• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
فکر کنم جمشید بسم ا... از زندان فرار کرده و داره زیرزمینی فعالیت میکنه

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
من منتظرم ببینم تا اخر تیر (و با ارفاق تا آخر تابستان) پیش‌بینی دکتر ادیب درست از کار درمی‌آيد یا نه؟

در گفت‌وگوی یک اقتصاددان با فارس مطرح شد شمارش معکوس ترکیدن حباب قیمتی/ سقوط بزرگ دلار و مسکن در تیر ۹۲

داداش دکتر ادیب از این حرفها زیاد میزنن، شما جدی نگیر.
البته اگه برعکسش رو عمل کنی مطمئن باش سود خواهی کرد :)
حالا همه اینا به کنار؛ منبع خبر رو عشقه خخخخخخخخخخخخ

bene

Registered User
لایک‌ها
481
مردم مصر یک سال نشده فهمیدند چه کلاه گشادی سرشون رفته
مردم ایران تا 100 سال دیگه دلشون را به سبز ، بنفش خوش می کنند
و منتظر معجزه و....

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
من منتظرم ببینم تا اخر تیر (و با ارفاق تا آخر تابستان) پیش‌بینی دکتر ادیب درست از کار درمی‌آيد یا نه؟

در گفت‌وگوی یک اقتصاددان با فارس مطرح شد شمارش معکوس ترکیدن حباب قیمتی/ سقوط بزرگ دلار و مسکن در تیر ۹۲

سقوط مسكن !!!!! امكان نداره !!! دلار هم بشه ١٠٠٠ سابق ( شتر در خواب بيند پنبه دانه ) خونه شايد از متري ١٠ ٩ مليون در جاي متوسط تهران به ٧ يا ٨ برسه !!!!

اينطور كه من فهميدم هيچ كس هيچ كسي نميتونه يك دقيقه ي بعد رو تو ايران پيش بيني كنه يعني پيش بيني روي سند و علم و فقط حدس و گمان خواهد بود ...

ايران دقيقا شده ١ درصد پولدار ٩٩ درصد هم بقيه مردم كه جالب هست به امريكا گير ميدن و از اختلاف طبقاتي اونجا صحبت ميكنند

از اون يك درصد قشر پولدار هم ٩٠ درصدشون فقط پول رو پول ميارند بدون تلاش بدون اينكه اشتغال زايي شده باشه بدون برنامه و تحولي ....

ايران رو بايد با خاك يكسان كرد مخصوصا ادارات رو و از نو ساخت اين فرهنگهاي بدي كه پايه گزاري شده (يكيش فرهنگ پول هست، تا پول تو ادارات نبري كاري پيش نميره و با پول حق يا ناحق به هدفتون ميرسيد ) تا دو قرن ديگه هم نميشه جمعش كرد

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
و منتظر معجزه و....

مردم ایران همیشه منتظر این هستند که یک نفر پیدا بشه بیاد نجاتشون بده. نهایت کاری هم که می کنند اینه که هر 4 سال یا 8 سال یک بار میرن رای میدن و والسلام!

trex2008

Registered User
لایک‌ها
180

تو دیگه کی هستی اخوی
میشه بگی چرا باید مسکن سقوط کنه؟ 5 تا پیاز خریدم 1000 تومن...

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
مردم ایران همیشه منتظر این هستند که یک نفر پیدا بشه بیاد نجاتشون بده. نهایت کاری هم که می کنند اینه که هر 4 سال یا 8 سال یک بار میرن رای میدن و والسلام!

دقیقا-مثل زنا میمونن همیشه منتظر یه مقوان که با اسب بیاد ببرتشون بهشت برین و شیرجه بزنن تو دریای خانومهای #######

trex2008

Registered User
لایک‌ها
180
سقوط مسكن !!!!! امكان نداره !!! دلار هم بشه ١٠٠٠ سابق ( شتر در خواب بيند پنبه دانه ) خونه شايد از متري ١٠ ٩ مليون در جاي متوسط تهران به ٧ يا ٨ برسه !!!!

