• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
در این تاپیک دو دسته افراد داشتیم:
1- اونایی که میگفتن واییییییی روحانی اومد دلار شد 2 تومن. بریم عروسی بگیریم. وایییییی چه کنیم از خوشی. وای مردیم از خوشی. من و این همه خوشبختی محالهههه.
2-اونایی که میگن این دولت هم سر کاریه و الکیه. تحریم شدیم و تحریم شدیم و آب نداریم و دون نداریم و...
هیچکدوم از این حرفا تحلیل پشتش نیست به قول دوست گلمون
(صبر کن بزار دولت روحانی بیاد. یه 5 ماه بمونه ) like
در مورد این آقا روحانی صبر میکنیم.

ولی گونه اول به طور کامل ناپدید شدن و من شخصا بشدت نگرانشونم. :(
گونه دوم هم خدا هدایتشون کنه ایشالا:cool::cool::cool:

من نتونستم قیمت امروزو در بیارم. 3400؟

Jack_81

Registered User
لایک‌ها
11
اوکی دولت پدران ماست. آقا بیخیال دولت پدران ما شو. دولت ماست. مملکت ماست خودمون می دونیم و مملکتمون.

اون کسی که هنوز نمی دونه دولت کی میاد سر کار بیخیال این بحث ها بشه.

منظور من این بود که اون شخص بیخود و بی جهت حرف های صد من یک غاز میزد و جو گیر شده بود. منظور من تاریخ شروع یا پایان یک دولت خاص نبود.

امیدوارم !!! فهمیده باشی.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
برادر این دوستان با اون آی دی :‌آقای خاص هستن با شما که نیستن به خودت نگیر.
توی این کشور همه دلال هستن. هر کسی دلال یه چیزی .
خدا رو شکر که ما فقط دلال ارز هستیم و نه مثل بعضیا دلال خیلی چیزا :D
توی قوانین بازارچه و تذکرات جناب موذنی ذکر شده که از به کار بردن لفظ دلال به همدیگه خودداری کنید.
اما دلال و واسطه و Finder و هر اسمی که روش میخواهید بذارید مهم نیست من که بهم برنمیخوره .

هر کسی هم بهش برخورد دایورت کنه رو بووووق چپش :blink:

مهم نیست. زیاد نگران نیستم. این بازار درست میشه. اینطور نمی مونه.

خیلی از برو بچس این بخش فقط دارن قیمت روز دلار رو می بینن و هی تحلیل می کنن که فلان تاریخ و فلان زمان دلار اینطور میشه و اونطور میشه.

اما نمی دونم چرا دیدشون رو باز نمی کنن.

روحانی با حمایت خاتمی و هاشمی انتخاب شد.

آخه یکبار بپرسید از خودتون چطور این اتفاق افتاد.
**** روز بعد اعلام حمایت کرد.
**** اعلام حمایت کامل کرد.
فلان اعلام حمایت کرد.
بسان اعلام حمایت کرد.

سریع یه عده میان میگم که طرف اینوری و اونوری بود و مارو گول زد و فلان کرد و بسار کرد.

نه رفیق اینطوری که معلومه همه بسیج شدن وضعیت اقتصادی ممکلت یه ذره بهتر بشه.

این تغییرات موقتیه تمام مملکت داره بسیج میشه که وضعیت بهتر بشه برای اینکه دولتمردان نمی خوان به خاطر وضعیت اقتصادی **** عوض بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نفهم شما هستی که منظور بنده را نفهمیدی.

منظور من این بود که اون شخص بیخود و بی جهت حرف های صد من یک غاز میزد و جو گیر شده بود. منظور من تاریخ شروع یا پایان یک دولت خاص نبود.

امیدوارم !!! فهمیده باشی.

باشه من نفهمم. شما که فهمیدی چی گفتی دیگه بسه. جای بحث ارز و دلاره.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
باشه من نفهمم. شما که فهمیدی چی گفتی دیگه بسه. جای بحث ارز و دلاره.
دوست عزیز ولشون کن.
همون طور که با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه با این حرفا هم چیزی بهم نمیریزه.
توی اون پخ بهتون گفتم قضیه چیه.

