• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
از پندار نیک گفتار نیک گذشتگان برسیم به این ملت رو بندازیم تو کوره آتش سوزی ! :D حالا با نسلمون مثل آلمانی ها آریایی باشه اما اینکارا خوب نیست برادر.
به جا این کار چهارتا کله گنده و مدیران کشور رو که اتفاقا ایرانی هم نیستن و خودشون رو بیشتر عرب حساب میکنند همونها رو حذف کنیم بهتره.

بخشی از ملت به دلیل عقب نموندن از تورم و اینکه کار تولیدی به نتیجه نمیرسه سراغ دلالیو واسطه گری اومدن و میان .
جرمشون هرچی باشه مستحق سوزانده شدن نیستن وقتی اصل کاریا اون بالا به ریش من و شما میخندن

نه داداش هرچی هست از خودمونه!طرف میشناسم ماهی بیست ملیون راحت در میاره به قول خودش دلاراشو انباشته کرده!
حالا اینو ضربدر چندین ملیون ریز و درشت بکن که دلار انبار کردن! با این مردمی که ما هستیم همیشه وضعمون همینه که هست!
بخور تا خورده نشی!

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
چوب استعاره از استخونه؟:D
البته دکترم مثال شمارو زد اما مودبانه تر ایشون بید و بلوط رو مثال زد:evil:

نه اتفاقا دقیقا منظور همون چوب هست
استخوان یه منفعت و خاصیت برای اون سگ داره میره دنبالش ولی چوبی که برای سگهای دست اموز پرت میشه هیچ خاصیتی براش نداره ولی اون سگ اینقدر خره با اینکه میدونه چوبه ولی بازم میره دنبالش

حال امروز ما هم دقیقا همینطور شده

یه تیکه چوب میندازن جلومون مام با خوشحالی میرین دنباش بعدم فکر میکنیم دنیا رو به ما دادن در حالی نمیدونیم زندگیمون رو ازمون میگرین و فقط تن میدیم به زندگی نکبتی که اونا برامون ساختن

توی همین مسئله ارز همه دنبال ثبات هستن ولی تا وقتی اینطوری بدون دلیل اتفاقات عجیب و غریب میفته چیزی به اسم بازار ارز اصلا معنا نداره بلکه بازاره مکاره هست که ملیجک پادشاه کلید اونجا دستشه

bossrasoul

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان به نظرتون نرخ های این سایت درسته؟
safir-ex.com/nerkharz
آخه ساعت بروز رسانیش از سایت های دیگه جلو تره

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
سلام دوستان

من قبلا هم گفتم الان هم مجدد می گم.

اتفاق خاصی نیوفتاده که قیمت ها بخواد بیاد پایین در طول این روزهای اخیر. (مثل لغو تحریم بانک مرکزی و یا تحریم شرکت های بیمه برای بیمه کردن کشتی های حامل کالاها و نفت)
هرچی بوده جو روانی و امید به کاهش بوده که باعث افزایش عرضه از طرف مردم و کاهش تقاضای بازار شده و به تبع قیمت اومده پایین. اما این عرضه، زیاد و در حد تقاضای کشور نیست که بخواد اوضاع رو همینطوری کاهشی ادامه بده.

به نظر من کاهش قیمت ارز فقط با کارهای اساسی، مثل ترمیم سیاست خارجی، اصلاح ساختار اقتصادی-بانکی و از سرگیری و رشد مجدد تولید داخلی میسر میشه. این عوامل در کوتاه مدت و خصوصا قبل از تعویض دولت محقق نخواهد شد. (به عنوان مثال اگر تولید داخلی کم باشه، برای تأمین نیاز ها مجبور به واردات هستیم که با نبود و یا کمبود ارز، موجب افزایش قیمت ارز خواهد شد.)

نوسانات ناشی از جوسازی روانی، کوتاه مدت بوده و حتی می تونه وضع رو از قبل بدتر کنه.