اينطور كه من فهميدم هيچ كس هيچ كسي نميتونه يك دقيقه ي بعد رو تو ايران پيش بيني كنه يعني پيش بيني روي سند و علم و فقط حدس و گمان خواهد بود ...

ايران دقيقا شده ١ درصد پولدار ٩٩ درصد هم بقيه مردم كه جالب هست به امريكا گير ميدن و از اختلاف طبقاتي اونجا صحبت ميكنند

از اون يك درصد قشر پولدار هم ٩٠ درصدشون فقط پول رو پول ميارند بدون تلاش بدون اينكه اشتغال زايي شده باشه بدون برنامه و تحولي ....

ايران رو بايد با خاك يكسان كرد مخصوصا ادارات رو و از نو ساخت اين فرهنگهاي بدي كه پايه گزاري شده (يكيش فرهنگ پول هست، تا پول تو ادارات نبري كاري پيش نميره و با پول حق يا ناحق به هدفتون ميرسيد ) تا دو قرن ديگه هم نميشه جمعش كرد
مسکن ارزان نخواهد شد چرا که هیچ دلیلی برای ارزان شدنش وجود ندارد
با ورود به پاییز با کاهش ساخت و ساز روبرو خواهیم بود افزایش نباشد کاهش نیست ان شاالله ارزان شود ولی فکر نمی کنم واقع بینانه نگاه کنیم چنین امری اتفاق بیفتد .
دوست عزیز مطمئن باش کف دلار 3500 خواهد بود من فکر می کنم دلار بزودی پرواز خواهد کرد چراکه مدت زیادی استراحت نموده
لعنت بر امریکا بیاید تحریم هایی که تصویب کرده شامل همه مردمان شده هست همین تحریم هایی که علیه عراق وضع شد تازه 2 روز پیش برداشتن!
ما داریم وارد فصل زمستان اقتصادی ایران میشیم...
پ.ن= من طرفدار کشورم هستم و امیدوارم همه نوشته هام دروغ از اب دربیاد و این مسائل پیش نیاد.امریکا با این تحریمی که امروز اجرا کرد نشون داد با مردم طرف شده لعنت بر سیاستش بیاد گناه مردم چی هست لعنت

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
با ورود به پاییز با کاهش ساخت و ساز روبرو خواهیم بود افزایش نباشد کاهش نیست ان شاالله ارزان شود ولی فکر نمی کنم واقع بینانه نگاه کنیم چنین امری اتفاق بیفتد .
دوست عزیز مطمئن باش کف دلار 3500 خواهد بود من فکر می کنم دلار بزودی پرواز خواهد کرد چراکه مدت زیادی استراحت نموده
لعنت بر امریکا بیاید تحریم هایی که تصویب کرده شامل همه مردمان شده هست همین تحریم هایی که علیه عراق وضع شد تازه 2 روز پیش برداشتن!
پ.ن= من طرفدار کشورم هستم و امیدوارم همه نوشته هام دروغ از اب دربیاد و این مسائل پیش نیاد.امریکا با این تحریمی که امروز اجرا کرد نشون داد با مردم طرف شده لعنت بر سیاستش بیاد گناه مردم چی هست لعنت

به نظر من ما تنها ملت تو دنیا هستیم که هم از غریبه میخوریم هم از خودی
هم خودمون به ریشمون تیشه میزنیم هم اجنبی واسه روز ضعیف شدنمون دندون تیز کرده تا تیکه پارمون کنه

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085

گناهکار تر از این مردم نداریم

حقشونه بدجور هم حقشونه

سرنوشت هر ملتی دست خودشه یه ملت یون گشاد که تمام زندگیش وارداتیه و از سواد بهره ای نبرده همه ی تقصیرات و دلیل عقب افتادگیشو گردن خارجی ها می ندازه

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
داداش دکتر ادیب از این حرفها زیاد میزنن، شما جدی نگیر.
البته اگه برعکسش رو عمل کنی مطمئن باش سود خواهی کرد :)
حالا همه اینا به کنار؛ منبع خبر رو عشقه خخخخخخخخخخخخ

و منتظر معجزه و....

