• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دکتر در حال حاضر حدود ۸ میلیون تومن پول رو تو چه کاری بزاریم که تا حد ممکن ارزشش حفظ بشه؟ سود پیش کش, فقط حفظ ارزش

Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2

اگه بیت کوین ریسک نداشت من بیت کوین رو پینشهاد میدادم
تو این 8 ماه بالای 1450 درصد سود داشته،
8 ماه قبل هر بیت کوین 10 دلار بود، یکی دو هفته پیش تا 180 بالا رفت، چند روز پیش تا 50 پایین اومد، الان 148 هست

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
ییت کوین مشکلش اینجاست که راه تولیدش در حد پاراالمپیک سخته !
واقعا هنوز ندیدم کسی بیاد و بگه من روزانه بر فرض 1 بیت کوین تولید میکنم !
یعنی بازار خرید و فروشش هنوز رونق نگرفته و ساده نمیشه خرید و فروش کرد وگرنه قطعا همه میرفتیم سمتش.

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
دلار پتانسيل بالايي براي رشد داره به نظر من قبل از انتخابات دلار
۴۰۰۰ ميرسد

aalarma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب پیشنهاد شوما چیه ملت چی بخرن که لت و پار نشن حتماً باز هم تو تاپیک ارز میخوای بگی که ملک بخرین ! ! ! خوب اگه ملت پول ملک خریدن داشتن که این تاپیک شونصد صفه نمیومد جلو تازه کلی پستها هم سانسور شدهمن چند بار این گقته شومارو نوشتم ولی شوما بجای جوابگویی حساب من رو مسدود کردی

گرامی صحبتهای این عزیز رو چندان جدی نگیر وگرنه بیچاره میشی مثالی برات میزنم شهریور پارسال که سکه 700 تومن بود و قرار بود که آخرین سکه های ثبت نامی رو هم بدن این آقا

چنان مطمعن از سقوط قیمتها حرف میزد که چند تا از دوستان من بر اساس خیالبافی های این آقا رفتن و سکه ها شون رو فروختن و ....

میدونید چی شد سکه سقوط که نکرد هیچ 1 ماه بعد 1400 رو هم تاچ کرد از اون موقع هم من چشمم از تحلیلهای چپکی ایشون ترسیده و هر وقت هم پستهای ایشون رو میبینم برای اینکه

سرمایه ام بر باد نره سریعا از پستشون رد میشم ونمیخونم به شما هم پیشنهاد میکنم اینکار رو بکنید

سرمایه افراد بازیچه نیست که با تحلیل چپ اندر قیچی بر بادشون بدیم

با ارزوی موفقیت

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بيت كوين چي هست ؟
یه ارز الکترونیکی مثل پیپال اما با پیپال لیبرتی اینا فرق داره،
ییت کوین مشکلش اینجاست که راه تولیدش در حد پاراالمپیک سخته !
واقعا هنوز ندیدم کسی بیاد و بگه من روزانه بر فرض 1 بیت کوین تولید میکنم !
یعنی بازار خرید و فروشش هنوز رونق نگرفته و ساده نمیشه خرید و فروش کرد وگرنه قطعا همه میرفتیم سمتش.

تولیدش که نه، خرید و فروشش،
خریدش و فروشش هم گفتم اگه ریسک نداشت، کمتر یه ماه پیش هر بیت کوین 180 دلار بود، 10-15 روز پیش اومد برای 50 دلار یعنی 130 دلار سقوط ... اما باز اومد بالا
8 ماه پیش من 1.4 بیت کوین داشتم (تو کار خرید و فروش نبودم واسه امتحان یه مقدار خریدم) اون موقع ارزشش 50 تومن بود، اگه نگهش میداشتم الان 207 دلار میشد یعنی حدود 750 تومن، کدوم بازار تو این مدت 50 تومن رو تبدیل به 750 تومن میکرد؟

ریسکه چون ممکنه الان 148 دلار باشه، فردا بیاد روی 50 دلار، یعنی نزدیک 100 دلار ضرر

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
گرامی صحبتهای این عزیز رو چندان جدی نگیر وگرنه بیچاره میشی مثالی برات میزنم شهریور پارسال که سکه 700 تومن بود و قرار بود که آخرین سکه های ثبت نامی رو هم بدن این آقا

چنان مطمعن از سقوط قیمتها حرف میزد که چند تا از دوستان من بر اساس خیالبافی های این آقا رفتن و سکه ها شون رو فروختن و ....

