چرا دوستان پی تی عادت دارن حرف خودشون رو بزنن؟
من از یه صرافی با سابقه و مطمئن توی بازار تهران خرید کردم...
حالا شما داری میگی که یه صرافی توی اصفهان بهتر از یه صرافی توی تهرانه؟؟؟
خیلی معذرت میخواما اما اگه یه صرافی تو تهران اونم تو بازار تهران دچار همچین خلاف هایی بشه یه کاریش میکنن که به غلط کردن بیوفته
تا دو ماه پیش هم صرافی های ارومیه زیر 150 فروش از مردم میخریدن ! تازگی ها یه صرافی جدید باز شده که قیمتش با تهران چندان فرق نمیکنه و زیر 30 تومن قیمت فروش از مردم دلار میخره
والا شما داری حرف خودتو میزنی به هر حال من فقط تجربه دیشبمو گفتم هر جور میدونی شاید من دارم اشتباه میکنم
مطمئنی که قیمتش با تهران یکیه؟؟؟
من یه مدتی شاهرود بودم و سکه از اونجا تهیه میکردم طرف قیمت سکه هاشو 10 تومن بالاتر از تهران میداد عوضش وقتی که میخواست بخره 5 تومن ارزون تر از تهران حساب میکرد(البته توی کل طلا فروشی های اونجا این کارو میکردن)!!!
من نمیخوام بحث کنم و حرف اصلیم اینه:بهترین محل برای خرید ارز و سکه صرافی های معتبر توی تهران هستند چون بیشترین نظارت روی اونهاست...
البته شایدم من دارم اشتباه میکنم!!
موفق باشی
بابا ما دکترای حسابدرای دمیخوام بریم بگیریم انقدربااطمینان نمیگیم که تمام مطالب را بلدید حالا ببخشید شما با اطمینان میگین که بهترین ها تو تهرانند حیف که طرف بد میشه براش ویلا یک جایی سکه امانت میدادی تو ....بعتدش پولو میگرفت وام میداد خوب بدش بارو فرار کردرفت کانادا به همین راحتی یکی هم میشناسم دلارلخیلی ارزون خریدوفروش کرد توی تهران بعد طرف اصلا صرافیش غیرمجازبود امد 2میلیارد پولو کشید بالا رقت امریکا سیاسی پناهندگی گرفت
حالا شما میاد میگین نظارت تنها چیزی که توی کشورنیست نظارت است. باباجان من اشنام 500میلیون پزو پارس گرفت بعدش رفت فروخت32تومن هرکدوم رو الن 2میلیارد سرمایه داره افتاده توکاره واردات ماشین سواری ولی گرفتنش چون یک انسان میهن دوست راپورتشو داد نظارت نبوده طرف از طریق رابطه ضربه خورده ها
بابا رفیقم تو سازمان حسابرسی بود یارو امده بود بش گفته بود تومالیات روکمترمشخص کن من 40تومن بهت میدم یارونکرده بود پرونده رو سریع فرستاد مراجع قضایی
ولی ببخشیداین تیکه حرفتون درمورد نظارت خیلی مسخره بود هرموقع رفتیم تو جامعه بامردم سرمشکلات اقتصادی حرف زدیم ان موقع میفهمیم چه خبره. اگه نظارت بود یارو باعرض مرجع دولتی ماشین بنز وارد نمیکرد.
بابا ما دکترای حسابدرای دمیخوام بریم بگیریم انقدربااطمینان نمیگیم که تمام مطالب را بلدید حالا ببخشید شما با اطمینان میگین که بهترین ها تو تهرانند حیف که طرف بد میشه براش ویلا یک جایی سکه امانت میدادی تو ....بعتدش پولو میگرفت وام میداد خوب بدش بارو فرار کردرفت کانادا به همین راحتی یکی هم میشناسم دلارلخیلی ارزون خریدوفروش کرد توی تهران بعد طرف اصلا صرافیش غیرمجازبود امد 2میلیارد پولو کشید بالا رقت امریکا سیاسی پناهندگی گرفت
حالا شما میاد میگین نظارت تنها چیزی که توی کشورنیست نظارت است. باباجان من اشنام 500میلیون پزو پارس گرفت بعدش رفت فروخت32تومن هرکدوم رو الن 2میلیارد سرمایه داره افتاده توکاره واردات ماشین سواری ولی گرفتنش چون یک انسان میهن دوست راپورتشو داد نظارت نبوده طرف از طریق رابطه ضربه خورده ها
بابا رفیقم تو سازمان حسابرسی بود یارو امده بود بش گفته بود تومالیات روکمترمشخص کن من 40تومن بهت میدم یارونکرده بود پرونده رو سریع فرستاد مراجع قضایی
ولی ببخشیداین تیکه حرفتون درمورد نظارت خیلی مسخره بود هرموقع رفتیم تو جامعه بامردم سرمشکلات اقتصادی حرف زدیم ان موقع میفهمیم چه خبره. اگه نظارت بود یارو باعرض مرجع دولتی ماشین بنز وارد نمیکرد.
من نگفتم که رو تمام نقاط کشور نظارت هست!!!
من گفتم تو مکان های معتبر و دهن پر کن;شک نکن که حتما توی این مکان ها نظارت هست و قیمت ها دقیق و به روز
نظارت چیه ؟ اصلا طرف کار غیرقانونی انجام نداده ! گفته انقدر میخرم شما هم فروختی !
ممکنه من فردا قیمت خریدم رو بکنم 2000 تومن ! غیر قانونیه ؟
من نگفتم که رو تمام نقاط کشور نظارت هست!!!
من گفتم تو مکان های معتبر و دهن پر کن;شک نکن که حتما توی این مکان ها نظارت هست و قیمت ها دقیق و به روز
تمام قیمت ها باید دقیق و بروز باشه ...
محسن رضایی داره میترکونه
خدایی داره راست میگه از هر لحاظ . خیلی دلسوزه
هنوز میخوای بهش بدی ؟