تو دیگه کی هستی اخوی
میشه بگی چرا باید مسکن سقوط کنه؟ 5 تا پیاز خریدم 1000 تومن...

به نظر من ما تنها ملت تو دنیا هستیم که هم از غریبه میخوریم هم از خودی
هم خودمون به ریشمون تیشه میزنیم هم اجنبی واسه روز ضعیف شدنمون دندون تیز کرده تا تیکه پارمون کنه

مطلب دکتر ادیب تاریخ‌اش مال 15 اسفند 1391 است و دلار در هفته قبل یک کاهشی داشت اگرچه به جای خودش برگشت!

(حداقل مطلب را بخونید بعد نظر بدهید! من هم نگفتم این اتفاق می‌افتد ایشان بعنوان یک اقتصاد دان بر اساس یکسری دلایل چنین پیش‌بینی را کرده‌اند که باید منتظر شد و دید که پیش‌بینی ایشان درست از کار درمی‌آيد یا نه!)

من برخلاف دوستانی که سرمایه‌های‌شان را به دلار تبدیل کردند و منتظر بالا رفتن دلارند تا سودی از این راه ببرند سرمایه‌ایی بصورت دلار ندارم و بالا رفتن دلار را به ضرر اکثر مردم می‌دانم

گرچه بازار ایران قابل پیش‌بینی نیست اما باید امیدوار باشیم که نرخ دلار اگر سقوط نکند حداقل روی یک قیمت ثابت بماند!

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
محل سکونت لجــــــــنـــــــــزاری به نام ایــــــران
گناهکار تر از این مردم نداریم

حقشونه بدجور هم حقشونه

سرنوشت هر ملتی دست خودشه یه ملت یون گشاد که تمام زندگیش وارداتیه و از سواد بهره ای نبرده همه ی تقصیرات و دلیل عقب افتادگیشو گردن خارجی ها می ندازه

احتراما در پاسخ شما دوست عزیز ،1- الفاظی بکار بردید که شایسته هیچ کدام از هموطنان مان نیست ،هرکدام از ما عضو این جامعه هستیم و قبول کنیم که در مشکلات ، هریک حداقل مسئولیتی هرچند اندک داریم ،بخاطر اعمال و حتی طرز فکرمان! 2-بعضی از افراد تحصیل کرده به درجه ای از خودخواهی می رسند که بقیه افراد جامعه را بی سواد و نادان فرض می کنند ، درحالیکه این نوع طرز تفکر برای یک فرد تحصیل کرده ،بسیار بدتر است تا برای یک فرد معمولی !! فکر کنم بالای 50% کاربران این سایت تحصیلات دانشگاهی حداقل لیسانس و بالاتر داشته باشند.

ولی با مطلب آخر شما موافقم که نوشتید >> تمام عقب افتادگی ها و شکست هایمان را به خارجی ها نسبت می دهیم<< .البته همگی می دانیم که چه کسانی این حرف های بی اساس را می زدند و اکنون نیز چه کسانی !! ولی این را هم بخوبی می دانم که مردم ما آگاهتر از آنند که به این حرف های به اصطلاح پوچ ، اعتقادی ندارند .البته همیشه عده ای هم می توان پیدا کرد ،که بدلیل فقر فرهنگی و علمی ، فورا با این حرف ها همسو می شوند!!

