قانونا میتونن و میکنن .اولا که الان هر حسابی که باز میکنن در قرارداد قید میکنن که در صورت امکان دلار بر میگردونن. ثانیا که قبلا هم که این مساله قید نمیشد ، باز هم اشکالتراشی میکردن. من و دوستانم بر خلاف شما و دوستانت مشکل داشتیم
. من سال 90 که هنوز قضیه دلار اینجوری نشده بود رفتم پولم رو بگیرم ، با هزار منت دلار داد.تازه من مشتری قدیمیشون بودم. تقریبا کلنگ تاسیس شعبه رو من زده بودم
. سال 91 هر یک از دوستان و همکاران که حسابشون رو بسته بودن بهشون دلار نداده بودن. خود منم قبل از عید رفتم که ته مونده حسابم رو بگیرم و حساب رو کلا ببندم ، گفت به قیمت دولتی میدیم . گفتم نمیخوام بذار باشه . بخاطر فقط 450 دلار ته مونده حساب !!
ثالثا ، چند سال پیش که سود لایبور 4-5 درصد بود ، اینا 4-5 درصد میدادن . الان که سود لایبور زیر 1 درصده ، اینا چجوری 6 درصد سود میدن !همین مساله خودش یعنی ارز رو با قیمت دلخواه به شما میدن ، نه قیمت بازار و اسکناس. اگر سود 6 درصدی میدادن و موقع برداشت هم اسکناس میدادن که همه دنیا سرمایشون رو میریختن اینجا
البته قوانین بانک شعبه به شعبه فرق میکنه .با حال رئیس شعبه در اون روز هم نسبت مستقیم داره. اما در کل و روی مبالغ بالا اصلا نمیشه روش حساب باز کرد. هر کی میگه دلار میدن ، بیاد اول این 450 دلار منو بگیره ثواب داره. میانگین حساب من در طول 6 سال 50-60 هزار دلار بود. از سود 5 درصد شروع کردن تا آخرش که سود 0.2 درصد میدادن ! - مثلا قرارداد یکساله داشتم با سود 5 درصدی ،وسط قرارداد بحران اقتصادی شد سود لایبور کم شد اینا هم زدن زیرش !- باز من پولم رو گذاشتم تو بانک . این هم جای تشکرشونه. 450 دلارم رو خوردن ذلیل مرده ها