• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
آقا دوست من صب اول وقت که رفته نون بخره سر راش از صرافی نزدیک خونشون قیمت گرفته گفته 2800 میفروشیم خرید هم نداریم. یه آشنامون میگفت قیمت به خاطر نیمه شعبان شاید امروز به همون 2700 و اینا برسه تا ته هفته بره زیره 2500 بعدشم زیر 2000 و اینا. نظرتون چیه؟

صرافی ها معمولا تا بعد از ساعت 10.30 - 11 قیمتها رو بروز نمی کنند.
اما در هر صورت روند کاهشی تا 2700 - 2800 احتمالش هست.
ولی پایین تر از 2000 تومان بدون اتفاق خاصی تو سیاست خارجی و یا رفع تحریم ها دور از ذهنه که اتفاق بیفته.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
شانس ما یه 20 دلاری داشتیم اومدیم یفروشیم قیمتها کشید پایین :(

خدا کنه قیمت بیاد زیر 2000 تومن :D

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
آقا دوست من صب اول وقت که رفته نون بخره سر راش از صرافی نزدیک خونشون قیمت گرفته گفته 2800 میفروشیم خرید هم نداریم. یه آشنامون میگفت قیمت به خاطر نیمه شعبان شاید امروز به همون 2700 و اینا برسه تا ته هفته بره زیره 2500 بعدشم زیر 2000 و اینا. نظرتون چیه؟

عجب صرافی سحر خیز و به روزی بودی جون من !
احتمال کاهش هست ولی تا اون جایی که من میدونم تو تهران معمولا قیمت گذاری از حدود ساعت 11 شروع میشه
اگر تو همین چند ساعت اولیه کاهش داشته باشیم احتمال این که کل روز روند کاهشی باشه خیلی میره بالا چون با این وضعیت همه اقدام به فروش می کنند ....

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
سوال داره. یعنی خودت تمیتونی تحلیل کنی.
واقعا شاید بهتر باشه پول رو ببری بزار بانک ریسک ضررت کمتره.
اخه رفیق داره میاد پایین چیرو بخری.
بخری فردا ارزونتر بفروشی.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

همین طرز تفکر مردمه که من ازش لذت میبرم.
وقتی همه میفروشن باید فروخت وقتی همه میخرن باید خرید. واقعا ایران بهترین کشور دنیاست. دوستون میدارم

منظور من یکم بلند مدت تره
دوستان تحلیلگر به نظرتون تا کی قیمتا نزولی ادامه داره؟ ما نیت کردیم خرید مقدار بالا داشته باشیم. البته طلا (حدود یک کیلو)
به نظرتون کی اقدام کنم بهتره

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
همین طرز تفکر مردمه که من ازش لذت میبرم.
وقتی همه میفروشن باید فروخت وقتی همه میخرن باید خرید. واقعا ایران بهترین کشور دنیاست. دوستون میدارم

منظور من یکم بلند مدت تره
دوستان تحلیلگر به نظرتون تا کی قیمتا نزولی ادامه داره؟ ما نیت کردیم خرید مقدار بالا داشته باشیم. البته طلا (حدود یک کیلو)
به نظرتون کی اقدام کنم بهتره

نظر شخصی من:
تا تشکیل دولت جدید و معرفی کابینه روند کاهشی ادامه داره.
اگر این روند با نزدیک شدن به زمان واریز یارانه ها همچنان با این شیب در حال ادامه بود شما فعلا نخرید چون می تونید با فی پایین تر بخرید .

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
من حس میکنم این ارزونیه دلار بودار هست ...
دقیقا زمانی که انس کشید پایین دلار رو ارزون کردن ...

من بشخصه فکر میکنم ارزون کردن تا دلارا و سکه های مردم رو مفت از چنگشون دربیارن ...
تا وقتی از تحریم درنیایم و دلار وارد کشور نشه نرخ واقعیه دلار3600 هست ....

پس بسیار بسیار بوداره و کاسه ای زیر نیم کاسه هست ...
اگر دوشنبه اونس یه تکون اساسی بخوره تمام نقشه هاشون برملا میشه (آخه مردم عادی نمیدونن که اونس چی شده و اصلا اونس چیه,فقط میخرن و میفروشن= پس حس کاذب بازار از بین میره)

تحلیل این دوستمونم جالبه!
3050 شروع امروز...
امروزم ریزشی!
ریزش مشکوک دلار
فقط میدونم اگر جو روانی دیگه ای یا یه افزایش بعدز ثابت شدنش داشته باشه بد میکشه بالا مگه به موقع تثبیت بشه!
هنوز بازار شروع نشده 140 تومن از دیروز کمتر شده!!!
الان که همه فروشنده شدن نقدینگیشونم رفته بالا و اگه بازار جایگزین نباشه که نیست! همه این افرادی که الان فروشنده هستند در یه فرصت مناسب منتظر خرید سنگین بعدی هستند!
مشخص نیست پشت پرده دیدار آقایون دولت کنونی و روحانی چه اتفاقی افتاده!
اونایی که میخوان بیشتر رئیس جمهور منتخبشون! رو بشناسن حتماً توصیه میشه این مطلب رو بخونند!
http://www.tabnak.ir/fa/news/327627

Last edited:

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
زیر 2500 نمیاد مگر اینکه افزایش فروش نفت یا کاهش تحریم ها که فعلا هیچ کدومشون تغییر نکرده به همین خاطر مشکوکه
از دیدار اقای روحانی با بهمنی مشخصه که دلار به بازار تزریق کردن! احتمال روند صعودی از نیمه دوم تیر تا نیمه اول مرداد هم هست (اجرای تحریمهای 10 تیر)
--
فروش 3050

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دلار 3050 فروش!!!

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دوستان بهتر نیست که به جای صرف دادن قیمت به تبادل بحث و نظر بپردازیم.
برای قیمت گرفتن هر کسی میتونه به سادگی سایت صرافی جلا... و کیش رو چک کنه.
صفحه به صفحه به این تاپیک اضافه بشه فقط با درج یک پست و قیمت لحظه ای به نظر من درست نیست.

30we

Registered User
لایک‌ها
135
یه زمانی یکی تو این تاپیک میگفت بازار ایران غیر قابل پیش بینی هست......مصداق حرفش همین چند روز اخیر.....
مگه تو این هفته چه اتفاق عملی مثبتی افتاده که دلار داره میاد پایین!!!؟؟
یعنی 500 تومن فقط به شکل روانی بالا رفته بود و الان با یه ذره خوشحالی و شادی مردم اومد پایین؟؟!!
باید در این اقتصاد رو گل گرفت و دولت رو هم محاکمه کرد که اجازه این بازی مسخره رو داده,پول ملی کشور ابزار بازی نیست.
پ.ن:هر تحلیلی تو این شرایط بازار مسخره و مضحک هست....اتفاق نیافتاده رو که نمیشه اثبات کرد....من خودم به روحانی رای دادم ولی شما چطوری دولتی که هنوز نیومده رو مسئول کاهش قیمت دلار میدونید؟!

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
دلار۳۱,۰۰۰
ico_d.png
یورو۴۰,۵۰۰
ico_d.png

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
قیمت سایت ها یه 300 تومنی بالاتر از قیمت بازاره. الان تو بازار فکر کنم دلار 2800 یا 2700 باشه.

یعنی اینقدر تفاوت قیمت بین سایت ها و بازار هست ؟! :blink: بعضی از این سایت ها خودشون صرافی هستن و خرید و فروش هم می کنن که ! :wacko:

بالا