• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
دولت اوباما بیشتر به فکر حل مشکلات اقتصادی خود آمریکا و مردمشه تا حمله نظامی به ایران. اگر هم قصد حمله داشته باشه مطمئنا توی اولویت های صدمشه.کارای مهمتر از حمله دارند.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
من فکر می کنم این بازیا برای اینه که می خوان جنگ افزارهای بیشتری باز بفروشن به کشورهای عربی
شایدم اشتباه می کنم!

دقیقا ........صنعت نطامی آمریکا را تبدیل کرد به آمریکای امروز............ پس باید سلاح بفروشه تا بتونه پیشرفت کنه تو محیط آروم هم نمیشه صلاح فروخت پس باید یک جوری نا آرامش کنه و این معادله ادامه پیدا می کنه

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
من فکر می کنم این بازیا برای اینه که می خوان جنگ افزارهای بیشتری باز بفروشن به کشورهای عربی
شایدم اشتباه می کنم!

دقیقا همینطور هست . امریکا علاقه ای به ایجاد رابطه با ایران نداره و این بازی های اجلاس 1+5 هم سر کاری هست و هیچ نتیجه ای در بر نداره و امریکا سالانه میلیارد ها دلار به کشور هار عربی در قبال ایران هراسی سلاح میفروشه . همین اواخر هم پروژه راه اندازی نیروگاه اتمی در دبی به مبلغ 30 میلیارد دلار همچنین روسیه و چین هم منافع بسیاری در قبال تحریم بودن ایران دارند همین که چین کالاهاش رو در قبال نفت به ایران میفروشه کافی هست که در ظاهر نشون بده که میخواد ایران از تحریم در بیاد ولی در عمل نمیخواد هیچ توافی بوجود بیاد این وسط تنها کسانی که از تحریم ضرر میکنند قشر متوسط جامعه ایران و افراد کم درامد چون روز به روز دارن دارایی هاشون رو از دست میدن ولی این مسله رو توجه کنید بسیاری در ایران هم دوست دارند همین تحریم ها و اوضاع اقتصادی و عدم ثبات وجود داشته باشه چون درامد و سود اونها در گرو همین اوضاع هست

Last edited:

azada

Registered User
لایک‌ها
279
دقیقا همینطور هست . امریکا علاقه ای به ایجاد رابطه با ایران نداره و این بازی های اجلاس 1+5 هم سر کاری هست و هیچ نتیجه ای در بر نداره و امریکا سالانه میلیارد ها دلار به کشور هار عربی در قبال ایران هراسی سلاح میفروشه . همین اواخر هم پروژه راه اندازی نیروگاه اتمی در دبی به مبلغ 30 میلیارد دلار همچنین روسیه و چین هم منافع بسیاری در قبال تحریم بودن ایران دارند همین که چین کالاهاش رو در قبال نفت به ایران میفروشه کافی هست که در ظاهر نشون بده که میخواد ایران از تحریم در بیاد ولی در عمل نمیخواد هیچ توافی بوجود بیاد این وسط تنها کسانی که از تحریم ضرر میکنند قشر متوسط جامعه ایران و افراد کم درامد چون روز به روز دارن دارایی هاشون رو از دست میدن ولی این مسله رو توجه کنید بسیاری در ایران هم دوست دارند همین تحریم ها و اوضاع اقتصادی و عدم ثبات وجود داشته باشه چون درامد و سود اونها در گرو همین اوضاع هست

سود چه کسی توی ایران ناشی از همین شرایطه؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
دقیقا ........صنعت نطامی آمریکا را تبدیل کرد به آمریکای امروز............ پس باید سلاح بفروشه تا بتونه پیشرفت کنه تو محیط آروم هم نمیشه صلاح فروخت پس باید یک جوری نا آرامش کنه و این معادله ادامه پیدا می کنه

اینو گفتم به خاطر اینه که جنگ هایی که تو خاورمیانه اتفاق افتاده و جاهای دیگه میلیاردها دلار سود کردن و اسرائیل هم خیلی بیشتر از امریکا فقط با دلالی میلیارد ها دلار پول به جیب زد !
طمع ادمو به چه کارهایی که وادار نمی کنه !

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
به تاپیک تحلیل نظامی و استراتژی نبرد خوش آمدید !!!

