ورود به بورس ایران هیچ نظری ندارم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اسپانیا وضعش خیلی خرابه اینم میتونه یه شوک بزرگ خیلی بزرگتر از قبرس به طلا بده و ارزش دلار بیشتر از پیش بشه. (اصلا به بازار ایران کاری ندارم)

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276

در همین بخش کاربری بود به نام wish master که دقیقا بعد اولین صعود 4000 تومانی ارز اومد و دقیقا گفت که دیگه مایل نیست سرمایه اش رو در بازاری که کنترل شدید داره بزار و میخواد به سمتی بازارهایی بره که کنترلش مثل بازار ارز نیست . ایشون تنها کسی بودن که در بخش و کل این فروم تصمیم درست رو حتی قبل از من گرفتن ;)

والا منم دیگه تحمل نتونستم بکنم وقتی شد ۷ ملیون ۵ تا سکه ناقابل رو براش دادم و خریدم!:happy: یه حدود ۵ سال قبلش همین سکه ها رو خریده بودم دونه ای ۱۴۰ تومن!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
والا منم دیگه تحمل نتونستم بکنم وقتی شد ۷ ملیون ۵ تا سکه ناقابل رو براش دادم و خریدم!:happy: یه حدود ۵ سال قبلش همین سکه ها رو خریده بودم دونه ای ۱۴۰ تومن!!

5 سال پیش والا همه چی نسبت به الان مفت بود :wacko:

بالا