• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان عزیز درگیر با قضیه ارز یک خبر بد براتون دارم.

طبقه خبر های واصله جناب رییس جمهور فعلی امشب بعد از خبر ساعت 21 با مردم همیشه در صحنه صحبت خواهند کرد.

طبق خاطرات گذشته (مثلا سخنرانی جنجالی ایشون در مورد قیمت و مافیای زعفران و افزایش 5 برابری قیمت این محصول در عرض چند روز) فکر می کنم فردا شاهد یک پله افزایشی برای دلار باشیم.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

طبقه خبر های واصله جناب رییس جمهور فعلی امشب بعد از خبر ساعت 21 با مردم همیشه در صحنه صحبت خواهند کرد.

طبق خاطرات گذشته (مثلا سخنرانی جنجالی ایشون در مورد قیمت و مافیای زعفران و افزایش 5 برابری قیمت این محصول در عرض چند روز) فکر می کنم فردا شاهد یک پله افزایشی برای دلار باشیم.

فکر نکنم. امشب فقط میخواد بیاد خدافظی کنه و اشک ما رو در بیاره!!!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
فکر نکنم. امشب فقط میخواد بیاد خدافظی کنه و اشک ما رو در بیاره!!!

کلا بیاد غوغا می کنه. مگه فراموش کردی یه زمانی گفت می خوام با مافیای سیگار در بیوفتم. سیگار winston light دو برابر شد.!

sarvmk

Registered User
لایک‌ها
112
خداکنه بره بالا

Sent from my LG-P698 using Tapatalk 2

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65

مگه نیافتاد برای یکشنبه ؟؟
امشبه ؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
به نظردوستان جناب بهمني هم با پايان دولت رفتني هست يا نه؟؟!!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
به نظردوستان جناب بهمني هم با پايان دولت رفتني هست يا نه؟؟!!

آقای عادلی گزینه احتمالی ریاست بانک مرکزی هستند. ایشون در دولت آقای هاشمی هم چند سالی عهده دار همین سمت بودند.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
هفته دیگه چه اتفاقی قراره بیفته؟! قراره تحولی در اقتصاد رخ بده؟ افت دلار چند روز قبل هم به دلایل سیل احساسی مردم بیچاره برای فروش دلاراشون بود که تمام شد. دیگه دلار سرگردان در بازار وجود نداره.

هفته دیگه با شروع دور جدید و بسیار جدی تر تحریم ها دلار به 3600 نزدیک میشه. هر کسی الان بخره برد کرده

تنها راه پایین آمدن دلار و ثابت موندن اون رفع تحریمهای فلج کننده است که فقط به واسطه بیخیال شدن از اون یک درصد برق هسته ای (یک درصد از کل برق مصرفی کشور) است که قراره در آینده بهش برسیم و روابط سازنده با دنیاست ، نه فقط با ونروئلا و کشورهای فقیر آفریقایی و ...!!!

خوبه . می خواد بگه من با تدابیر تیم اقتصادیم و امدادات غیبی دلار را کردم 3000 تومان ولی مافیای ثروت و قدرت بردندش 3300 تومان!

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
صرافها تسلیم شدن؟؟؟
جلالی دلار رو زده: 3280 و 3240

اونس هم که حدود 1230

فکر کنم داره اوضاع منطقی میشه و کم کم سکه میاد زیر 1 تومن

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
به پیر به یپغمبر نمیخوام بیاد پایین ثابت بمونه کافیه :دی
چند صفحه قبل هم گفتم یکشنبه میرسه به 2800 و دوباره اواخر هفته بعد 3100 میرسه

ارزفروشخريد
دلار آمريکا32803240
يورو43504270
درهم امارات900860
تمام سکه بهار آزادي طرح جديد10800001060000
تمام سکه بهار آزادي طرح قديم10750001010000
نيم سکه بهار آزادي570000550000
ربع سکه بهار آزادي355000340000
سکه يک گرمي260000240000

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
صرافها تسلیم شدن؟؟؟

اونس هم که حدود 1230

صراف ها کاره ای نیستند. البته اونها هم سر این سفره هستند و به اندازه خودشون سهم ناچیزی می برند اما جریان های اصلی از جانب افراد دیگه ای کنترل و مدیریت میشه.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
صرافها تسلیم شدن؟؟؟

اونس هم که حدود 1230

روند قیمت معمولا همین طوریه.
مثلا امروز که با 3200 شروع شد تا 3300 پیش میره و آخر روز رو 3280 آروم میگیره... ولی در مجموع 80 بالا رفته ... و روز بعد هم همینطور .... بستگی داره که کاهشی باشه یا افزایشی

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
به این حمایت توی ار اس ای توجه کنید

این نمودار یورو به دلار هست

داریم نزدیک میشیم به حمایتی که بسیار معتبر هست ( ار اس ای )

اگر این حمایت شکسته بشه در نتیجه رشد دلار ریزش قابل توجه انس رو شاهد خواهیم بود

و اگر از این حمایت برگرده انس موقتا میتونه صعودی بشه

از نظر من این حمایت خواهد شکست . . .شاید دیر و زود داشته باشه اما سوخت و سوز نداره

eurusd-d1-mofid-securities-co-3.png

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یک تحلیل ساده ای من میذارم لطفا کی بررسی کنید بعد نظرتون رو بگید.