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خدا ایشالا هممونو هدایت کنه
یکی قیمت دقیق امروزو میگه؟

قیمت های متفاوته.

3410 الان سوال کردم فروش اسکناس.

اما حواله جالبه کمتر بود. 3400 حواله می کردن. معمولا حواله بیشتره!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزیز ولشون کن.
همون طور که با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه با این حرفا هم چیزی بهم نمیریزه.
توی اون پخ بهتون گفتم قضیه چیه.

بیخیالم. از اون پیغام شما به بعد دیگه زیاد بحث خارج از موضوع نمی کنم.

bossrasoul

Registered User
لایک‌ها
3
ساعت بروزرسانی: 1:00
قیمت دلار: 3390
درهم: 935

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
شکر خدا ؛ این دفعه انگار این اخبار تاثیری فوری رو قیمت نگذاشته ؛
البته از چند حالت خارج نیست ؛
1- پشت پرده اتفاقاتی داره می افته
2- تزریق دلار به بازار
3-اثر تحریم های جدید
به هر حال امیده ؛ قضیه اول صادق باشه و قیمت با ثبات نسبی رو به کاهش باشه .

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
قابل توجه دوستانی که پیشنهاد سرمایه گذاری توی بورس دادن
این هم یه تحلیل خوب در رابطه با بورس:
آیا بورس در حال حبابی شدن است؟ - Tabnak.IR | تابناك
توی این کشور برخی هشدارها رو باید خیلی جدی گرفت، یکیش آینده بورس هست که هیچ اطمینانی بهش نیست.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
واقعا شرایط سخت شده و غیرقابل پیش بینی هستش
زیرا که متغیرهای زیادی هم زمان در قیمت ها تاثیرگذارهستند
اما چیزی که مشخصه با آمدن دولت جدید رویکرد کاملا تغییر خواهد حالا چه تصمیم های اقتصادی گرفته خواهد شد بیشترش حدس و گمانه اما چیزی که کاملا مشخصه وضعیت از قبل
بدتر نخواهد بود. سیاست مدار واقعی هم یعنی اینکه مذاکرات پشت پرده رو علنی نمیکنه و به عبارتی در سایه به دنبال حل مشکل باشه
برای مثال در همین بحث هسته ای فکر کنم رویکرد جدید این باشه که واسطه ها کنار خواهند رفت و ایران مذاکرات مستقیم با ارباب اصلی خواهد داشت
البته به طور قطع کشورهایی چون چین و روسیه منافعشون به خطر میفته و جلوگیری خواهند کرد اما به نظر میرسه
ایران برای حسن نیت اجازه برخی بازدیدها رو به بازرسان خواهد داد تا کمی فضا از حالت بحرانی خارج بشه بعد شروع به مذاکره خواهد کرد
در بخش اقتصاد هم بعد از روی کار آمدن یک فرد اقتصادی ماهر که قطعا یک تیم قوی نیز پشت آن است اولین اقدامی که به نظر من صورت خواهد گرفت افزایش بهره بانکی و نزدیک کردن اون به میزان تورم هستش
از این طریق مطمئن باشید حتی اگر نقدینگی هم بیشتر شود دولت فرصت یکساله پیدا خواهد کرد تا منابع بانکی را به سمت تولید روانه کنه
حدس من اینه که سود بانکی به 27 درصد نزدیک خواهد شد
یک دلیلی که بازار مثل قبل به حالت بحرانی برنمی گرده اینه که سرمایه گذاران ارز و طلا به خاطر این مسایل کمی از بازار فاصله گرفتن و بازار با کمبود خریدار روبروست و یا به اصطلاح کاهش تقاضا
به طور یقین اگر شرایط فعلی امروز اگر در دولت فعلی در قبل از انتخابات رخ میداد نوسان به مراتب بسیار بیش از قیمت های فعلی بود

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
خدارو شكر تحريمهاي خودرو و طلا از امروز آغاز شد و باعث افزايش قيمت طلا و دلار خواهد شد.
هاهاها

