• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دقت دولت به سرنوشت ایران و مردم ایران رو ببینید.(عکس از سایت تابناک)
به اسم خلیج فارس که در روزنامه ایران چاپ شده توجه کنید .
این همه دعوا سر اسم این خلیج پارسی و حمایت شدید دولت از اقدام مردم.

moavwxz7epm4mk6udeom.jpg

ما امیدمون به این دولته که از ما حمایت کنه آخه.
خدا که زودتر 12 مرداد بیاد.

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
دوستان من بیشتر طلا نوسان گیری میکردم اما الان انس بازی درآورده و طلا کمی ریسکش بالا رفته
نظرتون با این تحریم های جدید و خرید دلار برای جلوگیری از ضرر چیه ؟
امروز رفتم کمی بخرم ولی منصرف شدم ( قیمت 3380 )
به نظرتون بالا میره یا نه ؟
لطفا دلایلتون رو هم بیان کنید چون واقعا میخام واسه فردا نتیجه گیری کنم
با تشکر از دوستان

به احتمال زیاد مقداری بالا میره دلیلش هم تحریم جدید هست که بسیار فلج کننده هست کشتیرانی + طلا و... چند تا گزینه مهم رو هدف گرفته که حتی چینی ها هم سر تعظیم فرود اوردن جلوی این تحریم ها و با ایران دیگه کار نمیکنن . اول هفته قیمت با حدود 3500 شروع شد و یکشنبه قیمت روی 3320 هم اومد ولی دوشنبه تا 3380 و 3390 هم بالا رفت و امروز هم مطمعن باشید باز هم افزایشی خواهد بود به احتمال زیاد روی 3400 تا 3420 یا 3450 افزایش هست .

متاسفانه با رها کردن بازار ارز دلال ها هستند که قیمت رو تعیین میکنند تو منوچهری دور وایسادن بالای صندلی مثل جمشید بسم اله دارن دلار رو دلالی میکنند البته تعیین کننده اصلی قیمت خود بانک مرکزی هست که با ایجاد نوسان در قیمت دلار مشتری همیشگی برای دلار هاش داره یک روز فروشنده هست و یک روز قیمت رو پایین میاره و خریدار و دلار رو از تو بازار جمع میکنه و دو روز بعد قیمت رو بالا میبره و همون دلار هایی که با قیمت پایین خریداری کرده به قیمت بالاتر میفروشه و این یک واقعیت کثیف و تلخ هست که مردم هم بازیگر های این بازی کثیف هستند .

قیمت دلار پایین میاد = خیر = مقاوت روی 3300 و حداکثر 3800
قیمت مسکن پایین میاد = خیر = قیمت اهن و مصالح ساختمانی هر دو ماه یکبار 20 درصد گرون میشه چرا باید مسکن ارزون بشه
ماشین ارزون میشه = خیر = صنعت خودرو سازی زیر بیشترین تحریم ها قرار داره و سایپا که ادعای تولید 100 درصد داخلی پراید رو داره نمیدونه 90 درصد مواد اولیه و قطعات از چین میاد
تحریم ها برداشته میشه = خیر = سیاست های کلی این هست که روی گزینه هسته ای هیچ انعطافی نشون داده نشه و تا این اتقاق نیفته هیچ تحریمی برداشته نمیشه اگر قرار به نتیجه بود چنیدن سال هست دور دنیا دارن مذاکرات 1+5 میزارن نتیجه = 0%

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به احتمال زیاد مقداری بالا میره دلیلش هم تحریم جدید هست که بسیار فلج کننده هست کشتیرانی + طلا و... چند تا گزینه مهم رو هدف گرفته که حتی چینی ها هم سر تعظیم فرود اوردن جلوی این تحریم ها و با ایران دیگه کار نمیکنن . اول هفته قیمت با حدود 3500 شروع شد و یکشنبه قیمت روی 3320 هم اومد ولی دوشنبه تا 3380 و 3390 هم بالا رفت و امروز هم مطمعن باشید باز هم افزایشی خواهد بود به احتمال زیاد روی 3400 تا 3420 یا 3450 افزایش هست .

