ما هرچی میکشیم از همون 72% ملت ساده ای است که رفتن رای دادن....البته از 72% 20 30 % به خاطر مسایل ســــاندیسمی هست که خوب مشخص هست..با اون عده بحثی نیست..ولی بقیه به خاطر شعارهای دروغین باز هم گول خوردن..
خیلی جالبه آمریکا ، کانادا و خیلی از کشور های دیگه فهمیدن قرار هیچ اتفاقی بعد از روی کار امدن روحانی بیفته ولی ملت فهیم و حماسه سازان سیاسی ملت هنوز تو خواب غفلتن.
با حرف هایی که در چند روز اخیر از اقای روحانی شندیدیم که گفته قرار نیست تغییری در روند هسته ای ایجاد بشه دیگه تا اخرش رو باید خوند.
دلار هم تا حداکثر 400 تا 500 تومنش بالا پایین وقتی میشه به خاطر مسایل پشت پرده و جو روانی هست ولی بیشتر از اون کاملا ربط به تحریم ها داره.
پ ن: از دیروزم زمزمه تولید مجدد پیکان قوت گرفته البته که تحریم ها کاغذ پارست ولی بجز کاغذ چیزای دیگرم پاره کرده از جمله...اقتصاد و خودروسازی.
سلام دادا...وقتم یه نمه پره.....چطوری پسر. نمی اومم بخش بازی های کامپیوتری مدتیه ندیده بودمت.
من فکر می کنم حرف های روحانی هیلی باسیاست گفته شده ان. هنوز دولت رو تحویل نگرفته که بگه چی کار میخواد بکنه.
فکر کن گفته بود سازش می کنم.
امشب احمدی نژاد می رفت تو تلویزیون چلوی 70 میلیون %^&$% می گفت فلانی میخواد خوش شهدا رو پایمال کنه با آمریکا صحبت کنه.
فردا صبح بود که خونه طرف رو آتیش می زدن.
جدت تولید مجدد پیکان؟؟؟ من دیروز بچه ها پست کردن مردم از خنده، اما جدیه؟!!! :ی
سلام دادا...وقتم یه نمه پره.....
سازش کدومه داداشه من...اینا سر تا پا یه کرباسن..اگر قرار بود روحانی تغییری ایجاد کنه عمران نمی زاشتن رئییس جمهور شه و بگن این همه رای اورده..
متاسفانه ملت ما فقط با شعار زندگی میکنه .
اره..شما یه سر با تابناک و نظرات بزن..ببین چقدر ملت همیشه در صحنه حمایت کردن از این قضیه...همه اشک شوق ریختن اونجا.
آره اون قسمت پیکان تابناک رو دیدم.
از خنده مرده بودم.
مردم ایران دلشون برای آشغال تنگ شده.
از خنده مرده بودم.
اگر با همین فرمان بریم به درشگه و چاپار برمی گردیم
از خنده مرده بودم.
ما هرچی میکشیم از همون 72% ملت ساده ای است که رفتن رای دادن....البته از 72% 20 30 % به خاطر مسایل ســــاندیسمی هست که خوب مشخص هست..با اون عده بحثی نیست..ولی بقیه به خاطر شعارهای دروغین باز هم گول خوردن..
خیلی جالبه آمریکا ، کانادا و خیلی از کشور های دیگه فهمیدن قرار هیچ اتفاقی بعد از روی کار امدن روحانی بیفته ولی ملت فهیم و حماسه سازان سیاسی ملت هنوز تو خواب غفلتن.
با حرف هایی که در چند روز اخیر از اقای روحانی شندیدیم که گفته قرار نیست تغییری در روند هسته ای ایجاد بشه دیگه تا اخرش رو باید خوند.
دلار هم تا حداکثر 400 تا 500 تومنش بالا پایین وقتی میشه به خاطر مسایل پشت پرده و جو روانی هست ولی بیشتر از اون کاملا ربط به تحریم ها داره.
آقا این آمریکا دقیقا کیه؟ شما انو بمن نشون بدهواقعا امریکا و کانادا و خیلی کشورهای دیگه فهمیدن؟
امریکا هم گفت خوشبین هستیم و امیدواریم به شعارها عمل بشه و اماده مذاکره مستقیم هستیم
ایول.دعوا نكنيد فعلن كه ازصبح قيمت دلار نزولي شده
فروش ٣٣٤٠ الان
آقا این آمریکا دقیقا کیه؟ شما انو بمن نشون بده
هر کی هست خیلی آدم خوبیه که این حرفو زده
والا اخه
ایول.
اگه واقعا نزولی باشه به نظر من نشونه خوبیه. انگار میخواد یه جا ارم بگیره...
در اینکه امریکا ادم خیلی خیلی خوبیه اصلا شک نکن دوست عزیز
از خوب یه چیزی اونورتر
بیانیههای جداگانه کاخ سفید و وزیر خارجه آمریکا پس از اعلام نتیجه انتخابات ایران
به به هورسا خانوم!! سال 91 کلی پست میدادی دیگه کم پیدا شدی!! سکه ها رو فروختی یا داریشون؟؟
امريكا اگر تحريم رو برداشت با اينا چي كار كنيم :
وقتي رضا زاده رو ميكنيم عضو شوراي شهر كه اندازه گوسفند از مديريت شهري چيزي نه ميدونه و نه ميدونسته ... و امثال ايشون
حالا مردم خر اومدن بش راي دادن اخه گوسفند تو پيش خودت چه فكري كردي ، با چه پشتوانه اي بلند شدي اومدي كه ميخواي عضو شوراي شهر بشي ...
تا ادما نخوان تو ايران درست رفتار كنند همين داستان ادامه دارد ...
جالب اينه هر چي بيشتر تحريم ميشيم خودمون بيشتر سر هم كلاه ميزاريم ...
خوبه تو ايران يه چيزي به اسم دين هست يكم ازش ميترسند چون جديدا چيزي از وجدان تو ماها مشاهد نميشه ...
1000000000000000 تا لایک هم برای این دو تا پست بالایی کمه.