چند وقته نمیگن قیمت دلار کاذبه و حباب داره و میاریمش پایین و ...
تسلیت میگم در صورتیکه که ارز مرجع جمع بشه برج رو حداقل کیلویی 15000 بدونید و تورم 300% رو
همچنین آخرین مورد هم فروغون های تولید داخل خواهد بود که 3 برابر میشه . در صورتیکه بخوان ارز مرجع و مبادلاتی رو جمع کنن .
پی نوشت : اینقدر اقتصاد دان و مدیر توپ داره این مملکت که با توجه به کارنامه درخشانی که دارن دور از تصور نیست . حالا اگر این وضع پیش بیاد شما مهم نیست که دیگه سرمایتون رو در کجا و روی چی سرمایه گذاری کرده باشید !!! مهم این هست که تورم هم سرمایه و امنیت شما رو از بین میبره . متاسفانه هیچ چیز در این مملکت درست پیاده نشد چه تصمیم گیری ها ..... و چه نرخ ارز ..... .
اون موقعی که بنده گفتم از این بازی کنار کشیدم و پراید 20 میلیونی رو گفتم خیلی ها خندیدن . امروز هم میگم بازار فقط داره رنج میزنه این 2 فاکتور به هر صورت که شده (نرخ ارز و حباب طلا) رو کنترل میکنن چون انتخابات هست ولی تورم رو نه . خود تورم عامل بازدارنگی هست در سیاست .
داره میشه
نامه مهم ارزی وزارت صنعت به بانک مرکزی
قسمت مهمش اینجاش
1- گندم: تا اطلاع ثانوی تخصیص ارز با نرخ مرجع صورت پذیرد.
2- نهاده های دامی (شامل کنجاله، سویا، جو و ذرت): تا اطلاع ثانوی تخصیص ارز با نرخ مرجع صورت پذیرد.
3- برنج: تخصیص ارز با نرخ مبادله ای صورت گیرد. خریدهای شرکت بازرگانی دولتی ایران به منظور تامین ذخایر استراتژیک تا اطلاع ثانوی مشمول دریافت ارز مرجع است.
4- روغن نباتی خام ( و دانه های روغنی): تخصیص ارز با نرخ مبادله ای صورت گیرد. خریدهای شرکت بازرگانی دولتی ایران به منظور تامین ذخایر استراتژیک تا اطلاع ثانوی مشمول دریافت ارز مرجع است.
5- شکر خام: تخصیص ارز با نرخ مبادله ای صورت گیرد. خرید شرکتهای بازرگانی دولتی ایران به منظور تامین ذخایر استراتژیک تا اطلاع ثانوی مشمول دریافت ارز مرجع است.
6- گوشت قرمز: تا اطلاع ثانوی تخصیص ارز با نرخ مبادله ای صورت پذیرد.
7- گوشت مرغ: تخصیص ارز با نرخ مبادله ای صورت گیرد.
8- شیر خشک صنعتی : تا اطلاع ثانوی تخصیص ارز با نرخ مبادله ای صورت پذیرد.
9- کره: تا اطلاع ثانوی تخصیص ارز با نرخ مباله ای صورت پذیرد.
برای مثال شما اگر دلار رو قبل از اسفند در اوج ارزونیش برای مثال 3100 تومن میخریدید الان متضرر هستید . .
آمار دولتی (نه واقعی) میگه تورم نقطه به نقطه برای اسفند 40% بود آیا روی ارز شما 40% اومده ؟ خیر سرمایه شما در برابر بی ارزش شدن محافظت شده ؟ خیر تنها در صورتی سرمایه شما حفظ میشد که الان دلار 4340 بود
تورم نقطه به نقطه فکر کنم منظورش اسفند 91 نسبت به اسفند پارسال (90) هست، نه این ماه به اسفند
اسفند 90 هم دلار 1910 تومن بوده،