• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

sepide-no1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 جولای 2013
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
حدود یک ماه هست که دارم نوشته های این تاپیکو دنبال می کنم.دنبال تحلیل بازار ارز.. بودم که اینجا کشیده شدم.واقعا تولید محتوای فارسی در شبکه جهانی یعنی کشک و دوغ.یعنی سرتو بکوب به دیوار....تحلیل های عالیجنابان در این حده:آخ آخ آخ .قیمت رفت بالا.آخ آخ آخ قیمت آمد پایین.قیمت دلار در این ساعت فلان صرافی شد این قدر.صرافی جلالی پیلتر شد.....اینا تحلیله؟هان؟تحلیله؟مجبور شدم عضو بشم و بگم آقایون کافیه....لطفن یک دو خط بنویسین آدم یه چیزی یاد بگیره.بتونه یه تصمیم گیری بکنه.نهایت تحلیلتون اینه که شاید دلار در اینده گرونتر شه شاید ارزونتر شه...خب این احتمال 50-50 رو که همه میدونن....من که مثل شما توی این بازار نیستم میام اینجا از تجربه و فن شما چیزی یاد بگیرم...لطفن.اقایون لطفن.تا عصر میام اینجارو می خونم چیزای مفید نوشته باشین...همین....تا عصر وقت دارین ....روز خوبی داشته باشین.
 

frankval

Registered User
تاریخ عضویت
30 ژانویه 2007
نوشته‌ها
68
لایک‌ها
2
حدود یک ماه هست که دارم نوشته های این تاپیکو دنبال می کنم.دنبال تحلیل بازار ارز.. بودم که اینجا کشیده شدم.واقعا تولید محتوای فارسی در شبکه جهانی یعنی کشک و دوغ.یعنی سرتو بکوب به دیوار....تحلیل های عالیجنابان در این حده:آخ آخ آخ .قیمت رفت بالا.آخ آخ آخ قیمت آمد پایین.قیمت دلار در این ساعت فلان صرافی شد این قدر.صرافی جلالی پیلتر شد.....اینا تحلیله؟هان؟تحلیله؟مجبور شدم عضو بشم و بگم آقایون کافیه....لطفن یک دو خط بنویسین آدم یه چیزی یاد بگیره.بتونه یه تصمیم گیری بکنه.نهایت تحلیلتون اینه که شاید دلار در اینده گرونتر شه شاید ارزونتر شه...خب این احتمال 50-50 رو که همه میدونن....من که مثل شما توی این بازار نیستم میام اینجا از تجربه و فن شما چیزی یاد بگیرم...لطفن.اقایون لطفن.تا عصر میام اینجارو می خونم چیزای مفید نوشته باشین...همین....تا عصر وقت دارین ....روز خوبی داشته باشین.

اینمطلب هم برای شما دوست عزیز که آتیشت تنده:

دنیای اقتصاد- با پایان یافتن انتخابات ریاست‌جمهوری و شکل‌گیری انتظارات مثبت نسبت به آینده سیاست‌های اقتصادی، قیمت ارز در بازار آزاد با کاهش چشمگیری مواجه شد. این در حالی است که کارشناسان معتقدند در صورتی که دولت با توجه به مسائل مربوط به «تحریم‌ها، روابط خارجی و نیاز تولید داخلی به ارز»، نتواند این انتظار را پاسخ دهد، فضای نااطمینانی در بازار مجددا شکل می‌گیرد که ممکن است به زیان اقتصاد کشور منجر شود. نگاهی به ساختار موجود در بازار ارز کشور حاکی از این است که این بازار، یک بازار انحصاری با تنها یک عرضه‌کننده ارز یعنی دولت است. با توجه به این موضوع و ملاحظات شرایط فعلی اقتصادی، برخی کارشناسان به ارائه پیشنهادهایی برای سیاست‌ ارزی دولت آینده پرداخته‌اند. تحلیل ارائه‌شده در این پیشنهادها حاکی از این است که «اولا، زمینه‌های کاهش قیمت دلار در بلندمدت هم فراهم نیست و ثانیا، کاهش عمده در قیمت دلار، اساسا به نفع اقتصاد ملی نیست». در استدلال صورت گرفته برای این نتیجه‌گیری، بر پنج عامل کلیدی شامل «قیمت ذاتی دلار، نرخ تورم، وضعیت صادرات و واردات، تلاطم احتمالی آینده نرخ ارز و بودجه سال 92» تاکید شده‌است. به اعتقاد این کارشناسان، اقتصاد کشور هم‌اکنون هزینه‌های ناشی از افزایش یک‌باره نرخ ارز را پرداخته و کاهش عمده نرخ ارز، به نفع اقتصاد ایران و توان رقابتی تولید کشور نخواهد بود.
بسته پیشنهادی ارزی به دولت منتخب
گروه بازار پول- با پایان یافتن انتخابات ریاست‌جمهوری و خوش‌بینی بازارهای مالی به میانه‌روی در سیاست‌های اقتصادی، حال، بازیگران عرصه‌های سیاسی و اقتصادی کشور، آینده به‌نسبت مطلوب‌تری را انتظار دارند. فعالان عرصه اقتصاد نیز انتظار دارند فضای کسب‌وکار کشور بهبود یابد، تولید تحریک شود، بیکاری کاهش یابد و به‌طور کلی بسترهای لازم برای افزایش رشد اقتصادی و نیل به اهداف برنامه‌های توسعه اقتصادی کشور فراهم شود.
بر پایه همین انتظارات، بازارهای مالی و کالایی کشور پس از انتخابات در جست‌وجوی نقاط تعادلی جدید به حرکت درآمدند. چنان که در کمتر از دو هفته، شاخص بورس اوراق بهادار حدود 8 درصد افزایش یافت و رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند. بخش‌هایی از بازارهای کالایی کشور نیز مانند بازار خودرو شاهد کاهش قیمت‌ها بود و معاملات برخی کالاها و خدمات نیز در انتظار قیمت‌های پایین‌تر به آینده موکول شد. در این میان، قیمت ارز در بازار آزاد نسبت به سایر قیمت‌ها بیشترین کاهش را به ثبت رساند و دلار نسبت به ریال حدود 10 درصد تضعیف شد و به قیمت 3 هزار تومان هم رسید. پس از اینکه قیمت دلار تحت تاثیر فضای پس از انتخابات کاهش یافت، به اعتقاد کارشناسان، مردم منتظر هستند در دولت جدید عرضه ارز با قیمت پایین‌تر رخ بدهد، اگر دولت جدید بتواند این کار را انجام دهد موفق خواهد بود، اما اگر دولت با توجه به بحث تحریم‌ها، روابط خارجی، نیاز خطوط تولید داخلی به ارز و‌... نتواند این انتظار را پاسخ بدهد فضای نااطمینان مجددی در بازار شکل می‌گیرد که می‌توان به زیان اقتصاد کشور بینجامد. به همین دلیل است که پیش‌بینی آینده بازارهای مالی از جمله بازار ارز، به یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های اقتصادی فعلی کشور تبدیل شده است. هفته‌نامه
«تجارت فردا» در پرونده‌ای تحلیلی به شرایط بازار و بررسی راهکارهای پیشنهادی پرداخته است.
نگاهی به بازار ارز در ایران
بازار ارز کشور به لحاظ ساخت یک بازار کاملا انحصاری است و به طور تقریبی، عرضه‌کننده اصلی بازار ارز ایران، دولت است و دیگر عرضه‌کننده‌ها خرد هستند. عرضه‌کننده خرد را نیز بازیگران تشکیل می‌دهند که با انگیزه احتیاطی سرمایه‌گذاری وارد بازار شده‌اند. در چنین بازاری با ساختار انحصاری، هر‌ گاه طرف عرضه بازیگر اصلی نقش خود را تغییر دهد و جهت دیگری بگیرد بازار نیز تغییر روند می‌دهد. کاهش قیمت اخیر در بازار دارایی‌هایی چون ارز و سکه هم در این بستر تحلیل می‌شود.
