• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستانی که سه ضرب هی میگن جنس ارزون نشده شیر ارزون نشده ماست ارزون نشده!
مگه شیر و ماست پنیر رو روزانه وارد میکنن که بخواد تو یه هفته ارزون بشه
واسه ارزون شدن باید کالاهای دیجیتال رو دید که میبینین ارزون شدن
ایفن ۲۵۶۰ تومن بود یه هفته پیش قیمت امروز ۲۳۴۰ تومن هست یا هر لپتاپ دیگه ای❊
قیمت کالاهای روزانه زمان میخواد که ارزون بشه با یه روز ۱ روز که ارزون نمیشه اگه رو یه قیمتی ارزون بمونه بعد یکی ۲ ماه قیمتش اروم اروم تاثبر میذاره!
دقیقا همین طوره

فعلا ک روند کاهشی دلار ادامه داره اولی بازارهایی ک ب این مساله واکنش نشون میدن بازارهای موبایل و لپ تاپ و لوازم برقی ه چون اینها ب صورت روزانه قاچاق میشن و بازارشون ب شدت رقابتی ه

و اما تا اومدن دولت اقای روحانی این روند کاهشی ادامه داره تا دولت با ی بازار با ثبات بیاد روی کار

بعد از اون ه تو ی بازه زمانی شش ماهه روند کاهشی قیمتها شروع میشه

مثلا برای ارزون شدن همون ماستی ک مثال زدین!

اول باید مواد خوراکی دام ک ب صورت وارداتی با قیمتهای جدید وارد بشه بعد قیمت شیر کاهش پیدا میکنه و سپس قیمت ماست

ولی میشه اول ماست رو ارزون کرد بعد دلار رو ایا؟!!!!!!

نمیشه پس دوستان از این حرفا نزنن

در مورد قیمت خودرو حتی اگه دلار ب 2500 هم برسه تا زمانی ک دولت مستقر نشه قیمتش کاهش پیدا نمیکنه

با حضور دولت جدید بدون شک مدیران دو خودروسازی بزرگ کشور برکنار میشن و با حضور مدیران توانای اصلاحات ان شاالله اون مساله هم حل میشه

بعضی از دوستان میان میگن ما تو این سی سال ندیدیم چیزی ارزون شه

ب اون عزیزان عرض میکنم ک حافظه تاریختینو قوی کنید و دوران بعد از پذیرش قطنامه جنگ رو ب یاد بیارید!

الان قرار نیست قطنامه ای پذیرش بشه چون در اون صورت افت شدید و ناگهانی قیمت بسیاری از اقلام رو شاهد خواهیم بود

قراره ی دولت تندرو کنار بره و دولتی بر روی کار بیاد ک شعارش تعامل و صلح و سازش با دنیا س

امروز هم اخبار خوبی شنیده شد

دیدار اقایان عارف و سید محمد خاتمی و اکبر هاشمی رفسنجانی با دکتر روحانی نوید ی ائتلاف بسیار قوی رو برای مدیریت شرایط بحرانی حال حاضر میده

با توجه ب این دیدارهای انجام شده من افت بیشتری رو نسبت ب امروز برای فردا پیش بینی میکنم

فردا احتمالا قیمت رو 3000 با ی خورده کوچک فیکس شه ک بعدشم بازار برای ی استراحت کوچولو بره تعطیلات!

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
این صراف ها بودن که قیمت دلار رو از 1000 تومن رسوندن به 3600 ؟ که حالا لایق اینن که سر به تنشون نباشه ؟

موافقم، دولت و نابسامان کردن عمدی بازار این مشکلات رو بوجود آورد، البته این رو هم در نظر بگیرید قبل از گرانی ها صرافی ها بصورت قارچی افزایش پیدا کردند و الان هم همونطور که آمدند دارن میرن که مطمئنا افرادی بودن که رانت اطلاعاتی داشتند و وارد بازار لجام گسیخته شدن و پولها رو زدن به جیب و بای بای.

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
باز الان یکی میاد میگه امروز گروه برو بکس با روحانی دیدار داشتن فردا دلار 500 تومن ارزون میشه . گند زدین تو این تاپیک با این پستهای مضخرف . مدیریت هم که هرچی پست ریپورت میکنیم انگار نه انگار .
------------------------------------------
متاسفم ...

