• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
دوستان جو گیر نشوند صرافی ها و طلا فروشها دارن قیمتها رو میبرن بالا تا جنسشون رو رد کنند گول نخورید

تایید میشه ، هفته آینده رو داشته باشین!! بیچاره اونایی که خرید داشتن

signore

Registered User
لایک‌ها
636
عجیب کشید بالا آخر وقتی. 3360 ظاهراً بسته شد.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
آدم باورش نمیشه اقتصاد یه کشور انقدر الا بختکی باشه. بیارن پایین دلارهای مردم رو از دستشون در بیارن بعد ببرن بالا. مثه بازی های دوران بچگیمون میمونه

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
آدم باورش نمیشه اقتصاد یه کشور انقدر الا بختکی باشه. بیارن پایین دلارهای مردم رو از دستشون در بیارن بعد ببرن بالا. مثه بازی های دوران بچگیمون میمونه

بله منهتا یه بازی کثیف!

این دیو...ا اگه میخوان گرون کنن دیگه این بازی ها چیه؟ یوهو بگید قیمت آخرو دیگه !!!:hmm:

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
توی اقتصاد ثبات مهمترین فاکتوره توی جوی که هز لحطه بالا پایین میشه خرید و فروش اشتباهه
تا دولت جدید روی کار بیاد و تیم مذاکره کننده مشخص بشه که طبق گفته ی صالحی تیمش رو روحانی مشخص کرده و در حال رایزنی با ولایتی برای سرپرستی تیم مذاکره کننده هستند باید صبر کرد
بازار به نتیجه ی مذاکرات بستگی داره اگه پیشرفت یا توافقی صورت بگیره قیمت ها پایین میاد اگر نه به قول دوستمون تا 5 تومن هم ممکنه بره دلار
فعلا سری جدید تحریم های ریال و صنعت خودروسازی رو پیش رو داریم که اگه اوباما دستور اجراشون رو بده باز هم شاهد بالاتر رفتن قیمت خواهیم بود

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
دلار دوباره به مرز 3400 نزدیک شد. بی شک این دوره از بازار ارز در تاریخ ایران ثبت خواهد شد. بازاری پر نوسان که از پاییز 90 شروع شده و همچنان ادامه داره. در عصری زندگی میکنیم که بهش عصر اطلاعات میگن و تا قبل از این بازار ارز و سکه ایران بیشتر بازاری سنتی بوده و هیچ تجربه ای قبلی در زمینه تاثیر شبکه های اینترنتی و اطلاع رسانی در روند قیمتها و تعیین فروشندگان و خریداران نداشته. چه سودها که خیلی ها دارن از این بازار جذاب میرن و اینها کسانی هستند که رانت اطلاعاتی دارند و چه کمکها که شبکه های خبررسانی و سایتهای اینترنتی در این امر نکردند. چه ضررها که مردم عادی میکنند.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
دوست عزیز هنوز طرف نیومده.
چرا ما اینطوری میکنیم اون یکی 8 سال مملکت رو به فنا داد فقط زیر لب غر زدیم.
این یکی هنوز نیومده میگیم چرا کاری نمیکنی.
شما دوست من غذا نخورده مگه سی. میشی که میگی چرا پایین نیومده. تازه مگه 300 تومن پایین نیومده؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

من خودم به روحانی رای دادم ولی سیاستهای کلی **** جوری که کار چندانی از دست روحانی ساخته نخواهد بود .

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
در این اقتصاد باید گل گرفت این اقتصاد که دست چنتا دلال وصراف افتاده واقعن نمیشه چیزی بگی

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من خودم به روحانی رای دادم ولی سیاستهای کلی **** جوری که کار چندانی از دست روحانی ساخته نخواهد بود .

مطمین باش من و شما از سیاست های این مملکت بی خبریم.
اینطور که به نظر میاد می خوان تغییراتی در وضعیت اقتصادی بدن.
خبرها حاکیه که تازه محسن هاشمی هم داره شهردار میشه.
مطمین باشید تا سال دیگه تفاوتهایی رو خواهیم دید.

