• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
دولت متاسفانه دست به سینه نشسته و بیخیاله وگرنه طبق محاسبات درست در این شرایط دولت باید با تزریق ارز به بازار (هر چند کم) قیمت بازار رو با نوسان طلا کنترل کنه. اینطوری فروشنده ها نمی تونن قیمت رو به صورت دروغین ببرن بالا.
اما چه حیف که در ایران ما ایرانیان تنهای تنهاییم.

موافقم

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
این کاملا درسته من واقعا شاکرم.
ولی به نظرت آروم آروم دوباره بر نمی گرده به قیمت قدیم.
انگاه چاقو تو تن آدم فرو کردن می کشن بیرون بعد صبر می کنن دوباره آروم آروم فرو می کنن تو. ( با کمی استعاره)

کدوم ارز رو در دنیا دیدید که نرخ ثابتی داشته باشه؟! آیا مثلاً نرخ یورو در برابر دلار یا ین در برابر یورو و ... همیشه یک عدد ثابته؟! خوب ریال ایران هم از این قاعده مستثنی نیست.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
طرح سوال از رییس جمهور رو یادتونه؟؟؟ دلار تقریبا 3200-3300 بود و تا 2650-2700 اومد پایین :) چرا ؟؟؟؟ بگذریم...
297.gif
و اما بعدش طرح سوال با حکم جکومتی **** انقلاب که فرمودند " طرح سوال از رئیس جمهور را حق مجلس دانسته و عدم مخالفت خود را با آن ابراز کردند، اما به دلیل فضای به وجود آمده، یک هفته قبل از حضور احمدی نژاد در مجلس، ضمن تایید روند کار تا آنجا، دستور توقف این طرح را ابلاغ کردند" و بعد از چند هفته دلار به بالای 3300-3400ت رسید باز چرا؟؟؟ نمیدونم
306.gif
حال با اینکه تنها چند هفته از عمر دولت دکتر محمود احمدی نژاد باقی مانده است شرایط قیمت دلار را به آسانی میشود حدس زد !!

اگر من اشتباه میکنم چطور آن زمانی که تحریم هم بودیم دلار به مرز 2600ت رسید؟؟ پس الان هم این امکان وجود دارد که حداقل تا 2800ت باز بیاد پایین ( حالا ) بعدش رو دیگه خدا کریمه
129fs238648.gif

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
دقیقا همینه . و چقدر سادند اون بدبختایی که فک میکنند روحانی بیاد تحریما برداشته میشه . الان 30 ساله که دائم دارند مارو تحریم میکنند کی انتظار داره مثلا 6 ماهه تحریمها لغو بشه ؟ خیلی مسخرس .... برای اینکه روحانی بتونه مذاکره کنه ( که ممکنه اصلا نخواد ممکنه هم نذارند ) و تحریمها به طور کامل لغو بشه به نظر من از 2 ماه دیگه که شروع کنه حداقل 50-60 سال وقت نیازه .
تازه تا چند روزه دیگه تحریمهای جدید تو راهه . :lol:

این تحلیل شما ایراد اساسی داره
درسته 30سال تحریم وجود داشته ولی این 30سال تحریم 95درصد فقط از طرف امریکا بوده ولی طی 4سال گذشته کل دنیا و سازمان ملل دست به تحریم زده
پس یک شبه نه ولی اگر اراده و خواست وجود داشته باشه میشه چندماه کل تحریمهای سازمان ملل رو برداشت
مثلا فقط کافیه تحریم بانکی لغو بشه بدون شک همون روز اول 1000تومن قیمت دلار پایین میاد و تحریم نفتی برداشته بشه و بتونن پول نفت رو راحت وارد خزانه دولت کنن بازم همین مقدار میتوننه افت کنه
و بعد اون هم در بلند مدت باید چرخ صنعت و اقتصاد رو بگردش در بیاره تا رفاه و امنیت اقتصادی بوجود نیاد که دیگه اینقدر حتی قیمت دلار اهمیت نداشته باشه

