• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
کاهش قیمت احتمالا موقتی هست وبه خاطر جماعت جوگیر
بحث انتصابات را هم نکنید تاپیکو میبندنا:D

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
دوست گرامی هیچ کس از پایین اومدن دلار ناراحت نمی شه ولی دلار زیر 2000 را دیگه در خواب خواهیم دید. یک کمی منطقی فکر کنید.

وقتی توی یک سال و نیم از هزار تومن شده 3500 مطمینا اگر شرایط پیش بازم توی یک سال میتونه برسه به هزار یا 1500

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
وقتی توی یک سال و نیم از هزار تومن شده 3500 مطمینا اگر شرایط پیش بازم توی یک سال میتونه برسه به هزار یا 1500

ذخایر ارزی که در این یک سالو نیم از دست رفت با چی میخواد برگرده که الکی امید دارید به هزار و500؟؟؟

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
تو خواب شاید .
خیلی خوش خیالیه به فکر دلار زیر 2 تومن باشیم وقتی نه تولیدی داریم نه زیر ساخت مناسب برای اشتغال و نه حتی امیدی به فروش نفتمون که ارز وارد کشور بشه . با برداشته شدن یک تحریم ایران گلستان نمیشه دوست عزیز.
منطقی فکر کنیم ...

اتفاقا منطقی فکر میکنم اگر یه شرایطی پیش بیاد که فعالیت های هسته ای دوباره تعلیق بشه یا حجداقل یکم عقب نشینی کنن اتحادیه اروپ و امریکا هم مطمینا چند قدو عقب میرن و تحریم ها کمتر میشه هر اتفاقی ممکنه بیفته الان عمده ترین بهانه برای قیمت بالای دلار مشکل در ورود ارز به کشور و نبود خریدار نفت هست که اگر جمهوری اسلامی توی فعالیت های هسته ایش تجدید نظر کنه قابل رفع هستن و به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا این تحریم ها به سرعت قابل رفع هستن وگرنه تولید و زیر ساخت اون موقع که دلار نهصد تومنم بود وجود نداشت

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
اتفاقا منطقی فکر میکنم اگر یه شرایطی پیش بیاد که فعالیت های هسته ای دوباره تعلیق بشه یا حجداقل یکم عقب نشینی کنن اتحادیه اروپ و امریکا هم مطمینا چند قدو عقب میرن و تحریم ها کمتر میشه هر اتفاقی ممکنه بیفته الان عمده ترین بهانه برای قیمت بالای دلار مشکل در ورود ارز به کشور و نبود خریدار نفت هست که اگر جمهوری اسلامی توی فعالیت های هسته ایش تجدید نظر کنه قابل رفع هستن و به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا این تحریم ها به سرعت قابل رفع هستن وگرنه تولید و زیر ساخت اون موقع که دلار نهصد تومنم بود وجود نداشت

باشه . من قانع شدم . ترجیح میدم ادامه ندم ;)

ارادت

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
الان ٣٤٠٠ فروش
سكه ١٢٠٥
قديم ١١٩٠

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
مردم این دفعه رای دادن فقط به خاطر اینکه یکی بیاد که سر مسائل هسته ای سازش کنه و در هر صورت تا زمانی که مطالبتشون گرفته نشه نباید کوتاه بیان و انتظار دارن رییس جمهور جدید اول همه این مسئله رو حل کنه و اگه با برداشتن تحریم ها راه برای فروش بیشتر نفت باز بشه دلار صد در صد پایین تر از 1500 تومن هم میاد. فقط امیدوارم یکبار هم که شده این قیمت دلار حتی از قیمت سابق 1000 تومن هم کمتر بشه تا شکست این دوستانی که یکسره دنبال سود از این راه و نابودی اقتصاد مملکت هستند رو به چشم ببینیم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ذخایر ارزی که در این یک سالو نیم از دست رفت با چی میخواد برگرده که الکی امید دارید به هزار و500؟؟؟

ذخیره ارزی به سرعت با پول نفت پر میشه. مخصوصا که دولت می تونه به راحتی با کاهش هزینه های که صرف کشورهای در پیتی مثل بولیوی میشه و حمع آوری دقیق یارانه های نقدی (که فقط بخشیش این روزها به مردم داده میشه) می تونه سه سوت صندوق ذخیره ارزی رو پر کنه.
اگر مهره هاشون رو درست بچینن و یک چراغ سبز هم به اروپا و آمریکا بدن برای انرژی اتمی (نه لزوما قطع غنی سازی بلکه مثلا بررسی پارچین) تمومه می تونن در طول یکسال به راحتی ارزش پول ملی رو برگردونن.

در مورد بازار همونطور که دیروز هم گفتم قیمت امروز پایین اومد. الان هم به نظر من فردا دوباره کمی افزایش خواهیم داشت. این افزایش و کاهش نتیجه آخرین فوت های دولت فعلی در بازار ارزیه.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دلبر سف کرد ولی شل میکنه .... نترسید
2qcmh45.gif

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
از همین الان رئیس جمهور شدن اقای روحانی ( البته به احتمال 99% ) تبریک میگم:)

...............
ولی از همه ی این حرف ها گذشته من بر این اعتقاد دارم که رئیس جمهور در سیاست خارجی تقریبا هیچ کارس
قدرت دست بالاییه......:D

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
انشاالله که بتونه توی 4 سال آینده کشورمون رو خوب اداره کنه و وضع اقتصادی رو سر و سامون بده

بازاری ها هم که باهاش راه اومدن و قیمت ها چند% ریخت

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
البته انتخابات صد در صد میره دوم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
محبت بفرمائید متینگ سیاسی رو تعطیل کنید

Ponyo

Registered User
لایک‌ها
49
با این روند اعلام نتایج، انتخابات یقینا به دور دوم میره و فردا شاهد مقداری افزایش خواهیم بود.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
با این روند اعلام نتایج، انتخابات یقینا به دور دوم میره و فردا شاهد مقداری افزایش خواهیم بود.

چرا بره دور دوم؟! همین الان روحانی با 51 درصد پیشتازه.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دوستان مدیر ها دو بار اخطار دادن از صب تا حالا

لطفاً کاری نکنید که تعطیل بشه یا پستها برای تائید شدن بره نزد مدیر و زمان ببره

سیاسی چیزی نگید ... ما هم نمیگیم

بالا