• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دلار حواله : به مرز 3690 تومان رسید! :blink:

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
ای بابا چند روز پیش شنیدم طلا میاد پایین منتظر بودم بیشتر بیاد پایین الان امدم میبینم رفته دلار بالا
از دوستان کمک فوری میخوام
من الان میخوام 18تومن خرید کنم به نظرتون. هر 18تومن را سکه بگیرم یا دلار یه نصف سکه و نصفی دیگه دلار
یا میگین دیگه نخرم دیر شده. ممنون میشم کمکم کنید

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763

sepsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خرید دلار توصیه میشه یا طلا؟
با تشکر از دوستان

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان چقدر احتمال داره که دوباره رو به افزایش باشه ؟ برای فروش بهترین زمان کی میتونه باشه ؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
امروز و فردا که روند صعودیه ...
باید دید از شنبه و احتمال بیشتر از دوشنبه قیمت ها چطور میشه.

{ به نظر من فعلا خرید توی دلار توصیه نمیشه تا هفته دیگه که روند بازار مشخص بشه }

sepsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرتون راجع به خرید سیگار چیه؟
دوستانی دارم که روی این قضیه خیلی سود میکنن نسبت به طلا
خود من طلا خریدم از چند ماه پیش تا حالا تکون نخورده بلکه اومده پایین اما کسانی که سیگار خریدند دست کم سی درصد سود کردن

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
خود من طلا خریدم از چند ماه پیش تا حالا تکون نخورده بلکه اومده پایین اما کسانی که سیگار خریدند دست کم سی درصد سود کردن

شخصا تخصصی ندارم.
اما توی این اوضاع کنونی بازار ایران هر جنسی که بخرید به مرور زمان افزایش قیمت پیدا میکنه.
فقط این اجناس هزینه انبار کردن و ریسک جداگانه داره.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

سیگار بالاترین رشد قیمت در بین کالا ها رو داشته ( 70 درصد )

انتخاب خوبی هم هست

نه تاریخ مصرف داره نه کسادی بازار داره

bravia2009

Registered User
لایک‌ها
35
برنج چند ماهی است با ارز مبادلاتی عرضه می‌شود و بنابراین گران نخواهد شد چون در حال حاضر گران است!

خیر برنج این هفته در استان مازندران بازهم افزایش قیمت را شاهد بود و بالاتر هم خواهد رفت زیرا برتج هندی با نرخ مصوب 3800 میگند باید باشه که برای وارد کننده اصلا صرف نداره الان تحویل بندر 4800 هست و بالاتر نیز میره چون ارز مبادلاتی نمیدند .

ممنون

bravia2009

Registered User
لایک‌ها
35
سیگار بالاترین رشد قیمت در بین کالا ها رو داشته ( 70 درصد )

انتخاب خوبی هم هست

نه تاریخ مصرف داره نه کسادی بازار داره

جنسی بخرید که همیشه قابل نقد شدن باشه ، لطفا تو تاپیک از بحث خارج نشید و اگر موضوع دیگری هست یک پست جدا بزارید .

sepsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هزینه انبار نمیخواد دو کارتونش میشه پنج میلیون که زیره تخت هم جا میشه برا فروشش هم که به نظرم از طلا نقدتره چون وقتی طلا میره بالا هیچکی خرید نداره تا قبمتا تثبیت شه اما سیگارو از نمایندگی مجازش که بخری هر لحظه بخوای دویست تومن زیر نرخ برش میدارن خودشون تازه اگه بره بالا بهتر هم میخرن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
تسلیت میگم در صورتیکه که ارز مرجع جمع بشه برج رو حداقل کیلویی 15000 بدونید و تورم 300% رو

همچنین آخرین مورد هم فروغون های تولید داخل خواهد بود که 3 برابر میشه . در صورتیکه بخوان ارز مرجع و مبادلاتی رو جمع کنن .

پی نوشت : اینقدر اقتصاد دان و مدیر توپ داره این مملکت که با توجه به کارنامه درخشانی که دارن دور از تصور نیست . حالا اگر این وضع پیش بیاد شما مهم نیست که دیگه سرمایتون رو در کجا و روی چی سرمایه گذاری کرده باشید !!! مهم این هست که تورم هم سرمایه و امنیت شما رو از بین میبره . متاسفانه هیچ چیز در این مملکت درست پیاده نشد چه تصمیم گیری ها ..... و چه نرخ ارز ..... .