دقت کنید از هفته قبل قضیه چطور شروع شد.

دلار از 3600 کشید پایین =========> اظهار نظر دولت =======> بهمنی سیاست های بانک مرکزی بالاخره جواب داد.

هفته قبل وسط های هفته دلار 3400 =====> اظهار نظر دولت ========> دولت دهم بالاخره به سر انجام رسید

شنبه این هفته دلاز بین 3050 و 2900 ==========> اظهار نظر دولت =========> احمدی نژاد با امام زمان بر می گردد!!!

یک شنبه دلار ین 3100 و 3200 ===========> بهمنی : ما در افزایش قیمت بی تاثیریم.

امروز دلار 3300 ========> دولت: صحبت احمدی نژاد با مردم!!!

این یعنی دولت در کنترل بازار ناتوان است.

دقت کنید قیمت ارزهای دیگه رو در رزوهایی که نوسانات شدید دلار داریم بررسی کنید. مثلا درهم هفته قبل تقریبا بدون تغییر قیمت باقی موند و آخر هفته قبل حدود 100 تومن ارزون شد. در نوسانات شدید شنبه درهم کلا 10 تومن کاهش داشت در مقابل 200 تومن کاهش شدید دلار در یک روز!
این تغییر قیمت کم درهم برای چی بوده.
به همین صورت طبق گفته اون دوستمون در مورد رینگت مالزی.
به حرف های دکتر خوب گوش بدید. همیشه همه چیز رو بررسی کنید. وقتی قیمت دلار شدید پایین میاد ولی ارزهای دیه تکون نمی خورن یا کم تکون میخورد نشون دهنده اینه که پشت پرده خبریه.
همونطور که از اول پست بر میاد دولت کلا در این تغییر قمیت بی تاثیر بوده. این تعییر قیمت فلسفه دیگه ای داشته.
اگر خریدار هستید و خیال سود کردن دارید زمانی خرید کنید که قیمت دلار پایینه و ارزهای دیگه قیمت ثابتی دارند. این یعنی در عرض چند روز دلار افزایش قیمت خواهد داشت. هیچ وقت یورو رو ملاک قرار ندید. یویو و پوند جزوه ارزهای پر معامله ایران هستند پس در بر نامه ریزی های ارزی قرار می گیرند.

اگر مثل من حواله دارید همیشه سعس کنید زمانی حواله کنید که قیمت ارزهای دیگه به نسبت دلار تغییر می کنه. این یعنی قیمت دلار درست و درمون داره تکون میخوره.

اگر زرنگتر از این قضیه باشید به طلا هم دقت می کنید. تغییرات قیمت طلا در بازار ایران باید با نرخ ارز همراه باشه. چرا که قیمت طلا ر اساس قیمت دلاری طلای جهانی محاسبه میشه.

امروز رو بررسی کنید قیمت درهم امارات از صبح تا الان خیلی تغییرات نداره ولی دلار 100 تومن جابجا شده. در کنارش طلای جهانی زمین خورده این یعنی افزایش قیمت کاملا کاذبه. حالا اگر خریداران بتونن تا اثر مبلغ مورد نیاز فروشنده های اصلی بازار رو تامین کنند که قیمت ثابت می مونه وگرنه کاهش پیدا می کنه.

یک نکته دیگه نزدیک به پرداخت یارانه ها با توجه به کمبود درآمد های دولت همیشه احتمال کاهش قیمت ارز هست دقت کنید. چرا که دولت اقدام به فروش ارز در بازار می کنه که یارانه بده به همون خریدارهای محترم ارز!

خوب دقت کنید و درست و در زمان درست خرید کنید چرا که با خرید اشتباه فقط یک ضرر نمیکنید می تونید بازار رو به هم بریزید (نمونش صفخای خرید مردم قبل از عید)

Jack_81

Registered User
لایک‌ها
11
عجب آشفته بازاریه. الان دلار توی بازار فروشش بین 3270 تا 3350 متغیره. هر صرافی برای خودش یک قیمتی زده.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
عجب آشفته بازاریه. الان دلار توی بازار فروشش بین 3270 تا 3350 متغیره. هر صرافی برای خودش یک قیمتی زده.

آخرین قیمتی که 10 دقیقه پیش گرفتم 3330 تومن بود. بازم تغییر کرده؟

بالا