ولی اینکه این اراده و خواست وجود داره یا نه هنوز چیزی نمیشه گفت و فقط میشه روی شعارهای انتخاباتی مانور داد که ازش این بر میومد که این اراده و خواست وجود داره و جهان هم در مقابل دنبال این خواست هست و دوست داره سریع این مسئله حل بشه
ولی تا وقتی دولت جدید کارش رو شروع نکنه چیزی نمیشه گفت

ولی این روزها داریم میبینیم که یه دست سوم بجز دولت و حکومت و مسائل خارجی توی این قضیه نقش داره که حتی نقشش از اون دوتا خیلی پررنگتر هست و قدرت خیلی بیشتری داره که اسمش رو هرچیزی میشه گذاشت از مافیا و اغازادگان و جمشید بسمه الله و ....
و فعلا که کمر این مملکت رو این دست سوم بهمراه دولت شکستن حالا اگه دولت جدید کارش رو درست انجام بده باید دید این دست سوم بهش اجازه اینکارو میده یا نه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
این تحلیل شما ایراد اساسی داره
درسته 30سال تحریم وجود داشته ولی این 30سال تحریم 95درصد فقط از طرف امریکا بوده ولی طی 4سال گذشته کل دنیا و سازمان ملل دست به تحریم زده
پس یک شبه نه ولی اگر اراده و خواست وجود داشته باشه میشه چندماه کل تحریمهای سازمان ملل رو برداشت
مثلا فقط کافیه تحریم بانکی لغو بشه بدون شک همون روز اول 1000تومن قیمت دلار پایین میاد و تحریم نفتی برداشته بشه و بتونن پول نفت رو راحت وارد خزانه دولت کنن بازم همین مقدار میتوننه افت کنه
و بعد اون هم در بلند مدت باید چرخ صنعت و اقتصاد رو بگردش در بیاره تا رفاه و امنیت اقتصادی بوجود نیاد که دیگه اینقدر حتی قیمت دلار اهمیت نداشته باشه

ولی اینکه این اراده و خواست وجود داره یا نه هنوز چیزی نمیشه گفت و فقط میشه روی شعارهای انتخاباتی مانور داد که ازش این بر میومد که این اراده و خواست وجود داره و جهان هم در مقابل دنبال این خواست هست و دوست داره سریع این مسئله حل بشه
ولی تا وقتی دولت جدید کارش رو شروع نکنه چیزی نمیشه گفت

ولی این روزها داریم میبینیم که یه دست سوم بجز دولت و حکومت و مسائل خارجی توی این قضیه نقش داره که حتی نقشش از اون دوتا خیلی پررنگتر هست و قدرت خیلی بیشتری داره که اسمش رو هرچیزی میشه گذاشت از مافیا و اغازادگان و جمشید بسمه الله و ....
و فعلا که کمر این مملکت رو این دست سوم بهمراه دولت شکستن حالا اگه دولت جدید کارش رو درست انجام بده باید دید این دست سوم بهش اجازه اینکارو میده یا نه

استاد اینطور که شما حساب کتاب کردی باید منتظر دلار 7 تومنی باشیم. شایدم منتظر ریال 7 دلاری!!!! چه خوب!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
صرافی نیاوران
اودلار
خرید 3170
فروش نداریم !

ساعت یک ظهر

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
کدوم ارز رو در دنیا دیدید که نرخ ثابتی داشته باشه؟! آیا مثلاً نرخ یورو در برابر دلار یا ین در برابر یورو و ... همیشه یک عدد ثابته؟! خوب ریال ایران هم از این قاعده مستثنی نیست.

بله کاملا حق با شماست اما شما که اینکاره اید می دونید چیزی رو که من و دیگران کمتر بهش دقت می کنیم.

دوست عزیز ریال ایران نه تومن ایران.