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
میشه بیشتر توضیح بدی؟

با اجازه hunter2000
هر کی پول داره !
در مورد پالایشگاه روغن می گم :روغن ماشین های سنگین وسبک
تقریبا 15 ماه پیش کاملا معلوم بود همچین اتفاقی میوفته اما هیچکش فکرشو نمی کرد اوضاع انقدر وخیم بشه ,یک اقایی که ما ازشون جنس خرید می کردیم کلا فروششو قطع کرد فقط خرید کرد و یکسال جنسشو خوابوند !
و تقریبا 4 ماه پیش جنس هاشو شروع کرد به فروختن به 2 یا 3 برابر قیمت چونکه تا همین چند ماه پیش هم ارز مرجع 1226 تومان بود ولی با این قیمت ارز نمیدادن! دولت به پالایشگاه های روغن اجازه نمیداد بیشتر از 15 % افزایش قیمت بدن
اما میگفتن حداقل بایدد 55% قیمت ها افزایش پیدا کنه و چند ماه به خاطر همین قیمت ها پالایشگاه ها تولیدشونو قطع کردن و تقریبا اخرای بهمن دوباره با افزایش قیمت شروع به تولید کردن اما اخر سال شد پالایشگاه ها تعطیل
و دوباره باز هم قیمت ها داره میره بالا
و اوانایی که جنس هاشون انبار کرده بودن هر قیمتی که از دهنشون در میاد میدن دست مشتری بیچاره

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
کاربران و فعالان این بخش لطفا چند نکته میگم که رعایت کنید :

1-تائید پستها برداشته شد
2-با توجه به انتخابات پیش رو بحث سیاسی نکنید کسی رو نقد کنید و از ریشه سیاست رو نقد نکنید و به اصطلاح "میزگرد سیاسی راه نیاندازید"
3-در صورتیکی کاربری مساله مسائل سیاسی رو نقدش و کاندیدایی و یا هر شخصی از اشخاص سیاسی این مملکت رو بهش توهین کرد یا اومد به خاطر مسائل بازار تحلیلش کرد فقط برخورد میشه دیگه تذکر داده نمیشه .

مدیران این بخش و مدیران ارشد به تمامی کاربران احترام گذاشتند و تائید پستها رو برداشتند ولی در صورت مشاهده مواردی که گفتم "فقط برخورد میشه"

با تشکر از اینکه بخش اقتصادی رو به میزگرد و میتینگ سیاسی تبدیل نمیکنید . باور کنید میشه فقط به مسائل اقتصادی کار داشت و در بازار فعالیت کرد . برای اخبار سیاسی تاثیر گذار در مسائل اقتصادی هم تاپیک اخبار اقتصادی هست اونجا نقل قول کنید .

با تشکر

azada

Registered User
لایک‌ها
279
کی قراره ارز مرجع تک نرخی اجرایی بشه؟

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان مسئله سقوط آزاد انس رو کم اهمیت ندونید، این کاهش انس بر بازار ارز تاثیر گذار خواهد بود.

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
میشه بیشتر توضیح بدی؟

همین افرادی که ما بهشون میگیم دلال و از نوسان قیمت استفاده میکنند و سود های کلانی کردن . خرید و فروش ماشین - ملک - زمین - کالا - و.... هر چیزی که شما فکرش رو بکنید یکدفعه تو یه کشور قیمت گوجه از 1500 تومن میشه 6000 هزار تومان به نظرتون چه کسی سود میکنه ؟ یا دلار تو یک روز 500 تومان جابجا میشه چه کسی سود میکنه یا قیمت ملک تو یک سال 50 تا 80 درصد بالا میره و ...... دیگه تو این کشور کلمه ای به اسم تولید و سرمایه گذاری در تولید تقریبا بی معنی شده و سرمایه های سرگردان دست مردم به سمت دلالی علاقه بیشتری دارند طوری که تو همین نوسانات قیمت ارز جلوی در صرافی ها از جوان 16 ساله تا پیرمرد 70 ساله و ادم بیسواد و دکتر و مهندس رو میتونستید ببنید ادم هایی که 1 سال پیش نمیدونستن قیمت دلار چقدر هست ولی الان پر بازدید ترین سایت ها همین سایت های اعلام نرخ ارز هست