کارشناسان در تحلیل رخدادهای بازار پس از انتخابات معتقدند که آن چه در بازار پیش آمد؛ بیشتر به فضای روانی آن باز‌می‌گردد. کارشناسان می‌گویند که «در مقایسه با گذشته نه از شدت محدودیت‌ها کاسته شده نه روند نقل و انتقال مالی تغییر کرده است، اما در همین فضا به دلیل آنکه تصور یک عده از مردم این است که با توجه به نتیجه انتخابات، احتمال تغییر شرایط اقتصادی و اتخاذ جهت‌گیری‌های متفاوت نسبت به گذشته وجود دارد، بازار ارز روند کاهشی در پیش گرفت.» به بیانی دیگر «انتظار تغییر جهت در بازار ارز موجب شد تا عده‌ای که متقاضی خرید ارز هستند به امید اینکه نرخ در دولت آینده کاهش پیدا می‌کند تقاضای خود را به تعویق بیندازند.
در این حالت تقاضا خود به خود با این شرایط موجود کم می‌شود. از طرف دیگر عده‌ای که ارز را با هدف سرمایه‌گذاری یا پس‌انداز نگهداری می‌کردند از ترس اینکه مبادا قیمت ارز بیشتر کاهش پیدا کند عرضه‌کننده شدند و از این بازار فرار کردند. بنابراین عرضه ارز اضافه شده و از آن طرف تقاضا هم خود به خود کم شده است.»
کاهش قیمت دلار؛ خوب یا بد؟
در نگاه اول به‌نظر می‌رسد کاهش قیمت دلار حاوی پیامدهای مساعدی است. برخی می‌گویند کاهش قیمت دلار همراه با کاهش قیمت کالاهای وارداتی به کاهش تورم می‌انجامد. برخی دیگر اینگونه استدلال می‌کنند که قیمت دلار در حال حاضر بیش از قیمت ذاتی آن است و بنابراین کاهش قیمت دلار، ما را به قیمت‌های تعادلی نزدیک‌تر می‌کند. برخی می‌گویند تولید در بسیاری از بخش‌ها به‌دلیل هزینه‌های دلاری زمینگیر شده است؛ بنابراین کاهش قیمت دلار راه را برای کاهش هزینه‌ها و افزایش تولید باز می‌کند.
حسین عبده تبریزی و میثم رادپور، دو کارشناس مالی، در تحلیلی که از شرایط آینده بازار ارز در هفته نامه تجارت فردا ارائه کرده‌اند نوشته‌اند: «صرف‌نظر از اینکه دلار در کوتاه‌مدت چه قیمت‌هایی را خواهد دید؛ اولا زمینه‌های کاهش قیمت دلار در بلندمدت فراهم نیست و ثانیا کاهش عمده قیمت دلار اساسا به نفع اقتصاد ملی نخواهد بود.» آنها برای این پیش‌بینی خود استدلال‌هایی نیز ارائه کرده‌اند که به 5 دلیل عمده باز می‌گردد: قیمت ذاتی دلار، نرخ تورم، وضعیت صادرات و واردات، تلاطم احتمالی آینده نرخ ارز
و بودجه سال 92.
قیمت ذاتی دلار
روش‌های متعددی برای محاسبه نرخ ارز موجود است. یکی از پایه‌ای‌ترین روش‌ها، بر نظریه برابری قدرت خرید (purchasing power parity) مبتنی است. بر اساس این نظریه، قیمت ارز هر کشور نسبت به کشورهای دیگر به‌گونه‌ای تعیین می‌شود که به طور متوسط قیمت کالاها و خدمات در کشورهای مورد مقایسه برابر شوند. حسین عبده تبریزی و میثم رادپور با استفاده از این نظریه به محاسبه قیمت دلار پرداخته‌اند.
با فرض اینکه سال 82 به‌عنوان سال پایه محاسبه قیمت دلار باشد؛ در پایان سال 82 قیمت دلار مرجع482,8 ریال بوده است. اگر نرخ تورم امسال همانند سال قبل 5/30 درصد باشد؛ در این‌صورت متوسط نرخ تورم کشور طی ده سال اخیر 45/18 درصد خواهد شد. اگر نرخ تورم ایالات متحده برای امسال 5/1 درصد مفروض گرفته شود؛ متوسط نرخ تورم آن کشور طی ده سال اخیر 38/2 درصد خواهد شد. به اين ترتيب می‌توان گفت به‌طور متوسط قیمت کالاها و خدمات در کشور طی ده سال اخیر 44/5 برابر شده و در ایالات متحده 26/1 برابر شده است.
اگر قیمت کالای مشخصی در آمریکا در پایان سال 2003 یک دلار بوده باشد و در پایان سال 82 قیمت همان کالا در ایران نیز معادل ریالی یک دلار؛ یعنی 8 هزار و 482 ریال بوده باشد، با لحاظ متوسط نرخ‌های تورم دو کشور می‌توان گفت قیمت آن کالا در ایالات متحده در پایان سال‌جاری میلادی، 26/1 دلار و در ایران در پایان سال‌جاری خورشیدی، 46 هزار و 142 ریال خواهد بود؛ بنابراین قیمت دلار در پایان سال 92 باید 36 هزار و 620 ریال باشد تا بتوان با پرداخت 26/1 دلار کالای یادشده را خریداری کرد. به اين ترتيب بر اساس نظریه برابری قدرت خرید، می‌توان گفت قیمت دلار در پایان سال 92 باید بیش از 35 هزار ریال باشد. حسین عبده تبریزی و میثم رادپور در پایان این بخش از تحلیل خود خاطر نشان کرده‌اند که «قیمت‌گذاری دلار بر اساس این نظریه بر این فرض استوار است که هزینه‌های معامله کالاها و خدمات صفر است و نیز موانعی برای تبادل کالاها و خدمات بین دو کشور وجود ندارد. ضمن اینکه «در این محاسبات فرض شده که دلار در پایان سال 82، به‌درستی قیمت‌گذاری شده بود.»
تورم