متاسفانه با رها کردن بازار ارز دلال ها هستند که قیمت رو تعیین میکنند تو منوچهری دور وایسادن بالای صندلی مثل جمشید بسم اله دارن دلار رو دلالی میکنند البته تعیین کننده اصلی قیمت خود بانک مرکزی هست که با ایجاد نوسان در قیمت دلار مشتری همیشگی برای دلار هاش داره یک روز فروشنده هست و یک روز قیمت رو پایین میاره و خریدار و دلار رو از تو بازار جمع میکنه و دو روز بعد قیمت رو بالا میبره و همون دلار هایی که با قیمت پایین خریداری کرده به قیمت بالاتر میفروشه و این یک واقعیت کثیف و تلخ هست که مردم هم بازیگر های این بازی کثیف هستند .

قیمت دلار پایین میاد = خیر = مقاوت روی 3300 و حداکثر 3800
قیمت مسکن پایین میاد = خیر = قیمت اهن و مصالح ساختمانی هر دو ماه یکبار 20 درصد گرون میشه چرا باید مسکن ارزون بشه
ماشین ارزون میشه = خیر = صنعت خودرو سازی زیر بیشترین تحریم ها قرار داره و سایپا که ادعای تولید 100 درصد داخلی پراید رو داره نمیدونه 90 درصد مواد اولیه و قطعات از چین میاد
تحریم ها برداشته میشه = خیر = سیاست های کلی این هست که روی گزینه هسته ای هیچ انعطافی نشون داده نشه و تا این اتقاق نیفته هیچ تحریمی برداشته نمیشه اگر قرار به نتیجه بود چنیدن سال هست دور دنیا دارن مذاکرات 1+5 میزارن نتیجه = 0%

من در مورد قیمت دلار دقیقا با شما موافقم.
دیروز یک نکته رو تو صرافی ها عصری که داشتم می رفتم خونه دیدم کفم برید.
فروش 3380
خرید 3300
80 تومن سود خرید و فروش.!

بعد هر دو تا صرافی قیمت متفاوتی می دادن. هر کسی برای خودش یک قیمتی درآورده بود.

اگر دقت کنید دولت داره بدهی هاشو با بانک مرکزی صاف می کنه.
بخشی از این بدهی ها با تغییر قیمت ارز فروخته شده به بانک مرکزی از سال قبل (1126 به 2500 ) صاف میشه.
بخشی هم من فکر می کنم دارن ارز رو وارد بازار می کنن و با فروشش بدهی ریالی رو به بانک مرکزی پرداخت می کنن.
اگر این حرفی که من می زنم درست باشه یک پله افزایشی دیگه خواهیم داشت و بعدش یک کاهش شدید به نزدیک 3000 تومن.

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
گناهکار تر از این مردم نداریم

حقشونه بدجور هم حقشونه

سرنوشت هر ملتی دست خودشه یه ملت یون گشاد که تمام زندگیش وارداتیه و از سواد بهره ای نبرده همه ی تقصیرات و دلیل عقب افتادگیشو گردن خارجی ها می ندازه

داداش هزار تا لایککککککککککککککککککککک
کاش این تاپیک لایک داشت. این حرفا رو باید با طلا نوشت

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
یه سوال
این شک روانی شک روانی جامعه که همیشه دلیلی بالا پایین و بالا شدن قیمت بود کجا رفته؟

مگه از دیروز چندتا تحریم جدید اعمال نشده پس چرا ملت شک روانی بهشون دست نداده و نریختن تو بازار؟

واقعا ادم میمونه از کار و بار این مملکت

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دانشمندای ایتالیایی دارن از پیوند سر انسان حرف میزنند ما ایرانیا سر اینکه دلار یه قرون بالا میره پایین میاد داریم توی سرو کله هم میزنیم و پیش بینی های مفت بازار ارز میکنیم، واقعاً خوب بلدن چطور مارو سرگرم مسائل پوچ زندگی کنند. الان طوری شده یه روز بازار stable باشه همه افسرده میشن انگار منافع همه در خطر اما به محض نوسان همه بر میگردن به زندگی با شور و هیجان و تحلیل امید!! یکم پست های با محتوا تر بدین...
تحریم تحریم تحریم
ببنیدم تنگه هرمز رو همرو با تحریمشون ببریم تو باتلاقی که هی دارن عمیقترشون میکنند

