• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
مهم نیست بذار یونشون که جر وا جر شد جیگرمون خنک میشه :D
ملت احمق

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ما هرچی میکشیم از همون 72% ملت ساده ای است که رفتن رای دادن....البته از 72% 20 30 % به خاطر مسایل ســــاندیسمی هست که خوب مشخص هست..با اون عده بحثی نیست..ولی بقیه به خاطر شعارهای دروغین باز هم گول خوردن..

خیلی جالبه آمریکا ، کانادا و خیلی از کشور های دیگه فهمیدن قرار هیچ اتفاقی بعد از روی کار امدن روحانی بیفته ولی ملت فهیم و حماسه سازان سیاسی ملت هنوز تو خواب غفلتن.

با حرف هایی که در چند روز اخیر از اقای روحانی شندیدیم که گفته قرار نیست تغییری در روند هسته ای ایجاد بشه دیگه تا اخرش رو باید خوند.

دلار هم تا حداکثر 400 تا 500 تومنش بالا پایین وقتی میشه به خاطر مسایل پشت پرده و جو روانی هست ولی بیشتر از اون کاملا ربط به تحریم ها داره.

چطوری پسر. نمی اومم بخش بازی های کامپیوتری مدتیه ندیده بودمت.

من فکر می کنم حرف های روحانی هیلی باسیاست گفته شده ان. هنوز دولت رو تحویل نگرفته که بگه چی کار میخواد بکنه.
فکر کن گفته بود سازش می کنم.
امشب احمدی نژاد می رفت تو تلویزیون چلوی 70 میلیون %^&$% می گفت فلانی میخواد خوش شهدا رو پایمال کنه با آمریکا صحبت کنه.
فردا صبح بود که خونه طرف رو آتیش می زدن.

Vahid1984

Registered User
لایک‌ها
2
پ ن: از دیروزم زمزمه تولید مجدد پیکان قوت گرفته البته که تحریم ها کاغذ پارست ولی بجز کاغذ چیزای دیگرم پاره کرده از جمله...اقتصاد و خودروسازی.

جدت تولید مجدد پیکان؟؟؟ من دیروز بچه ها پست کردن مردم از خنده، اما جدیه؟!!! :ی

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
چطوری پسر. نمی اومم بخش بازی های کامپیوتری مدتیه ندیده بودمت.

من فکر می کنم حرف های روحانی هیلی باسیاست گفته شده ان. هنوز دولت رو تحویل نگرفته که بگه چی کار میخواد بکنه.
فکر کن گفته بود سازش می کنم.
امشب احمدی نژاد می رفت تو تلویزیون چلوی 70 میلیون %^&$% می گفت فلانی میخواد خوش شهدا رو پایمال کنه با آمریکا صحبت کنه.
فردا صبح بود که خونه طرف رو آتیش می زدن.
سلام دادا...وقتم یه نمه پره.....

سازش کدومه داداشه من...اینا سر تا پا یه کرباسن..اگر قرار بود روحانی تغییری ایجاد کنه عمران نمی زاشتن رئییس جمهور شه و بگن این همه رای اورده..

متاسفانه ملت ما فقط با شعار زندگی میکنه .

جدت تولید مجدد پیکان؟؟؟ من دیروز بچه ها پست کردن مردم از خنده، اما جدیه؟!!! :ی

اره..شما یه سر با تابناک و نظرات بزن..ببین چقدر ملت همیشه در صحنه حمایت کردن از این قضیه...همه اشک شوق ریختن اونجا.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دادا...وقتم یه نمه پره.....

سازش کدومه داداشه من...اینا سر تا پا یه کرباسن..اگر قرار بود روحانی تغییری ایجاد کنه عمران نمی زاشتن رئییس جمهور شه و بگن این همه رای اورده..

متاسفانه ملت ما فقط با شعار زندگی میکنه .

