• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
آقا دلار تا هفته آینده روی 2600-700 بسته میشه هرکی میگه نه دستش بالا!
منکه چشمم آب نمیخوره دلار حالا حالاها بکشه بالا

tikrank

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان چطوری اخرین قیمت واقعی دلار و یور و ... در مبایلم از طریق اس ام اس بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
با جو دادن تو پیتی قیمت پایین نمیاد امیدوارم درسی شده باشه برای کاربران جدید:D

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
اونهای که دلار و سکه احتکار کردن از این نزول ناراحتن و چون خیلی از این دوستان تو بازار صرافی مشقول به فعالیت هستن دوست ندارن دلار بیاد پایین و دست به هر کاری میزنن

ولی به امید خدا دولت بعدی دلار رو میاره زیر 2500 تا یک عده که آخرتشون رو از دست دادن دنیاشون رو هم از دست بدن..

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
من که هزارتا خریدم با دلار 3070تومن تو همین چند صفحه قبل بود که به دوستان هم پیشنهاد دادم بخرین اما کسی گوش نداد من 3هزارتا خریدم روی 3500هم می فروشم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان بیرونم یکی قیمت الان یا بسته بازار رو میده. دقیق بدین یه تحلیل روش بکنیم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
شل کرد

Untitled.jpg

اومد رو همون 3210

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
من که هزارتا خریدم با دلار 3070تومن تو همین چند صفحه قبل بود که به دوستان هم پیشنهاد دادم بخرین اما کسی گوش نداد من 3هزارتا خریدم روی 3500هم می فروشم
فک کنم عجله کردی برای خرید آبشده

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
دعا کنید بره بالا تا 1300 من بفروشمشون ال اقل ضرر نکنم خلاص شم
بعد دیگه منم همراه شما دعا میکنم بشه هزار تومن:D

بعد با سودی که کردی میخوای چی بخری؟
پراید 17میلیونی؟
واقعا اینقدر که سود کردی رو دلار اگه پراید میخریدی بیشتر سود نمیکردی؟
تخمه میخریدی با اون پول بیشتر سود میکردی...........

مشکل ما اینه مغرمون یکبعدی فقط عمل میکنه

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دوستان ..
دور جدید و بسیار جدی تر تحریم ها از اول یا سوم جولای یعنی چند روز دیگه اجرا میشه.

از طرف دیگه داره جو روانی و احساسی بازار هم فروکش می کنه. از طرف دیگه امید چندانی هم به ماندن حکومت سوریه نیست.
به نظر الان وقت خریده. دیر نشه بعد افسوس بخورید

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
ببینید بهمنی که اون روز متوهم شده بود فکر میکرد سیاست های چلغوذ بانکیش ارزو پایین آورده امروز چی میگه:

صراحتاً می‌گویم همان گونه که بانک مرکزی در کاهش چشمگیر نرخ ارز طی چند روز اخیر نقشی نداشته، در افزایش چشمگیری آن طی سال‌های اخیر نیز نقشی نداشته و عوامل سیاسی باعث افزایش قیمت دلار شده است.

با این تفاسیر رجعت بهمنی هم با احمدی نژاد خواهد بود!

و برای اینکه این بابا رو بیشتر در تخریب ارزش پول ملی بشناسید حتماً این متن رو بخونید:
حقی را که بهمنی بر گردن بانک مرکزی دارد، فراموش نکنیم - Tabnak.IR | تابناك

با توجه به کسری بودجه شدید دولت بعدی راهی به جز تورم حداقل تا سال 93 نخواهیم پیمود بیخود دلتون رو تا یکسال دیگه صابون نزنید. هرجور شده هرچی لازم دارین بخرید، دلار خونه ماشین گوشی شده با قرض یا وام.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
با حذف کردن یه نسل دو نسل درست نمیشه
مشکل یه تفکر غلط هست که توی همه نسلها میشه دیدش از 100ساله تا 10 ساله

باید تفکر و اخلاق زشت و پلید این ملت عوض بشه که حداقل من برای صدها سال اینده هم بهش امیدی ندارم