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
حدود یک ماه هست که دارم نوشته های این تاپیکو دنبال می کنم.دنبال تحلیل بازار ارز.. بودم که اینجا کشیده شدم.واقعا تولید محتوای فارسی در شبکه جهانی یعنی کشک و دوغ.یعنی سرتو بکوب به دیوار....تحلیل های عالیجنابان در این حده:آخ آخ آخ .قیمت رفت بالا.آخ آخ آخ قیمت آمد پایین.قیمت دلار در این ساعت فلان صرافی شد این قدر.صرافی جلالی پیلتر شد.....اینا تحلیله؟هان؟تحلیله؟مجبور شدم عضو بشم و بگم آقایون کافیه....لطفن یک دو خط بنویسین آدم یه چیزی یاد بگیره.بتونه یه تصمیم گیری بکنه.نهایت تحلیلتون اینه که شاید دلار در اینده گرونتر شه شاید ارزونتر شه...خب این احتمال 50-50 رو که همه میدونن....من که مثل شما توی این بازار نیستم میام اینجا از تجربه و فن شما چیزی یاد بگیرم...لطفن.اقایون لطفن.تا عصر میام اینجارو می خونم چیزای مفید نوشته باشین...همین....تا عصر وقت دارین ....روز خوبی داشته باشین.

دوستان اگر کسی طلبی به ایشان داره زودتر بیاد بده، دم در بیشتر از این منتظر نمونه!

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
حالا اینو بخونید:
احمدی‌نژاد "زمین سوخته" برجا می‌گذارد؟

این هم چکیده، برای دوستانی که حوصله خوندنش رو ندارن:
این نماینده اصولگرای مجلس خاطرنشان کرد: «متاسفانه آنچه از آقای احمدی نژاد بار آمده فعلا خرابی است؛ و ما تا چندین دوره فقط باید خرابی های آقای احمدی نژاد را ترمیم کنیم.»

بعد می‌خوام بدونم کی به پایین اومدن قیمت دلار خوشبینه، وجداناً کی؟!!!

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
up_.png
ارزقیمت امروزقیمت دیروز
up_.png
دلار33703340
up_.png
یورو44304370
up_.png
پوند51205100
up_.png
درهم915910

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
دوستان اگر کسی طلبی به ایشان داره زودتر بیاد بده، دم در بیشتر از این منتظر نمونه!
گفتیا lol ببین دلال بازی و بیکاری به کجا رسیده که چند تومن بالا پایین میشه اینا انقدر حرص میخورند
با تورم بالای 30 درصد برید به بنفشتون خوش باشید که خدا هم نمیتونه درستش کنه چه برسه به...

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147

تا عصر بهمون مهلت داده :D. آدم چی بگه والا... زبان الکنه از وصف بعضیا

من که در افت قیمت این چند روزه نتونستم بخرم، اما امیدوارم اونایی که چند روز صبح تا شب زور زدن که مردم دلارهاشون رو بفروشن ، در قیمت خوبی خریده باشن:p

به نظر من الان هم از اینوری جوگیری وجود داره. قیمت قابل پیشبینی نیست. خرید زیر 3200 خیلی خوبه. خرید روی 3400 برای کسانی که تحمل ضرر 10-20 درصد رو ندارن توصیه نمیشه

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
دلار امروز روی 3380 بود . ما حواله رو روی 3410 زدیم . جالبه دیروز صرافی که باهاش کار میکنیم به هر دلیلی حواله رو به امروز موکول کرد چون قیمت دیروز روی 3330 بود و به گفته خودش میدونست که امروز افزایشی خواهد بود و معمولا این صرافی ها به یک کانال هایی وصل هستند که قیمت 24 ساعت بعد رو دارند و هیچ وقت ضرری در کارشون وجود نداره .

ولی اقای روحانی فکر نکنم یک روزه معجزه کنه برداشته شدن تحریم ها نیاز به زمان طولانی داره خوشبختانه یا بدبختانه بندر شهید رجایی هم تحریم شد و فقط کشتیرانی جمهوری اسلامی کار میکنه و تمام شرکت های کشتیرانی چینی و اروپایی و .... دیگه به این بندر بار ارسال نمیکنند و این یعنی افزایش قیمت کالاهای وارداتی

بالا