این دو کارشناس اقتصادی در تحلیل خود به این موضوع تاکید کرده‌اند که «به‌دلیل پدیده چسبندگی قیمت‌ها نباید انتظار داشت قیمت کالاها و خدمات متناسب با کاهش قیمت دلار کاهش یابد.» بر اساس پدیده «چسبندگی قیمت‌ها»، عرضه‌کنندگان کالاها و خدمات عموما با قیمت‌هایی برابر یا بالاتر از قیمت‌های جاری احساس راحتی می‌کنند. آنها حتی در صورت کاهش بهای تمام‌شده کالاها و خدماتشان به‌سختی برای کاهش قیمت‌ها آمادگی پیدا می‌کنند. به همین دلیل است که مسیر حرکت قیمت‌ها عموما رو به بالا است؛ بنابراین از دیدگاه این تحلیلگران، «نباید انتظار داشت که کاهش قیمت دلار به‌طرز ملموسی کاهش سطح عمومی قیمت‌ها را به‌دنبال داشته باشد؛ بنابراین ذی‌نفع عمده کاهش قیمت دلار مردم نیستند.»
صادرات و واردات
از دیدگاه این دو تحلیلگر بازارهای مالی، «کاهش سطح قیمت دلار بیشترین نفع را متوجه‌ واردکنندگان و بیشترین هزینه را متوجه صادرکنندگان خواهد کرد. از طرفی با کاهش قیمت دلار و البته عدم‌کاهش متناسب قیمت‌ کالاها و خدمات، واردکنندگان دلار را ارزان تهیه می‌کنند و اقلام وارداتی را با قیمت‌هایی نزدیک به قیمت‌های گذشته به بازار می‌فروشند.» به اين ترتيب، این دو تحلیلگر پیش‌بینی کرده‌اند که «کاهش قیمت دلار مستقیما به تحریک واردات منجر می‌شود. از طرفی دیگر، کاهش قیمت دلار از عواید صادرات می‌کاهد و در نتیجه سطح صادرات و در نتیجه تولید و اشتغال کاهش می‌یابد.»
تلاطم نرخ‌ها
از دیدگاه حسين عبده تبریزی و میثم رادپور، «هرگونه تلاطمی در نرخ ارز هزینه‌بر است، خواه این تلاطم رو به پایین باشد، یا رو به بالا.» بنگاه‌های اقتصادی عموما ترجیح می‌دهند برای کاهش ریسک خود در زمان تلاطم قیمت‌ها تصمیم‌گیری نکنند. به‌عبارتی دیگر، آنها معمولا گرایش دارند تا زمان ایجاد ثبات در نرخ‌ها تصمیمات خود را به تعویق بیندازند. این رفتار بنگاه‌های اقتصادی سطح تولید و اشتغال را به‌طرز نامطلوبی تحت تاثیر قرار می‌دهد. بدیهی است که کاهش قیمت دلار همزمان با بالا بردن احتمال افزایش قیمت، تلاطم موردانتظار آن را نیز افزایش می‌دهد؛ تلاطمی نامطلوب که اقتصاد کشور را در معرض آسیب‌های جدی قرار می‌دهد.
بودجه سال 92
در بودجه سال 92 درآمدهای نفتی بر مبنای صادرات 3/1 میلیون بشکه نفت به قیمت هر بشکه 95 دلار پیش‌بینی شده است. قیمت دلار نیز در بودجه، نرخ ارز مبادله‌ای یعنی 24770 ریال لحاظ شده است. این دو تحلیلگر بازارهای مالی عنوان کرده‌اند که «ارقام مربوط به میزان صادرات نفت و حتی قیمت هر بشکه نفت برآوردهای بسیار خوش‌بینانه‌ای است.» چرا که «متاسفانه طي يک سال گذشته، از طرفی به واسطه تحريم‌هاي ظالمانه غرب و جنگ اقتصادي شکل‌گرفته عليه کشورمان، صادرات نفت کشور کاهش داشته است. در کنار کاهش ميزان صادرات که به کاهش درآمد نفت منجر شده است، شاهد افزايش هزينه‌هاي جانبي صادرات نفت و کارمزدهاي تبادل ارزهاي محلي فروش نفت، بيمه و... نیز هستیم.» به گفته آنها « چشم انداز تحريم‌ها با توجه به نزديک‌شدن به تحريم‌هاي سنگين مصوب اول ژوئیه 2013 به هیچ عنوان مساعد نیست و به احتمال بالايي اين تحريم‌ها باز هم سبب کاهش صادرات نفت و ميعانات گازي کشور خواهد شد.» به اعتقاد تحلیلگران «با توجه به وضعيت اقتصاد جهاني، انتظار نمی‌رود قيمت نفت خام افزایش عمده‌ای داشته باشد. بنابراین، به احتمال زیاد سهم درآمدهای نفتی بودجه، آن‌گونه که پیش‌بینی شده است، محقق نخواهد شد. در این میان قیمت دلار می‌تواند تا حدودی انحرافات درآمدهای نفتی محقق‌شده از پیش‌بینی‌شده را جبران کند.» به گفته عبده تبریزی و رادپور، «اگر دولت ارز را با قیمت‌هایی بیش از نرخ ارز مبادله‌ای بفروشد، می‌تواند بخشی از کسری‌های مربوط به کاهش میزان صادرات یا کاهش قیمت نفت را تامین کند. بنابراین دولت منطقا نه‌تنها علاقه‌ای به کاهش قیمت دلار ندارد، بلکه باید حامی افزایش قیمت آن باشد.»
کاهش قیمت دلار به نفع ما نیست
معضلاتی مانند «تورم بالا، تلاطم قیمت کالاها و خدمات، ناامن‌شدن سرمایه‌گذاری، کاهش تولید طرح‌های توسعه بنگاه‌های اقتصادی و واردشدن دلار در سبد سرمایه‌گذاری خانوارها» از جمله هزینه‌های شوک قیمتی دلار طی دو سال گذشته بوده ‌است. حال تحلیلگران در نتیجه‌گیری دیدگاه ارائه شده خود، به این موضوع تاکید کرده‌اند که «کاهش قیمت دلار به نفع اقتصاد ملی نیست.» چرا که از دیدگاه آنها «اقتصاد کشور هزینه‌های ناشی از افزایش قیمت دلار را پرداخته است.»
 