تو این چندسال که این تاپیک و تاپیک سکه رودنبال میکردم از نظرات خیلی از دوستان استفاده کردم. دستشون درد نکنه . واقعا ممنونم از همشون نظیر: حاج احسان - دکتر عزیز - پالپ - انونی - هورسا - هیترباکس و خیلی های دیگه که الان حضور ذهن ندارم.
تجربه 8 ساله خرید و فروش من هم فقط همین چند خط زیر هست:

واسه معاملاتتون خودتون تصمیم بگیرید همیشه .
حد سود و ضرر برای هر پوزیشنتون بزارید.
از سرمایه راکد اقدام به خرید و فروش کنید و با پول قرضی و وام و ... معامله نکنید .
طمع نکنید

همین .;)
موفق و سلامت و پرسود باشید همیشه.

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
باز الان یکی میاد میگه امروز گروه برو بکس با روحانی دیدار داشتن فردا دلار 500 تومن ارزون میشه . گند زدین تو این تاپیک با این پستهای مضخرف . مدیریت هم که هرچی پست ریپورت میکنیم انگار نه انگار .
------------------------------------------
متاسفم ...

تو این چندسال که این تاپیک و تاپیک سکه رودنبال میکردم از نظرات خیلی از دوستان استفاده کردم. دستشون درد نکنه . واقعا ممنونم از همشون نظیر: حاج احسان - دکتر عزیز - پالپ - انونی - هورسا - هیترباکس و خیلی های دیگه که الان حضور ذهن ندارم.
تجربه 8 ساله خرید و فروش من هم فقط همین چند خط زیر هست:

واسه معاملاتتون خودتون تصمیم بگیرید همیشه .
حد سود و ضرر برای هر پوزیشنتون بزارید.
از سرمایه راکد اقدام به خرید و فروش کنید و با پول قرضی و وام و ... معامله نکنید .
طمع نکنید

همین .;)
موفق و سلامت و پرسود باشید همیشه.

تایید میشه :)

پ.ن : ما هم دوست داریم بنفش یه کاری بکنه ملت از این بدبختی بیرون بیان.. اما دیگه چرت و پرت که نباید به هم ببافیم ! باید احترام بذاریم به کسانی که میان پست های این تاپیک رو میخونن ، شرمنده ( اما ) اونا رو نفهم و خ* فرض نکنیم ، یه لینک میده از سایت مضخرف که تایتل زده ریزش دلار :دی ، مگه زمانی که دلار 1400شده بود ، نمیگفتند هر کی دلار خریده بدبخت میشه؟؟؟
2i8d4ao.gif
طزف 80 تا پست داره ، 90 تاش تو همین تاپیک ایجاد شده .. همش هم اسپم..

اون یکی هم میاد میگه آشنامون تو شهرداری هست :دی ، ملت رو اسکل میکنه ( بلا نسبت ) بقیه هم نمیگرن موضوع رو 50 خط جوابش میدن.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دوستان حرف برای گفتن زیاده

نوع ادبیاتتون رو عوض کنید

این سینه پره حرفه !!!!!!!

اینم ی تحلیل دگ از اینده بازار دلار و سکه:

سقوط آزاد بازار سكه و دلار

دوست من،
لینک دادن از اخبار دیگر سایتها و منابع و تحلیل ها درست نیست.
لطفا تحلیلهای خودتون رو اینجا عرضه کنید و به دنبال هر پستی جواب ندید.
بگذارید هر کسی حرفشو بزنه و بقیه قضاوت کنند.
به صورت رگباری پست دادن در یک تاپیک فقط ارزش اون تاپیک رو میاره پایین
نه به اطلاعات کسی اضافه میکنه و نه به نداشته های کسی دیگر.

موفق باشید

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
کسی که سرمایه بیشتری داره حقشه سود بیشتری ببره صراف هایی هم هستن که روزی 100 تومن درآمد ندارن بساز بفروش هایی هم هستن که روزی 100 میلیون در آمد دارن .
لابد مقصر صراف یا بساز بفروشه که درآمدش بالاست ؟

نه فداد شم من اصلا به درامدشون کاری ندارم میگم یارو اینجوریه کاردلالیش ریسک داشته باشه. این بدی هم دارع دیگه باید تولید بوجوبیاد که باعث رشد اقتصادی بشه تا از ورود وایجاد ناپایداری اقتصادی جبوگیری بشه هرچند که توایران اقتصاددولتیه متوجه منظورم شدین

یعنی میگم کسی که کاردلالی میکنه ریسکشم نوشه جونش کتاب استادایرج توریایی رابرین بخونین سرمایه گذاری وتوسعه اقتضادی برای فهم بیشترشرایط.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
فکر نکنم برای اقتصاد کشور خیلی هم خوب باشه که دلار پایین بیاد . میرسه 3000 تومن ( جنسی ارزون نمیشه ) بعد به مرور که فروش نفت سخت تر شد و 4 تا مذاکره دیگه بی نتیجه موند دوباره میره 4 تومن و همه جنس ها 2 برابر میشه !