ممنون

ببخشید ولی با حرف شما مخالفم
چون توی بحث بالا رفتن قیمت یکی از اصلیترین دلایل بالا رفتن قیمت همین بحث احساسی بود که مردم هجوم بردن به بازار و بازار ارز رو خالی کردن و همین باعث شد اگه مثلا 60درصد بالا رفتن قیمت دلیلش تحریم و امثالهوم بود 40درصد هم جو روانی و عکس العمل مردم باعثش شد

ولی برای عکس اون اتفاق چرا نباید جو روانی و احساسی مردم تاثیر داشته باشه؟
که اتفاقا این پایین اومدن در هفته گذشته تاثیر همین جو روانی بعد از انتخابات بود که با خبر لغو تحریم بانک ملی در انگلستان این جو شدت گرفت و سیرنزولی بیشتر شد که کاملا طبیعی و منطقی بود

ولی اتفاقات امروز و بالا رفتن دوباره قیمت کاملا مشکوک و خلاف تمام موارد منطقی بود و کاملا نشون داد بازار ارز مستقل نیست و به دست افراد خاص میگرده و روی روال عادی عمل نمیکنه

ولی بحث ترمیم فضای اقتصادی در بلند مدت کاملا درست هست و در بلند مدت هم صنعت و فضای اقتصادی داخل باید درست بشه روی غلطت درست بیفته و هم موارد خارجی مثل تحریم و باز شدن فضا برای ورود سرمایه خارجی و ورود به بازار جهانی و تعامل با کشورهای دیگه حل بشه

ولی اگر تمام موارد خارجی درست بشه ولی موارد داخلی مثل اتفاقاتی که الان داره هرروز میفته بخواد ادامه داشته باشه هیچ تغییری ایجاد نمیشه چون تمام اون منافع خارجی که وارد کشور میشه به جیب همون افراد خاص میره نه اینکه وارد چرخه اقتصاد کشور بشه

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دوستان به نظرتون نرخ های این سایت درسته؟
safir-ex.com/nerkharz
آخه ساعت بروز رسانیش از سایت های دیگه جلو تره

تشکر بابت معرفی
ظاهراً بله
و معمولاً هرچی فیلتر میشه یعنی 100% اطلاعاتش موثق بوده

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
ببخشید ولی با حرف شما مخالفم
چون توی بحث بالا رفتن قیمت یکی از اصلیترین دلایل بالا رفتن قیمت همین بحث احساسی بود که مردم هجوم بردن به بازار و بازار ارز رو خالی کردن و همین باعث شد اگه مثلا 60درصد بالا رفتن قیمت دلیلش تحریم و امثالهوم بود 40درصد هم جو روانی و عکس العمل مردم باعثش شد

ولی برای عکس اون اتفاق چرا نباید جو روانی و احساسی مردم تاثیر داشته باشه؟
که اتفاقا این پایین اومدن در هفته گذشته تاثیر همین جو روانی بعد از انتخابات بود که با خبر لغو تحریم بانک ملی در انگلستان این جو شدت گرفت و سیرنزولی بیشتر شد که کاملا طبیعی و منطقی بود

ولی اتفاقات امروز و بالا رفتن دوباره قیمت کاملا مشکوک و خلاف تمام موارد منطقی بود و کاملا نشون داد بازار ارز مستقل نیست و به دست افراد خاص میگرده و روی روال عادی عمل نمیکنه

ولی بحث ترمیم فضای اقتصادی در بلند مدت کاملا درست هست و در بلند مدت هم صنعت و فضای اقتصادی داخل باید درست بشه روی غلطت درست بیفته و هم موارد خارجی مثل تحریم و باز شدن فضا برای ورود سرمایه خارجی و ورود به بازار جهانی و تعامل با کشورهای دیگه حل بشه

ولی اگر تمام موارد خارجی درست بشه ولی موارد داخلی مثل اتفاقاتی که الان داره هرروز میفته بخواد ادامه داشته باشه هیچ تغییری ایجاد نمیشه چون تمام اون منافع خارجی که وارد کشور میشه به جیب همون افراد خاص میره نه اینکه وارد چرخه اقتصاد کشور بشه

خواهش می کنم، اینجا برای تحلیل هست، شما و من نظراتمون رو میگیم و تحلیل می کنیم. خیلی هم خوشحال شدم که مستدل پاسخ دادید.