میدونید چی شد سکه سقوط که نکرد هیچ 1 ماه بعد 1400 رو هم تاچ کرد از اون موقع هم من چشمم از تحلیلهای چپکی ایشون ترسیده و هر وقت هم پستهای ایشون رو میبینم برای اینکه

سرمایه ام بر باد نره سریعا از پستشون رد میشم ونمیخونم به شما هم پیشنهاد میکنم اینکار رو بکنید

با ارزوی موفقیت
کاملاً با شوما موافقم مطمعتم خعلیای دیگه هم سر حرفای ایشون ضررکردن ولی جرعت نمیکنن اینجا دم بزنن چون میترسن مصدود بشن میان تو انجمنایی مث تالاربورس و آراد گله میکنن

aalarma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
کاملاً با شوما موافقم مطمعتم خعلیای دیگه هم سر حرفای ایشون ضررکردن ولی جرعت نمیکنن اینجا دم بزنن چون میترسن مصدود بشن میان تو انجمنایی مث تالاربورس و آراد گله میکنن

باور کن خیلی تو این مدت خودمو نگرداشتم و چیزی نگفتم الان هم فکر نمی کنم که بهش توهینی کرده باشم تنها واقعیت رو گفتم و قضاوت راست و دروغ حرفهام با تمام کاربرها ...

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
به نظر من این درست نیست
عنوان تاپیک تحلیل هست هرکی میاد تحلیلشو میگه اونی که تصمیم نهایی رو میگیره خود شخص هست این نمیشه هرکی بیاد یه حرف بزنه بریم رو حرفش باید خودمون هم توانایی شناخت بازار و و تحلیلشو داشته باشیم و صد البته قدرت تصمیم گیری داشته باشیم !!!

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دوستان اونی که گفنیت بیت کوین نمیشه, چون پول برا بابامه و میدونید ی آدم 50 ساله پولشو تو این کارا نمیزاره, یچیز کم ریسک تر و ساده تر معرفی کنید

Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2

aalarma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نظر من این درست نیست
عنوان تاپیک تحلیل هست هرکی میاد تحلیلشو میگه اونی که تصمیم نهایی رو میگیره خود شخص هست این نمیشه هرکی بیاد یه حرف بزنه بریم رو حرفش باید خودمون هم توانایی شناخت بازار و و تحلیلشو داشته باشیم و صد البته قدرت تصمیم گیری داشته باشیم !!!

بله اونی که شما میگی درسته اسمشم تحلیله شما برو پستهای سال پیش شهریور این اقا رو بخون متوجه حرفهای ما میشی خود من 150 تا سکه رو خریده بودم 677 نزدیک بود که با این اصرارهای همه بر باد بره ولی

خداروشکر مثل یکی دو تایی که میشناختم بدبخت نشدم!

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
باور کن خیلی تو این مدت خودمو نگرداشتم و چیزی نگفتم الان هم فکر نمی کنم که بهش توهینی کرده باشم تنها واقعیت رو گفتم و قضاوت راست و دروغ حرفهام با تمام کاربرها ...

خوب ۲ تا ایدی درست کردی برا خودت نوشابه باز میکنی!!ایشون صادقانه میان تحلیلشون و از اوضاع میگن!علم غیب که ندارن بیان به شما بگن کی ارزون میشه کی گرون شما بری زحمت خریدو فروششو بکشی!!

