• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
حساب ارزی کدوم بانک بیشترین سود رو میده؟
اکثرا 6 درصده ولی ملت تو سایتش 1 تا 3 ماهه رو زده 5 درصد که تو این مدت زمانی بیشترین سود بانکی رو به دلار میده باقیشون سود کمی به این مدت زمان میدن
موسسه توسعه 1 ساله 8 درصد میده مطمئن هست؟

میدونی که قانونا میتونن موقع برداشت دلار ندن و نمیدن ؟

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
میدونی که قانونا میتونن موقع برداشت دلار ندن و نمیدن ؟
اتفاقا قانونا نمیتونن و نمیکنن مگر با توافق بهتون دلار نداشته باشن و ریالی حساب کنن .من و دوستاننم تا حالا مشکلی نداشتیم در این مورد

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
اتفاقا قانونا نمیتونن و نمیکنن مگر با توافق بهتون دلار نداشته باشن و ریالی حساب کنن .من و دوستاننم تا حالا مشکلی نداشتیم در این مورد
قانونا میتونن و میکنن .اولا که الان هر حسابی که باز میکنن در قرارداد قید میکنن که در صورت امکان دلار بر میگردونن. ثانیا که قبلا هم که این مساله قید نمیشد ، باز هم اشکالتراشی میکردن. من و دوستانم بر خلاف شما و دوستانت مشکل داشتیم:D. من سال 90 که هنوز قضیه دلار اینجوری نشده بود رفتم پولم رو بگیرم ، با هزار منت دلار داد.تازه من مشتری قدیمیشون بودم. تقریبا کلنگ تاسیس شعبه رو من زده بودم:D. سال 91 هر یک از دوستان و همکاران که حسابشون رو بسته بودن بهشون دلار نداده بودن. خود منم قبل از عید رفتم که ته مونده حسابم رو بگیرم و حساب رو کلا ببندم ، گفت به قیمت دولتی میدیم . گفتم نمیخوام بذار باشه . بخاطر فقط 450 دلار ته مونده حساب !!
ثالثا ، چند سال پیش که سود لایبور 4-5 درصد بود ، اینا 4-5 درصد میدادن . الان که سود لایبور زیر 1 درصده ، اینا چجوری 6 درصد سود میدن !همین مساله خودش یعنی ارز رو با قیمت دلخواه به شما میدن ، نه قیمت بازار و اسکناس. اگر سود 6 درصدی میدادن و موقع برداشت هم اسکناس میدادن که همه دنیا سرمایشون رو میریختن اینجا

البته قوانین بانک شعبه به شعبه فرق میکنه .با حال رئیس شعبه در اون روز هم نسبت مستقیم داره. اما در کل و روی مبالغ بالا اصلا نمیشه روش حساب باز کرد. هر کی میگه دلار میدن ، بیاد اول این 450 دلار منو بگیره ثواب داره. میانگین حساب من در طول 6 سال 50-60 هزار دلار بود. از سود 5 درصد شروع کردن تا آخرش که سود 0.2 درصد میدادن ! - مثلا قرارداد یکساله داشتم با سود 5 درصدی ،وسط قرارداد بحران اقتصادی شد سود لایبور کم شد اینا هم زدن زیرش !- باز من پولم رو گذاشتم تو بانک . این هم جای تشکرشونه. 450 دلارم رو خوردن ذلیل مرده ها:D

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
قانونا میتونن و میکنن .اولا که الان هر حسابی که باز میکنن در قرارداد قید میکنن که در صورت امکان دلار بر میگردونن. ثانیا که قبلا هم که این مساله قید نمیشد ، باز هم اشکالتراشی میکردن. من و دوستانم بر خلاف شما و دوستانت مشکل داشتیم:D. من سال 90 که هنوز قضیه دلار اینجوری نشده بود رفتم پولم رو بگیرم ، با هزار منت دلار داد.تازه من مشتری قدیمیشون بودم. تقریبا کلنگ تاسیس شعبه رو من زده بودم:D. سال 91 هر یک از دوستان و همکاران که حسابشون رو بسته بودن بهشون دلار نداده بودن. خود منم قبل از عید رفتم که ته مونده حسابم رو بگیرم و حساب رو کلا ببندم ، گفت به قیمت دولتی میدیم . گفتم نمیخوام بذار باشه . بخاطر فقط 450 دلار ته مونده حساب !!
ثالثا ، چند سال پیش که سود لایبور 4-5 درصد بود ، اینا 4-5 درصد میدادن . الان که سود لایبور زیر 1 درصده ، اینا چجوری 6 درصد سود میدن !همین مساله خودش یعنی ارز رو با قیمت دلخواه به شما میدن ، نه قیمت بازار و اسکناس. اگر سود 6 درصدی میدادن و موقع برداشت هم اسکناس میدادن که همه دنیا سرمایشون رو میریختن اینجا

البته قوانین بانک شعبه به شعبه فرق میکنه .با حال رئیس شعبه در اون روز هم نسبت مستقیم داره. اما در کل و روی مبالغ بالا اصلا نمیشه روش حساب باز کرد. هر کی میگه دلار میدن ، بیاد اول این 450 دلار منو بگیره ثواب داره. میانگین حساب من در طول 6 سال 50-60 هزار دلار بود. از سود 5 درصد شروع کردن تا آخرش که سود 0.2 درصد میدادن ! - مثلا قرارداد یکساله داشتم با سود 5 درصدی ،وسط قرارداد بحران اقتصادی شد سود لایبور کم شد اینا هم زدن زیرش !- باز من پولم رو گذاشتم تو بانک . این هم جای تشکرشونه. 450 دلارم رو خوردن ذلیل مرده ها:D

