• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
امريكا اگر تحريم رو برداشت با اينا چي كار كنيم :
وقتي رضا زاده رو ميكنيم عضو شوراي شهر كه اندازه گوسفند از مديريت شهري چيزي نه ميدونه و نه ميدونسته ... و امثال ايشون

اگر قرار باشه کشور درست بشه ، باید بدون تعارف و اغماض تمام اینها رو بیرون کنن ، تمام مدارک سهمیه ای باطل بشه ، تمام کسانی که با ارتباطات به یک پستی رسیدن برکنار بشن. این هم امکان نداره ! چون بیش از 50 درصد همین مردمی که از وضع فعلی ناراضین ، از اون وضع هم ناراضی میشن:p

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
اگر قرار باشه کشور درست بشه ، باید بدون تعارف و اغماض تمام اینها رو بیرون کنن ، تمام مدارک سهمیه ای باطل بشه ، تمام کسانی که با ارتباطات به یک پستی رسیدن برکنار بشن. این هم امکان نداره ! چون بیش از 50 درصد همین مردمی که از وضع فعلی ناراضین ، از اون وضع هم ناراضی میشن:p

حاجی این عکس اواتراتو عوض کن حالمون بهم خورد بابا من هر جا تو پست گذاشتی برای اینکه این عکس اواتارتو نبینم عکس ها رو میزنم نشون نده

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
امريكا اگر تحريم رو برداشت با اينا چي كار كنيم :
وقتي رضا زاده رو ميكنيم عضو شوراي شهر كه اندازه گوسفند از مديريت شهري چيزي نه ميدونه و نه ميدونسته ... و امثال ايشون

حالا مردم خر اومدن بش راي دادن اخه گوسفند تو پيش خودت چه فكري كردي ، با چه پشتوانه اي بلند شدي اومدي كه ميخواي عضو شوراي شهر بشي ...

تا ادما نخوان تو ايران درست رفتار كنند همين داستان ادامه دارد ...

جالب اينه هر چي بيشتر تحريم ميشيم خودمون بيشتر سر هم كلاه ميزاريم ...

خوبه تو ايران يه چيزي به اسم دين هست يكم ازش ميترسند چون جديدا چيزي از وجدان تو ماها مشاهد نميشه ...
ملت تو شوراها رفتن هرکی ورزشکار بوده و بازیگر بهش رای دادن اخه رضا زاده سواد داره اصلا؟؟یه لیسانس تربیت بدنی دانشگاه ازاد داره اونم به زور سهمیه قهرمانان فرستادنش رفت گرفت الان این چه خدمتی میخواد به مدیریت شهری کنه؟؟؟؟طرف استاد دانشگاه شریف بوده با کلی سابقه اجرایی به اون رای ندادن رفتن به رضازاده و دبیرو بازیگر و خواننده رای دادن

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
خوب دوباره رییس جمهوری مردمی می خواد با مردمش صحبت کنه. امشب ساعت 21.
بعد از دوبار کنسل شدن بالاخره محقق شد.

منتظرم افزایش نرخ ها باشید.

از فردا فکر کنم بازار بترکه.!!!! ( ارجاع به افزایش قیمت محصولات بعد از هر سخنرانی ایشان)

ملت ..... به شعاری رای دادن که عمل کردن بهش دست روحانی نیست . بمب اتم صاحاب داره . س پ ا ه بعدش عاغا و در آخر این تدارکاتچی

برنامه اقتصادی هم ارائه نداده . رضایی با اون همه ادعا گفت هیچی رو نمیشه ارزون کرد فقط میشه جلوشو گرفت کمتر گرون نشه .

حالا نمیدونم این انتظارات از آقای مچکریم بر اساس چه فکریه

به هیچ و پوچ رای دادن . رسما به گاج رفتیم :snitch:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته اگه اشتباه نگفته باشم قراره رئیس جمهور فعلی صحبت کنه. نه رئیس جمهوری اینده.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
محمد نهاونديان رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي ايران از مشاوران نزديک اقتصادي حسن روحاني :

به نظر مي رسد در دولت آينده بايد منتظر ارز تک نرخي باشيم به دليل اينکه مشاوران اقتصادي حسن روحاني رئيس جمهور منتخب همواره در طي اين چند ساله بر اين امر تاکيد کرده اند.
تضعيف مستمر پول ملي اين انگيزه را منتقل کرده است که افراد در سطح جامعه اقدام به خريداري بي جهت ارز براي حفظ سرمايه خود کنند
اگر سيستم بانکي بازسازي اعتماد در مردم ايجاد کند و بتواند پيشنهاد ها و گزينه هاي جذابي را به مردم ارايه دهدآن وقت است که مردم از خريد بي جهت دلار خودداري مي کنند.

آل اسحاق وزير اسبق بازرگاني و رئيس فعلي اتاق بازرگاني و صنايع و معادن تهران :
به نظر مي رسد نرخ ارز در دولت آينده به صورت تک نرخي و مديريت شناور مورد استفاده قرار گيرد و رقمي بين 3000 تا 3200 تومان براي نرخ ارز تعيين گردد.