اره..شما یه سر با تابناک و نظرات بزن..ببین چقدر ملت همیشه در صحنه حمایت کردن از این قضیه...همه اشک شوق ریختن اونجا.

آره اون قسمت پیکان تابناک رو دیدم.
از خنده مرده بودم.
مردم ایران دلشون برای آشغال تنگ شده.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
از خنده مرده بودم.

پیشرفت ایران اسلامی رو با تمام وجود میشه حس کرد به ویژه صنعت خودرو سازی از آغازش دردوران خدابیامرز تا الان
:D

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
از خنده مرده بودم.

:lol:
خدایی ملت حق دارن وقتی ازشون میپرسی حالت چطوره میگن از فردا بهترم
اینقدر بعضی ها پراید رو مسخره کردن و هی گفتن 100 رحمت به پیکان و.... تا آخرشم پیکان به سبد خانوار برگشت
خاک بر سرشون

از همه جالبتر این میشه که دوباره واسه این آهنپاره باید پیش پیش پول بریزی و 1 سال تو نوبت بخوابی و....

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
روحانی هم دمش گرم - خدایی باید تا جایی که جاداره یون این ملت احمق رو جر داد تا دیگه ##ه خوری زیادی نکنن
بعضی ها چنان احمقن که واقعا آدم دوست داره همونجا سرشون رو زیرآب کنه چون واقعا باعث بدبختی این کشورن
طرف تو دور دوم مموتی تو تمام محله شیرینی و شربت پخش میکرد و شعار میداد تا بلخره مموتی یون رو پاره کرد:lol: بازم آدم نشد این سری دوباره جو روحانی گرفتش
اینم یوننش رو پاره میکنه ببینم این آدم میشه یا نه
اصولا تجربه ثابت کرده چیزی که اکثر ملت برن سمتش عامل بدبختی خواهد بود
از 57 تا به امروز

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
ما هرچی میکشیم از همون 72% ملت ساده ای است که رفتن رای دادن....البته از 72% 20 30 % به خاطر مسایل ســــاندیسمی هست که خوب مشخص هست..با اون عده بحثی نیست..ولی بقیه به خاطر شعارهای دروغین باز هم گول خوردن..

خیلی جالبه آمریکا ، کانادا و خیلی از کشور های دیگه فهمیدن قرار هیچ اتفاقی بعد از روی کار امدن روحانی بیفته ولی ملت فهیم و حماسه سازان سیاسی ملت هنوز تو خواب غفلتن.

با حرف هایی که در چند روز اخیر از اقای روحانی شندیدیم که گفته قرار نیست تغییری در روند هسته ای ایجاد بشه دیگه تا اخرش رو باید خوند.

دلار هم تا حداکثر 400 تا 500 تومنش بالا پایین وقتی میشه به خاطر مسایل پشت پرده و جو روانی هست ولی بیشتر از اون کاملا ربط به تحریم ها داره.

واقعا امریکا و کانادا و خیلی کشورهای دیگه فهمیدن؟
اونوقت دقیقا چی فهمیدن؟

تا اونجا که یادمه همون خیلی ها تبریک فرستادن و اعلام کردن اماده مذاکره و اشتی هستن مثل فرانسه المان و انگلیس و ....
کاندا هم که روز اول اره بیانه داد که اینم مثل هموناست و اینجور و اونجور ولی روز بعد از ملت ایران عذخواهی کرد واشه شتابزدگی و ابزار امیدواری کرد که دولت جدید راه درست رو بره
امریکا هم گفت خوشبین هستیم و امیدواریم به شعارها عمل بشه و اماده مذاکره مستقیم هستیم

پس اگه به فهمه که اونها هم نفهمیدن و از ملت ایران بیشتر تو خوابن
ولی اگه به امیدواری و خوشبین بودن هست نه مثل یارو تو کارتن گالیور(من میدونستم من میدونستم) که هنوز خیلی زوده نظر داد

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دعوا نكنيد فعلن كه ازصبح قيمت دلار نزولي شده
فروش ٣٣٤٠ الان

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
در عجبم آمریکا اراده میکنه 3 روز قبل موعود تحریم ها اجرایی میشن ، بهمنی 8 ساله رجز میخونه و هنوز هیچ کاریو عملی نکرده!!

