من منتظرم ببینم تا اخر تیر (و با ارفاق تا آخر تابستان) پیشبینی دکتر ادیب درست از کار درمیآيد یا نه؟
در گفتوگوی یک اقتصاددان با فارس مطرح شد شمارش معکوس ترکیدن حباب قیمتی/ سقوط بزرگ دلار و مسکن در تیر ۹۲
من منتظرم ببینم تا اخر تیر (و با ارفاق تا آخر تابستان) پیشبینی دکتر ادیب درست از کار درمیآيد یا نه؟
در گفتوگوی یک اقتصاددان با فارس مطرح شد شمارش معکوس ترکیدن حباب قیمتی/ سقوط بزرگ دلار و مسکن در تیر ۹۲
مردم مصر یک سال نشده فهمیدند چه کلاه گشادی سرشون رفته
مردم ایران تا 100 سال دیگه دلشون را به سبز ، بنفش خوش می کنند
و منتظر معجزه و....
مردم ایران همیشه منتظر این هستند که یک نفر پیدا بشه بیاد نجاتشون بده. نهایت کاری هم که می کنند اینه که هر 4 سال یا 8 سال یک بار میرن رای میدن و والسلام!
مسکن ارزان نخواهد شد چرا که هیچ دلیلی برای ارزان شدنش وجود نداردسقوط مسكن !!!!! امكان نداره !!! دلار هم بشه ١٠٠٠ سابق ( شتر در خواب بيند پنبه دانه ) خونه شايد از متري ١٠ ٩ مليون در جاي متوسط تهران به ٧ يا ٨ برسه !!!!
اينطور كه من فهميدم هيچ كس هيچ كسي نميتونه يك دقيقه ي بعد رو تو ايران پيش بيني كنه يعني پيش بيني روي سند و علم و فقط حدس و گمان خواهد بود ...
ايران دقيقا شده ١ درصد پولدار ٩٩ درصد هم بقيه مردم كه جالب هست به امريكا گير ميدن و از اختلاف طبقاتي اونجا صحبت ميكنند
از اون يك درصد قشر پولدار هم ٩٠ درصدشون فقط پول رو پول ميارند بدون تلاش بدون اينكه اشتغال زايي شده باشه بدون برنامه و تحولي ....
ايران رو بايد با خاك يكسان كرد مخصوصا ادارات رو و از نو ساخت اين فرهنگهاي بدي كه پايه گزاري شده (يكيش فرهنگ پول هست، تا پول تو ادارات نبري كاري پيش نميره و با پول حق يا ناحق به هدفتون ميرسيد ) تا دو قرن ديگه هم نميشه جمعش كرد
مسکن ارزان نخواهد شد چرا که هیچ دلیلی برای ارزان شدنش وجود ندارد
با ورود به پاییز با کاهش ساخت و ساز روبرو خواهیم بود افزایش نباشد کاهش نیست ان شاالله ارزان شود ولی فکر نمی کنم واقع بینانه نگاه کنیم چنین امری اتفاق بیفتد .
دوست عزیز مطمئن باش کف دلار 3500 خواهد بود من فکر می کنم دلار بزودی پرواز خواهد کرد چراکه مدت زیادی استراحت نموده
لعنت بر امریکا بیاید تحریم هایی که تصویب کرده شامل همه مردمان شده هست همین تحریم هایی که علیه عراق وضع شد تازه 2 روز پیش برداشتن!
ما داریم وارد فصل زمستان اقتصادی ایران میشیم...
پ.ن= من طرفدار کشورم هستم و امیدوارم همه نوشته هام دروغ از اب دربیاد و این مسائل پیش نیاد.امریکا با این تحریمی که امروز اجرا کرد نشون داد با مردم طرف شده لعنت بر سیاستش بیاد گناه مردم چی هست لعنت
پ.ن= من طرفدار کشورم هستم و امیدوارم همه نوشته هام دروغ از اب دربیاد و این مسائل پیش نیاد.امریکا با این تحریمی که امروز اجرا کرد نشون داد با مردم طرف شده لعنت بر سیاستش بیاد گناه مردم چی هست لعنت
داداش دکتر ادیب از این حرفها زیاد میزنن، شما جدی نگیر.