ضمنا دوستان ما یه آشنا داریم تو وزارت نیرو یه خواهشی داره ، اونم اینه که پست هایی که مینویسید رو حداقل یه بار بخونید انقدر غلط دستوری و املایی نداشته باشه ، دفتر انشاء بچه سوم دبستان رو بگیرید شروع کنید به یادگیری .

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
به نظرتون تو چه قیمتی بخریم خوبه ؟
پیشنهاد میکنین که الان بخریم یا فعلا صبور باشیم ؟
به نظر من الان نه وقت خریده ، نه وقت فروش. هر وقت دیدید که 80 درصد تو این تاپیک میگن دیگه دلار ارزون شد و دیگه امکان نداره بیاد بالا ، اون موقع وقت خریده :D
جالبه دلار ارزون میشه اون وقت ماشین از هفته پیش گرونتر شده. ال 90 پارس خودرو هفته پیش 35 تا بود امروز 37 تا شده.
اینها همش بازیه به نظر من.
ال 90 بخاطر تحریم رنو گرون شده.ظاهرا رنو یه ماه پیش نامه محرمانه زده که قصد خروج از بازار ایران رو داره.نامه محرمانه هم به دست همه رسیده:p

اره والا. یه چند تا کوره ادم سوزی می خواد و یک سری ادم با دل و جرات.
یکساله ایران گلستان میشه.
به قول یه بابایی که با هم بحث میکردیم، هر کی از پارسال دلار خرید و گذاشت تو خونه رو میندازیم توش.
یه 10 میلیونی رو بسوزونیم نژاد کلا اصلاح میشه.
:)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
اگر شما و دوستتون موافق باشید ، چند نفر از اونایی که به چشم پزشکا تجهیزات میفروشن و در عوض مریض بهشون معرفی میکنن رو هم توی کوره بندازیم ؟:rolleyes:
ضمنا دوستان ما یه آشنا داریم تو وزارت نیرو یه خواهشی داره ، اونم اینه که پست هایی که مینویسید رو حداقل یه بار بخونید انقدر غلط دستوری و املایی نداشته باشه ، دفتر انشاء بچه سوم دبستان رو بگیرید شروع کنید به یادگیری .
من 100 دفعه میخواستم اینو بگم جلوی خودم رو گرفتم... اینجا 50 تا دکتر و مهندس داریم که همشون از دیکته پنجم ابتدایی تجدید میشن:lol:. گل بگیرن در اون آموزش و پرورشو:wacko:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
متاسفانه اون دوستانی که تحلیل درست حسابی میدادن (نه چرت و پرت) دیگه تو این تاپیک پست نیمدن مثل hiterbox که پست های خیلی خوبی میداد
این تاپیک شده بچه بازی و خوراک اسپم و اراجیف یه مشت بچه مدرسه ای

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اگر شما و دوستتون موافق باشید ، چند نفر از اونایی که به چشم پزشکا تجهیزات میفروشن و در عوض مریض بهشون معرفی میکنن رو هم توی کوره بندازیم ؟

شما صراف یا فروشنده ارز هستی که بهت بر خورده:lol:
نگران نباش من به کسی دکتر معرفی نمی کنم فقط در مورد دکتر هایی که برو بچس سوال می کنن اطلاعات می دم. ;) من مدیر فروش بزرگترین شرکت تجهیزات پزشکی آمریکا در ایران هستم. نیازی به کمک دکتر ها برای فروش دستگاههای 400 هزار دلاری ندارم چرا که این دستگاهها رو بیمارستانها می خرن نه دکترها.
مثل بعضیا که بهشون فشار اومده دنبال خوردن خون مردم نیستم.

ال 90 بخاطر تحریم رنو گرون شده.ظاهرا رنو یه ماه پیش نامه محرمانه زده که قصد خروج از بازار ایران رو داره.نامه محرمانه هم به دست همه رسیده

در راستای اطلاعات تاریخ گذشته شما باید بگم که با خروج پژو از بازار ایران رنو به طور کامل مستقر شده. علت گرانی ال 90 فقط گران شدن مواد اولیه و فروش کمتر شرکته. شما که اطلاعات ندارید چرا جو سازی می کنید. شایعات خروج رنو از بازار ایران یک توهم موردی بود که اونهم توسط وارد کننده های خودرو ایجاد شد و سریعا توسط خود شرکت رنو رد شد.

