• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

lachin

Registered User
لایک‌ها
30
من با حدود 15 میلیون تومن می تونم بیام تو کار دلار؟ شهر ما مرزیه و مطمئنا خرده فروشی داریم . می دونم دلار خورد خرید و فروش کنم .یه سود مناسب هم باشه راضیم.
شنیدم دلار خورد (کمتر از 500 تا) رو می شه ارزون خرید. به نظرتون عاقلانه یه؟
فامیل دارم ماهی شاید تا ,100,000 تا رو معامله می کنه اما من وسعم نمی رسه و با صرافیا معامله داره اگه کسی تو کار خریده می تونم بکشم طرف خودم .

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
تا اونجایی که من در جریانم، ارزش دلار و طلا در سطح جهانی در دو کفه ترازو هستند
جهش تپل که نه ولی میشه گفت دلار تا 5درصد افزایشی خواهد بود.اشتباه میگم؟
البته توجه کنیم که هنوز نرخ طلای ایران واقعی نشده و حدود7درصد باید کاهش پیدا کنه،این عدم کاهش به تعبیری به افزایش نرخ ریالی دلار تعبیر میشه
خب این افت کی میتونه اتفاق بیفته؟
میشه بهش اعتماد کرد و رفت واسه خرید؟
یا امکان داره باز هم پایین بیاد ؟
لیمیت داره؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بعد از قیمت دلار مسکن شدیدا بالا رفته الان در سعادت آباد خونه شده متری 10 میلیون تازه در جای خوندم یکی از کارشناسان مدعی شده بوده قیمت مسکن در سال 92 حداقل 150 درصد افزایش پیدا میکنه که به اعتقاد من با عقل و منطق جور در نمیاد یعنی یه خونه ای که الان در سعادت آباد بدلیل قیمت بالا خریدار نداره در عرض یک سال بشه متری 25 میلیون که اصلا فکرشو هم نمیشه کرد تازه گفته حداقل 150 درصد حالا معلوم نیست چه قیمتی در حد اکثر مد نظرش بوده
اما بنظر من مسکن رشد خودشو کرده و بیش از اندازه گرون شده پیش بینی من اینه که مسکن در سال 92 حداکثر رشد 40 درصدی خواهد داشت البته در بدترین شرایط اما اگه اتفاقات خوبی رخ بده احتمال داره مسکن برای چند سال دچار رکود بشه و رشد اندکی داشته باشه الان بیشتر مردم پولهاشون از بانک ها خارج کردند و مسکن خرید بدون اینکه نیازی به اون داشته باشند و این خود عاملی شده برای افزایش تقاضا که قیمت بالا برده ولی احتمال داره مسکن هم به سرنوشت دلار دچار بشه و بعد از افزایش های پی در پی بدلایلی مثل عدم قدرت خرید مردم رشدش کم بشه

مردم خیلی دارن حرص میزن تا تو این دوره زمونه پولدارتر بشن ولی بنظر من برخی از این سرمایه داران واقعا بیمار هستند انسان موجود حریصی هست هرچقدر بیشتر پول در بیاره بیشتر میخواد بدون اینکه خودش خانوادش بهش نیاز داشته باشن فقط دوست داره انباشت کنه گویا با این کار به آرامشی شیطانی میرسه باور کنید خود من اینطوری بودم اما سعی کردم این وابستگی مادی از خودم دور کنم

Last edited:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
بعد از قیمت دلار مسکن شدیدا بالا رفته الان در سعادت آباد خونه شده متری 10 میلیون تازه در جای خوندم یکی از کارشناسان مدعی شده بوده قیمت مسکن در سال 92 حداقل 150 درصد افزایش پیدا میکنه که به اعتقاد من با عقل و منطق جور در نمیاد یعنی یه خونه ای که الان در سعادت آباد بدلیل قیمت بالا خریدار نداره در عرض یک سال بشه متری 25 میلیون که اصلا فکرشو هم نمیشه کرد تازه گفته حداقل 150 درصد حالا معلوم نیست چه قیمتی در حد اکثر مد نظرش بوده
اما بنظر من مسکن رشد خودشو کرده و بیش از اندازه گرون شده پیش بینی من اینه که مسکن در سال 92 حداکثر رشد 40 درصدی خواهد داشت البته در بدترین شرایط اما اگه اتفاقات خوبی رخ بده احتمال داره مسکن برای چند سال دچار رکود بشه و رشد اندکی داشته باشه الان بیشتر مردم پولهاشون از بانک ها خارج کردند و مسکن خرید بدون اینکه نیازی به اون داشته باشند و این خود عاملی شده برای افزایش تقاضا که قیمت بالا برده ولی احتمال داره مسکن هم به سرنوشت دلار دچار بشه و بعد از افزایش های پی در پی بدلایلی مثل عدم قدرت خرید مردم رشدش کم بشه