در آخر به امید کاهش تحریم ها و راحت شدن از تلاش روزانه و گاها ساعتی ، برای آگاهی از نرخ به اصطلاح اودلار !!!! تیکه کاغذ بی ارزش :blink:

mazbabaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
ببینید نه پایین اومدن قیمت ارز خوبه و نه بالا رفتنش بلکه بهترین حالت تلاش در جهت تثبیت قیمت ها برای حداکثر تایم ممکنه و در هر زمان که دولت ناچار به افزایش قیمت شد تغییرات صعودی با شیب ملایم

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان مقاله ای که جناب احسان قرار دادن مطالب قابل تامل زیادی داره
با اینکه با قسمت پیش بینی قیمت برخی اقلام توسط وی موافق نیستم اما من این مقاله را در آن زمان خوانده بودم و انصافا جدا از پیش بینی صورت گرفته حاوی مطالب بسیار باارزشی است
از این جهت که فاکتورهای اقتصادی را با ارقام و اعداد کاملا توضیح داده
با خوندن مقاله در اون زمان یاد دوران خاتمی افتادم که نقدینگی رو کنترل کرد به طوریکه افزایش میزان نقدینگی فقط 10 درصد از میزان افزایش عرضه ارز در بازار بیشتر بوده و اون هم منجر به افزایش
10 درصدی ارز تک نرخی در پایان سال میشده
ما ایرانی ها عادت کردیم با یک نفر یا کاملا موافق باشیم یا مخالف
اما این درست نیست
بالاخره تمام این مشکلاتی که ماداریم الان به علم اقتصاد ربط داره
نیروی ذاتی کشور در علم اقتصاد رو نمیتوان صفر دانست بلکه دولت فعلی نتونست و بهتره بگیم نخواست ار این دانش استفاده کنه و دلیلش این بود که از اولش دنبال ایجاد رانت و آمارسازی بود
من نمیگم دولت خاتمی رانت نداشت اما اینو میدونم که رانت موجود در اون دولت ریشه در افکار خاتمی و نظریه پردازان اقتصادیش نداشت بلکه رانت حاصل ناشی از برخی منابع دولتی بود
به هر حال من از این مقاله چیزهای زیادی آموختم البته از مقالات دکتر لیلاز هم بسیار استفاده کردم که اونم واقعا دانش اقتصادی بالایی داره( همونی که بعد از قرائت حکمش توسط قاضی
صلواتی یک نیش خند بسیار معناداری رو در دادگاه زد که نشان از پیش بینی وی از روزهای حال حاضر اقتصاد ایران بود )
نکات بارزش این مقاله از نظر من :

از سال 53 تا 1381 برای مدت 27 سال، عرضه ارز به اقتصاد ایران ثابت بود اما قدرت خرید ارز ناشی از رشد نقدینگی 116 برابر شد.بنابراین دلار از 7 تومان با 116برابر افزایش در سال 81 به 814 تومان رسید

از سال 1381 تا 1387 عرضه ارز به اقتصاد ایران چهار و نیم برابر شد زیرا قیمت نفت از یک بشکه 23 دلار به 106 دلار افزایش یافت و قدرت خرید ارز ( نقدینگی ) نیز در این فاصله تقریبا 5 برابر شد، بنابراین نرخ ارز تقریبا ثابت ماند و از 814 تومان با 10 درصد افزایش به 900 تومان رسید.

از سال 81 تا 87 قیمت نفت از یک بشکه 23 دلار به 106 دلار افزایش یافت. در این فاصله متناسب با افزایش درآمد نفت بانک مرکزی سالانه ارز بیشتری از دولت خریداری می کرد. اما ارز مازاد خریداری را نمی توانست در بازار بفروشد. برای ارز مازاد در بازار قدرت خرید نبود. بنابراین، بانک مرکزی هرسال اسکناس بدون پشتوانه چاپ می کرد و دلار مازاد را خریداری می کرد.

