• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
مسکن هم دقیقا مثل سکه ارز میمونه وقتی قیمتش مثل سکه یه دفعه وحشتناک بالا میره تمایل مردم برای خرید کمتر میشه دقیقا مثل شما و هرچی این قیمت بالاترمیره سرعت افزایش قیمت هم کندتر کندتر میشه الان یه همچین حالاتی وجود داره احتمال افزایش اندک وجود داره چون الان در سقف قیمت هست الان متوسط قیمت در شمال تهران متری 8 میلیون هست که هر کسی توانش نداره بخاطر همین این خودش باعث رکود در بازار میشه اما اگه میتونی به نظر من بخر یه سال دیگه بفروش در شرایط فعلی سکه ریسک بالای داره و تنها مسکن برای سرمایه گذاری مونده که اون هم تقریبا داره به سرنوشت سکه دچار میشه برخی از کارشناسان میگن امسال 150 درصد مسکن رشد میکنه که به نظر من کاملا دروغ هست اما احتمال رشد در حد تورم داره اما نه دیگه مثل 6 ماه قبل

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
سرمایه شما در برابر بی ارزش شدن محافظت شده ؟ خیر تنها در صورتی سرمایه شما حفظ میشد که الان دلار 4340 بود .

محافظت که حتما شده . ولی اگه بفروشن ارزون فروختن . از محافطت درمیاد
128fs4765852.gif

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
این جریان حذف ارز مرجع خیلی به نظر خطری میاد ، تا حالا برای حفظ ظاهر هم که شده ، هنوز باقی مونده بود...

البته گویا قرار هست طلبهای نفتی با چیپس و پفک و ماست موسیر مبادله بشه که جای بسی امیدواری داره

خبرآنلاین - قلعه بانی:4 میلیارد دلار طلب نفتی ایران با دارو و غذا تهاتر می شود/میزان صادرات نفت ایران محرمانه است

filvedora

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.یه سوالی دارم ممنون میشم کسانی که تجربه دارن در این زمینه راهنماییم کنن.
یه مقداری پول دارم البته زیاد نیست.
ما خوام تا 10 ماه آینده متناسب با تورم و..رشد کنه.به نظرتون ارز بخرم بهتره یا طلا و سکه؟
اگه ارز بهتره دلار بخرم یا یورو؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
سلام دوستان.یه سوالی دارم ممنون میشم کسانی که تجربه دارن در این زمینه راهنماییم کنن.
ما خوام تا 10 ماه آینده متناسب با تورم و..رشد کنه.به نظرتون ارز بخرم بهتره یا طلا و سکه؟

اگه تخصصی تو این زمینه ها ندارید = هیچکدوم.
اگه اهل ریسک هستید = ارز
اگه نه طلا

bravia2009

Registered User
لایک‌ها
35

طلا نخرید یا سکه بخرید یا شمش نرید طلا بخرید

توصیه اینه که اگر تو بازار نیستید کلا این کار نکنید چون ضربه میخورید و الا ارز توصیه میشه

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
ی............. .

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان صرافی ثامن قیمت خرید هر دلار رو زده 3530 واقعا به این قیمت میخره ؟ یا دروغکی نوشته ؟ چون الان فروش دلار رو زده 3555

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
سلام

یه سوال دارم ،میدونم ربطی به این بخش نداره ولی سواله دیگه :D
من چند ساله خونه پیش خرید می کنم و می فروشم ، توی آبان (قبل گرونی) یه خونه پیش خرید کردم و الان با توجه به اینکه خونه گرون شده و اینکه میگن قیمت خونه در قله قرار گرفته و بعد از انتخابات ارزون میشه.
حالا به نظرتون خونه رو طی یک ماه آینده بفروشم و دوباره بعد انتخابات بخرم یا همین رو نگه دارم ؟

ممنون

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
دوستان صرافی ثامن قیمت خرید هر دلار رو زده 3530 واقعا به این قیمت میخره ؟ یا دروغکی نوشته ؟ چون الان فروش دلار رو زده 3555

معمولا تو سایت صرافی ها اختلاف قیمت خرید و فروش رو کمتر میزارن !!

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
هيچ چيز معلوم نيست شايد مثل سال 88 و89 مسكن نزولي بشه و شايد هم ركود بمونه و شايد هم آخر سال با تورم بره بالا. ولي فكر كنم دولت بعد از سكه و دلار و خودرو بره سراغ مسكن و اونجا رو هم انگولك كنه. به هرحال انگار الان واسه خريد مناسب نيست و همينطور واسه فروش هم مناسب نيست. اصلن يك وضعي شده.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

قیمتها صعودی ست
هفته آینده . شاید حتی بالای 3650
با خبرهایی که پیشاپیش مبنی بر گرانی شده

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چند وقته نمیگن قیمت دلار کاذبه و حباب داره و میاریمش پایین و ...
تسلیت میگم در صورتیکه که ارز مرجع جمع بشه برج رو حداقل کیلویی 15000 بدونید و تورم 300% رو

همچنین آخرین مورد هم فروغون های تولید داخل خواهد بود که 3 برابر میشه . در صورتیکه بخوان ارز مرجع و مبادلاتی رو جمع کنن .