مردم خیلی دارن حرص میزن تا تو این دوره زمونه پولدارتر بشن ولی بنظر من برخی از این سرمایه داران واقعا بیمار هستند انسان موجود حریصی هست هرچقدر بیشتر پول در بیاره بیشتر میخواد بدون اینکه خودش خانوادش بهش نیاز داشته باشن فقط دوست داره انباشت کنه گویا با این کار به آرامشی شیطانی میرسه باور کنید خود من اینطوری بودم اما سعی کردم این وابستگی مادی از خودم دور کنم

9 تومن خوشبینانست
دیروز شهید عراقی شنیدم متری 9 تومن فروش رفته
تازه واحد 200 متری
و یکی از دوستام توی بنی هاشم 2-3 هفته پیش برای فروش گذاشته متری 8.5 !!! واقعاً شاخم درومده با این قیمت ها
اجاره هام توی همون محله ها از 2 تومن به بالاست

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دو هفته پیش 8تومن بود الان یه عده شایعه کردند 10 تومن شده خر تو خر عجیبیست هرکی هرچی دوست داشته باشه میگه ولی بنظر من نمی ارزه با این پول آدم میتونه بره یه جایی دیگه تو این دنیا یه خونه بخره

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
قیمت الان : 3596 به احتمال زیاد طی چند روز بکشه بالا

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
ارز چی شد مگه قرار نبود از یکم اردیبهشت تک نرخی بشه هیچ خبری ازش نیست

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
صرافی ج که از همه گرونتر میزنه الان 3530 ِ فروشش.. شما از کجا قیمت پرسیدی عزیز؟

داداش الان اومده پایین واگرنه اون موقع که من پست زدم همون قیمت زده بود

کد:
http://www.sarafikish.com/Havaalejat/nerkhe-arz.php

الان 3578 زده

شما از کجا نگاه میکنی ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
داداش الان اومده پایین واگرنه اون موقع که من پست زدم همون قیمت زده بود

کد:
http://www.sarafikish.com/Havaalejat/nerkhe-arz.php

الان 3578 زده

شما از کجا نگاه میکنی ؟

کیش فکر نکنم بالا باشه قیمتاش ، اما آپدیت نمیکنه زود به زود، من از صرافی ج :blink: چک میکنم ، همینطور قیمت سکه رو هم لحظه به لحظه چک میکنم که امروز کاهش داشته فعلا ..

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
صرافی کیش قیمت هاش بالاس دوست من

کیش فکر نکنم بالا باشه قیمتاش ، اما آپدیت نمیکنه زود به زود

آره الان صرافی ج :blink: ( :D ) رو نگاه کردم تفاوت داره ولی یه مسله ای هست چند ساعت پیش از یه صرافی تو ارومیه قیمت فروش گرفتم دقیقا عین صرافی کیش بهم قیمت داد 3575:wacko: به هر کدومشون هم زنگ میزدم قیمت هاشون یکی بود :eek: انگار دلار تو ارومیه گرونه :( ولی همین دلار رو 150 تومن کمتر از من میخرن اونم با قیمت صرافی ج 3360 !

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
حباب سکه بزودی میترکه چون خریدار نداره

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
والا روند که نزولیه و با احتساب من 60 هزار حباب داره و به نظرم ممکنه 30 - 40 تومن دیگه بیاد پایینتر و استاپ کنه اما اینم یه موقعیت خیلی خوبه چون خیلی ها منتظر زیر 1.300 بودن و الان میرن به بازار و احتمال میدم بازار فردا صعودی باشه

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
صرافی کیش تو اون لیک که دوستمون دادن:
قیمت حواله رو درج میکنه
نه قیمت اسکناس.

پس دوستان توجه داشته باشند که اسکناس اگه 3530 باشه مثلا = حواله 3580 است
یعنی همیشه 1 - 2 درصد بالاتر از قیمت اسکناس ( در حداقل )

بالا