دوستان من بیشتر طلا نوسان گیری میکردم اما الان انس بازی درآورده و طلا کمی ریسکش بالا رفته
نظرتون با این تحریم های جدید و خرید دلار برای جلوگیری از ضرر چیه ؟
امروز رفتم کمی بخرم ولی منصرف شدم ( قیمت 3380 )
به نظرتون بالا میره یا نه ؟
لطفا دلایلتون رو هم بیان کنید چون واقعا میخام واسه فردا نتیجه گیری کنم
با تشکر از دوستان
به احتمال زیاد مقداری بالا میره دلیلش هم تحریم جدید هست که بسیار فلج کننده هست کشتیرانی + طلا و... چند تا گزینه مهم رو هدف گرفته که حتی چینی ها هم سر تعظیم فرود اوردن جلوی این تحریم ها و با ایران دیگه کار نمیکنن . اول هفته قیمت با حدود 3500 شروع شد و یکشنبه قیمت روی 3320 هم اومد ولی دوشنبه تا 3380 و 3390 هم بالا رفت و امروز هم مطمعن باشید باز هم افزایشی خواهد بود به احتمال زیاد روی 3400 تا 3420 یا 3450 افزایش هست .
متاسفانه با رها کردن بازار ارز دلال ها هستند که قیمت رو تعیین میکنند تو منوچهری دور وایسادن بالای صندلی مثل جمشید بسم اله دارن دلار رو دلالی میکنند البته تعیین کننده اصلی قیمت خود بانک مرکزی هست که با ایجاد نوسان در قیمت دلار مشتری همیشگی برای دلار هاش داره یک روز فروشنده هست و یک روز قیمت رو پایین میاره و خریدار و دلار رو از تو بازار جمع میکنه و دو روز بعد قیمت رو بالا میبره و همون دلار هایی که با قیمت پایین خریداری کرده به قیمت بالاتر میفروشه و این یک واقعیت کثیف و تلخ هست که مردم هم بازیگر های این بازی کثیف هستند .
قیمت دلار پایین میاد = خیر = مقاوت روی 3300 و حداکثر 3800
قیمت مسکن پایین میاد = خیر = قیمت اهن و مصالح ساختمانی هر دو ماه یکبار 20 درصد گرون میشه چرا باید مسکن ارزون بشه
ماشین ارزون میشه = خیر = صنعت خودرو سازی زیر بیشترین تحریم ها قرار داره و سایپا که ادعای تولید 100 درصد داخلی پراید رو داره نمیدونه 90 درصد مواد اولیه و قطعات از چین میاد
تحریم ها برداشته میشه = خیر = سیاست های کلی این هست که روی گزینه هسته ای هیچ انعطافی نشون داده نشه و تا این اتقاق نیفته هیچ تحریمی برداشته نمیشه اگر قرار به نتیجه بود چنیدن سال هست دور دنیا دارن مذاکرات 1+5 میزارن نتیجه = 0%