دوستان جو گیر نشوند صرافی ها و طلا فروشها دارن قیمتها رو میبرن بالا تا جنسشون رو رد کنند گول نخورید
تایید میشه ، هفته آینده رو داشته باشین!! بیچاره اونایی که خرید داشتن
دوستان جو گیر نشوند صرافی ها و طلا فروشها دارن قیمتها رو میبرن بالا تا جنسشون رو رد کنند گول نخورید
بازار با چند بسته شد؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
آدم باورش نمیشه اقتصاد یه کشور انقدر الا بختکی باشه. بیارن پایین دلارهای مردم رو از دستشون در بیارن بعد ببرن بالا. مثه بازی های دوران بچگیمون میمونه
دوست عزیز هنوز طرف نیومده.
چرا ما اینطوری میکنیم اون یکی 8 سال مملکت رو به فنا داد فقط زیر لب غر زدیم.
این یکی هنوز نیومده میگیم چرا کاری نمیکنی.
شما دوست من غذا نخورده مگه سی. میشی که میگی چرا پایین نیومده. تازه مگه 300 تومن پایین نیومده؟
من خودم به روحانی رای دادم ولی سیاستهای کلی **** جوری که کار چندانی از دست روحانی ساخته نخواهد بود .
مطمین باش من و شما از سیاست های این مملکت بی خبریم.
اینطور که به نظر میاد می خوان تغییراتی در وضعیت اقتصادی بدن.
خبرها حاکیه که تازه محسن هاشمی هم داره شهردار میشه.
مطمین باشید تا سال دیگه تفاوتهایی رو خواهیم دید.
حالا چقدر خریدی ؟ 100 دلار یا کمتر ؟دوستان الان بهترین موقع خرید هست من روی 3070 تومن خریدم و خوشحالام از این درک بالا خودم مطمن هستم که همون طور که الان دوباره رفت روی 3300 می ره بالا یه بار هم من روی 2850 خریدم یادتون هست؟بازم مطمن می گم بازم دلار 3300بهتر از 3600 هست انتخاب با خودتون
حالا چقدر خریدی ؟ 100 دلار یا کمتر ؟
دوستان نمی دونم چرا ما یه چیزی تجربه کردیم اام بازم هم از تجره قبلی دست نمی کشیم
1تیر 91 دلار 1800 بود و قیمت سکه هم حدود 700 تومان بود یه بنده خدای به من گفت برو سکه بخر منه خر به جای اینکه هرچی پول دارم بدم سکه یا دلار بخرم فقط 2.5 سکه خریدم اما ای کاش بیشتر می دادم من حدود 20 تومن پوله بابام تو بانک بود و می تونستم ازش بگیرم!اما 20 تومن تو بانک موند !
اما دیگه این اشتباهمو تکرار نکردم چند روز پیش ماشینم رو فروختم یه پراید بود 8 تومن فروختم و سکه خریدم سکه خریدم 1380 خریدم البته می خواستم دلار بخرم ترسیدم تقلبی بندازن بهم!چون مثل تهران نیست که اینهمه صرافی معتبر وجود داشته باشه اینجا اصفهانه با چندتا صرافی!
حالا دوستان من بعد از عید می خوام دوباره بیام اینجا یه سری بزنم و بهتون بگه به ...گ....ا رفتم یا حداقل ضرر نکردم!.اینم از تجربه شخصی من از بازار
دوستان الان بهترین موقع خرید هست من روی 3070 تومن خریدم و خوشحالام از این درک بالا خودم مطمن هستم که همون طور که الان دوباره رفت روی 3300 می ره بالا یه بار هم من روی 2850 خریدم یادتون هست؟بازم مطمن می گم بازم دلار 3300بهتر از 3600 هست انتخاب با خودتون
این یه نمونه ی بارز از ملت خوشحال ایران
محسن هاشمی کیه؟مطمین باش من و شما از سیاست های این مملکت بی خبریم.
اینطور که به نظر میاد می خوان تغییراتی در وضعیت اقتصادی بدن.
خبرها حاکیه که تازه محسن هاشمی هم داره شهردار میشه.
مطمین باشید تا سال دیگه تفاوتهایی رو خواهیم دید.
آرهمحسن هاشمی کیه؟
پسر همین هاشمی رفسنجانی خودمون؟