برای تغییر مسیر کالاها باید دست‌کم صددلار در هر تن اضافه هزینه کنیم. با توجه به آنکه بنادر ما سالانه پذیرای نزدیک به سه‌میلیون کانتینر خارجی بودند، اگر ظرفیت هر کانتینر را به‌طور متوسط 15 تن در نظر بگیریم بنابراین سالانه چهارمیلیاردو500‌میلیون‌ دلار بر هزینه حمل بار اضافه می‌شود. اگرچه روز دوشنبه آمریکا با ابلاغ دور جدید تحریم‌های یکجانبه علیه ایران، مبادلات دریایی کشورها با ایران را تحریم کرد اما کشتیرانی ایران با راهکارهایی، مبادلات تجاری دریایی را ادامه خواهد داد.
در 14ماه منتهی به اردیبهشت 1392، بیش از 70‌درصد صادرات و بالغ بر 90‌درصد واردات کل کشور از بنادر مهم کشور از جمله منطقه ویژه عسلویه، شهیدرجایی، بندر امام‌*****، منطقه ویژه بوشهر 1، منطقه آزاد انزلی، خرمشهر و امیرآباد انجام شده است. با تحریم خطوط کشتیرانی، رفت‌وآمد کانتینرهای خارجی به بنادر کشور متوقف خواهد شد اما این به معنی توقف مبادلات تجاری نیست چراکه با استفاده از خطوط کشتیرانی ایران و والفجر تبادلات تجاری انجام خواهد شد.
در پی اجرایی‌شدن تحریم‌های جدید تمامی خطوط معتبر کشتیرانی دنیا، همکاری و سرویس‌دهی مستقیم خود به بندر شهیدرجایی را که به‌عنوان نخستین بندر وارداتی با سهم 37‌درصدی و دومین بندر صادراتی با 13‌درصد سهم مبادلات است؛ قطع کرده‌اند. بندر شهیدرجایی در نزدیکی تنگه استراتژیک هرمز، مهم‌ترین بندر تجاری ایران به‌شمار می‌رود. این بندر اصلی‌ترین بندر کانتینری ایران نیز هست و در میان بندرهای کانتینری در جهان رتبه ۴۴ و در بین بندر‌های منطقه مقام چهارم را دارد. علیرضا چشم‌جهان، معاون امور کانتینر و لجستیک تایدواتر خاورمیانه با بیان اینکه ۳۰ خط معتبر کشتیرانی دنیا، همکاری و سرویس مستقیم خود به بندر شهیدرجایی را قطع کرده‌اند، خاطرنشان می‌کند: با قطع تردد هر ۳۰ خط کشتیرانی و عدم همکاری آنها با بندر شهیدرجایی، حمل محموله‌ها و کالاهای این بندر از طریق شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و والفجر صورت می‌گیرد.
چشم‌جهان اما تصریح می‌کند که قرار داشتن بندر شهیدرجایی در لیست‌سیاه تحریم‌ها، ربطی به قطع همکاری ۳۰ خط کشتیرانی معتبر با ایران ندارد زیرا هر نام دیگری نیز در بندر شهیدرجایی وجود داشت باز هم این اتفاق صورت می‌گرفت.

Last edited:

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
واقعا امریکا و کانادا و خیلی کشورهای دیگه فهمیدن؟

امریکا هم گفت خوشبین هستیم و امیدواریم به شعارها عمل بشه و اماده مذاکره مستقیم هستیم
آقا این آمریکا دقیقا کیه؟ شما انو بمن نشون بده
هر کی هست خیلی آدم خوبیه که این حرفو زده
والا اخه
دعوا نكنيد فعلن كه ازصبح قيمت دلار نزولي شده
فروش ٣٣٤٠ الان
ایول.
اگه واقعا نزولی باشه به نظر من نشونه خوبیه. انگار میخواد یه جا ارم بگیره...