در هر صورت فکر میکنم مقصر اصلی اول دولت هست که نمیتونه سرمایه های سرگردان رو از مردم بگیره و وارد تولید و اشتغال کنه و مقصر دوم خود مردم هستند که وارد کارهای دلالی شدن . امیدوارم با اومدن دولت جدید این مشکلات بوجود اومده تا حد زیادی حل بشه و تولید و سرمایه گذاری رونق بیشتری پیدا کنه و مردم از دلالی بیرون بیان و قیمت ها ثابت بشن چه میخواد دلار رو قیمت 4000 هزار تومان باشه چه 1000 دتومان فقط و فقط نوسان نداشته باشه حتی 1 ریال اون موقع سرمایه ها کم کم به سمت کارهای دیگری از جمله ساختمان سازی و تولید سوق پیدا میکنه .

با تشکر

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
همین افرادی که ما بهشون میگیم دلال و از نوسان قیمت استفاده میکنند و سود های کلانی کردن . خرید و فروش ماشین - ملک - زمین - کالا - و.... هر چیزی که شما فکرش رو بکنید یکدفعه تو یه کشور قیمت گوجه از 1500 تومن میشه 6000 هزار تومان به نظرتون چه کسی سود میکنه ؟ یا دلار تو یک روز 500 تومان جابجا میشه چه کسی سود میکنه یا قیمت ملک تو یک سال 50 تا 80 درصد بالا میره و ...... دیگه تو این کشور کلمه ای به اسم تولید و سرمایه گذاری در تولید تقریبا بی معنی شده و سرمایه های سرگردان دست مردم به سمت دلالی علاقه بیشتری دارند طوری که تو همین نوسانات قیمت ارز جلوی در صرافی ها از جوان 16 ساله تا پیرمرد 70 ساله و ادم بیسواد و دکتر و مهندس رو میتونستید ببنید ادم هایی که 1 سال پیش نمیدونستن قیمت دلار چقدر هست ولی الان پر بازدید ترین سایت ها همین سایت های اعلام نرخ ارز هست

در هر صورت فکر میکنم مقصر اصلی اول دولت هست که نمیتونه سرمایه های سرگردان رو از مردم بگیره و وارد تولید و اشتغال کنه و مقصر دوم خود مردم هستند که وارد کارهای دلالی شدن . امیدوارم با اومدن دولت جدید این مشکلات بوجود اومده تا حد زیادی حل بشه و تولید و سرمایه گذاری رونق بیشتری پیدا کنه و مردم از دلالی بیرون بیان و قیمت ها ثابت بشن چه میخواد دلار رو قیمت 4000 هزار تومان باشه چه 1000 دتومان فقط و فقط نوسان نداشته باشه حتی 1 ریال اون موقع سرمایه ها کم کم به سمت کارهای دیگری از جمله ساختمان سازی و تولید سوق پیدا میکنه .

با تشکر

........

Last edited:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
انفجار بمب در بوستون در جریان مسابقه ماراتون...به نظرتون تاثیری بر قیمت ارز خواهد گذاشت ?

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
فعلا ته مشخص شدن عوامل این کار تاثیری نداره.
اوباما که فعلا گفته داریم دنبال مقصر میگردیم ...

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
2-3 روزه که دلار تقریبا ثابته روی حدود 3500 تومن.من احتمال بالا رفتن قیمت رو بیشتر میبینم

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
در گیری و تشنج در صحن علني مجلس شورای اسلامی
پس از بی‌ثمر ماندن رایزنی‌ها و پایان سخنان عثمانی، روح الله حسینیان ـ که از حامیان احمدی‌نژاد به شمار می‌رود ـ از اظهارنظر عثمانی درباره رد صلاحیت مشایی به خشم آمده و با فریاد «بی‌غیرت‌ها» نمایندگان مجلس را مخاطب قرار داد.
کد خبر: ۳۱۳۹۴۰تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۷

پس از اين كه صبح امروز بررسي كليات بودجه به پایان نرسيد، ادامه بررسي آن به عصر امروز موكول شد كه هنگام اظهارات يكي از موافقان تأييد كليات بودجه، جو مجلس متشنج شد.