اما درمورد قیمت گذشته ارز، بله هم عامل تحریم دخیل بود و هم عامل جو روانی بازار. اما چون عامل تحریم (و امثالهم) ثابت و پابرجابود، عامل روانی هم روی اون سوار بود و تا حدی بهش کمک می کرد (که به نظر من درصدش زیاد نبود،‌یعنی بالارفتن قیمت ارز، واقعا بیشتر متأثر از تحریم و سایر عوامل بود تا جو روانی بازار، گرچه این دو عامل هم راستا بودن)

اما در روزهای گذشته عامل تحریم و کمبود ارز همچنان وجود داشت ولی جو روانی بازار انتظار کاهش رو داشت.

به نظر من جو روانی می تونه اثر کنه. اما دو ویژگی مهم داره:
1) به تنهایی در بلند مدت اثرگذار نیست (یعنی اگر مثلا جو روانی رو به کاهش باشه ولی تحریم ها لغو نشه، تأثیرچندانی نخواهد داشت،‌ چه بسا مثل فنر بعد از جمع شدن بیشتر از قبل باز بشه) به عبارت دیگه درصورتی که بخواد اثرگذار باشه باید با عوامل اصلی همراستا باشه. به همین خاطر غالبا نوسانات کوتاه مدت و گاهی شدید رو به وجود میاره که به خودی خود پایدار نیستن.
2) نوسانات کوتاه مدت رو به وجود میاره که غالبا ناپایدار هستن.

به قول ما برقی ها، مولفه DC قیمت ارز رو عوامل اصلی (مثل تحریم ها)‌ تعیین می کنن و جو روانی بازار مولفه AC هست که البته گاهی در کوتاه مدت می تونه روی RMS موج ارز تأثیر بذاره اما اگر زمان انتگرال گیریمون رو زیاد کنیم، تأثیرش جزئی هست.

به همین دلیل تحلیل من اینه که این کاهش در اثر جو روانی بوده و به دلایل بالا، اگر عوامل اصلی همراهش نشن، در بازگشت حتی از نرخ های قبلی هم ممکنه عبور کنه.

ممنونم

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
به نظر من که قیمت امروز دلار خیلی مصنوعی بالا برده شد. طوری نگه داشتن که سکه زیر 1 میلیون نیاد
چون ده ها میلیون قطعه سکه دست مردمه و اگر مردم حس کنن که نه تنها دیگه سودی در کار نیست، بلکه ارزش جهانی طلا هم نسبت به 6 ماه و 1 سال پیش بسیار کمتر شده، هجوم میارن به بازار

اونس از 1800 در اوج و 1600 میانگین یکسال گذشته رسیده به 1200

فکر نمی کنم خیلی بشه با بالا نگه داشتن ارز مردم رو گول زد. مگر اینکه اونس دوباره صعود کنه

Last edited:

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
خواهش می کنم، اینجا برای تحلیل هست، شما و من نظراتمون رو میگیم و تحلیل می کنیم. خیلی هم خوشحال شدم که مستدل پاسخ دادید.

اما درمورد قیمت گذشته ارز، بله هم عامل تحریم دخیل بود و هم عامل جو روانی بازار. اما چون عامل تحریم (و امثالهم) ثابت و پابرجابود، عامل روانی هم روی اون سوار بود و تا حدی بهش کمک می کرد (که به نظر من درصدش زیاد نبود،‌یعنی بالارفتن قیمت ارز، واقعا بیشتر متأثر از تحریم و سایر عوامل بود تا جو روانی بازار، گرچه این دو عامل هم راستا بودن)

اما در روزهای گذشته عامل تحریم و کمبود ارز همچنان وجود داشت ولی جو روانی بازار انتظار کاهش رو داشت.