این یعنی 1 دلار الان 33000 ریال ایران نه 3300 . ملاک جهانی ریال ایرانه.
یعنی از بعد از انتخابات نسبت ریال به دلار 5000 واحد کاهش پیدا کرده نه 500 واحد.
تغییرات به این عظمت برای پول ملی خیلی زیاده.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دوستان دقت کردید که کاربرانی که از شنبه هفته گذشته تا همین پس پریروز به طور خودجوشی تو این تاپیک حضور پررنگ و فعال داشتند ، 2 روزی میشه که پیداشون نیست؟! من نگران سلامتیشونم. کسی ازشون خبر داره؟!:happy:

نگران نباشید 2 زار ریزش کنه هیاهوشیون تاپیک رو میترکونه:D الان رو مد silent هستند فعلاً

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بله کاملا حق با شماست اما شما که اینکاره اید می دونید چیزی رو که من و دیگران کمتر بهش دقت می کنیم.

دوست عزیز ریال ایران نه تومن ایران.

این یعنی 1 دلار الان 33000 ریال ایران نه 3300 . ملاک جهانی ریال ایرانه.
یعنی از بعد از انتخابات نسبت ریال به دلار 5000 واحد کاهش پیدا کرده نه 500 واحد.
تغییرات به این عظمت برای پول ملی خیلی زیاده.

بله ، قبول دارم که دامنه تغییرات و نوسانات خیلی وسیع و غیر قابل پیش بینیه. همین نوسان های پر دامنه بیشتر از هر چیزی به اقتصاد لطمه میزنه.

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
طرح سوال از رییس جمهور رو یادتونه؟؟؟ دلار تقریبا 3200-3300 بود و تا 2650-2700 اومد پایین :) چرا ؟؟؟؟ بگذریم...
297.gif
و اما بعدش طرح سوال با حکم جکومتی **** انقلاب که فرمودند " طرح سوال از رئیس جمهور را حق مجلس دانسته و عدم مخالفت خود را با آن ابراز کردند، اما به دلیل فضای به وجود آمده، یک هفته قبل از حضور احمدی نژاد در مجلس، ضمن تایید روند کار تا آنجا، دستور توقف این طرح را ابلاغ کردند" و بعد از چند هفته دلار به بالای 3300-3400ت رسید باز چرا؟؟؟ نمیدونم
306.gif
حال با اینکه تنها چند هفته از عمر دولت دکتر محمود احمدی نژاد باقی مانده است شرایط قیمت دلار را به آسانی میشود حدس زد !!

اگر من اشتباه میکنم چطور آن زمانی که تحریم هم بودیم دلار به مرز 2600ت رسید؟؟ پس الان هم این امکان وجود دارد که حداقل تا 2800ت باز بیاد پایین ( حالا ) بعدش رو دیگه خدا کریمه
129fs238648.gif

درسته نمیشه قیمت واقعی رو فهمید چون توی این مملکت هیچ سازوکار و مرجع معتبر اماری وجود نداره
ولی قیمت واقعی دلار امروز باید بین 2600تا 2700 میبود
ولی با اینکه داشت به همون سمت حرکت میکرد گروهی که مشخص نیست چند شاخه هستن ولی کاملا در زمینه جویدن خرخره مردم باهم هماهنگ میشن سریع دست بکار شدن و دوباره قیمت دلار رو برن بالا و رسوندن به 3300 و احتمالا تا فردا مبرن روی همون 3500 و ثابتش میکنن

تا وقتی این مافیا نابود نشه و یه قدرت بالاتر ازش بوجود نیاد هیچوقت این وضعیت درست نمیشه و حتی کل تحریمها هم برداشته باشه سودی به حال مردم نداره و بازم کاری میکنن که سودش فقط به سمت خودشون سرازیر بشه
فقط باید منتظر موند دید دولت اینده میتونه این قدرت رو داشته باشه یا نه مثل دولت فعلی فقط یه مترسک بیخاصیت بیشتر نیست

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
آخرين بروز رساني : ۱۳۹۲/۰۴/۰۵ ساعت ۱۳:۳۰
ارزفروشخريد
دلار آمريکا33103250

يورو43704280
درهم امارات900860

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
استاد اینطور که شما حساب کتاب کردی باید منتظر دلار 7 تومنی باشیم. شایدم منتظر ریال 7 دلاری!!!! چه خوب!