ah_ahm_ah

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2013
نوشته‌ها
106
لایک‌ها
2
امروز قیمت چجوریاست؟
کشید پایین یا کشید بالا:D
این دلار خانوم هم خوب درامدی داره تابستونی ها...
 

e h s a n

Registered User
تاریخ عضویت
16 می 2009
نوشته‌ها
1,041
لایک‌ها
702
برام جالبه امروز نوشتند دولت رسما با ارز مرجع خداحافظی کرد در حالیه که یک ساله این خداحافظی انجام شده! :D
یادمون نره به برنج و اقلام اساسی و دارو تا حدود همین چند ماه پیش ارز مرجع میدادند و بایستی در آینده نزدیک! شاهد افزایش حداقل 2 و دراصل 3.5 برابری این اقلام باشیم البته بدون در نظر گرفتن تحریم های امروز خطوط کشتیرانی .... که اونم هزینه حملش با این تحریم دقیقاً 2 برابر شده عملاً

ضمناً ظاهراً قیمت خودروهای وارداتی کاهش خوبی داشته کسی در جریان قیمت ها هست؟ ودلیلش؟!
 

mkhr2max

Registered User
تاریخ عضویت
25 فوریه 2008
نوشته‌ها
2,784
لایک‌ها
138
محل سکونت
Iran - Tehran
به نظر می رسه غربی ها هم قهمیدن ایران دنبال وقت کشی هستش ؛ دیگه ازموضع تحریم کردن پایین نمیان ؛ اما بحث تحریم صنعت خودرو و طلا و کشتیرانی وزنه های سنگینی هستند که
در کوتاه مدت شدیدا به اقتصاد ضربه می زنه (نظر شخصی )

متاسفانه ؛ در پاسخ اون دوستمون که دنبال تحلیل درست می گردند ؛ معمولا چیده مان اصولی یکسری عوامل رو در جهت بالا یا پایین رفتن قیمت یک کالا می سنجند .
نه اینجا که عوامل متعدد ؛ سیاسی ؛ تصمیمات دولتی ( رانت اطلاعاتی ) ؛ احساسی در قیمتها نقش داره .