به نظر من جو روانی می تونه اثر کنه. اما دو ویژگی مهم داره:
1) به تنهایی در بلند مدت اثرگذار نیست (یعنی اگر مثلا جو روانی رو به کاهش باشه ولی تحریم ها لغو نشه، تأثیرچندانی نخواهد داشت،‌ چه بسا مثل فنر بعد از جمع شدن بیشتر از قبل باز بشه) به عبارت دیگه درصورتی که بخواد اثرگذار باشه باید با عوامل اصلی همراستا باشه. به همین خاطر غالبا نوسانات کوتاه مدت و گاهی شدید رو به وجود میاره که به خودی خود پایدار نیستن.
2) نوسانات کوتاه مدت رو به وجود میاره که غالبا ناپایدار هستن.

به قول ما برقی ها، مولفه DC قیمت ارز رو عوامل اصلی (مثل تحریم ها)‌ تعیین می کنن و جو روانی بازار مولفه AC هست که البته گاهی در کوتاه مدت می تونه روی RMS موج ارز تأثیر بذاره اما اگر زمان انتگرال گیریمون رو زیاد کنیم، تأثیرش جزئی هست.

به همین دلیل تحلیل من اینه که این کاهش در اثر جو روانی بوده و به دلایل بالا، اگر عوامل اصلی همراهش نشن، در بازگشت حتی از نرخ های قبلی هم ممکنه عبور کنه.

ممنونم

بله کاملا با تمام مطالبتون موافقم
صحبت بنده هم این نیست که یکروزه یا با عوض شدن جو روانی جامعه یکهو مثلا دلار بشه 1500تومن

ولی سیر نزولی که در چند روز قبل بود کاملا طبیعی و معقول بود و با توجه به شرایط پیش اومده قیمت دلار مثلا باید در بدترین حالت نزدیک 3000 و بهترین حالت زیر 2700 ثابت میشد که تا دیروز داشت ارام ارام بهمون سمت حرکت میکرد

ولی اتفاقات امروز کاملا نشون داد که شرایط حال حاظر واقعی نیست و چند دسته و گروه بخصوص سیاسی به جون بازار افتادن و برای منافع مالی و سیاسی خودشون شرایط رو تغییر میدن

و ما تا روزی که دستهای سیاسی و امنیتی از تمام جنبه های این مملکت خارج نشه چیزی تغییر نمیکنه و بازار و اقتصاد هم همینطور هست
هر چند من از میزان حجم مبادله بازار خبر ندارم ولی ادم اونجا متاسف میشه که مردم خودشون هم دقیقا با این دستها همراهی میکنن و خودشون تا تیشه ای اونها به دستشون میدن ریشه خودشون رو میزنن

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
بله کاملا با تمام مطالبتون موافقم
صحبت بنده هم این نیست که یکروزه یا با عوض شدن جو روانی جامعه یکهو مثلا دلار بشه 1500تومن

ولی سیر نزولی که در چند روز قبل بود کاملا طبیعی و معقول بود و با توجه به شرایط پیش اومده قیمت دلار مثلا باید در بدترین حالت نزدیک 3000 و بهترین حالت زیر 2700 ثابت میشد که تا دیروز داشت ارام ارام بهمون سمت حرکت میکرد

ولی اتفاقات امروز کاملا نشون داد که شرایط حال حاظر واقعی نیست و چند دسته و گروه بخصوص سیاسی به جون بازار افتادن و برای منافع مالی و سیاسی خودشون شرایط رو تغییر میدن

و ما تا روزی که دستهای سیاسی و امنیتی از تمام جنبه های این مملکت خارج نشه چیزی تغییر نمیکنه و بازار و اقتصاد هم همینطور هست
هر چند من از میزان حجم مبادله بازار خبر ندارم ولی ادم اونجا متاسف میشه که مردم خودشون هم دقیقا با این دستها همراهی میکنن و خودشون تا تیشه ای اونها به دستشون میدن ریشه خودشون رو میزنن

