شیرینی بدین:دی
هرکی به من 1 دلار بده:lol:
به نظر من دلار نیاد پایین به نفع همس !
.
حالا به فرض که فقط دلار بیاد پایین ولی هیچ جنسی ارزون نشه (که قطعا اینطور نیست) آخه پایین نیومدن دلار چه نفعی میتونه داشته باشه :blink:
+++ جواب ابلهان...حالا به فرض که فقط دلار بیاد پایین ولی هیچ جنسی ارزون نشه (که قطعا اینطور نیست) آخه پایین نیومدن دلار چه نفعی میتونه داشته باشه :blink:
تبریک می گم به عموم مصرف کنندگان ارز!
دوستان دقت کنید الان وقت خرید نیست. به امید خدا به زودی یک پله در قیمت ارز خواهیم داشت. ممکنه دولت در روزهای آخر سعی کنه با افزایش قیمت ارز بدهی که به صندوق ارزی داره رو جبران کنه ولی ما که خریدار هستیم باید دقت کنیم که در دام نیوفیتم.
بیخود به خرف کسانی که از امروز تز های عجیب و غریب در مورد افزایش قیمت ارز می دن توجه نکنید.
گروهی از دوستان هستند که سابقا در حد زیاد دلار تهیه کردن و با ایجاد این شایعه که قیمت در روزهای آتی بالا خواهد رفت سعی می کنن بازار رو کمی بهم بزنن.
اگر با دقت چلو بریم می تونیم خرید موفق داشته باشیم.
باز هم تبریک می گم/
در صورت کوتاه امدن در موضع هسته ای تمام این موارد قابل رفع هست روحانی نشون داده حتی تا تعلیقم میتونه پیش برهدوست عزیز
چطور میشه قیمت ارز بیاد پایین وقتی عرضه ای نیست؟
چطور میشه وقتی نفت ایران فروش نمیره؟
چطور میشه وقتی یانک مرکزی تحریمه؟
به نظرم این نوسانات بسیار جزئی خواهند بود.
با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و به ظهور رسیدن اقدامات اون به نظر من ارز تو کانال 2000 تا 2500 ثابت میشه.
منطقاً فکر نمی کنم بتونه پایین تر بیاد.
ممنونم
مطمین باش اون بالا بالایی اجازشو داده که گذاشت روحانی انتخاب شه وگرنه خیلی راحت میشد انتخاباتو به دور دوم کشوند من یه بار دیگم گفتم اون بالا بالاییه برای حفظ خودش میخواد وارد مذاکره حتی با امریکا بشه ولی نمیخواد خودش اینکارو بکنه و این کارو از طریق کسی مثل روحانی خواهد کرد بعدشم بارها و بارها اشتون و وزارت خارجه امریکا اعلام کرده تحریم ها به سرعت قابل رفع هستنالکی به شکمتون صابون نزنید .
حداقل یک سال طول میکشه تا تحریما برداشته و به بازار برسه.
گند کاری دولت 10 رو به این راحتی نمیشه جمع کرد.
بعدش کی گفته قراره تحریما رو بردارند.مگه اون بالا بالایی اجازش رو میده ؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
در صورت کوتاه امدن در موضع هسته ای تمام این موارد قابل رفع هست روحانی نشون داده حتی تا تعلیقم میتونه پیش بره