• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
{[(قيمت اونس جهاني طلا × نرخ دلار آزاد) ÷ 31،1 ]× 0،916×وزن سكه}+ حق ضرب
اونس که دوستمون میگن 1236 شده
دلارم الان 3300 هم بگیریم
سکه تمام 8 گرم
===============
میشه 961075 یا به عبارتی سکه باید بشه 960 تومن!!

حالا چرا بالاست؟ یا حباب داره یا دستایی پشت پردا داره بالا نگهش میداره و یا برای پایین اومدن باید نرخ ارز ثابت بشه

اون اختلافش حق بزرگانه که باید پرداخت کرد.
حقی که همیشه باید داد از زمان شاه که حق توحش می دادیم تا الان که حق دینداری رو می دیم.

همیشه شنیده بودم حق رو باید گرفت الان فهمیدم که حق رو می گیرن بدون اینکه بفهمی.!

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
با این وضع اگر اونس مثلا بشه 1000 دلار. فکر کنم صرافها برای حفظ ارزش سرمایه های خودشون و افرادی خاص، دلار رو بکنن 4000 تومان

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
یعنی مضحکتر از اینم میشه؟

واقعا الان کسی تو این بازار داره معامله میکنه؟

دقیقا سناریو دیروز بازم داره اجرا میشه اول صبح نزولی بود قیمت الان باز دوباره سعودی شده

حالا واقعا نمیفهمم این همه زحمت برای چیه؟
خب یهو بزنین 4000تومن خیال راحت چرا خودتونو اذیت میکنین اینجوری
نترسین ملت همیشه در صحنه هرجور شما بزنین میرقصن و دعای خیر هم واستون میفرستن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
تا تحریم ها به طور کامل لغو نشه هیچ تحولی رخ نمیده. با قانونگذاری و دستور هم نمیشه این وضع رو سامون داد. تنها چاره نجات ملت اینه که تحریم های بین المللی به طور کامل لغو بشه.

دقیقا همینه . و چقدر سادند اون بدبختایی که فک میکنند روحانی بیاد تحریما برداشته میشه . الان 30 ساله که دائم دارند مارو تحریم میکنند کی انتظار داره مثلا 6 ماهه تحریمها لغو بشه ؟ خیلی مسخرس .... برای اینکه روحانی بتونه مذاکره کنه ( که ممکنه اصلا نخواد ممکنه هم نذارند ) و تحریمها به طور کامل لغو بشه به نظر من از 2 ماه دیگه که شروع کنه حداقل 50-60 سال وقت نیازه .
تازه تا چند روزه دیگه تحریمهای جدید تو راهه . :lol:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
با این وضع اگر اونس مثلا بشه 1000 دلار. فکر کنم صرافها برای حفظ ارزش سرمایه های خودشون و افرادی خاص، دلار رو بکنن 4000 تومان

حالا شما چرا اینقدر نگران سکه و طلا هستی؟ خرید داری؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دقیقا همینه . و چقدر سادند اون بدبختایی که فک میکنند روحانی بیاد تحریما برداشته میشه . الان 30 ساله که دائم دارند مارو تحریم میکنند کی انتظار داره مثلا 6 ماهه تحریمها لغو بشه ؟ خیلی مسخرس .... برای اینکه روحانی بتونه مذاکره کنه ( که ممکنه اصلا نخواد ممکنه هم نذارند ) و تحریمها به طور کامل لغو بشه به نظر من از 2 ماه دیگه که شروع کنه حداقل 50-60 سال وقت نیازه .

البته خیلی هم ساده انگاری نیست. من خیلی امیدوارم. روحانی جز تیم مذاکره کننده ایران کنترا بوده. تو ویکی بخون. ممکنه بدون اینکه سروصداش در بیاد یه سری تحریم ها رو بردارن.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
البته خیلی هم ساده انگاری نیست. من خیلی امیدوارم. روحانی جز تیم مذاکره کننده ایران کنترا بوده. تو ویکی بخون. ممکنه بدون اینکه سروصداش در بیاد یه سری تحریم ها رو بردارن.

دیگه اون دوره گذشته که کسی بتونه بدون اینکه سر و صداش در بیاد کاری انجام بده. شرایط جهانی تغییر کرده.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

دقیقا !
ما تا این مردم رو داریم نیازی به دشمن خارجی نیست !
کله گنده ها همه الان ناراحتن !

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

دامنه ی نوسان زیاد نیست . پس احتمال زیاد رو همین موج بالا یا پایین میشه و ثابت میمونه

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
6درصد مالیاتشم حساب کردی؟!

