من فکر می کنم این بازیا برای اینه که می خوان جنگ افزارهای بیشتری باز بفروشن به کشورهای عربی
شایدم اشتباه می کنم!
من فکر می کنم این بازیا برای اینه که می خوان جنگ افزارهای بیشتری باز بفروشن به کشورهای عربی
شایدم اشتباه می کنم!
دقیقا همینطور هست . امریکا علاقه ای به ایجاد رابطه با ایران نداره و این بازی های اجلاس 1+5 هم سر کاری هست و هیچ نتیجه ای در بر نداره و امریکا سالانه میلیارد ها دلار به کشور هار عربی در قبال ایران هراسی سلاح میفروشه . همین اواخر هم پروژه راه اندازی نیروگاه اتمی در دبی به مبلغ 30 میلیارد دلار همچنین روسیه و چین هم منافع بسیاری در قبال تحریم بودن ایران دارند همین که چین کالاهاش رو در قبال نفت به ایران میفروشه کافی هست که در ظاهر نشون بده که میخواد ایران از تحریم در بیاد ولی در عمل نمیخواد هیچ توافی بوجود بیاد این وسط تنها کسانی که از تحریم ضرر میکنند قشر متوسط جامعه ایران و افراد کم درامد چون روز به روز دارن دارایی هاشون رو از دست میدن ولی این مسله رو توجه کنید بسیاری در ایران هم دوست دارند همین تحریم ها و اوضاع اقتصادی و عدم ثبات وجود داشته باشه چون درامد و سود اونها در گرو همین اوضاع هست
دقیقا ........صنعت نطامی آمریکا را تبدیل کرد به آمریکای امروز............ پس باید سلاح بفروشه تا بتونه پیشرفت کنه تو محیط آروم هم نمیشه صلاح فروخت پس باید یک جوری نا آرامش کنه و این معادله ادامه پیدا می کنه
سود چه کسی توی ایران ناشی از همین شرایطه؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟
دوستان مسئله سقوط آزاد انس رو کم اهمیت ندونید، این کاهش انس بر بازار ارز تاثیر گذار خواهد بود.
میشه بیشتر توضیح بدی؟
همین افرادی که ما بهشون میگیم دلال و از نوسان قیمت استفاده میکنند و سود های کلانی کردن . خرید و فروش ماشین - ملک - زمین - کالا - و.... هر چیزی که شما فکرش رو بکنید یکدفعه تو یه کشور قیمت گوجه از 1500 تومن میشه 6000 هزار تومان به نظرتون چه کسی سود میکنه ؟ یا دلار تو یک روز 500 تومان جابجا میشه چه کسی سود میکنه یا قیمت ملک تو یک سال 50 تا 80 درصد بالا میره و ...... دیگه تو این کشور کلمه ای به اسم تولید و سرمایه گذاری در تولید تقریبا بی معنی شده و سرمایه های سرگردان دست مردم به سمت دلالی علاقه بیشتری دارند طوری که تو همین نوسانات قیمت ارز جلوی در صرافی ها از جوان 16 ساله تا پیرمرد 70 ساله و ادم بیسواد و دکتر و مهندس رو میتونستید ببنید ادم هایی که 1 سال پیش نمیدونستن قیمت دلار چقدر هست ولی الان پر بازدید ترین سایت ها همین سایت های اعلام نرخ ارز هست
در هر صورت فکر میکنم مقصر اصلی اول دولت هست که نمیتونه سرمایه های سرگردان رو از مردم بگیره و وارد تولید و اشتغال کنه و مقصر دوم خود مردم هستند که وارد کارهای دلالی شدن . امیدوارم با اومدن دولت جدید این مشکلات بوجود اومده تا حد زیادی حل بشه و تولید و سرمایه گذاری رونق بیشتری پیدا کنه و مردم از دلالی بیرون بیان و قیمت ها ثابت بشن چه میخواد دلار رو قیمت 4000 هزار تومان باشه چه 1000 دتومان فقط و فقط نوسان نداشته باشه حتی 1 ریال اون موقع سرمایه ها کم کم به سمت کارهای دیگری از جمله ساختمان سازی و تولید سوق پیدا میکنه .
با تشکر
2-3 روزه که دلار تقریبا ثابته روی حدود 3500 تومن.من احتمال بالا رفتن قیمت رو بیشتر میبینم