البته اگه برعکسش رو عمل کنی مطمئن باش سود خواهی کرد
حالا همه اینا به کنار؛ منبع خبر رو عشقه خخخخخخخخخخخخ
مردم مصر یک سال نشده فهمیدند چه کلاه گشادی سرشون رفته
مردم ایران تا 100 سال دیگه دلشون را به سبز ، بنفش خوش می کنند
و منتظر معجزه و....
سقوط مسكن !!!!! امكان نداره !!! دلار هم بشه ١٠٠٠ سابق ( شتر در خواب بيند پنبه دانه ) خونه شايد از متري ١٠ ٩ مليون در جاي متوسط تهران به ٧ يا ٨ برسه !!!!
اينطور كه من فهميدم هيچ كس هيچ كسي نميتونه يك دقيقه ي بعد رو تو ايران پيش بيني كنه يعني پيش بيني روي سند و علم و فقط حدس و گمان خواهد بود ...
ايران دقيقا شده ١ درصد پولدار ٩٩ درصد هم بقيه مردم كه جالب هست به امريكا گير ميدن و از اختلاف طبقاتي اونجا صحبت ميكنند
از اون يك درصد قشر پولدار هم ٩٠ درصدشون فقط پول رو پول ميارند بدون تلاش بدون اينكه اشتغال زايي شده باشه بدون برنامه و تحولي ....
ايران رو بايد با خاك يكسان كرد مخصوصا ادارات رو و از نو ساخت اين فرهنگهاي بدي كه پايه گزاري شده (يكيش فرهنگ پول هست، تا پول تو ادارات نبري كاري پيش نميره و با پول حق يا ناحق به هدفتون ميرسيد ) تا دو قرن ديگه هم نميشه جمعش كرد
مردم ایران همیشه منتظر این هستند که یک نفر پیدا بشه بیاد نجاتشون بده. نهایت کاری هم که می کنند اینه که هر 4 سال یا 8 سال یک بار میرن رای میدن و والسلام!
تو دیگه کی هستی اخوی
میشه بگی چرا باید مسکن سقوط کنه؟ 5 تا پیاز خریدم 1000 تومن...
مسکن ارزان نخواهد شد چرا که هیچ دلیلی برای ارزان شدنش وجود ندارد
با ورود به پاییز با کاهش ساخت و ساز روبرو خواهیم بود افزایش نباشد کاهش نیست ان شاالله ارزان شود ولی فکر نمی کنم واقع بینانه نگاه کنیم چنین امری اتفاق بیفتد .
دوست عزیز مطمئن باش کف دلار 3500 خواهد بود من فکر می کنم دلار بزودی پرواز خواهد کرد چراکه مدت زیادی استراحت نموده
لعنت بر امریکا بیاید تحریم هایی که تصویب کرده شامل همه مردمان شده هست همین تحریم هایی که علیه عراق وضع شد تازه 2 روز پیش برداشتن!
ما داریم وارد فصل زمستان اقتصادی ایران میشیم...
