دوستان چطوری اخرین قیمت واقعی دلار و یور و ... در مبایلم از طریق اس ام اس بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با جو دادن تو پیتی قیمت پایین نمیاد امیدوارم درسی شده باشه برای کاربران جدید
دعا کنید بره بالا تا 1300 من بفروشمشون ال اقل ضرر نکنم خلاص شم
فک کنم عجله کردی برای خرید آبشدهمن که هزارتا خریدم با دلار 3070تومن تو همین چند صفحه قبل بود که به دوستان هم پیشنهاد دادم بخرین اما کسی گوش نداد من 3هزارتا خریدم روی 3500هم می فروشم
دعا کنید بره بالا تا 1300 من بفروشمشون ال اقل ضرر نکنم خلاص شم
بعد دیگه منم همراه شما دعا میکنم بشه هزار تومن
با حذف کردن یه نسل دو نسل درست نمیشه
مشکل یه تفکر غلط هست که توی همه نسلها میشه دیدش از 100ساله تا 10 ساله
باید تفکر و اخلاق زشت و پلید این ملت عوض بشه که حداقل من برای صدها سال اینده هم بهش امیدی ندارم
همه دارن میبینن که چطوری دارن بازیشون میدن ولی بازم مثل سگهای دست اموز که چوبو هر طرف بندازی میرن دنبالش این ملتم فقط نگاهش به اسمونه که چوب کدوم طرف میره برن با دندون بگیرنش دیگه نمیگن من ادمم حقم اینجوری بازی دادن نیست
بعد توی مخیله خودشون هم فکر میکنن خیلی باهوش و با استعداد هستن!
ببخشید اینطوری گفتم ولی این توهین نیست اگرم بخواد توهین باشه توهین به سگ بیچاره است که با همچین مثلا ادمهایی مقایسش کردم
سلام دوستان
من قبلا هم گفتم الان هم مجدد می گم.
اتفاق خاصی نیوفتاده که قیمت ها بخواد بیاد پایین در طول این روزهای اخیر. (مثل لغو تحریم بانک مرکزی و یا تحریم شرکت های بیمه برای بیمه کردن کشتی های حامل کالاها و نفت)
هرچی بوده جو روانی و امید به کاهش بوده که باعث افزایش عرضه از طرف مردم و کاهش تقاضای بازار شده و به تبع قیمت اومده پایین. اما این عرضه، زیاد و در حد تقاضای کشور نیست که بخواد اوضاع رو همینطوری کاهشی ادامه بده.
به نظر من کاهش قیمت ارز فقط با کارهای اساسی، مثل ترمیم سیاست خارجی، اصلاح ساختار اقتصادی-بانکی و از سرگیری و رشد مجدد تولید داخلی میسر میشه. این عوامل در کوتاه مدت و خصوصا قبل از تعویض دولت محقق نخواهد شد. (به عنوان مثال اگر تولید داخلی کم باشه، برای تأمین نیاز ها مجبور به واردات هستیم که با نبود و یا کمبود ارز، موجب افزایش قیمت ارز خواهد شد.)
نوسانات ناشی از جوسازی روانی، کوتاه مدت بوده و حتی می تونه وضع رو از قبل بدتر کنه.
ممنون
ارز | نرخ امروز | نرخ روز گذشته |
دلار | 3210 | 3170 |
یورو | 4270 | 4150 |
پوند | 5020 | 5000 |
درهم | 875 | 860 |