• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

من بعید میدونم قیمت گرم طلا زیر 125 میاد دیگه :

3 فاکتور و در نظر داشته باشید :

1.امکان قاچاق طلا
2 . قیمت نقدی در هر حال از قیمتی که پیش فروش شده نباید بیاد پایین تر چون احتمال اغتشاش میشه اونایی که پیش خرید کردن
3.مسئله ی انتظارات هست :
وقتی سکه . دلار و .. قیمتشون بیاد پایین انتظارات مردم به این سمت میره که قیمتها در آتی میاد پایین و ..
پس به این دلایل به نظرم هنوز در این در همین حدود مقاومت میکنه قیتها

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111

من بعید میدونم قیمت گرم طلا زیر 125 میاد دیگه :

3 فاکتور و در نظر داشته باشید :

1.امکان قاچاق طلا
2 . قیمت نقدی در هر حال از قیمتی که پیش فروش شده نباید بیاد پایین تر چون احتمال اغتشاش میشه اونایی که پیش خرید کردن
3.مسئله ی انتظارات هست :
وقتی سکه . دلار و .. قیمتشون بیاد پایین انتظارات مردم به این سمت میره که قیمتها در آتی میاد پایین و ..
پس به این دلایل به نظرم هنوز در این در همین حدود مقاومت میکنه قیتها

اغتشاش اونم تو این م*م*ل*ک*ت :D
هرگز
هر چی گرونتر بشه مردم من بیشتر میخرن

xms

Registered User
لایک‌ها
387

دوست عزی نه اغتشاش بدان معنایعنی نگرانی . تشویش اضطراب برای کسایی که پیش خرید کردن

چه جوکهای باحالی اغتشاش مرد مگر بیکارند که اغتشاش کنند.
اقتصاد یعنی ریسک یک بار سودی می کنی یکبار ضرر ادمهای ناشی نباید وارد این جور کارها بشوند:lol:

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
همه کارشناس هاي خارجي ميگن قيمت اونس دوباره و به مقدار زياد مباد پايين، اما ميتونه واسه ترغيب مردم به فروش باشه، البته درسته که پشتش تحليل هست اما مي تونه دوباره و ناگهاني قيمت بالا بکشه

behnam_pr

Registered User
لایک‌ها
60
میدونم سوالم یه خورده سخته ولی به نظر شما برای فروش دلار الان بهتره یا بعد از انتخابات ؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
آره الان صرافی ج :blink: ( :D ) رو نگاه کردم تفاوت داره ولی یه مسله ای هست چند ساعت پیش از یه صرافی تو ارومیه قیمت فروش گرفتم دقیقا عین صرافی کیش بهم قیمت داد 3575:wacko: به هر کدومشون هم زنگ میزدم قیمت هاشون یکی بود :eek: انگار دلار تو ارومیه گرونه :( ولی همین دلار رو 150 تومن کمتر از من میخرن اونم با قیمت صرافی ج 3360 !

بابا این صرافی ج:blink: که میگین آدرسش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

من به نظرم به دلیل افزایش نقدینگی و همچنین جو روانی 25 درصد افزایش اسمی حقوق ( چون این افزایش اصلا حقیقی نیست )
ممکنه تا 3600 افزایش قیمت داشته باشیم

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326

من به نظرم به دلیل افزایش نقدینگی و همچنین جو روانی 25 درصد افزایش اسمی حقوق ( چون این افزایش اصلا حقیقی نیست )
ممکنه تا 3600 افزایش قیمت داشته باشیم

این نقدینگی بیشتر قشر پولدار دارن؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ارز مرجع ، ارز مبادله ای ، ارز آزاد ، ارز تلفیقی ، ارز تک نرخی ، ارز شناور ، ارز بودجه ، ارز ...

امروز رونمایی شد

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
ارز مرجع ، ارز مبادله ای ، ارز آزاد ، ارز تلفیقی ، ارز تک نرخی ، ارز شناور ، ارز بودجه ، ارز ...

امروز رونمایی شد
به من و تو میدن؟

اگه نمیدن پس با بازار آزاد متفاوته و باز هم چند نرخیه!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
به من و تو میدن؟

اگه نمیدن پس با بازار آزاد متفاوته و باز هم چند نرخیه!