اون موقعی که بنده گفتم از این بازی کنار کشیدم و پراید 20 میلیونی رو گفتم خیلی ها خندیدن . امروز هم میگم بازار فقط داره رنج میزنه این 2 فاکتور به هر صورت که شده (نرخ ارز و حباب طلا) رو کنترل میکنن چون انتخابات هست ولی تورم رو نه . خود تورم عامل بازدارنگی هست در سیاست . برای مثال شما اگر دلار رو قبل از اسفند در اوج ارزونیش برای مثال 3100 تومن میخریدید الان متضرر هستید . آمار دولتی (نه واقعی) میگه تورم نقطه به نقطه برای اسفند 40% بود آیا روی ارز شما 40% اومده ؟ خیر سرمایه شما در برابر بی ارزش شدن محافظت شده ؟ خیر تنها در صورتی سرمایه شما حفظ میشد که الان دلار 4340 بود .

و امروز همان شد که نباید میشد . ارز مرجع حتی برای دارو برداشته شد !!!!

3 قلم فعلا میگیرن : گندم - برنج - گوشت . البته گوشت هنوز مشخص نیست . حالا فاکتور امنیت هم از بین میره :eek:

گه کاری به حدی عمیق هست که از دیشب تا حالا تصویب و اجرایی شد این نمونه سیاست اجرایی هست ! نوعی از سیاست تصمیم گیری هست که فقط در کمونیست ها بود !!!!!

کار به جایی امروز رسیده بود که حتی بلومبرگ خبر گرون شدن 40% الگوی بهای مصرفی 1 شبه برای روغن رو زده بود .

شما ارز بخرید باز سرمایه تون لت و پار شده . طلا هم بخرید باز لت و پار شده .

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
و امروز همان شد که نباید میشد . ارز مرجع حتی برای دارو برداشته شد !!!!

3 قلم فعلا میگیرن : گندم - برنج - گوشت . البته گوشت هنوز مشخص نیست . حالا فاکتور امنیت هم از بین میره :eek:

گه کاری به حدی عمیق هست که از دیشب تا حالا تصویب و اجرایی شد این نمونه سیاست اجرایی هست ! نوعی از سیاست تصمیم گیری هست که فقط در کمونیست ها بود !!!!!

کار به جایی امروز رسیده بود که حتی بلومبرگ خبر گرون شدن 40% الگوی بهای مصرفی 1 شبه برای روغن رو زده بود .

دکتر در حال حاضر حدود ۸ میلیون تومن پول رو تو چه کاری بزاریم که تا حد ممکن ارزشش حفظ بشه؟ سود پیش کش, فقط حفظ ارزش

Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
تازه اگر كسي هم نخريد ميتونيد خودتون مصرف كنيد.حالشو ببريد.
هزینه انبار نمیخواد دو کارتونش میشه پنج میلیون که زیره تخت هم جا میشه برا فروشش هم که به نظرم از طلا نقدتره چون وقتی طلا میره بالا هیچکی خرید نداره تا قبمتا تثبیت شه اما سیگارو از نمایندگی مجازش که بخری هر لحظه بخوای دویست تومن زیر نرخ برش میدارن خودشون تازه اگه بره بالا بهتر هم میخرن

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دوستان
انتخابات پیش رو تا چه حدی میتونه رو نرخ دلار بعدش در بازار داخل تاثیرگذار باشه ؟
خوشحال میشم نظراتتون رو بگید

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان
انتخابات پیش رو تا چه حدی میتونه رو نرخ دلار بعدش در بازار داخل تاثیرگذار باشه ؟
خوشحال میشم نظراتتون رو بگید

به نظرم اگه شورای نگهبان فرد منتسب به دولت رو رد صلاحیت کنه سرعت صعود قیمت ها افزایش پیدا میکنه چون عملا دولت بازار رو رها میکنه تا به قول خودش قدرتش رو نشون بده و اهرم فشار برای گرفتن رای صلاحیت دستش باشه

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
خوب پیشنهاد شوما چیه ملت چی بخرن که لت و پار نشن حتماً باز هم تو تاپیک ارز میخوای بگی که ملک بخرین ! ! ! خوب اگه ملت پول ملک خریدن داشتن که این تاپیک شونصد صفه نمیومد جلو تازه کلی پستها هم سانسور شده
اولا بازم میگم بازی ارز تموم شد .
من چند بار این گقته شومارو نوشتم ولی شوما بجای جوابگویی حساب من رو مسدود کردی

بالا