• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

unplug

Registered User
لایک‌ها
12
یک تحلیل ساده ای من میذارم لطفا کی بررسی کنید بعد نظرتون رو بگید.

دقت کنید از هفته قبل قضیه چطور شروع شد.

دلار از 3600 کشید پایین =========> اظهار نظر دولت =======> بهمنی سیاست های بانک مرکزی بالاخره جواب داد.

هفته قبل وسط های هفته دلار 3400 =====> اظهار نظر دولت ========> دولت دهم بالاخره به سر انجام رسید

شنبه این هفته دلاز بین 3050 و 2900 ==========> اظهار نظر دولت =========> احمدی نژاد با امام زمان بر می گردد!!!

یک شنبه دلار ین 3100 و 3200 ===========> بهمنی : ما در افزایش قیمت بی تاثیریم.

امروز دلار 3300 ========> دولت: صحبت احمدی نژاد با مردم!!!

این یعنی دولت در کنترل بازار ناتوان است.

دقت کنید قیمت ارزهای دیگه رو در رزوهایی که نوسانات شدید دلار داریم بررسی کنید. مثلا درهم هفته قبل تقریبا بدون تغییر قیمت باقی موند و آخر هفته قبل حدود 100 تومن ارزون شد. در نوسانات شدید شنبه درهم کلا 10 تومن کاهش داشت در مقابل 200 تومن کاهش شدید دلار در یک روز!
این تغییر قیمت کم درهم برای چی بوده.
به همین صورت طبق گفته اون دوستمون در مورد رینگت مالزی.
به حرف های دکتر خوب گوش بدید. همیشه همه چیز رو بررسی کنید. وقتی قیمت دلار شدید پایین میاد ولی ارزهای دیه تکون نمی خورن یا کم تکون میخورد نشون دهنده اینه که پشت پرده خبریه.
همونطور که از اول پست بر میاد دولت کلا در این تغییر قمیت بی تاثیر بوده. این تعییر قیمت فلسفه دیگه ای داشته.
اگر خریدار هستید و خیال سود کردن دارید زمانی خرید کنید که قیمت دلار پایینه و ارزهای دیگه قیمت ثابتی دارند. این یعنی در عرض چند روز دلار افزایش قیمت خواهد داشت. هیچ وقت یورو رو ملاک قرار ندید. یویو و پوند جزوه ارزهای پر معامله ایران هستند پس در بر نامه ریزی های ارزی قرار می گیرند.

اگر مثل من حواله دارید همیشه سعس کنید زمانی حواله کنید که قیمت ارزهای دیگه به نسبت دلار تغییر می کنه. این یعنی قیمت دلار درست و درمون داره تکون میخوره.

اگر زرنگتر از این قضیه باشید به طلا هم دقت می کنید. تغییرات قیمت طلا در بازار ایران باید با نرخ ارز همراه باشه. چرا که قیمت طلا ر اساس قیمت دلاری طلای جهانی محاسبه میشه.

امروز رو بررسی کنید قیمت درهم امارات از صبح تا الان خیلی تغییرات نداره ولی دلار 100 تومن جابجا شده. در کنارش طلای جهانی زمین خورده این یعنی افزایش قیمت کاملا کاذبه. حالا اگر خریداران بتونن تا اثر مبلغ مورد نیاز فروشنده های اصلی بازار رو تامین کنند که قیمت ثابت می مونه وگرنه کاهش پیدا می کنه.

یک نکته دیگه نزدیک به پرداخت یارانه ها با توجه به کمبود درآمد های دولت همیشه احتمال کاهش قیمت ارز هست دقت کنید. چرا که دولت اقدام به فروش ارز در بازار می کنه که یارانه بده به همون خریدارهای محترم ارز!

خوب دقت کنید و درست و در زمان درست خرید کنید چرا که با خرید اشتباه فقط یک ضرر نمیکنید می تونید بازار رو به هم بریزید (نمونش صفخای خرید مردم قبل از عید)
ممنون بابت تحلیل بعد عمری یه تحلیل درستو درمون دیدیم

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
ايران هيچوقت درس نخواهد شد نه سياستش نه اقتصادش درمورد سياست چيزي نميگم اما اقتصادش چون: اول
اقتصادبايد جداازدولت باشه ازاد باشه كاري كه كشورهاي تازه پيشرفته وصنعتي كردن
دوم مردم بجاي توليد رواوردن به دلالي
سوم فرهنگ مردم بايد درس بشه

الان امروز هرجاميرفتي ميگفتن دلارارزون شده!!!

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان شرایط رو برای فروش مسکن چطور میبینین؟؟؟الان تبدیل به ریـــــــــــــــال کنم یا دست نگه دارم؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان شرایط رو برای فروش مسکن چطور میبینین؟؟؟الان تبدیل به ریـــــــــــــــال کنم یا دست نگه دارم؟

من فکر می کنم با این تحولات ارزی مسکن بازار خرید و فروشش داغ میشه. دارایی ارزی که ریال شده توسط مردم عام سرازیر میشه تو بازار مسکن. قیمت ها ممکنه کمی بیاد پایین برای همین بهترین زمان برای فروش باید بین الان و شهریور باشه. التبه با توجه به این مورد که ماه رمضان نثل و انتقال کم میشه یا الان یا بعد از ماه رمضان.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
قیمت الان 3320 تا 3330 است.
از اول تا سوم جولای هم دور جدی تر تحریمها شروع میشه. و دلارهای سرگردان مردم عامه هم که ارزون فروختند هم تموم شده

اگه اتفاق خاصی نیفته هفته آینده دلار 3500 تا 3600 داریم.