خدا لعنتشون کنه این عده رو که خون مردم کردن تو شیشه

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
همه چی دست خودشونه.پولهای هنگفتی پشت ارز و طلا هست.فقط ارزوم هست زمانی بتونم و بزارن بازرس باشم تا حق تمام کسانیکه خون مردم رو شیشه میکنن رو بزارم کف دستشون توی هر شغلی که باشه و دوست و اشنا هم سرم نمیشه اونموقع.فقط درستکاری سرم میشه و طبق قانون(اگر زمانی داشته باشیم)

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
قیمت دلار الان جنگ بین خودشون هستش

دولت فعلی اواخر برای پرداخت بدهی دلار میریزه بازار تا قیمت بیاد پایین

واسه دولت بعدی کسری بودجه رو میخره تا دولت بعدی مجبور بشه از بانک مرکزی قرض کنه و پول چاپ کنه که بازم معنیش یعنی تورم

+ منافع یه عده خاص در خطر بود

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
به امید خدا ما هم به همین دلیل به جناب روحانی رای دادیم.
ولی چشم من زیاد آب نمیخوره که دلار به زیر 2500 بیاد { حداقل به این زودیا }
یادش بخیر که یه زمانی دلار 1100 - 1150 معامله می کردیم در فضای وب :lol:
برای بچه هامون اگه تعریف کنیم میخندن میگن افسانه است :p
یادش بخیر 800 - 900 بود زمانی، به هشت هزار تومن زیاد دامنه ثبت کرده ام دیگه واقعاً به تاریخ پیوسته ... الان چهل هزار خرجشه ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
صرافی ج ، دلار 3ت زده بود ، رینگیت مالزی 1050ت !!! حالا دلار 3310 زده ، رینگت هم همون 1050 :).... یه عده بعد نگاه به سایتش میکنن میگن وااای که دلار گرون شده :دی فردا بریم بخریم.

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
صرافی ج ، دلار 3ت زده بود ، رینگیت مالزی 1050ت !!! حالا دلار 3310 زده ، رینگت هم همون 1050 :).... یه عده بعد نگاه به سایتش میکنن میگن وااای که دلار گرون شده :دی فردا بریم بخریم.

امروز شیراز من قیمت گرفتم دلار برای فروش 3100 بود و خرید هم نداشت . این چه معنایی می تونه داشته باشه به جز اینکه دلارایی رو که تو این 2-3 روز خریدن می خوان زودتر آب کنند تموم بشه ؟ درسته ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
امروز شیراز من قیمت گرفتم دلار برای فروش 3100 بود و خرید هم نداشت . این چه معنایی می تونه داشته باشه به جز اینکه دلارایی رو که تو این 2-3 روز خریدن می خوان زودتر آب کنند تموم بشه ؟ درسته ؟

کدام صرافی؟ معمولا قیمت خرید و فروش رو میزنند ، اگر خرید نداشته ، خب معمولا یا 1.دلار زیاد دارن 2. نمیتونه قیمت معقولی نسبت به قیمت فروشش بخره ( چون از فردای بازار خبر نداره ) :دی واسه اینکه 3 نشه میگه خرید نداریم...

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
داخل خبرها خوندم غنی سازی 20% رو میخوان متوقف کنند

به احتمال زیاد قیمت باز هم پایین میاد

الهی شکر

Captive

لایک‌ها
16,664
داخل خبرها خوندم غنی سازی 20% رو میخوان متوقف کنند

به احتمال زیاد قیمت باز هم پایین میاد

الهی شکر

کدام خبرگزاری عزیز؟؟؟ لینک ؟ سورس؟ :دی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
ایسنا اعلام کرد اول بعدم تکذیب شد خبر!!

البته بیبی سی هم زده
عباس عراقچی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در کنفرانس مطبوعاتی خود از احتمال مذاکره بر سر تعلیق غنی‌سازی ۲۰درصدی اورانیوم خبر داده است.

بالا