پی نوشت : اینقدر اقتصاد دان و مدیر توپ داره این مملکت که با توجه به کارنامه درخشانی که دارن دور از تصور نیست . حالا اگر این وضع پیش بیاد شما مهم نیست که دیگه سرمایتون رو در کجا و روی چی سرمایه گذاری کرده باشید !!! مهم این هست که تورم هم سرمایه و امنیت شما رو از بین میبره . متاسفانه هیچ چیز در این مملکت درست پیاده نشد چه تصمیم گیری ها ..... و چه نرخ ارز ..... .

اون موقعی که بنده گفتم از این بازی کنار کشیدم و پراید 20 میلیونی رو گفتم خیلی ها خندیدن . امروز هم میگم بازار فقط داره رنج میزنه این 2 فاکتور به هر صورت که شده (نرخ ارز و حباب طلا) رو کنترل میکنن چون انتخابات هست ولی تورم رو نه . خود تورم عامل بازدارنگی هست در سیاست .

داره میشه
نامه مهم ارزی وزارت صنعت به بانک مرکزی

قسمت مهمش اینجاش
1- گندم: تا اطلاع ثانوی تخصیص ارز با نرخ مرجع صورت پذیرد.
2- نهاده های دامی (شامل کنجاله، سویا، جو و ذرت): تا اطلاع ثانوی تخصیص ارز با نرخ مرجع صورت پذیرد.
3- برنج: تخصیص ارز با نرخ مبادله ای صورت گیرد. خریدهای شرکت بازرگانی دولتی ایران به منظور تامین ذخایر استراتژیک تا اطلاع ثانوی مشمول دریافت ارز مرجع است.
4- روغن نباتی خام ( و دانه های روغنی): تخصیص ارز با نرخ مبادله ای صورت گیرد. خریدهای شرکت بازرگانی دولتی ایران به منظور تامین ذخایر استراتژیک تا اطلاع ثانوی مشمول دریافت ارز مرجع است.
5- شکر خام: تخصیص ارز با نرخ مبادله ای صورت گیرد. خرید شرکتهای بازرگانی دولتی ایران به منظور تامین ذخایر استراتژیک تا اطلاع ثانوی مشمول دریافت ارز مرجع است.
6- گوشت قرمز: تا اطلاع ثانوی تخصیص ارز با نرخ مبادله ای صورت پذیرد.
7- گوشت مرغ: تخصیص ارز با نرخ مبادله ای صورت گیرد.
8- شیر خشک صنعتی : تا اطلاع ثانوی تخصیص ارز با نرخ مبادله ای صورت پذیرد.

9- کره: تا اطلاع ثانوی تخصیص ارز با نرخ مباله ای صورت پذیرد.

برای مثال شما اگر دلار رو قبل از اسفند در اوج ارزونیش برای مثال 3100 تومن میخریدید الان متضرر هستید . .
آمار دولتی (نه واقعی) میگه تورم نقطه به نقطه برای اسفند 40% بود آیا روی ارز شما 40% اومده ؟ خیر سرمایه شما در برابر بی ارزش شدن محافظت شده ؟ خیر تنها در صورتی سرمایه شما حفظ میشد که الان دلار 4340 بود
تورم نقطه به نقطه فکر کنم منظورش اسفند 91 نسبت به اسفند پارسال (90) هست، نه این ماه به اسفند
اسفند 90 هم دلار 1910 تومن بوده،

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
یعنی ارز مرجع حذف بشه برنج هندی گرون میشه؟
چقدر میشه؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
هيچ چيز معلوم نيست شايد مثل سال 88 و89 مسكن نزولي بشه و شايد هم ركود بمونه و شايد هم آخر سال با تورم بره بالا. ولي فكر كنم دولت بعد از سكه و دلار و خودرو بره سراغ مسكن و اونجا رو هم انگولك كنه. به هرحال انگار الان واسه خريد مناسب نيست و همينطور واسه فروش هم مناسب نيست. اصلن يك وضعي شده.

بنگاه ها خوابیدند همه. البته زیاد هم عجیب نیست و فروردین تازه تموم شدهو بازار یکم منگه

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
گرانی کشور را فرا میگیرد که مرا ناراحت میکنید و باعث میشود که برای امنیت کشورم به خود بلرزم ؛ شرکت ها قدرت را به دست خواهند گرفت

bravia2009

Registered User
لایک‌ها
35
همانطور که به دوستان عرض کردم با برداشتن نرخ ارز مرجع ارزش دلار بالا میره و این اتفاق را امروز شاهدیم
قیمت الان 3630 میباشد .

بالا