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
به نظر من این درست نیست
شوما دوروس میگی هرکی اختیار مال خودشو داره ولی وقتی اجازه حرف زدن از موخالف گرفته میشه و حرف فقط میشه اینکه بازی ارز دیگه تموم شده وهرکی غیراین بگه مصدود بشه دیگه فرمایش شوما صادق نیس همین کاربر پایینی رو ببین راس راس اومده داره تهمت میزنه که من با یه کاربر دیگه یکی هستیم اگه من بیام اینجا ببینم فقط شعار بازی ارز دیگه تموم شده داده میشه و از دوکتور تعریف تمجید میشه بگم هرکی از دوکتور تعریف میکنه رفیقشه ظرف سه سوت میبندنم ولی هیشکی به این عاغاکسری دوصفرسه نمیگه بالاچشمت ابرو
خوب ۲ تا ایدی درست کردی برا خودت نوشابه باز میکنی!!ایشون صادقانه میان تحلیلشون و از اوضاع میگن!علم غیب که ندارن بیان به شما بگن کی ارزون میشه کی گرون شما بری زحمت خریدو فروششو بکشی!!

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
ضمن اینکه هرکی بخواد دلار بخره یا نخره بهترین کار اینه که بحرف هیشکی گوش نکنه بره بشینه کل این تاپیک رو از اول اول که دلار 1200 تومن بود بخونه و بیاد جلو هرچند که گرفتن نوشته ها رو دستگاری کردن و اونجاهایی که بد صوتی داده بودن رو حذف کردن یه مورد اینکه طرف روی دلار 1300 تومن توصیه کرده بود کسی نخره
سلام موذنی گرامی

لینک اشتباهی رو دادید با لینک سویفت اصلا نمی سازه.

شما از داخل سایت سویفت که لینکش رو دادید:
SWIFT - SWIFT instructed to disconnect sanctioned Iranian banks following EU Council decision

گفته تحریم های اروپا
لینک اولش تحت این عنوان رو کلیک کنید:
Council of the European Union – Council elaborates EU sanctions against Iran
http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_data/docs/pressdata/EN/foraff/128959.pdf

این رو می گیرید یک لینک وسطش اومده تحت عنوان:
Factsheet - European Union and Iran

لینکش اینه:

http://register.consilium.europa.eu/pdf/en/12/st05/st05555-re01.en12.pdf

این رو مطالعه کنید گفته ۴۱۱ تا شرکت و موسسه مالی که بانک مرکزی هم توشه!

۱- توی سویفت اصلا اسمی از لیست خزانه داری آمریکا نیاورده!

متن رو دوباره می گذارم شما ببینید.
لیست نداده ولی همه رو گفته من زیاد توی جزئیات نمی رم.

اما در مورد لینک خزانه داری آمریکا که بیربطه ولی چون اسمش رو بردید:
لیستش فوق العاده بزرگه من نتونستم بخونم ... عذرخواهی می کنم ولی فقط یک مورد نقضش رو فکر کنم بگیم کلش زیر سوال میره درسته؟‌ در تحقیقات علمی که اینطوریه ...
مشاهده پیوست 122028
بانک خصوصی انصار که هیچ وابستگی به دولت نداره.
مشاهده پیوست 122030
اینم بانک سینا

اینا رو می گم شما یک موقع باهاشون معامله نکنید بلوکه بشه حسابتون!
کلی بانک دیگه هم اگر شما بانک سرچ کنید براتون میاد نگاه کنید بد نیست!

ولی خودمونیم ها ایران چقدر بانک خارج از ایران تاسیس کرده!

بگذریم من دیگه به این بحث ادامه نمی دم ولی اثراتش بعدا معلوم میشه ... همینا رو که گفتم فکر کنم ۳۰ تا بانک بشه ... حالا شما آنالیزت درست تره یا واشنگتن پست!
بگذاریم یک هفته بگذره ببینیم چه تاثیری میزاره ... امیدوارم چیزی نباشه.

یک مورد هم شما گفتید کارتون اینه ... شما یا شمه اقتصادیتون مشکل داره یا ... زمانیکه ۱۳۰۰ تومن بود می گفتید نخرید که میاد پایین الان رفته بالا که برگرده.امیدوارم که همه با هم کنار بیان و شاهد آبادانی ایران باشیم ولی چشم از واقعیات نبندیم.