همین الان تحریم ها شدت گرفت ؛ همه منتظر افزایش قیمت دلار هستند اما به واقع مشخص نیست پشت پرده سیاسی چه خبره !
و ممکنه با تزریق بیشتر قیمتها کاذب پایین بیاد .
 

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
تاریخ عضویت
18 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,141
لایک‌ها
195
محل سکونت
Elmonex Exchequer
از برکات نزدیکی به ماه رمضان همانا فزونی قیمت اقلام مصرفی خانواده ها ... تا شاید اهل یقین عبرت گیرند :p
 

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2004
نوشته‌ها
3,679
لایک‌ها
384
محل سکونت
تهران
هیچ خبر موثقی هنوز از اجرای تحریما منتشر نشده دوستان الکی جو ندن تازه به ساعت آمریکا هنوز کار اداریشون شروع نشده که!

اما دلار شد 3400 که به نظر من باز بخاطر نزدیکی به پرداخت یارانه هاست.
 

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
5 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
3,311
لایک‌ها
4,756
به نظر من باخت تیم ملی والیبال روی قیمت دلار فردا تاثیر میذاره . در حد 100 تومن :lol:

لول .
آقا اون بنده خدا خودش الان داغونه. با نیش و کنایه دیگه نمک رو زخمش نپاش. فکر کرده بود الان دلار 10 روزه میره میشه 2800 و یه جشن اساسی میگیره.:cool:
 

Vahid1984

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2008
نوشته‌ها
418
لایک‌ها
2
هیچ خبر موثقی هنوز از اجرای تحریما منتشر نشده دوستان الکی جو ندن تازه به ساعت آمریکا هنوز کار اداریشون شروع نشده که!

اما دلار شد 3400 که به نظر من باز بخاطر نزدیکی به پرداخت یارانه هاست.

دیروز بی بی سی گفت تحریمای جدید از نیمه شب امشب (یعنی دیشب) آغاز می شود.

دلار 3415 جلالی
 

Jack_81

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2012
نوشته‌ها
394
لایک‌ها
11
یکی بود که با فونت درشت بنفش اینجا سنگ دولت جولز و جولی ( امید و آرزو ) را به سینه میزد. کجا رفته؟ نگرانش هستم. شاید هم پست جدید گرفته !!!!
 

ali_alavijeh

Registered User
تاریخ عضویت
1 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,835
لایک‌ها
295
محل سکونت
تهران_ غرب
یکی بود که با فونت درشت بنفش اینجا سنگ دولت جولز و جولی ( امید و آرزو ) را به سینه میزد. کجا رفته؟ نگرانش هستم. شاید هم پست جدید گرفته !!!!

خیلیا نیستن. منم جدا براشون نگرانم. خدا کنه اتفاق بدی براشون نیفتاده باشه.

دوستان قیمت الان؟
 

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
7,666
لایک‌ها
2,930
محل سکونت
Living in Dreams
یکی بود که با فونت درشت بنفش اینجا سنگ دولت جولز و جولی ( امید و آرزو ) را به سینه میزد. کجا رفته؟ نگرانش هستم. شاید هم پست جدید گرفته !!!!

شما چرا اینطوری می کنید. مسخره می کنید بعد که طرف اومد نشست وضعیت بهتر شد یک آی دی جدید می سازیذ میاید خوتون رو طرفدار یارو نشون می دید.

کدوم دولت جولز و جولی شما که حتی هنوز نفهمیدی که طرف 12 مرداد میاد سر کار چرا بیخود میای تو بحث ارز!
عزیز برو تو بخش خاطرات راحت پست بده.

دولــــــــــــــــت 12 مـــــــــــــــــــــــــــــرداد مـــــــــــــــــــیــــــــــــــــــاد ســـــــــــــــــــــــر کــــــــــــــــــــــــــــار

با فونت دراز نوشتم که چشمهاتون اذیت نشه.