حاج احسان بحث دادن نیست ، بحث مسخره بازی یه مملکته ! 20 اسم مختلف برای پیچوندن روی این دلار گذاشتن

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
این نقدینگی بیشتر قشر پولدار دارن؟

نه
دوست عزیزم ببینید کلن اول ماه بدلیل حجم پولی که وارد بازار میشه بدلیل پرداخت حقوق و همچنین یارانه ها (حالا چه درست چه غلط چه کم یا زیاد) این موجب افزایش نقدینگی میشه و کمی جو (تورم) روانی در جامعه در اکثر مواقع میشه . حالا دیگه بستگی داره این پول موجود بیشتر به سمت کدوم بازار بره
اگر بازار بتونه اون تقاضای اون قسمت رو تامین کنه که اوکی اما اگر تقاضا بیشتر از عرضه باشه موجب گرونی در اون بخش میشه

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24

امروز رونمایی شد
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ارز آلترناتیو و پروگرسّیو هم داریم ???????

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
تسلیت میگم در صورتیکه که ارز مرجع جمع بشه برج رو حداقل کیلویی 15000 بدونید و تورم 300% رو

همچنین آخرین مورد هم فروغون های تولید داخل خواهد بود که 3 برابر میشه . در صورتیکه بخوان ارز مرجع و مبادلاتی رو جمع کنن .

پی نوشت : اینقدر اقتصاد دان و مدیر توپ داره این مملکت که با توجه به کارنامه درخشانی که دارن دور از تصور نیست . حالا اگر این وضع پیش بیاد شما مهم نیست که دیگه سرمایتون رو در کجا و روی چی سرمایه گذاری کرده باشید !!! مهم این هست که تورم هم سرمایه و امنیت شما رو از بین میبره . متاسفانه هیچ چیز در این مملکت درست پیاده نشد چه تصمیم گیری ها ..... و چه نرخ ارز ..... .

اون موقعی که بنده گفتم از این بازی کنار کشیدم و پراید 20 میلیونی رو گفتم خیلی ها خندیدن . امروز هم میگم بازار فقط داره رنج میزنه این 2 فاکتور به هر صورت که شده (نرخ ارز و حباب طلا) رو کنترل میکنن چون انتخابات هست ولی تورم رو نه . خود تورم عامل بازدارنگی هست در سیاست . برای مثال شما اگر دلار رو قبل از اسفند در اوج ارزونیش برای مثال 3100 تومن میخریدید الان متضرر هستید . آمار دولتی (نه واقعی) میگه تورم نقطه به نقطه برای اسفند 40% بود آیا روی ارز شما 40% اومده ؟ خیر سرمایه شما در برابر بی ارزش شدن محافظت شده ؟ خیر تنها در صورتی سرمایه شما حفظ میشد که الان دلار 4340 بود .

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دکتر جان مگه در جریان نیستی الان نزدیک پنج شش ماه هست ارز مرجع داده نمیشه بخاطر همین هم قیمت برنج دوبرابر شد در عمل ارز مرجع کارکرد زیادی نداشت همون بهتر که حذف شد و احتمالا با کمک نقدی به کالا های اساسی این مشکل جبران میشه و اثر تورمی زیادی نخواهد داشت مگر شما الان به جز کالا های اساسی مثل دارو کالاهای دیگری هم سراغ دارید که با ارز مرجع به فروش برسه فرقون های ساخت داخل هم تو این یکسال با ارز آزاد محاسبه میشده
به اعتقاد من در بدترین شرایط تورم امسال نمیونه از تورم 91 بیشتر باشه یعنی حدود 40 درصد معمولا وقتی کالای قیمتش بشدت بالا میره در یه نقطه ای یه دلایلی رشدش متوقف میشه یا حدا قل رشدش کند میشه

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دکی اون پاراگراف آخرت بصورت افقی تو گلوم .... چیکار کنیم خوب.من که تو ملک سرمایه گذاری کردم فک کنم بهتر از طلاست فعلاً

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزيز آقاي دكستر
به نظر شما با توجه به گراني بيش از حد آپارتمان، سرمايه گذاري در اين زمينه در تهران در حال حاضر به صلاح هست ؟ اگر هست قبل از انتخابات يا بعدش؟ بازارش خيلي كساده شما پيش بينيتون چيه ؟ آيا ممكن هست كه قيمتها كاهشي بشه؟ يعني همونطور كه دولت روي ارز و سكه و خودرو دست گذاشت و آنچنان هم نتيجه اي نگرفت بخواد سراغ مسكن هم بره و يك كاهشي حتي با اخباري مثل زلزله و مسكن مهر و... بتوته قيمت رو حتي موقتي پائين بياره؟
مرسي

بالا