یک سری اخلاق هاتون بده دیگه یک زمان به ارانیکو گیر دادید که دهنش رو سرویس می کنند می دونید که خبرگذاری نمی کنه و فقط نقل قول می کنه حالا به رسانه های دیگه یک جوری آدم احساس می کنه حرف های شما رو می خونه داره اخبار گزینشی ۲۰ و ۳۰ رو می بینه!

aalarma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ضمن اینکه هرکی بخواد دلار بخره یا نخره بهترین کار اینه که بحرف هیشکی گوش نکنه بره بشینه کل این تاپیک رو از اول اول که دلار 1200 تومن بود بخونه و بیاد جلو هرچند که گرفتن نوشته ها رو دستگاری کردن و اونجاهایی که بد صوتی داده بودن رو حذف کردن یه مورد اینکه طرف روی دلار 1300 تومن توصیه کرده بود کسی نخره

دقیقا اون روزها رو یادمه هر چند که الان یه سری جیره خوار فکر میکنند که این 2 آی دی یکی هستش مشکلی نیست هر کی هر چی دوست داشت فکر کنه

ولی حرف حق رو باید گفت این روزها دکتر شدن هیچ کاری نداره تنها راهش اینه که یه DR بچسبونی اول آیدیت این رو هم میگم و دیگه این بحث رو کش نمیدم

حتی خود دکتر قصه ما هم میدونه که 90 درصد تحلیلهاش در سال گذشته اشتاه بوده چون دیگه آدم سر خودش رو که نمیتونه کلاه بزاره ! میتونه ؟

اون 10 درصد بقیه هم ...

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

با ارزوی موفقیت

کی من به چه کسی گفتم بخرید یا بفروشید ؟ پست رو نخون حق تحریف کردن پست هیچ کاربری رو هم نداری . بنده در باره اینکه با سرمایه تون پشکل بخرید با طلا و ارز هیچ موقع نه گفتم بخرید نه بفروشید ! حرف مفت زدن رو هم جمع کنید چه شما چه کاربر میرزاده که تاریخ کاربری شما دسامبر 2012 هست قضیه ای که الان دارید میگید مال 6 ماه پیشتر از اون هست یعنی ماه ژوئن . لااقل میخوایی حرفی بزنی برو با یوزر اصلیت لاگین کن عزیز جان .

هیچ موقع نگفتم بخرید و همچنین هیچ موقع نگفتم بفروشید .

شما برو توی همون آراد حرف بزن ماشاا.... اونجا که گیر کردن همه سر خرید فقط میگن خرید حالا بازدهی که به جاش ارز یا طلا یا سهام یا هر کالایی دیگه داره که اصلا مد نظر علما اونجا نیست . مدیرش که به قول خودش دکتر هست هنوز فرق دلال و سرمایه گذار رو نمیدونه .

بله اونی که شما میگی درسته اسمشم تحلیله شما برو پستهای سال پیش شهریور این اقا رو بخون متوجه حرفهای ما میشی خود من 150 تا سکه رو خریده بودم 677 نزدیک بود که با این اصرارهای همه بر باد بره ولی

خداروشکر مثل یکی دو تایی که میشناختم بدبخت نشدم!

خالی بند میشه کم حافظه ! شهریور اگر روی قیمت من فروختی بودی و برای مدتی کنار میرفتی (3820 تومن) ارز رو کامروا بودی توی همین تاپیک ارز اومدم و گفتم . درضمن بنده توی سکه نبودم هیچ موقع وقتی دیگه بازار ارز بازدهی خودش رو از دست داد و ریسک بالایی براش متصور بودم میخواستم سمت سکه برم که نرفتم و به جاش به املاک رو اوردم بنده توی مقوله ارز همیشه بودم . به طبق تاریخ شما هم بنده روی 3820 خالی کردم شما که پست ها رو میخوندی صد در صد اینو دیدی دیگه ؟ اومدم هم این رو گفتم که تا 3100 تومن اصلاح ریزشی داشت . برای مثال اگر اون دوست عزیز شما که داشت بدبخت میشد هم اگر ارز رو روی این رقم فروخته بود و در افت دوباره خرید بود ضررش کجا بود ؟

بازم ازت می پرسم کی گفتم بخرید ؟ یا کی گفتم بفروشید ؟ یحتمل دفعه اولی که از ارز کانال 4000 تومن برگشت تا 3300 اون پست رو هم دیدی که دقیقا نوشتم "مالتون رو 2 دستی مفت نفروشی ؟"

واقعا متاسفام برای این فرهنگ مزخرف که ما ایرانی ها داریم . یعنی وقتی میبینیم که کسی از لحاظ سیاسی یا طرز فکری با ما جور نیست یا مثل همه جمع فکر نمیکنه سعی در چرت و پرت گفتن داریم .