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
دانشمندای ایتالیایی دارن از پیوند سر انسان حرف میزنند ما ایرانیا سر اینکه دلار یه قرون بالا میره پایین میاد داریم توی سرو کله هم میزنیم و پیش بینی های مفت بازار ارز میکنیم، واقعاً خوب بلدن چطور مارو سرگرم مسائل پوچ زندگی کنند. الان طوری شده یه روز بازار stable باشه همه افسرده میشن انگار منافع همه در خطر اما به محض نوسان همه بر میگردن به زندگی با شور و هیجان و تحلیل امید!! یکم پست های با محتوا تر بدین...
تحریم تحریم تحریم
ببنیدم تنگه هرمز رو همرو با تحریمشون ببریم تو باتلاقی که هی دارن عمیقترشون میکنند

یکی از ویژگی های کشورهای جهان سوم

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
دوستان مقاله ای که جناب احسان قرار دادن مطالب قابل تامل زیادی داره
با اینکه با قسمت پیش بینی قیمت برخی اقلام توسط وی موافق نیستم اما من این مقاله را در آن زمان خوانده بودم و انصافا جدا از پیش بینی صورت گرفته حاوی مطالب بسیار باارزشی است
از این جهت که فاکتورهای اقتصادی را با ارقام و اعداد کاملا توضیح داده
با خوندن مقاله در اون زمان یاد دوران خاتمی افتادم که نقدینگی رو کنترل کرد به طوریکه افزایش میزان نقدینگی فقط 10 درصد از میزان افزایش عرضه ارز در بازار بیشتر بوده و اون هم منجر به افزایش
10 درصدی ارز تک نرخی در پایان سال میشده
ما ایرانی ها عادت کردیم با یک نفر یا کاملا موافق باشیم یا مخالف
اما این درست نیست
بالاخره تمام این مشکلاتی که ماداریم الان به علم اقتصاد ربط داره
نیروی ذاتی کشور در علم اقتصاد رو نمیتوان صفر دانست بلکه دولت فعلی نتونست و بهتره بگیم نخواست ار این دانش استفاده کنه و دلیلش این بود که از اولش دنبال ایجاد رانت و آمارسازی بود
من نمیگم دولت خاتمی رانت نداشت اما اینو میدونم که رانت موجود در اون دولت ریشه در افکار خاتمی و نظریه پردازان اقتصادیش نداشت بلکه رانت حاصل ناشی از برخی منابع دولتی بود
به هر حال من از این مقاله چیزهای زیادی آموختم البته از مقالات دکتر لیلاز هم بسیار استفاده کردم که اونم واقعا دانش اقتصادی بالایی داره( همونی که بعد از قرائت حکمش توسط قاضی
صلواتی یک نیش خند بسیار معناداری رو در دادگاه زد که نشان از پیش بینی وی از روزهای حال حاضر اقتصاد ایران بود )
نکات بارزش این مقاله از نظر من :

از سال 53 تا 1381 برای مدت 27 سال، عرضه ارز به اقتصاد ایران ثابت بود اما قدرت خرید ارز ناشی از رشد نقدینگی 116 برابر شد.بنابراین دلار از 7 تومان با 116برابر افزایش در سال 81 به 814 تومان رسید

از سال 1381 تا 1387 عرضه ارز به اقتصاد ایران چهار و نیم برابر شد زیرا قیمت نفت از یک بشکه 23 دلار به 106 دلار افزایش یافت و قدرت خرید ارز ( نقدینگی ) نیز در این فاصله تقریبا 5 برابر شد، بنابراین نرخ ارز تقریبا ثابت ماند و از 814 تومان با 10 درصد افزایش به 900 تومان رسید.

از سال 81 تا 87 قیمت نفت از یک بشکه 23 دلار به 106 دلار افزایش یافت. در این فاصله متناسب با افزایش درآمد نفت بانک مرکزی سالانه ارز بیشتری از دولت خریداری می کرد. اما ارز مازاد خریداری را نمی توانست در بازار بفروشد. برای ارز مازاد در بازار قدرت خرید نبود. بنابراین، بانک مرکزی هرسال اسکناس بدون پشتوانه چاپ می کرد و دلار مازاد را خریداری می کرد.

