دلار حواله : به مرز 3690 تومان رسید! :blink:
یعنی ارز مرجع حذف بشه برنج هندی گرون میشه؟
چقدر میشه؟
برنج الان 4800 تحویل بندرعباس هست !
خدا رحم کنه .
خرید دلار توصیه میشه یا طلا؟
با تشکر از دوستان
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
نظرتون راجع به خرید سیگار چیه؟
دوستانی دارم که روی این قضیه خیلی سود میکنن نسبت به طلا
خود من طلا خریدم از چند ماه پیش تا حالا تکون نخورده بلکه اومده پایین اما کسانی که سیگار خریدند دست کم سی درصد سود کردن
نظرتون راجع به خرید سیگار چیه؟
دوستانی دارم که روی این قضیه خیلی سود میکنن نسبت به طلا
خود من طلا خریدم از چند ماه پیش تا حالا تکون نخورده بلکه اومده پایین اما کسانی که سیگار خریدند دست کم سی درصد سود کردن
برنج چند ماهی است با ارز مبادلاتی عرضه میشود و بنابراین گران نخواهد شد چون در حال حاضر گران است!
سیگار بالاترین رشد قیمت در بین کالا ها رو داشته ( 70 درصد )
انتخاب خوبی هم هست
نه تاریخ مصرف داره نه کسادی بازار داره
جنسی بخرید که همیشه قابل نقد شدن باشه ، لطفا تو تاپیک از بحث خارج نشید و اگر موضوع دیگری هست یک پست جدا بزارید .
تسلیت میگم در صورتیکه که ارز مرجع جمع بشه برج رو حداقل کیلویی 15000 بدونید و تورم 300% رو
همچنین آخرین مورد هم فروغون های تولید داخل خواهد بود که 3 برابر میشه . در صورتیکه بخوان ارز مرجع و مبادلاتی رو جمع کنن .
پی نوشت : اینقدر اقتصاد دان و مدیر توپ داره این مملکت که با توجه به کارنامه درخشانی که دارن دور از تصور نیست . حالا اگر این وضع پیش بیاد شما مهم نیست که دیگه سرمایتون رو در کجا و روی چی سرمایه گذاری کرده باشید !!! مهم این هست که تورم هم سرمایه و امنیت شما رو از بین میبره . متاسفانه هیچ چیز در این مملکت درست پیاده نشد چه تصمیم گیری ها ..... و چه نرخ ارز ..... .
اون موقعی که بنده گفتم از این بازی کنار کشیدم و پراید 20 میلیونی رو گفتم خیلی ها خندیدن . امروز هم میگم بازار فقط داره رنج میزنه این 2 فاکتور به هر صورت که شده (نرخ ارز و حباب طلا) رو کنترل میکنن چون انتخابات هست ولی تورم رو نه . خود تورم عامل بازدارنگی هست در سیاست . برای مثال شما اگر دلار رو قبل از اسفند در اوج ارزونیش برای مثال 3100 تومن میخریدید الان متضرر هستید . آمار دولتی (نه واقعی) میگه تورم نقطه به نقطه برای اسفند 40% بود آیا روی ارز شما 40% اومده ؟ خیر سرمایه شما در برابر بی ارزش شدن محافظت شده ؟ خیر تنها در صورتی سرمایه شما حفظ میشد که الان دلار 4340 بود .
و امروز همان شد که نباید میشد . ارز مرجع حتی برای دارو برداشته شد !!!!
3 قلم فعلا میگیرن : گندم - برنج - گوشت . البته گوشت هنوز مشخص نیست . حالا فاکتور امنیت هم از بین میره
گه کاری به حدی عمیق هست که از دیشب تا حالا تصویب و اجرایی شد این نمونه سیاست اجرایی هست ! نوعی از سیاست تصمیم گیری هست که فقط در کمونیست ها بود !!!!!
کار به جایی امروز رسیده بود که حتی بلومبرگ خبر گرون شدن 40% الگوی بهای مصرفی 1 شبه برای روغن رو زده بود .
شما ارز بخرید باز سرمایه تون لت و پار شده . طلا هم بخرید باز لت و پار شده .
هزینه انبار نمیخواد دو کارتونش میشه پنج میلیون که زیره تخت هم جا میشه برا فروشش هم که به نظرم از طلا نقدتره چون وقتی طلا میره بالا هیچکی خرید نداره تا قبمتا تثبیت شه اما سیگارو از نمایندگی مجازش که بخری هر لحظه بخوای دویست تومن زیر نرخ برش میدارن خودشون تازه اگه بره بالا بهتر هم میخرن
دوستان
انتخابات پیش رو تا چه حدی میتونه رو نرخ دلار بعدش در بازار داخل تاثیرگذار باشه ؟
خوشحال میشم نظراتتون رو بگید
خوب پیشنهاد شوما چیه ملت چی بخرن که لت و پار نشن حتماً باز هم تو تاپیک ارز میخوای بگی که ملک بخرین ! ! ! خوب اگه ملت پول ملک خریدن داشتن که این تاپیک شونصد صفه نمیومد جلو تازه کلی پستها هم سانسور شدهشما ارز بخرید باز سرمایه تون لت و پار شده . طلا هم بخرید باز لت و پار شده .
من چند بار این گقته شومارو نوشتم ولی شوما بجای جوابگویی حساب من رو مسدود کردیاولا بازم میگم بازی ارز تموم شد .