درآمد نفت، از سال 87 تا اسفند 90 تقریبا ثابت بود، بنابراین عرضه ارز تقریبا در این فاصله زمانی ثابت بود، اما قدرت خرید ارز (نقدینگی ) 2برابر شد. بنابراین دلار از 900 تومان به 1850 تومان در سال 1390 افزایش یافت.در حالی که عرضه ارز در این فاصله ثابت بود، نقدینگی نباید افزایش می یافت و یکی از عوامل رشد نقدینگی، چاپ اسکناس به وسیله بانک مرکزی و دیگری سودی است که بانکها به سپرده پرداخت می کردند.علاوه بر چاپ اسکناس، سودی که بانکها به سپرده پرداخت می کنند، باعث افزایش نقدینگی می شود، در حالی که عرضه ارز ثابت بود، سود سپرده باید به کمتر از 5درصد کاهش می یافت، اما بانکها همچنان سود سپرده 20 درصدی پرداخت می کردند.

در سال 91 عرضه ارز 63 درصد کاهش یافت. اما قدرت خرید ارز 31 درصد افزایش یافت. بنابراین قیمت ارز از 1850 تومان در اسفند 1390 به 2900 تومان در آذر 1391 افزایش یافت.زمانی که درآمدهای نفتی به یک سوم کاهش یافت، نباید نقدینگی رشد می کرد. همینطور بانکها نباید به سپرده ها، سود بیش از 3 تا 4 درصد پرداخت می کردند و زمانی که عرضه ارز 63 درصد کاهش یافته بود، قدرت خرید ارز که همان نقدینگی است نباید افزایش می یافت. بانکها بدون توجه به کاهش درآمدهای نفتی و کاهش عرضه ارز، همچنان با فرمان قبل حرکت کردند و هیچ تغییری در رفتار بانک مرکزی و بانکها دیده نشد، لذا نرخ ارز افزایش یافت.

از سال 87 به بعد بانک مرکزی باید چاپ اسکناس را متوقف می کرد اما طرح مسکن مهر، سازمان هدفمند کردن یارانه و چهار بانک دچار کسری منابع نسبت به مصارف بودند و بانک مرکزی با چاپ اسکناس بدون پشتوانه طرح مسکن مهر را به میزان 100 درصد ، سازمان هدفمند کردن یارانه را به میزان 30درصد و چهار بانک ( اسمش را نبرده ) را حسب مورد ، تحت حمایت قرار می داد. این شیوه چاپ اسکناس، عامل اصلی تورم در این دوره بود.تداوم چاپ اسکناس در آن سطح به زودی تورم را از 50 درصد عبور می داد. بنابراین چاپ اسکناس از اول دی ماه 1391 متوقف شد.در واقع، مسکن مهر از محل هیچ ساخته شد. مسکن مهر، از محل اسکناس بدون پشتوانه ساخته شد.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085

احتراما در پاسخ شما دوست عزیز ،1- الفاظی بکار بردید که شایسته هیچ کدام از هموطنان مان نیست ،هرکدام از ما عضو این جامعه هستیم و قبول کنیم که در مشکلات ، هریک حداقل مسئولیتی هرچند اندک داریم ،بخاطر اعمال و حتی طرز فکرمان! 2-بعضی از افراد تحصیل کرده به درجه ای از خودخواهی می رسند که بقیه افراد جامعه را بی سواد و نادان فرض می کنند ، درحالیکه این نوع طرز تفکر برای یک فرد تحصیل کرده ،بسیار بدتر است تا برای یک فرد معمولی !! فکر کنم بالای 50% کاربران این سایت تحصیلات دانشگاهی حداقل لیسانس و بالاتر داشته باشند.

ولی با مطلب آخر شما موافقم که نوشتید >> تمام عقب افتادگی ها و شکست هایمان را به خارجی ها نسبت می دهیم<< .البته همگی می دانیم که چه کسانی این حرف های بی اساس را می زدند و اکنون نیز چه کسانی !! ولی این را هم بخوبی می دانم که مردم ما آگاهتر از آنند که به این حرف های به اصطلاح پوچ ، اعتقادی ندارند .البته همیشه عده ای هم می توان پیدا کرد ،که بدلیل فقر فرهنگی و علمی ، فورا با این حرف ها همسو می شوند!!