اینا خبرهای خوبی نیست ولی بالای 85 درصد محتمل است . کسی دلار می خواد الان اقدام کنه

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
من فکر می کنم با این تحولات ارزی مسکن بازار خرید و فروشش داغ میشه. دارایی ارزی که ریال شده توسط مردم عام سرازیر میشه تو بازار مسکن. قیمت ها ممکنه کمی بیاد پایین برای همین بهترین زمان برای فروش باید بین الان و شهریور باشه. التبه با توجه به این مورد که ماه رمضان نثل و انتقال کم میشه یا الان یا بعد از ماه رمضان.

الان هم در حوزه مسکن یکم صحبت بود که قیمت ها میاد پایین.البته اونم بدلیل اینکه تعداد واحدها که در سال پیش فروخته نشدن زیاده و الان با پایین اومدن قیمت ارز و طلا مردم بسمت خرید ملک رفتن و بازار خرید و فروش جون گرفته
بهترین بازار بعد از فروش ملک چیه دوستان.هنوز هم مرددم ولی از قوی تر شدن ریال میترسم.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195

مسکن احتمالا از نظر من میره تو رکود مجدد.
با کاهش نسبی قیمت ارز ( اگر ادامه داشته باشه ) باعث کاهش فولاد و آهن آلات و مواد اولیه ساخت و ساز میشه.
و قیمت تموم شده ساختمون میاد پایین.
البته برای رکود بازار مسکن دلایل دیگه ای هم هست که مهمترینش وجود بازارهای بهتر برای سود بردن است.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان عزیز یه فاکتور مهم در سرمایه گذاری ها بحث امید هست.
وقتی امید در جامعه بالا بره سرمایه گذاری هایی مانند مسکن رونق میگیره ولی وقتی مثلا کشور در حال انتظار جنگی است یا خود جنگ سرمایه ها تبدیل به طلا و ارز بین المللی میشه و مسکن سقوط به معنای واقعی کلمه می کنه.
البته اینجا ایران است و این چیزا رو نمیشه مطلق و قطعی دونست.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان عزیز یه فاکتور مهم در سرمایه گذاری ها بحث امید هست.
وقتی امید در جامعه بالا بره سرمایه گذاری هایی مانند مسکن رونق میگیره ولی وقتی مثلا کشور در حال انتظار جنگی است یا خود جنگ سرمایه ها تبدیل به طلا و ارز بین المللی میشه و مسکن سقوط به معنای واقعی کلمه می کنه.
البته اینجا ایران است و این چیزا رو نمیشه مطلق و قطعی دونست.

US home prices rise in April by most in 7 years
و
3 Reasons Why US Home Prices Are Going To Cool Off

این لینک ها علت افزایش 12.1% قیمت ملک توی امریکارو توجیه میکنه ،در شرایطی که دلار قوی شده و طلا داره به 1000$ در هر انس سقوط میکنه.
فدرال هم برنامه خرید اوراق قرضه 85 بیلیون دلاریشو تا اواخر 2013 کم خواهد کرد.
که با تحلیل دوستمون جوره....اما بازم اینجا ایرانه نمیدونم چه کنم

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
نذاشتن لااقل ما بریم 4 سال دیگه بیایم :p. همچنان بر حرف خودم هستم که قیمتهای زیر 3200 برای خرید مناسبه و قیمت 5 تومن و بالاتر رو تا پایان سال انتظار دارم. اگرچه قیمت ممکنه تا 2600-700 پایین بیاد ، لهذا پول شهریه و جهیزیه و چیزی که زود نیاز دارید رو نباید در این بازار سرمایه گذاری کنید

برای حرفهام تحلیل اقتصادی دارم در حد جایزه نوبل اقتصاد :cool:، اما ترجیح میدم از میکروفن حسینیه، تمرین آزادی بیان و دموکراسی نکنم:p

پ.ن: توصیه به خرید و فروشه !:p

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
کیا بودند می گفتند فلانی اومده میاد پایین تحویل بگیرند
کی بود کی بود من نبودم...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
کیا بودند می گفتند فلانی اومده میاد پایین تحویل بگیرند
کی بود کی بود من نبودم...

دوست عزیز هنوز طرف نیومده.
چرا ما اینطوری میکنیم اون یکی 8 سال مملکت رو به فنا داد فقط زیر لب غر زدیم.
این یکی هنوز نیومده میگیم چرا کاری نمیکنی.
شما دوست من غذا نخورده مگه سی. میشی که میگی چرا پایین نیومده. تازه مگه 300 تومن پایین نیومده؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان جو گیر نشوند صرافی ها و طلا فروشها دارن قیمتها رو میبرن بالا تا جنسشون رو رد کنند گول نخورید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بازار با چند بسته شد؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
نذاشتن لااقل ما بریم 4 سال دیگه بیایم :p. همچنان بر حرف خودم هستم که قیمتهای زیر 3200 برای خرید مناسبه و قیمت 5 تومن و بالاتر رو تا پایان سال انتظار دارم. اگرچه قیمت ممکنه تا 2600-700 پایین بیاد ، لهذا پول شهریه و جهیزیه و چیزی که زود نیاز دارید رو نباید در این بازار سرمایه گذاری کنید

برای حرفهام تحلیل اقتصادی دارم در حد جایزه نوبل اقتصاد :cool:، اما ترجیح میدم از میکروفن حسینیه، تمرین آزادی بیان و دموکراسی نکنم:p

پ.ن: توصیه به خرید و فروشه !:p
این قسمت بولد شده منو یاد احمدی میندازه :دی
قیمت 5 تومن و بالاتر رو تا پایان سال انتظار دارم.

بالا