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
یعنی واقعا بعضی درک درستی از اوضاع کشور و به قول دکتر جنس سیاست های اون ندارن نمونش هم تو همین تاپیک زیاده و کسایی که درک درستی از موضوعد دارن اندک. مالتون رو سفت بچسبید و به کسی دلخوش نباشید.

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان الان بهترین موقع خرید هست من روی 3070 تومن خریدم و خوشحالام از این درک بالا خودم مطمن هستم که همون طور که الان دوباره رفت روی 3300 می ره بالا یه بار هم من روی 2850 خریدم یادتون هست؟بازم مطمن می گم بازم دلار 3300بهتر از 3600 هست انتخاب با خودتون

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108

ما که از خدامونه . کی بدش میاد اجناس ارزون بشند ؟ کی بدش میاد ساخت و ساز بیشتر بشه ؟ شغل فرواووون بشه ....هم سرمایه دارها بیشتر سود می کنند هم قشر ضعیف پر و بال میگیرند . انشا اله که بشه .

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوستان الان بهترین موقع خرید هست من روی 3070 تومن خریدم و خوشحالام از این درک بالا خودم مطمن هستم که همون طور که الان دوباره رفت روی 3300 می ره بالا یه بار هم من روی 2850 خریدم یادتون هست؟بازم مطمن می گم بازم دلار 3300بهتر از 3600 هست انتخاب با خودتون
حالا چقدر خریدی ؟ 100 دلار یا کمتر ؟

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
دوستان نمی دونم چرا ما یه چیزی تجربه کردیم اام بازم هم از تجره قبلی دست نمی کشیم
1تیر 91 دلار 1800 بود و قیمت سکه هم حدود 700 تومان بود یه بنده خدای به من گفت برو سکه بخر منه خر به جای اینکه هرچی پول دارم بدم سکه یا دلار بخرم فقط 2.5 سکه خریدم اما ای کاش بیشتر می دادم من حدود 20 تومن پوله بابام تو بانک بود و می تونستم ازش بگیرم!اما 20 تومن تو بانک موند !
اما دیگه این اشتباهمو تکرار نکردم چند روز پیش ماشینم رو فروختم یه پراید بود 8 تومن فروختم و سکه خریدم سکه خریدم 1380 خریدم البته می خواستم دلار بخرم ترسیدم تقلبی بندازن بهم!چون مثل تهران نیست که اینهمه صرافی معتبر وجود داشته باشه اینجا اصفهانه با چندتا صرافی!
حالا دوستان من بعد از عید می خوام دوباره بیام اینجا یه سری بزنم و بهتون بگه به ...گ....ا رفتم یا حداقل ضرر نکردم!.اینم از تجربه شخصی من از بازار

بهله دیگه من نفهمیدم خونه ات اصفهانه میرداماده !سربازی اصفهان بودی
سود کردی ضرر کردی آخر

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085

این یه نمونه ی بارز از ملت خوشحال ایران

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
این یه نمونه ی بارز از ملت خوشحال ایران

متاسفانه اکثر افرادی که رو به دلالی ارز اوردن افرادی هستند که سرمایه های خرد دارند و بهترین کار این رو میدونن که پولشون رو دلار بخرن و .... مطمعنا هیچ ایرادی نمیشه بهشون گرفت چون این کار رو دولت با اونها کرده که به جای اینکه پول را در بانک بزارن تا فعالیت های اقتصادی صورت بگیره مردم رو دلال بار اورده و ....
اقای روحانی و رفسنجانی و خاتمی و .... هم نمیتونن کاری بکنند مشکل بسیار اساسی تر از این حرف ها هست . مثل اینکه مقاوت برگشت روی 3300 همیشگی دوباره میره بالا و میاد پایین :D

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391

محسن هاشمی کیه؟
پسر همین هاشمی رفسنجانی خودمون؟

بالا