چه اون اول انقلاب که هر کی کراوات میزد میگفتن بهش ساواکی یا حالا که هر کی حرف های چرت و پرت سیاسی نزنه و مزخرافات بی بی سی یا هر کوفت دیگه ای رو با ژست نگه باید ترور شخصیتی شه .

برو با یوزر اصلیت بیا عزیز دل مرد و مردونه صحبت کن چون نه تاریخ عضویت شما به موقعی می خوره که اون پست ها رو داری میگی و نه تاریخ ریجستر یوزر شما

شوما دوروس میگی هرکی اختیار مال خودشو داره ولی وقتی اجازه حرف زدن از موخالف گرفته میشه و حرف فقط میشه اینکه بازی ارز دیگه تموم شده وهرکی غیراین بگه مصدود بشه دیگه فرمایش شوما صادق نیس همین کاربر پایینی رو ببین راس راس اومده داره تهمت میزنه که من با یه کاربر دیگه یکی هستیم اگه من بیام اینجا ببینم فقط شعار بازی ارز دیگه تموم شده داده میشه و از دوکتور تعریف تمجید میشه بگم هرکی از دوکتور تعریف میکنه رفیقشه ظرف سه سوت میبندنم ولی هیشکی به این عاغاکسری دوصفرسه نمیگه بالاچشمت ابرو

عاغا = ..... همون ..... که توی حرمسرا بود . مردک خجالت بکش خودتی . خجالت بکش .

بازی ارز تموم شده از نظر من چون بازدهی نداره حالا شما برو آسمون بیا زمین باز میگم تموم شده زورش به تورم نمیرسه . کاری که زورش به تورم نرسه نه دیگه حفظ سرمایه هست و نه سرمایه گذاری مفتش گرونه سکه هم پیرو همون ارز دارن رنج میزنن زورشون حتی به حفظ سرمایه هم نمیرسه . دوستی از من می پرسید فلان قدر دلار و سکه دارم که الان باهاش می تونم سمت فاطمی یه آپارتمان بخرم و از اجاره نشینی راحت شم رک و راست گفتم هر چی داری بفروش برو آپارتمان رو بخر چون هشت ماه دیگه دلار هر چند تومن باشه زور دلار و سکه شما به اون آپارتمان نمیرسه در این جور موارد در جا میگم بخر یا بفروش ولی واسه خرید ارز یا سکه هیچ موقع نگفتم چون یه سری یوزرهایی مثل شما و اون مولتی یوزر بالایی چون کلا آدم های ناراحتی هستن میان و میخوان 1 نفر رو پیدا کنن که جوری بحث راه بیاندازن اینجا هم میانگین سنی 21 سال نمیشه همه هم سر ها داغ منتظر به گوش کردن مزخرفات سیاسی و چشم ها بسته میشه و دیگه مغزها کامپیایل نمیکنه که چرا اون طرف میگه بازی ارز تموم هست . جای این مزخرفات انجمن هایی مثل آراد هست که همیشه خریدار هستن و فقط ارز و سکه می شناسن و بازاری به جز این 2 نمیشناسن تشریف ببرید اونجا ماشا... از کسری ناجی هم به چرت و پرت های سیاسی کاملا واقف هستی تا بری دوستانی هستن که شما رو روی سر میزارن .

دفعه بعد توهین کنی چه به من چه به شخص دیگه بند بند مرامنامه رو برای یوزر شما و اگر کاربری جدید بسازی پیاده میکنم

شب خوش

دقیقا اون روزها رو یادمه هر چند که الان یه سری جیره خوار فکر میکنند که این 2 آی دی یکی هستش مشکلی نیست هر کی هر چی دوست داشت فکر کنه

ولی حرف حق رو باید گفت این روزها دکتر شدن هیچ کاری نداره تنها راهش اینه که یه DR بچسبونی اول آیدیت این رو هم میگم و دیگه این بحث رو کش نمیدم

حتی خود دکتر قصه ما هم میدونه که 90 درصد تحلیلهاش در سال گذشته اشتاه بوده چون دیگه آدم سر خودش رو که نمیتونه کلاه بزاره ! میتونه ؟

اون 10 درصد بقیه هم ...