سلام
شما همون ftec سابق هستید در شکل و شمایل جدید؟ آخه چه رویدادی باعث شد که از هویت سابقتون دست بکشید؟
شما از کاربران خوب این بخش بودید ، البته اگه افتک سابق باشید
پیروز باشی

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
سلام
شما همون ftec سابق هستید در شکل و شمایل جدید؟ آخه چه رویدادی باعث شد که از هویت سابقتون دست بکشید؟
شما از کاربران خوب این بخش بودید ، البته اگه افتک سابق باشید
پیروز باشی

سلام
بله. والا قصد و غرض خاصی در کار نبود. بن شدم :D

نظر لطف شماست. ممنون. شما هم همینطور

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

و این همون موقعی هست که میگن " تحریم ها برای ما نعمت هست" اگر ایران تحریم نبود این شامورتی بازی روی حساب های ارزی نبود حتی حساب ریالی هم باید به نرخ بانک مرکزی اکسچنج به هر ارزی میشد . در ضمن ارز هم 3 نرخی نمی تونست باشه ;)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
چه مقاومتی میکنه نامرد :دی

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
BREAKING NEWS

حساب‌های ایرانیان در بانک‌های ترکیه بسته می‌شوند > Source

دولت ترکیه به بانک‌های این کشور دستور داده از مشتریان ایرانی خود بخواهند تا حساب‌های خود را ببندند در غیر این صورت وجوه این حساب‌ها بلوکه می‌شود. این دستورالعمل از روز چهارشنبه ۱۷ آوریل اجرایی ‌شده است.

روزنامه شرق در شماره‌ی روز چهارشنبه (۱۷آوریل/۲۸ فروردین) به نقل از رسانه‌های ترکیه خبر داده که حساب‌های ایرانیان در بانک‌های ترکیه بسته می‌شوند.

منبع خبر روزنامه شرق روزنامه دولتی "تودیززمان" است که از روزنامه‌های معتبر ترکیه به‌شمار می‌رود. گزارش ویژه این روزنامه ترکیه‌ای درباره بستن حساب بانکی ایرانیان در شماره روز دوشنبه (۱۵آوریل/۲۶ فروردین) آن چاپ شده است. این روزنامه می‌نویسد: به یک ایرانی که ۱۰ سال است در ترکیه سکونت دارد گفته شده حساب بانکی شخصی‌اش را ببندد...........................

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دلار مقاومت نمیکنه
دلار همینه دیگه
با کاهش قیمت جهانی طلا، ارزش دلار بالاتر هم میره

دلار مقاومت نمیکنه یعنی چی؟؟؟ متوحه نمیشم .. در ایران 3 روز قیمت دلار تقریبا نوسان نداشته باشه یعنی یک مقاومتی داره صورت میگیره .. برای یک جهش تپل :دی

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
یعنی از فردا افزایش قیمت دلار داریم؟
الان که هنوز خیلی تغییر نکرده ..؟
کی میخواد بیاد پایینتر؟؟؟

azada

Registered User
لایک‌ها
279
دلار مقاومت نمیکنه یعنی چی؟؟؟ متوحه نمیشم .. در ایران 3 روز قیمت دلار تقریبا نوسان نداشته باشه یعنی یک مقاومتی داره صورت میگیره .. برای یک جهش تپل :دی

یعنی از فردا افزایش قیمت دلار داریم؟
الان که هنوز خیلی تغییر نکرده ..؟
کی میخواد بیاد پایینتر؟؟؟

تا اونجایی که من در جریانم، ارزش دلار و طلا در سطح جهانی در دو کفه ترازو هستند
جهش تپل که نه ولی میشه گفت دلار تا 5درصد افزایشی خواهد بود.اشتباه میگم؟
البته توجه کنیم که هنوز نرخ طلای ایران واقعی نشده و حدود7درصد باید کاهش پیدا کنه،این عدم کاهش به تعبیری به افزایش نرخ ریالی دلار تعبیر میشه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
تا اونجایی که من در جریانم، ارزش دلار و طلا در سطح جهانی در دو کفه ترازو هستند
جهش تپل که نه ولی میشه گفت دلار تا 5درصد افزایشی خواهد بود.اشتباه میگم؟
البته توجه کنیم که هنوز نرخ طلای ایران واقعی نشده و حدود7درصد باید کاهش پیدا کنه،این عدم کاهش به تعبیری به افزایش نرخ ریالی دلار تعبیر میشه

9% سکه فعلا سکه بد جور حباب تپون شده :(

sarve-azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان و علي الخصوص جناب دكتر ميشه لطفا يه توضيح بديد تزريق ارز كه ميگن چه شكلي هست و اينكه ميگن اخيرا از انحصار دولت در اومده چون احتمال شيطنت دولت رو درين روزاي حساس ميدن و نهادهاي ديگه هم كنترل ميكنن درسته؟ يعني اگه بانك يكروز بياد ارز و 3200 تزريق كنه دلار 300 تومن يكروزه مياد پايين؟

Last edited:

mdaastani

Registered User
لایک‌ها
22

دقیقا تائید می شه
شرکت ما چند صد هزار دلار توی بانک سامان و ... داشت که توی جریانات پیش اومده تا مدت ها ندادند

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
امروز یه مقدار افزایش داشتیم
به نظرتون تو کدوم مقطع از سال میتونیم نسبت به خرید اقدام کنیم ؟ آیا این روند افزایشی و کاهشی تو دوره های زمانی مثل همه ؟ بر فرض مثال نزدیکی عید همیشه کاهشی هست و اوایل پاییز افزایشی ؟

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
یکی قیمت روز رو میگه؟

بالا