فعلا دولت شما سر کاره. گلی که به سر مردم زده میشه از طرف دولت شماست.

صبر کن بزار دولت روحانی بیاد. یه 5 ماه بمونه اگر قیمت دلار موند رو 3400 تومن بعد بیا بگو جولز و جولی اومدن سر کار هی چی نشد.
 

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
7,666
لایک‌ها
2,930
محل سکونت
Living in Dreams
لول .
آقا اون بنده خدا خودش الان داغونه. با نیش و کنایه دیگه نمک رو زخمش نپاش. فکر کرده بود الان دلار 10 روزه میره میشه 2800 و یه جشن اساسی میگیره.:cool:

آره حیف شد. می خواستم یک چشن بگیرم. به قول اون دستمون ما که دلالیم. قیمت رفت بالا قیمت ما هم میره بالا. بیچاره مردم.
 

hamed0050

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2012
نوشته‌ها
369
لایک‌ها
25
دلار و سکه و طلا
چه قدر به فکر ایجاد تولیدی هستیم؟
بیاید دلالی را به فرزندان خود نیاموزیم !
 

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
تاریخ عضویت
18 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,141
لایک‌ها
195
محل سکونت
Elmonex Exchequer
آره حیف شد. می خواستم یک چشن بگیرم. به قول اون دستمون ما که دلالیم. قیمت رفت بالا قیمت ما هم میره بالا. بیچاره مردم.

برادر این دوستان با اون آی دی :‌آقای خاص هستن با شما که نیستن به خودت نگیر.
توی این کشور همه دلال هستن. هر کسی دلال یه چیزی .
خدا رو شکر که ما فقط دلال ارز هستیم و نه مثل بعضیا دلال خیلی چیزا :D
توی قوانین بازارچه و تذکرات جناب موذنی ذکر شده که از به کار بردن لفظ دلال به همدیگه خودداری کنید.
اما دلال و واسطه و Finder و هر اسمی که روش میخواهید بذارید مهم نیست من که بهم برنمیخوره .

هر کسی هم بهش برخورد دایورت کنه رو بووووق چپش :blink:
 

Jack_81

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2012
نوشته‌ها
394
لایک‌ها
11
شما چرا اینطوری می کنید. مسخره می کنید بعد که طرف اومد نشست وضعیت بهتر شد یک آی دی جدید می سازیذ میاید خوتون رو طرفدار یارو نشون می دید.

کدوم دولت جولز و جولی شما که حتی هنوز نفهمیدی که طرف 12 مرداد میاد سر کار چرا بیخود میای تو بحث ارز!
عزیز برو تو بخش خاطرات راحت پست بده.

دولــــــــــــــــت 12 مـــــــــــــــــــــــــــــرداد مـــــــــــــــــــیــــــــــــــــــاد ســـــــــــــــــــــــر کــــــــــــــــــــــــــــار

با فونت دراز نوشتم که چشمهاتون اذیت نشه.

فعلا دولت شما سر کاره. گلی که به سر مردم زده میشه از طرف دولت شماست.

صبر کن بزار دولت روحانی بیاد. یه 5 ماه بمونه اگر قیمت دلار موند رو 3400 تومن بعد بیا بگو جولز و جولی اومدن سر کار هی چی نشد.

طرف صحبت شما بنده بودم؟ من مثل امثال شما آفتاب پرست نیستم. اون کسی هم که نمی فهمه امثال شما هستید. از قدیم گفتن تا وقتی خر وجود داشته باشه، خرسوار هم وجود داره. درضمن این دولت و دولت های دیگه دولت پدران شماست. نه دولت من.
 

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
7,666
لایک‌ها
2,930
محل سکونت
Living in Dreams
طرف صحبت شما بنده بودم؟ من مثل امثال شما آفتاب پرست نیستم. اون کسی هم که نمی فهمه امثال شما هستید. از قدیم گفتن تا وقتی خر وجود داشته باشه، خرسوار هم وجود داره. درضمن این دولت و دولت های دیگه دولت پدران شماست. نه دولت من.

اوکی دولت پدران ماست. آقا بیخیال دولت پدران ما شو. دولت ماست. مملکت ماست خودمون می دونیم و مملکتمون.

اون کسی که هنوز نمی دونه دولت کی میاد سر کار بیخیال این بحث ها بشه.
 
بالا