درآمد نفت، از سال 87 تا اسفند 90 تقریبا ثابت بود، بنابراین عرضه ارز تقریبا در این فاصله زمانی ثابت بود، اما قدرت خرید ارز (نقدینگی ) 2برابر شد. بنابراین دلار از 900 تومان به 1850 تومان در سال 1390 افزایش یافت.در حالی که عرضه ارز در این فاصله ثابت بود، نقدینگی نباید افزایش می یافت و یکی از عوامل رشد نقدینگی، چاپ اسکناس به وسیله بانک مرکزی و دیگری سودی است که بانکها به سپرده پرداخت می کردند.علاوه بر چاپ اسکناس، سودی که بانکها به سپرده پرداخت می کنند، باعث افزایش نقدینگی می شود، در حالی که عرضه ارز ثابت بود، سود سپرده باید به کمتر از 5درصد کاهش می یافت، اما بانکها همچنان سود سپرده 20 درصدی پرداخت می کردند.

در سال 91 عرضه ارز 63 درصد کاهش یافت. اما قدرت خرید ارز 31 درصد افزایش یافت. بنابراین قیمت ارز از 1850 تومان در اسفند 1390 به 2900 تومان در آذر 1391 افزایش یافت.زمانی که درآمدهای نفتی به یک سوم کاهش یافت، نباید نقدینگی رشد می کرد. همینطور بانکها نباید به سپرده ها، سود بیش از 3 تا 4 درصد پرداخت می کردند و زمانی که عرضه ارز 63 درصد کاهش یافته بود، قدرت خرید ارز که همان نقدینگی است نباید افزایش می یافت. بانکها بدون توجه به کاهش درآمدهای نفتی و کاهش عرضه ارز، همچنان با فرمان قبل حرکت کردند و هیچ تغییری در رفتار بانک مرکزی و بانکها دیده نشد، لذا نرخ ارز افزایش یافت.

از سال 87 به بعد بانک مرکزی باید چاپ اسکناس را متوقف می کرد اما طرح مسکن مهر، سازمان هدفمند کردن یارانه و چهار بانک دچار کسری منابع نسبت به مصارف بودند و بانک مرکزی با چاپ اسکناس بدون پشتوانه طرح مسکن مهر را به میزان 100 درصد ، سازمان هدفمند کردن یارانه را به میزان 30درصد و چهار بانک ( اسمش را نبرده ) را حسب مورد ، تحت حمایت قرار می داد. این شیوه چاپ اسکناس، عامل اصلی تورم در این دوره بود.تداوم چاپ اسکناس در آن سطح به زودی تورم را از 50 درصد عبور می داد. بنابراین چاپ اسکناس از اول دی ماه 1391 متوقف شد.در واقع، مسکن مهر از محل هیچ ساخته شد. مسکن مهر، از محل اسکناس بدون پشتوانه ساخته شد.

قسمت "بررسی اقتصاد ایران" این مطلب برای شما می‌تواند مفید باشد :

http://isna.ir/fa/news/91121409129/

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
فروش 3370
کمی شل کن سفت کن در آورده.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
چرا یورو افزایش کمتری داشته نسبت به دلار ؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ای بابا پس چرا دلار نیومد روی 2500
من 5 تا صلواتم به نیت 5 تن فرستادما
اه

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
چرا یورو افزایش کمتری داشته نسبت به دلار ؟

منم دقیقاً نمیدونم اما همیشه توصیه به همه کردم بعلت نوسان کمتر بجای دلار یورو بخرند شاید چون همیشه بازار ارز به سمت دلار پیش میره و اکثر حواله های خارجی به دلار انجام میشه و متقاضیش بیشتره نوسانش هم بیشتره.
البته باز همین قضیه جاهای مختلف دنیا متفاوته مثلاً در چین اکثراً از پذیرش یورو معذورند چون نوسانش نسبت یه پول ملیشون یوان بیشتره(اونایی هم که یورو قبول میکنند دست بالارو میگیرند و یه حاشیه امن برای نوسانات در نظر میگیرند،کلاً چینیا خیلی حسابگرند) و دلار اونجا به قول معروف استیبل تره اما مثلاً هتل های استانبول فقط و فقط یورو قبول میکنند اما شهرهای دیگه ترکیه دلار !

بالا