در آخر به امید کاهش تحریم ها و راحت شدن از تلاش روزانه و گاها ساعتی ، برای آگاهی از نرخ به اصطلاح اودلار !!!! تیکه کاغذ بی ارزش :blink:

حرف شما متین
من معذرت میخام
ولی بعضی وقتها آدم به ته خط می رسه اون موقع ست که دیگه نمی تونه گفتار خودشو کنترل کنه
شما منظورمو متوجه شدین یه نگاهی به زندگی ایرانیها بندازین متوجه اون مطلب من میشین
نه فقط اجناس مصرفیشون تمام زندگیشون وارداتیه
هیچی از خودشون ندارن

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111

چرا این تاپیک لایک نداره ؟
این حرف ها واقعا لایک داره

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان وسط بحث داغ نمایندگان مجلس من هم یک نکته رو اضافه کنم ببخشید که از بحث ارزی دوره.

در نظرسنجی قبل از انتخابات که بدون اسم و در مجلس انجام شد تقیبا 60 درصد نمایندگان مردم (!) به جناب آقای جلیلی رای داده بودن.
20 درصد طرفدار قالیباف بودن.
و 10 درصد بقیه مثل روحانی!!!!!!!

جالبه که نماینده های مردم نظراتی متفاوت با مردم داشتند.

اینطور میشه فهمید که تصمیماتی که گرفته میشه توسط این نماینده ها چقدر به سود مردمی هست که بهشون رای داده بودن!!!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان وسط بحث داغ نمایندگان مجلس من هم یک نکته رو اضافه کنم ببخشید که از بحث ارزی دوره.

در نظرسنجی قبل از انتخابات که بدون اسم و در مجلس انجام شد تقیبا 60 درصد نمایندگان مردم (!) به جناب آقای جلیلی رای داده بودن.
20 درصد طرفدار قالیباف بودن.
و 10 درصد بقیه مثل روحانی!!!!!!!

جالبه که نماینده های مردم نظراتی متفاوت با مردم داشتند.

اینطور میشه فهمید که تصمیماتی که گرفته میشه توسط این نماینده ها چقدر به سود مردمی هست که بهشون رای داده بودن!!!

کی به اینا آخه رای داده؟! شما الان از یک جامعه نمونه در شهر تهران آمار بگیر و از مردم سوال کن که اسم چند تا نماینده تهران در مجلس - که تعدادشون کم هم نیست - رو نام ببرند. بهت قول میدم یک نفرم نمیتونه اسم چهار تا مجلسی رو بیاره. اینها رو وارد مجلس کردند وگرنه به جز مجلس ششم ، عامه مردم در انتخابات مجلس حضوری نداشتند. به عبارت دیگه ، اینها نماینده مردم نیستند و نمایندگان حاکمیت هستند.

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
شما چرا اینطوری می کنید. مسخره می کنید بعد که طرف اومد نشست وضعیت بهتر شد یک آی دی جدید می سازیذ میاید خوتون رو طرفدار یارو نشون می دید.

کدوم دولت جولز و جولی شما که حتی هنوز نفهمیدی که طرف 12 مرداد میاد سر کار چرا بیخود میای تو بحث ارز!
عزیز برو تو بخش خاطرات راحت پست بده.

دولــــــــــــــــت 12 مـــــــــــــــــــــــــــــرداد مـــــــــــــــــــیــــــــــــــــــاد ســـــــــــــــــــــــر کــــــــــــــــــــــــــــار

با فونت دراز نوشتم که چشمهاتون اذیت نشه.

فعلا دولت شما سر کاره. گلی که به سر مردم زده میشه از طرف دولت شماست.

صبر کن بزار دولت روحانی بیاد. یه 5 ماه بمونه اگر قیمت دلار موند رو 3400 تومن بعد بیا بگو جولز و جولی اومدن سر کار هی چی نشد.

دکتر شما دیگه چرا؟

بالا