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
متاسفانه اون دوستانی که تحلیل درست حسابی میدادن (نه چرت و پرت) دیگه تو این تاپیک پست نیمدن مثل hiterbox که پست های خیلی خوبی میداد
این تاپیک شده بچه بازی و خوراک اسپم و اراجیف یه مشت بچه مدرسه ای

طرف اصلا رنگ دلار رو تا االان ندیده اومده درباره دلار حرف میزنه
جو بازار الان روانی هست تا منطقی یک عده دارن سغی میکنن با پایین اوردن نشون بدن که مقصر اصلی دولت قبلی بوده و با اودن دولت جدید دلار ارزون میشه . اینها همون هایی هستند که میخوان منافع خودشون رو در دولت جدید پیدا کنند . اینها دقیقا کی هستند 0 صندوق های قرض الحسنه که بصوررت قارچ گونه رشد کردن و هر کدوم دارای 500 شعبه هستند یا برخی بانک ها ) که به برخی از ..... وابسته هستند . فراموش هم نکنید دیدار بهمنی با روحانی هم تاثیر گذار بوده که بصورت خیلی کمرنگ خبر رسانی شد . مطمعنا اقای بهمنی علاقه ای به از دست دادن پست و مقام نداره و اگر در ریاست بانک مرکزی نمونه مطمعنا یک جای دیگه پست و مقام میگیره برای همین تزریق به بازار رو انجام داده و ایجاد جو روانی مستقیم از طرف بانک مرکزی

نمونه اش پیش بینی اقای بهمنی برای طلا که از مدت ها قبل پیش بینی کرده بودن :)

مسله دوم که بنظر برای بازار میتونه خطرناک باشه ورود وارد کنندگان به سمت بازار در صورت کم بودن اختلاف ارز مبادله ای و ازاد که فشار زیادی رو به بازار تحمیل میکنه و قیمت ها صعودی خواهند بود پس باید یک درصد اختلاف منطقی رو پیشبینی کردپس مطمعنا دلار ازاد زیر 3 تومن نمیاد دلار مبادله ای هم زیر 2400 نمیاد . چون بودجه بر اساس این قیمت دلار بسته شده است .

دلیل دیگه پایین اومدن در حال حاظر عدم خرید در بازار هست ما هم مثل همه دست نگهداشتیم ببنیم بازار دقیقا کی ثابت میشه و بعد اقدام به خرید برای واردات بکنیم و میدونم خیلی از همکاران هم دقیقا منتظر هستند و مطمعنا بعد از ثبات دوباره روند افزایشی خواهد بود به خاطر درخواست زیاد از بازار همچنین مسافرت های خارج از کشور هم سهم زیادی از بازار رو تشکیل میده

در هر صورت امیدوارم که برخی از دوستان یک مقداری مراعات کنند نرن 4 تا سایت بخونن بعد فکر کنن میتونن مسایل رو تحریم کنند و .....

با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
طرف اصلا رنگ دلار رو تا االان ندیده اومده درباره دلار حرف میزنه
جو بازار الان روانی هست تا منطقی یک عده دارن سغی میکنن با پایین اوردن نشون بدن که مقصر اصلی دولت قبلی بوده و با اودن دولت جدید دلار ارزون میشه . اینها همون هایی هستند که میخوان منافع خودشون رو در دولت جدید پیدا کنند . اینها دقیقا کی هستند 0 صندوق های قرض الحسنه که بصوررت قارچ گونه رشد کردن و هر کدوم دارای 500 شعبه هستند یا برخی بانک ها ) که به برخی از ..... وابسته هستند . فراموش هم نکنید دیدار بهمنی با روحانی هم تاثیر گذار بوده که بصورت خیلی کمرنگ خبر رسانی شد . مطمعنا اقای بهمنی علاقه ای به از دست دادن پست و مقام نداره و اگر در ریاست بانک مرکزی نمونه مطمعنا یک جای دیگه پست و مقام میگیره برای همین تزریق به بازار رو انجام داده و ایجاد جو روانی مستقیم از طرف بانک مرکزی

نمونه اش پیش بینی اقای بهمنی برای طلا که از مدت ها قبل پیش بینی کرده بودن :)

مسله دوم که بنظر برای بازار میتونه خطرناک باشه ورود وارد کنندگان به سمت بازار در صورت کم بودن اختلاف ارز مبادله ای و ازاد که فشار زیادی رو به بازار تحمیل میکنه و قیمت ها صعودی خواهند بود پس باید یک درصد اختلاف منطقی رو پیشبینی کردپس مطمعنا دلار ازاد زیر 3 تومن نمیاد دلار مبادله ای هم زیر 2400 نمیاد . چون بودجه بر اساس این قیمت دلار بسته شده است .

