• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15

من از بین قالیباف یا رضایی یا روحانی به یکی رای میدم
اگر قراره اصولگرایی بشه که همون قالیباف خیلی قدرتره و با عرضه تره
محسن رضایی هم انصافی برنامه های خوبی داره
به حر حال برای پیشرفت از یه جا شروع کنیم . مثله ژاپن از خودمون
روحانی هم از لحاظ فکر و اصلاحات میتونه خوب باشه

با ژاپن خودتونو مقایسه می‌کنین ؟؟!!!چند وقت پیش شبکه خبر داشت نشون میداد که ایران دستگاه تراش CNC فول اتوماتیک درست کرده !!!! بعد که حرفای سازندها تموم شد دوربین رفت رو خود دستگاه همه جاش آرم SIEMENS داشت !! دستگاه رو روشن کردن رو مانیتور بازم آرم SIEMENS اومد !! اینا باز هم می‌گفتن اینو خودمون درست کردیم یا نکنه با جنگنده قادر ۳۱۳ که داخل اتاق خلبان سی‌دی پلیر داره و کلی‌ از درجه هاش فقط یه بر چسب هست میخوایم به ژاپن برسیم.
ولی‌ واسه محض اطلاع یه نگاه به امضا بنداز جوابتو میگیری

foad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
163
طی چند روز گذشته اصلا 100 تومن کاهشی نبوده

یکشنبه 30- تومن / دوشنبه 5- تومن / سه شنبه 35+

شما کدوم قیمت مد نظرتونه ؟

دوست عزیز من اینقدر دقیق مثل شما قیمت نکردم..
صبح رفتم صرافی و قیمت کردم که 3490 تومن بود و فرداش که فروختم 3400 بود که از من 3350 خرید...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوست عزیز من اینقدر دقیق مثل شما قیمت نکردم..
صبح رفتم صرافی و قیمت کردم که 3490 تومن بود و فرداش که فروختم 3400 بود که از من 3350 خرید...

متاسفانه باید بهتون بگم که سرتون کلا رفته / اگر شما سه سنبه فروخته باشین قیمت فروش 3505 فروش در صرافی بوده و معمولا 30 تومن زیر قیمت فروش هم از مردم میخرن یعنی باید از شما حدود 3470 الی 3475 میخریدن یعنی از شما 125 تومن کمتر برداشته / بهتره یا صرافی های معتبر تری کار کنید تهران هم که هستید

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
قیمت لحظه دلار رو کسی نداره

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
الان برای خرید خوبه یا نه نظر دوستان چیه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
فعلا تا به اینجا نسبت به دیروز افت قیمت داشته

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستانی که قیمت ها رو میخوان میتونن فی بازار رو با جستجو در گوگل پیدا کنن

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
هیشکی نظر کارشناسی نداره
یه چیزی ته قلبم میگه این روزا وقت خریده

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
هیشکی نظر کارشناسی نداره
یه چیزی ته قلبم میگه این روزا وقت خریده

به عنوان یه فرد معمولی میگم نظر کارشناسی رو دوستان میگن

این مسائل رو دقیق نمیشه گفت شما باید گوش به زنگ باشید و دست به نقد تا در فرصت مناسب بتونید خرید انجام بدید فقط این رو مطمئنم که از این انتخابات میشه پولای خوبی درآورد و تا به این جا دو تا فرصت خوب برای خرید ایجاد شده و در ادامه هم حتما ایجاد خواهد شد

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
به عنوان یه فرد معمولی میگم نظر کارشناسی رو دوستان میگن

این مسائل رو دقیق نمیشه گفت شما باید گوش به زنگ باشید و دست به نقد تا در فرصت مناسب بتونید خرید انجام بدید فقط این رو مطمئنم که از این انتخابات میشه پولای خوبی درآورد و تا به این جا دو تا فرصت خوب برای خرید ایجاد شده و در ادامه هم حتما ایجاد خواهد شد

درسته دوست من ولی شاید همین الان هم فرصت خرید باشه کی میتونه فردا رو پیش بینی کنه دیدیم تو این چند روز خیلی ارزون بشه حدود 3400 هست الان 3550 ولی وقتی گرون بشه معلوم نیست به چند برسه شاید 4000 رو هم بزودی ببینیم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
درسته دوست من ولی شاید همین الان هم فرصت خرید باشه کی میتونه فردا رو پیش بینی کنه دیدیم تو این چند روز خیلی ارزون بشه حدود 3400 هست الان 3550 ولی وقتی گرون بشه معلوم نیست به چند برسه شاید 4000 رو هم بزودی ببینیم

به نظرم خرید الان ریسک بالایی داره . شما باید تو بهترین زمان خرید رو انجام بدید تا در کوتاهترین زمان هم بتونید بفروشید قرار نیست سرمایتون رو یه ماه نگه دارید به طمع سود بیشتر / همین الان من به طمع سود بیشتر دیروز نفروختم و تا به الان تو هر دلار 5 تومن ضرر کردم چون خرید دیروز 3525 بود و الان 3520