همه دارن میبینن که چطوری دارن بازیشون میدن ولی بازم مثل سگهای دست اموز که چوبو هر طرف بندازی میرن دنبالش این ملتم فقط نگاهش به اسمونه که چوب کدوم طرف میره برن با دندون بگیرنش دیگه نمیگن من ادمم حقم اینجوری بازی دادن نیست
بعد توی مخیله خودشون هم فکر میکنن خیلی باهوش و با استعداد هستن!
ببخشید اینطوری گفتم ولی این توهین نیست اگرم بخواد توهین باشه توهین به سگ بیچاره است که با همچین مثلا ادمهایی مقایسش کردم

چوب استعاره از استخونه؟:D
البته دکترم مثال شمارو زد اما مودبانه تر ایشون بید و بلوط رو مثال زد:evil:

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام دوستان

من قبلا هم گفتم الان هم مجدد می گم.

اتفاق خاصی نیوفتاده که قیمت ها بخواد بیاد پایین در طول این روزهای اخیر. (مثل لغو تحریم بانک مرکزی و یا تحریم شرکت های بیمه برای بیمه کردن کشتی های حامل کالاها و نفت)
هرچی بوده جو روانی و امید به کاهش بوده که باعث افزایش عرضه از طرف مردم و کاهش تقاضای بازار شده و به تبع قیمت اومده پایین. اما این عرضه، زیاد و در حد تقاضای کشور نیست که بخواد اوضاع رو همینطوری کاهشی ادامه بده.

به نظر من کاهش قیمت ارز فقط با کارهای اساسی، مثل ترمیم سیاست خارجی، اصلاح ساختار اقتصادی-بانکی و از سرگیری و رشد مجدد تولید داخلی میسر میشه. این عوامل در کوتاه مدت و خصوصا قبل از تعویض دولت محقق نخواهد شد. (به عنوان مثال اگر تولید داخلی کم باشه، برای تأمین نیاز ها مجبور به واردات هستیم که با نبود و یا کمبود ارز، موجب افزایش قیمت ارز خواهد شد.)

نوسانات ناشی از جوسازی روانی، کوتاه مدت بوده و حتی می تونه وضع رو از قبل بدتر کنه.

ممنون

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
سلام دوستان

من قبلا هم گفتم الان هم مجدد می گم.

اتفاق خاصی نیوفتاده که قیمت ها بخواد بیاد پایین در طول این روزهای اخیر. (مثل لغو تحریم بانک مرکزی و یا تحریم شرکت های بیمه برای بیمه کردن کشتی های حامل کالاها و نفت)
هرچی بوده جو روانی و امید به کاهش بوده که باعث افزایش عرضه از طرف مردم و کاهش تقاضای بازار شده و به تبع قیمت اومده پایین. اما این عرضه، زیاد و در حد تقاضای کشور نیست که بخواد اوضاع رو همینطوری کاهشی ادامه بده.

به نظر من کاهش قیمت ارز فقط با کارهای اساسی، مثل ترمیم سیاست خارجی، اصلاح ساختار اقتصادی-بانکی و از سرگیری و رشد مجدد تولید داخلی میسر میشه. این عوامل در کوتاه مدت و خصوصا قبل از تعویض دولت محقق نخواهد شد. (به عنوان مثال اگر تولید داخلی کم باشه، برای تأمین نیاز ها مجبور به واردات هستیم که با نبود و یا کمبود ارز، موجب افزایش قیمت ارز خواهد شد.)

نوسانات ناشی از جوسازی روانی، کوتاه مدت بوده و حتی می تونه وضع رو از قبل بدتر کنه.

ممنون

و خدای نکرده اگه این امید ، مثلا با یکی از عوامل مثل به نتیجه نرسیدن مذاکرات هسته ای یا ... ، به نا امیدی تبدیل بشه دلار میره بالای 4000

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
ارزنرخ امروزنرخ روز گذشته
دلار32103170
یورو42704150
پوند50205000
درهم875860

بالا