دلیل دیگه پایین اومدن در حال حاظر عدم خرید در بازار هست ما هم مثل همه دست نگهداشتیم ببنیم بازار دقیقا کی ثابت میشه و بعد اقدام به خرید برای واردات بکنیم و میدونم خیلی از همکاران هم دقیقا منتظر هستند و مطمعنا بعد از ثبات دوباره روند افزایشی خواهد بود به خاطر درخواست زیاد از بازار همچنین مسافرت های خارج از کشور هم سهم زیادی از بازار رو تشکیل میده

در هر صورت امیدوارم که برخی از دوستان یک مقداری مراعات کنند نرن 4 تا سایت بخونن بعد فکر کنن میتونن مسایل رو تحریم کنند و .....

با تشکر

دقیقا با شما موافقم. ما هم به همین صورت هستیم. اگر اختلاف مبادله ای و آزاد کم بشه خیلی از وارد کننده ها به سما بازار ازاد کشیده میشن و این می تونه قیمت رو به سرعت دوباره بالا ببره.
البته ما هم مثل شما دست نگه داشتیم تا ثابت شدن بازار.
ولی هر چی ارزونتر بشه من بیشتر خوشحال میشم. وسایل پزشکی برای من نیازه و نمیشه اونها رو گرون فروخت.

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛هر دلار آمریکا برای فروش 3 هزار تومان و هر یورو نیز هم اکنون 4 هزار تومان معامله می شود.

بر اساس این گزارش قیمت انواع "سکه" در بازار آزاد همچنان سیر سقوط را طی می کند به طوری که سکه طرح امامی برای فروش یک میلیون و 110 هزار تومان

سکه تمام بهار آزادی یک میلیون و 170 هزار تومان

نیم سکه 545 هزار تومان
ربع سکه 345 هزار تومان

و سکه یک گرمی 235 هزار تومان به فروش می رسد.

گفتنی است:روند سقوط آزاد در بازار ارز و سکه همچنان ادامه دارد.

borjes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
در راستای اطلاعات تاریخ گذشته شما باید بگم که با خروج پژو از بازار ایران رنو به طور کامل مستقر شده. علت گرانی ال 90 فقط گران شدن مواد اولیه و فروش کمتر شرکته. شما که اطلاعات ندارید چرا جو سازی می کنید. شایعات خروج رنو از بازار ایران یک توهم موردی بود که اونهم توسط وارد کننده های خودرو ایجاد شد و سریعا توسط خود شرکت رنو رد شد.[/QUOTE]

سلام
در خصوص ال 90 حق با آقاي ياسيني هست . رنو هنوز از ايران خارج نشده و گراني خودرو به دليل خارجي بودن محصول ( تنها خودرو خارجي ارزان قيمت ) و ارزي بري زياد و استقبال مردم از اين خودرو هست . در خصوص پژو هم چون شركت امريكايي مقداري سهام پژو را خريد پژو را مجبور به خروج از ايران كرد .
در نهايت كاهش قيمت با افزايش توليد و گردش مالي مناسب تو خودرو ساز امكان پذيره كه در صورت ثابت ماندن ارز يكم زمان ميبره .
خوش و خرم باشين

signore

Registered User
لایک‌ها
636
آقا دوست من صب اول وقت که رفته نون بخره سر راش از صرافی نزدیک خونشون قیمت گرفته گفته 2800 میفروشیم خرید هم نداریم. یه آشنامون میگفت قیمت به خاطر نیمه شعبان شاید امروز به همون 2700 و اینا برسه تا ته هفته بره زیره 2500 بعدشم زیر 2000 و اینا. نظرتون چیه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقا دوست من صب اول وقت که رفته نون بخره سر راش از صرافی نزدیک خونشون قیمت گرفته گفته 2800 میفروشیم خرید هم نداریم. یه آشنامون میگفت قیمت به خاطر نیمه شعبان شاید امروز به همون 2700 و اینا برسه تا ته هفته بره زیره 2500 بعدشم زیر 2000 و اینا. نظرتون چیه؟

ای بابا اون رفیق تو بود صبح اومد دم در مغازه رفیق من.
کلی سر کار گذاشتیمش رفت.:lol:

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
شما هموني نيستي كه دلار شد 3200 گفتي شده 2800 ؟

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65

2800 شد دلار ؟؟؟!!!!!

Last edited:
بالا