اصولاً قیمت طلا و سکه در ایران همیشه بر مبنای فرمول محاسبه نمیشه. قیمت اینجا رابطه مستقیمی با شرایط داره. الان چندین ساله که دارن میگن قیمت حباب داره. اما آیا حتی یک بار این حبابی که میگن ترکیده؟!

حق با شماست با 6 درصد میشه 1.020.000 تومن البته بازم اختلاف 50 تومنی داره که قابل اغمازه :D

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

البته ملت شهید پرور نباید نا امید باشن. فوقش تحمل می کنیم تا 8 سال دیگه یک نفر دیگه بیاد ملت برن بهش رای بدن بعدش جشن و رقص و شادی ، تیم ملی هم که 8 سال دیگه باز میره جام جهانی ، شاید شرایط 8 سال دیگه بهتر شد:D

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان دقت کردید که کاربرانی که از شنبه هفته گذشته تا همین پس پریروز به طور خودجوشی تو این تاپیک حضور پررنگ و فعال داشتند ، 2 روزی میشه که پیداشون نیست؟! من نگران سلامتیشونم. کسی ازشون خبر داره؟!:happy:

bossrasoul

Registered User
لایک‌ها
3
سایت 2قرون:
ساعت بروزرسانی 12:45
دلار 3300
درهم امارات 900

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
از وقتی روحانی اومده خیلیا تبدیل به گالیور شدن همش میگن من میدونم نمیشه!
هنوز طرف نیومده براش نسخه ۸سال دیگه رو میپیچن!
پ. ن: در حال حاضر هیچ مدل تحلیلی جواب نمیده و هیچ رنج قیمتی رو نمیشه تصور کرد فعلا فقط باید صبر کرد.

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
حالا شما چرا اینقدر نگران سکه و طلا هستی؟ خرید داری؟
من بیشتر نگران افزایش مصنوعی قیمت دلار هستم که به خاطر جلوگیری از کاهش ارزش طلا داره بالا میره

دلار بالای 3 تومن دیگه چیزی نیست که بشه تحملش کرد

پ. ن: در حال حاضر هیچ مدل تحلیلی جواب نمیده و هیچ رنج قیمتی رو نمیشه تصور کرد فعلا فقط باید صبر کرد.
مدل که خیلی واضحه. اگر اونس بریزه، دلار رو میبرن بالا

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

نمیشه !!! چون یا دلار تو قلکشون دارن یا کلا تحت هر شرایطی مخالف نز آم هستند و دوست دارن اقتصاد دولتش و مردمش نابود بشه :دی نه بالا رفتنش خوشحالی داره نه پایین اومدنش و فقط ثبات در بازار حتی اگر دلار 4ت باشه خوشحالی داره ، چون اون موقع تکلیف مشخصه !!

یک پستی دکتر گذاشت که کمتر کسی بهش توجه کرد اونم بازی های صی یا ثی بود که هیچکس تو تحلیل های بهش اشاره نمیکنه... باید قبول کنیم که اوضاع هرچقدر هم خوب بشه ، دلار زیر 2800ت امکان پذیر نیست با این تحریم ها و دلال بازی ها ، و اوضاع باز هر چقدر هم بدتر بشه ( فعلا ) بالای 4ت امکان پذیر نیست... مگر اینکه خدایی نکرده شرایط خاصی پیش بیاد که کمتر قابل پیش بینی بوده !! مثل جنگ. :)

پ.ن: صرافی ج بلاخره قیمت رینگیت رو آپدیت کرد : )))

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ملت خیلی پر توقع شدن. دلار ظرف یک هفته الی 10 روز حداقل 300 تومن ارزون شده باز هم ناشکری می کنند!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ملت خیلی پر توقع شدن. دلار ظرف یک هفته الی 10 روز حداقل 300 تومن ارزون شده باز هم ناشکری می کنند!

این کاملا درسته من واقعا شاکرم.
ولی به نظرت آروم آروم دوباره بر نمی گرده به قیمت قدیم.
انگار چاقو تو تن آدم فرو کردن می کشن بیرون بعد صبر می کنن دوباره آروم آروم فرو می کنن تو. ( با کمی استعاره)

Last edited:

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
دوستان دقت کردید که کاربرانی که از شنبه هفته گذشته تا همین پس پریروز به طور خودجوشی تو این تاپیک حضور پررنگ و فعال داشتند ، 2 روزی میشه که پیداشون نیست؟! من نگران سلامتیشونم. کسی ازشون خبر داره؟!:happy:

هههههههههه. گل گفتی داداش.
فک کنم رفتن سکه و دلار بخرن، اخه میدونید که همینا هستن که تا گرون میشه میدوند برن بخرن که تموم نشه...
البته ما که داشتن همچین هموطنای خیلی راضی هستیم. این هفته هم نورانی بود

بالا