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
آقا این آمریکا دقیقا کیه؟ شما انو بمن نشون بده
هر کی هست خیلی آدم خوبیه که این حرفو زده
والا اخه

ایول.
اگه واقعا نزولی باشه به نظر من نشونه خوبیه. انگار میخواد یه جا ارم بگیره...

در اینکه امریکا ادم خیلی خیلی خوبیه اصلا شک نکن دوست عزیز
از خوب یه چیزی اونورتر

بیانیه‌های جداگانه کاخ سفید و وزیر خارجه آمریکا پس از اعلام نتیجه انتخابات ایران

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
در اینکه امریکا ادم خیلی خیلی خوبیه اصلا شک نکن دوست عزیز
از خوب یه چیزی اونورتر

بیانیه‌های جداگانه کاخ سفید و وزیر خارجه آمریکا پس از اعلام نتیجه انتخابات ایران

در مورد اینکه آمریکا آدم خوبیه شکی نیس. به قول Rammstein سالار:

We're all living in America ,

لینکی هم که شما دادی بیانیه‌های کاخ سفید و وزیر خارجه آمریکا بودند. من این وسط دنبال خود آمریکا بیدم. میگن خب آدمیه.
America is wonderful

داداش گلم شما وقتی میگی آمریکا فلان چیزو گفته ما کم سوادا فک میکنیم واقعا خودش اومده گفته

دوستان قیمت خرید و فروش از منبع موثق دارید؟

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
امريكا اگر تحريم رو برداشت با اينا چي كار كنيم :
وقتي رضا زاده رو ميكنيم عضو شوراي شهر كه اندازه گوسفند از مديريت شهري چيزي نه ميدونه و نه ميدونسته ... و امثال ايشون

حالا مردم خر اومدن بش راي دادن اخه گوسفند تو پيش خودت چه فكري كردي ، با چه پشتوانه اي بلند شدي اومدي كه ميخواي عضو شوراي شهر بشي ...

تا ادما نخوان تو ايران درست رفتار كنند همين داستان ادامه دارد ...

جالب اينه هر چي بيشتر تحريم ميشيم خودمون بيشتر سر هم كلاه ميزاريم ...

خوبه تو ايران يه چيزي به اسم دين هست يكم ازش ميترسند چون جديدا چيزي از وجدان تو ماها مشاهد نميشه ...

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
امريكا اگر تحريم رو برداشت با اينا چي كار كنيم :
وقتي رضا زاده رو ميكنيم عضو شوراي شهر كه اندازه گوسفند از مديريت شهري چيزي نه ميدونه و نه ميدونسته ... و امثال ايشون

حالا مردم خر اومدن بش راي دادن اخه گوسفند تو پيش خودت چه فكري كردي ، با چه پشتوانه اي بلند شدي اومدي كه ميخواي عضو شوراي شهر بشي ...

تا ادما نخوان تو ايران درست رفتار كنند همين داستان ادامه دارد ...

جالب اينه هر چي بيشتر تحريم ميشيم خودمون بيشتر سر هم كلاه ميزاريم ...

خوبه تو ايران يه چيزي به اسم دين هست يكم ازش ميترسند چون جديدا چيزي از وجدان تو ماها مشاهد نميشه ...

کلا این بی ####ی خارومادر#### مملکت رو نمودن
فقط اون گوسفند نیست که امثال علی دایی و یه #### مثل نیک زاد رو هم تو لیست داشته باش
یه مشت خر 24 سیلندر

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
1000000000000000 تا لایک هم برای این دو تا پست بالایی کمه.

بالا