به نظر من ما تنها ملت تو دنیا هستیم که هم از غریبه میخوریم هم از خودی
هم خودمون به ریشمون تیشه میزنیم هم اجنبی واسه روز ضعیف شدنمون دندون تیز کرده تا تیکه پارمون کنه
شما منبع موثقی داری ؟؟؟:questionm
ضمنا ما 3950 رو هم تجربه کردیم دوست عزیز
محل سکونت لجــــــــنـــــــــزاری به نام ایــــــران
گناهکار تر از این مردم نداریم
حقشونه بدجور هم حقشونه
سرنوشت هر ملتی دست خودشه یه ملت یون گشاد که تمام زندگیش وارداتیه و از سواد بهره ای نبرده همه ی تقصیرات و دلیل عقب افتادگیشو گردن خارجی ها می ندازه
احتراما در پاسخ شما دوست عزیز ،1- الفاظی بکار بردید که شایسته هیچ کدام از هموطنان مان نیست ،هرکدام از ما عضو این جامعه هستیم و قبول کنیم که در مشکلات ، هریک حداقل مسئولیتی هرچند اندک داریم ،بخاطر اعمال و حتی طرز فکرمان! 2-بعضی از افراد تحصیل کرده به درجه ای از خودخواهی می رسند که بقیه افراد جامعه را بی سواد و نادان فرض می کنند ، درحالیکه این نوع طرز تفکر برای یک فرد تحصیل کرده ،بسیار بدتر است تا برای یک فرد معمولی !! فکر کنم بالای 50% کاربران این سایت تحصیلات دانشگاهی حداقل لیسانس و بالاتر داشته باشند.
ولی با مطلب آخر شما موافقم که نوشتید >> تمام عقب افتادگی ها و شکست هایمان را به خارجی ها نسبت می دهیم<< .البته همگی می دانیم که چه کسانی این حرف های بی اساس را می زدند و اکنون نیز چه کسانی !! ولی این را هم بخوبی می دانم که مردم ما آگاهتر از آنند که به این حرف های به اصطلاح پوچ ، اعتقادی ندارند .البته همیشه عده ای هم می توان پیدا کرد ،که بدلیل فقر فرهنگی و علمی ، فورا با این حرف ها همسو می شوند!!
در آخر به امید کاهش تحریم ها و راحت شدن از تلاش روزانه و گاها ساعتی ، برای آگاهی از نرخ به اصطلاح اودلار !!!! تیکه کاغذ بی ارزش :blink:
سقوط مسكن !!!!! امكان نداره !!! دلار هم بشه ١٠٠٠ سابق ( شتر در خواب بيند پنبه دانه ) خونه شايد از متري ١٠ ٩ مليون در جاي متوسط تهران به ٧ يا ٨ برسه !!!!
دوستان وسط بحث داغ نمایندگان مجلس من هم یک نکته رو اضافه کنم ببخشید که از بحث ارزی دوره.
در نظرسنجی قبل از انتخابات که بدون اسم و در مجلس انجام شد تقیبا 60 درصد نمایندگان مردم (!) به جناب آقای جلیلی رای داده بودن.
20 درصد طرفدار قالیباف بودن.
و 10 درصد بقیه مثل روحانی!!!!!!!
جالبه که نماینده های مردم نظراتی متفاوت با مردم داشتند.
اینطور میشه فهمید که تصمیماتی که گرفته میشه توسط این نماینده ها چقدر به سود مردمی هست که بهشون رای داده بودن!!!
شما چرا اینطوری می کنید. مسخره می کنید بعد که طرف اومد نشست وضعیت بهتر شد یک آی دی جدید می سازیذ میاید خوتون رو طرفدار یارو نشون می دید.
کدوم دولت جولز و جولی شما که حتی هنوز نفهمیدی که طرف 12 مرداد میاد سر کار چرا بیخود میای تو بحث ارز!
عزیز برو تو بخش خاطرات راحت پست بده.
دولــــــــــــــــت 12 مـــــــــــــــــــــــــــــرداد مـــــــــــــــــــیــــــــــــــــــاد ســـــــــــــــــــــــر کــــــــــــــــــــــــــــار
با فونت دراز نوشتم که چشمهاتون اذیت نشه.
فعلا دولت شما سر کاره. گلی که به سر مردم زده میشه از طرف دولت شماست.
صبر کن بزار دولت روحانی بیاد. یه 5 ماه بمونه اگر قیمت دلار موند رو 3400 تومن بعد بیا بگو جولز و جولی اومدن سر کار هی چی نشد.