اولا شما اگر تحلیلی دارید بفرمایید استفاده کنیم

دوما این توهم شما از حرفای من بوده و گرنه من چیزی تو صحبتهام از دلار7 تومنی نبود
بلکه من میگم ما هیچوقت دوباره حتی به دلار 1000تومنی هم نمیرسیم چه برسه 7تومنی

ولی قیمت واقعی دلار الان حدود 2800 هست و اگه تحریمها کلا برداشته بشه و کار اصولی بشه میتونه بین 1500 تا 2000 تومن باشه

حالا شما بازم بیا جک تناول کن

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
بهنظر من هفته آينده دلار از شنبه بعد از ظهر دوباره ميريزه و تا 2800 2700 مياد پايين
همينطور آخرهاي هفته دوباره تا 3100 مياد بالا

Jack_81

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان دقت کردید که کاربرانی که از شنبه هفته گذشته تا همین پس پریروز به طور خودجوشی تو این تاپیک حضور پررنگ و فعال داشتند ، 2 روزی میشه که پیداشون نیست؟! من نگران سلامتیشونم. کسی ازشون خبر داره؟!:happy:

اون شخصی که اسم کاربریش آقای خاص بود و سنگ دولت جولز و جولی (امید و آرزو) را به سینه میزد کجا رفته؟ بیاد باز هم تحلیل کنه !!!! قرار بود ظرف همین یکی دو روز دلار 1000 تومانی تحویل مردم بده. پس چی شد؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
اون شخصی که اسم کاربریش آقای خاص بود و سنگ دولت جولز و جولی (امید و آرزو) را به سینه میزد کجا رفته؟ بیاد باز هم تحلیل کنه !!!! قرار بود ظرف همین یکی دو روز دلار 1000 تومانی تحویل مردم بده. پس چی شد؟

ایشون به نظر من چندین آیدی مختلف داشتند.
احتمالا یا موقتا دسترسیشون محدود شده یا اینکه رفتن فعلا با بالایی ها چایی میل کنند :blink:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

منم به نوبه خودم دلم برای پست های بنفش که هر 2 ثانیه داده میشد تنگ شده
گرچه این پست های اسپم یامفت رو هیچوقت نمیخوندم و ازش رد میشدم اما باز جای خالیشون احساس میشه:rolleyes:

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148
ولی به نظرت آروم آروم دوباره بر نمی گرده به قیمت قدیم.
چنین چیزی امکان نداره حتی اگر تمام تحریم ها به 8 سال پیش برگرده...چون دولت در این مدت با چاپ بی رویه اسکناس ارزش پول ایران رو پایین اورده..فراموش نکنید الان ایران کمترین ارزش پول رو در جهان داره(ویکی پدیا)
البته منم مثل همه امیدوارم شرایط بهتر بشه.:(

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اولا شما اگر تحلیلی دارید بفرمایید استفاده کنیم

دوما این توهم شما از حرفای من بوده و گرنه من چیزی تو صحبتهام از دلار7 تومنی نبود
بلکه من میگم ما هیچوقت دوباره حتی به دلار 1000تومنی هم نمیرسیم چه برسه 7تومنی

ولی قیمت واقعی دلار الان حدود 2800 هست و اگه تحریمها کلا برداشته بشه و کار اصولی بشه میتونه بین 1500 تا 2000 تومن باشه

حالا شما بازم بیا جک تناول کن

اولاً که طرز صحبت کردن در جمع رو یاد بگیر.
دوماً به همین امید باش تا صبح دولتت بدمد.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چنین چیزی امکان نداره حتی اگر تمام تحریم ها به 8 سال پیش برگرده...چون دولت در این مدت با چاپ بی رویه اسکناس ارزش پول ایران رو پایین اورده..فراموش نکنید الان ایران کمترین ارزش پول رو در جهان داره(ویکی پدیا)
البته منم مثل همه امیدوارم شرایط بهتر بشه.:(

منظورم دلار 3700 تومنی بود رفیق!

بالا