ممنون بله :)

دکتر که هیچی پرفسور شدن هم راحت هست .

تصمیم گرفته بودم به خاطر این گونه افرادی که همیشه نارحت هستن و میانگین سنی پائین دیگه توی بحث ها شرکت نکنم ولی الان میبینم که اشتباه شده . از فردا نرخ ها رو هر 30 مین میخونم خواستید بخرید خواستید بفروشید سوالی هم در باره خرید یا فروش ارز یا سکه یا فلان مقدار سرمایه چه کنم رو نپرسید .

Last edited:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام دکتر ، لطفاً دلیل بن شدن این دو یوزر رو هم اعلام کنید تا شک و تردیدی باقی نمونه :)
پیروز باشید.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
بحث تکراری هست
ولی صدها بار بحث شده هیچ عنوان حرف هیچکس رو تو خرید و فروش گوش نکنید
اصلا حرف شما 100 درصد درست ( که نیست ) ، دکتر هم اشتباه کرده باشه ، مگه خود ایشون و دهها یوزر دیگه نگفتن خرید و فروش رو خودتون انجام بدید ؟
شما 100 میلیارد سود کنی می یایی 1000 تومان پول بریزی حساب سایت پرشین تولز ؟ که اگه شکست بخوری از یوزر های دیگه طلبکار می شی
جدا مسخره ترین حرف ممکن هست

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
من یکسالی هست این تاپیک رو دنبال میکنم دقیقا از زمان ریزش مذاکرات استانبول تو اردیبهشت 91. تا الان یادم نمیاد دکتر صراحتا توصیه مستقیم به خرید یا فروش کرده باشه. در هر صورت دوستان حق اظهار نظر دارن و میتونن انتقاد کنند ولی شرطش اینه که انصاف رو رعایت کنن و از تهمت ناروا زدن به دیگران پرهیز کنن. به هر حال من از دکتر بابت زحماتش در این تاپیک و تاپیک طلا تشکر میکنم.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
به شخص ِ بار ها با drdexter صحبت کردم ، نظرشون رو در مورد قیمت ها جویا شدم ، اما 1 بار ، حتی 1 بار هم به من نگفته که بخر یا بفروش... بعضی مواقع مثلا نظرش بر روی خرید بوده ، اما هیچوقت نگفتند سرمایتون رو بدید دلار فردا پولدار بشید :)

کلا این تاپیک همینجوره ، یه عده به خاطر اینکه دلار خریدن فقط بلدن بیان اینجا بگن دلار میره بالا .. خدا نکنه 100ت بره رو دلار هی پس میزنن که ... وااااااااااااااو دیدین گفتم؟؟ این من بودم که 8 ماه پیش گفتم دلار به مرز xxx تومان میرسد این من بودم که با تحلیل های خودم همه را به راه راست هدایت کردم :|

خود من چند بار اومدم گفتم آقا جون به این دلیل و آن دلیل و یه سری دلیل های دیگه که نمیشه گفت اینجا دلار بالای 4ت نمیره !!! قبل 22 بهمن گفتم و چند هفته پیش ... اما تا دلار 100ت رفت بالا 4-5 تا کاربرا ریختند و پست زدن که آررررره الان وقتش ِ... آشنای ما تو شهرداری گفته دلار بالای 5ت میرسه... : )))))))

قربونش ، کل اگر طبیب بودی، سر خود دوا نمودی.. اگر تو دلار شناسی ، تحلیل گری برو خودت دلار بخر حالَش را ببرو، نه اینکه بیای اینجا بدون هیچ تحلیلی بگی دلار میشه 5 تومان...

وگرنه منم میدونم که دلار تا 1 سال دیگه مطمئنا 3600-3640 امروزی نخواهد بـــــود.

بالا