اولین سیگنال های ارز تک نرخی

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
به نظرتون الان تو چی سرمایه گذاری که خوب سود بده

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اولین سخنرانی رییس جمهوری به خبر گذشت 4 تای دیگه باقی مونده.

بعد از هز سخنرانی یک افزایش کوچکی در قیمت ارز خواهیم داشت.

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
روی ارز نباید سرمایه گذاری کرد . ارز به عنوان گزینه ای برای سرمایه گذاری و کسب سود خیلی وقته کارائیش رو از دست داده . نوسان خواهد داشت ولی رشد ، اونم در حدی که دوسال گذشته داشته نخواهد داشت . بهتره سرمایه خودتون رو در سرمایه گذاریهای مولد ( ساخت و ساز و کار تولیدی و خدماتی و ... ) به کار بندازید .

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
آمارهای مموتی رو شنیدین کف کردم به خدا
:wacko:

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
تو سخنرانی بعدی حتما میگه تو دولت قبل بهترین گوشی مردم 6600 بود اما الان گلکسی اس 4 هست !! :p

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
شماها جداً میشینید به این چیزا گوش می کنید؟!

mm.caffee

Registered User
لایک‌ها
3
ملت تو شوراها رفتن هرکی ورزشکار بوده و بازیگر بهش رای دادن اخه رضا زاده سواد داره اصلا؟؟یه لیسانس تربیت بدنی دانشگاه ازاد داره اونم به زور سهمیه قهرمانان فرستادنش رفت گرفت الان این چه خدمتی میخواد به مدیریت شهری کنه؟؟؟؟طرف استاد دانشگاه شریف بوده با کلی سابقه اجرایی به اون رای ندادن رفتن به رضازاده و دبیرو بازیگر و خواننده رای دادن

واقعا تا وقتي يه آداميي مثل H a s t i هستن ملت ما نبايد پيشرفت هم داشته باشن
يكي كه مياد ملت رو ميگه خر حواسش نيست فك و فاميل و خانواده خودش هم جزء اين مردم هستن؟!
درست حرف بزن H a s t i
حالا دقيقا به من و خانواده من توهين كردي!
در ضمن خود شماها به غير از زندگي ورزشي يكي مثل رضازاده،از زندگي غير ورزشي ايشون چي ميدونيد؟!
حالا چون شما هيچي نميدونيد پس حتما چيزي بارش نيست؟!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
يكي كه مياد ملت رو ميگه خر حواسش نيست فك و فاميل و خانواده خودش هم جزء اين مردم هستن؟!
درست حرف بزن H a s t i
در ضمن خود شماها به غير از زندگي ورزشي يكي مثل رضازاده،از زندگي غير ورزشي ايشون چي ميدونيد؟!

زندگی غیر ورزشی ایشون ؟
شما بفرمایین برای ما , چه تحصیلاتی دارن و در کدوم حوزه فعالیت سیاسی داشتن ؟
سابقه مدیریت چی ؟
یه مقاله از ایشون اگه با لینک برای ما قرار بدین عالی میشه . یه چند خط نوشته هم در مورد اقتصاد یا سیاست ویا مدیریت هم کفایت میکنه . بی صبرانه منتظر هستیم

from Lg

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
درست حرف بزن H a s t i

لزومی نداره عزیز که ایشون چیزی بدونه - از قدیم گفتن آنچیز که عیان است چه حاجت به بیان است
دکتر مموتی با مدرک دکترای آنچنانی وقتی اومد کاندید شد یه عده بودن که داشتن دهن خودشون رو برای حمایت از ایشون جر میدادن که چی!! که میگفتن این رجاییه و میگفتن من خبر دارم از سر درون!!!!
حالا اون عده که ادعای دانستن از شخصیت حضرت والا رو داشتن خوشبختانه نصفشون از زندگی ساقط شدن
گاهی اوقات لزومی نداره آدم چیزی از مدرک و زندگی شخصی کسی بدونه و همون بهتر که ندونه وگرنه بیشتر گندش در میاد
"هرکسی را بهر کاری ساخته اند" عزیز اینو هیچوقت فراموش نکن-- کسی که تمام عمرش رو تو فاز دیگه ای بوده و تو همون راه شهرت کسب کرده حالا میاد ازش برای رسیدن به جاهای دیگه استفاده میکنه که دیگه کاملا آشکاره داستان چیه
بعضی آدمارو هیچوقت نباید به بهانه این جمله که
" حالا چون شما هيچي نميدونيد پس حتما چيزي بارش نيست؟!" تو مسئولیتی تست بشن وگرنه صدمات جبران ناپذیری میزنن که شاید قابل جبران نباشه
بلخره امثال ایشون زیاد بودن تست شدن و هر یه لحظه که قدرت داشتن مثل مغول فقط خرابی و ویرانی از خودشون به جا گزاشتن
و اینکه یه مثال همیشه مردم به این افراد میزنن که درست هم هست

بالا