به گزارش «تابناک»‌، محمد قسیم عثمانی، نماینده مردم بوکان و عضو هیأت رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، در آغاز ‌حمایت خود از تصویب کلیات لایحه بودجه ۹۲ با اشاره به تمثیلی مذهبی، مدعی شد که اسفندیار رحیم مشایی رد صلاحیت خواهد شد.

عثمانی در ابتدای سخنانش نسبت به بی‌عدالتی در جامعه به شدت انتقاد کرد و در بخشی از سخنانش گفت: برخی بیش از 100 میلیارد تومان خرج انتخابات می‌کنند. آیا این با عدالت و این شعارها همخوانی دارد؟ آیا بازی‌های پرچم به پرچمی که با هزینه بیت‌المال راه می‌اندازد، با عدالت همخوانی دارد؟

سپس عثمانی به قرائت شعری در این زمینه پرداخت و گفت: یاد دارم در غروبی سرد سرد می‌گذشت از کوچه ما دوره‌گرد/ داد می‌زد کهنه قالی می‌خرم دست دوم جنس عالی می‌خرم؟ کاسه و ظرف سفالی می‌خرم/ گر نداری کوزه خالی می‌خرم/ اشک در چشمان بابا حلقه زد/ عاقبت آهی کشید بغضش شکست/ اول ماه است نان در سفره نیست/ ای خدا شکرت ولی این زندگی‌ست/ خواهرم بی‌روسری بیرون دوید/ گفت آقا سفره خالی می‌خری

در این هنگام تعدادی از نمایندگان مجلس از جمله حسینیان و کوچک‌زاده نسبت به این سخنان عثمانی اعتراض و انتقاد کردند.

سپس عثمانی گفت: بنده می‌خواهم برای اینکه فضا هم عوض شود یک موضوعی را تعریف کنم. یکی از دوستان از من پرسید: آیا شما هم می‌خواهید کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شوید؟ گفتم آره، من هم می‌خواهم کاندیدا شوم، او گفت: باید شیعه دوازده امامی باشی، گفتم: اگر مشایی رجل سیاسی محسوب شد، آنوقت خلیفه سوم هم جزء شیعه دوازده امامی محسوب می‌شود.

بنا بر این گزارش، پس از اشاره تمثیلی عثمانی ‌ـ که به خلیفه سوم اهل تسنن اشارت داشت ـ حامیان دولت با انتقاد از سخنان وی به سوی هیأت رئیسه مجلس رفته و در اندک زمان، افرادی همچون کوچک‌زاده، کریمی قدوسی و روح الله حسینیان پیرامون رئیس مجلس جمع شده و به مذاکره پرداختند که پس از بی‌ثمر ماندن رایزنی‌ها و پایان سخنان عثمانی، روح الله حسنیان ـ که از حامیان احمدی‌نژاد به شمار می‌رود ـ از اظهارنظر عثمانی درباره رد صلاحیت مشایی به خشم آمده و با فریاد «بی‌غیرت‌ها»، نمایندگان مجلس را مخاطب قرار داد.

وی در ادامه با توهین به نماینده بوکان، سبب تحریک برخی نمایندگان شد و هنگامی که یکی از نمایندگان به رفتار او اعتراض کرد، وی دست خود را برای زدن ضربه بالا برد که با میانجیگری کوچک‌زاده ختم به خیر شد.

البته پس از پایان سخنان عثمانی، عابد فتاحی نماینده کرد زبان ارومیه به استقبال او آمد و در ادامه، ‌چند تن از نمایندگان وی را تا صندلی‌اش بدرقه کردند.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
2-3 روزه که دلار تقریبا ثابته روی حدود 3500 تومن.من احتمال بالا رفتن قیمت رو بیشتر میبینم

بله احتمالش زیاد هست چون یه سری ها طلاشون رو دارند تبدیل به دلار می کنند

از اونطرف هم قیمت نفت جهانی همزمان با قیمت طلا داره سقوط می کنه و درآمد ایران از بازار نفت کمتر و کمتر می شه

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
حساب ارزی کدوم بانک بیشترین سود رو میده؟
اکثرا 6 درصده ولی ملت تو سایتش 1 تا 3 ماهه رو زده 5 درصد که تو این مدت زمانی بیشترین سود بانکی رو به دلار میده باقیشون سود کمی به این مدت زمان میدن
موسسه توسعه 1 ساله 8 درصد میده مطمئن هست؟

بالا