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

اگر در بهترین حالت بگوییم که در سال آینده ( دقیقا ) 1 سال بعد ، قیمت دلار 1000ت افزایش میابد که بنده 60% احتمال میدم این اتفاق رخ دهد .. و بیشتر از 4500ت شود ، شما xxx سود خواهید کرد ، حالا با توحه به اینکه هر لحظه امکان دارد شما به این پول نیاز مبرم پیدا کنید و زمان فروش قیمت پایین تر از اونی باشد که خرید کردید و ریسک های احتمالی دیگر ، آیا ارزش خرید کردن دارد؟؟ آیا به کار گیری این سرمایه در کارهای دیگر سود بیشتر و کم ریسک تری را نخواهد داشت؟؟

در ضمن شما اگر همین پول را در بانک بگذارید ( بلند مدت 1ساله ) حداقل 17 الی 25% سود خواهید گرفت....

پ.ن: با توجه به اینگه گفتید زیاد نیست بنده xx در نظر گرفتم هر چند احتمال میدم زیر 20 میل باشد که 5 هزار تا بیشتر نمیشه خرید تو این اوضاع..

foad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
163
متاسفانه باید بهتون بگم که سرتون کلا رفته / اگر شما سه سنبه فروخته باشین قیمت فروش 3505 فروش در صرافی بوده و معمولا 30 تومن زیر قیمت فروش هم از مردم میخرن یعنی باید از شما حدود 3470 الی 3475 میخریدن یعنی از شما 125 تومن کمتر برداشته / بهتره یا صرافی های معتبر تری کار کنید تهران هم که هستید

عزیز شما داری اشتباه میکنی...
اون صرافی که من رفتم اولا توی بازار تهران بود دوما تمام قیمت ها رو(دلار.یورو و...) روی برد الکترونیکی بزرگی پشت شیشه گذاشته بود... 50 تومن هم روی هر دلار کم میکرد..

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
عزیز شما داری اشتباه میکنی...
اون صرافی که من رفتم اولا توی بازار تهران بود دوما تمام قیمت ها رو(دلار.یورو و...) روی برد الکترونیکی بزرگی پشت شیشه گذاشته بود... 50 تومن هم روی هر دلار کم میکرد..

داداش سرت کلاه رفته

من همین دیشب رفتم یه مقدار دلار بفروشم چند تا دلال جمع شده بودن از یکیشون قیمت خواستم گفت 3500 بعد که پولو داد شمردم دیدم 3300 حساب کرده! میگم مگه نگفتی 3500 گفت 200 تومنم ما کارمزد میگیریم

خلاصه خودشو دو تا همکاراش ریخته بودن سرم همش چرت و پرت میگفتن - یکیشون میگفت تازه خوبم بهت داده اون یکی هی جمع و تفریق میکرد برام تا من گیچ بشم که اگه قیمت رو توی همین تاپیک ندیده بودم سرم کلاه میرفت
گفتم من قیمت 3500 دارم دلارا رو ازش پس گرفتم راهمو کج کرد توی صرافی دلاری 3530 فروختم شما هم سرت متاسفانه کلاه رفته ولی از این به بعد قیمت بگیر از همین اینترنت و یا مثلا به چندتا صرافی زنگ بزن قیمت بگیر بعد برو واسه خرید و فروش از صرافی های با سابقه و مطمئن هم خرید کن

foad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
163
داداش سرت کلاه رفته

من همین دیشب رفتم یه مقدار دلار بفروشم چند تا دلال جمع شده بودن از یکیشون قیمت خواستم گفت 3500 بعد که پولو داد شمردم دیدم 3300 حساب کرده! میگم مگه نگفتی 3500 گفت 200 تومنم ما کارمزد میگیریم

خلاصه خودشو دو تا همکاراش ریخته بودن سرم همش چرت و پرت میگفتن - یکیشون میگفت تازه خوبم بهت داده اون یکی هی جمع و تفریق میکرد برام تا من گیچ بشم که اگه قیمت رو توی همین تاپیک ندیده بودم سرم کلاه میرفت
گفتم من قیمت 3500 دارم دلارا رو ازش پس گرفتم راهمو کج کرد توی صرافی دلاری 3530 فروختم شما هم سرت متاسفانه کلاه رفته ولی از این به بعد قیمت بگیر از همین اینترنت و یا مثلا به چندتا صرافی زنگ بزن قیمت بگیر بعد برو واسه خرید و فروش از صرافی های با سابقه و مطمئن هم خرید کن

چرا دوستان پی تی عادت دارن حرف خودشون رو بزنن؟
من از یه صرافی با سابقه و مطمئن توی بازار تهران خرید کردم...
حالا شما داری میگی که یه صرافی توی اصفهان بهتر از یه صرافی توی تهرانه؟؟؟
خیلی معذرت میخواما اما اگه یه صرافی تو تهران اونم تو بازار تهران دچار همچین خلاف هایی بشه یه کاریش میکنن که به غلط کردن بیوفته

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تا دو ماه پیش هم صرافی های ارومیه زیر 150 فروش از مردم میخریدن ! تازگی ها یه صرافی جدید باز شده که قیمتش با تهران چندان فرق نمیکنه و زیر 30 تومن قیمت فروش از مردم دلار میخره

بالا