• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان آخرین بازمانده های نهضت ساندیسم هنوز دارن دست و پا می زنند. جوابشون رو اگه ندید خودشون تشریفشون رو از تاپیک میبرند!

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
متاسفانه اروپا و امریکا و استرالیا و خلاصه بیشتر مناطق دنیا مردمش مشغول کار و کسب و تحصیل و تفریح و گشت و گذار هستن و وقت و دلیلی براشون نمی مونه که
به سیاست فکر کنن. اما تو ایران ماشالله انقدر ملت فهمیده و علاف و بیکار داریم که تفریحشون شده در مورد سیاست حرف زدن :D
بعضیا هنوز تو مرگ به نیرنگ گفتنش موندن در حالیکه فعلا 34 ساله مرگ به نیرنگ خودمون شده تا دنیا !

هنوز خیلی ها ایران رو با عراق اشتباه می گیرن و نمیدونن کجای نقشه دنیا قرار گرفته از بس کشور ماشلله خوبی داریم و ما اینجا داریم میزنیم تو سر و کله هم :D

به فکر نون باشید که خربزه سیاست آبه

mm.caffee

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان آخرین بازمانده های نهضت ساندیسم هنوز دارن دست و پا می زنند. جوابشون رو اگه ندید خودشون تشریفشون رو از تاپیک میبرند!

آره
احتمالا شما بازمانده نهضت ... هستيد!
منطق امثال شما هيشه همين بوده
توهين كن،بزن برو!

mm.caffee

Registered User
لایک‌ها
3
متاسفانه اروپا و امریکا و استرالیا و خلاصه بیشتر مناطق دنیا مردمش مشغول کار و کسب و تحصیل و تفریح و گشت و گذار هستن و وقت و دلیلی براشون نمی مونه که
به سیاست فکر کنن. اما تو ایران ماشالله انقدر ملت فهمیده و علاف و بیکار داریم که تفریحشون شده در مورد سیاست حرف زدن :D
بعضیا هنوز تو مرگ به نیرنگ گفتنش موندن در حالیکه فعلا 34 ساله مرگ به نیرنگ خودمون شده تا دنیا !

هنوز خیلی ها ایران رو با عراق اشتباه می گیرن و نمیدونن کجای نقشه دنیا قرار گرفته از بس کشور ماشلله خوبی داریم و ما اینجا داریم میزنیم تو سر و کله هم :D

به فکر نون باشید که خربزه سیاست آبه

خوب اين حرف شما كه نقض گفته هاي دوستانه كه!
آخرش مردم دنيا درست انتخاب ميكنن و ما اشتباه؟ يا همه اشتباه انتخاب ميكنن؟!
در ضمن اين چه حرفيه كه چون خيليا تو جهان نميدونن ايران دقيقا تو نقشه جهاني كجاست پس ما مشكل داريم؟!
خوب اگه يه نقشه بدون اسم به شما بدن شما دقيقا ميتونيد بگيد آلمان و اوكراين و سوئد و آرژانتين و ... كجاست؟!
اين كه دليل نميشه!

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
خوب اين حرف شما كه نقض گفته هاي دوستانه كه!
آخرش مردم دنيا درست انتخاب ميكنن و ما اشتباه؟ يا همه اشتباه انتخاب ميكنن؟!
در ضمن اين چه حرفيه كه چون خيليا تو جهان نميدونن ايران دقيقا تو نقشه جهاني كجاست پس ما مشكل داريم؟!
خوب اگه يه نقشه بدون اسم به شما بدن شما دقيقا ميتونيد بگيد آلمان و اوكراين و سوئد و آرژانتين و ... كجاست؟!
اين كه دليل نميشه!

برادر من با شما بحثی ندارم و دلیل هم بر ادامه بحث نمی بینم.
اینجا تاپیکه ارز و دلاره و منم نظرمو در مورد تغییر دولت مصر گفتم و تاثیر احتمالش بر قدرت امریکا در منطقه و قدرت برابری دلار.

سیاست رو در جهت بررسی روند بازار دنبال میکنم
وبیشتر از این بحث سیاست رو نه نیاز دارم بهش بپردازم و نه علاقه.

دوستان هم هر کسی نظری میده نظر شخصی و قابل احترامه حتی اگر نظر فردی نظیر شما باشه.

موئد باشید

mm.caffee

Registered User
لایک‌ها
3
برادر من با شما بحثی ندارم و دلیل هم بر ادامه بحث نمی بینم.
اینجا تاپیکه ارز و دلاره و منم نظرمو در مورد تغییر دولت مصر گفتم و تاثیر احتمالش بر قدرت امریکا در منطقه و قدرت برابری دلار.

سیاست رو در جهت بررسی روند بازار دنبال میکنم
وبیشتر از این بحث سیاست رو نه نیاز دارم بهش بپردازم و نه علاقه.

دوستان هم هر کسی نظری میده نظر شخصی و قابل احترامه حتی اگر نظر فردی نظیر شما باشه.

موئد باشید

اين حرف شما واقعا زيبا بود كه نبايد به نظرات افراد توهين كنيم و نظر هر كسي محترمه
بنده هم از اولش همين رو ميگفتم
بله بنده هم چون ميخوام جنسي رو از خارج از كشور بگيرم اومدم تو اين تاپيك تا ببينم ارز در آينده چطور ميشه كه ببينم ميشه صبر كرد يا نميصرفه ولي نظراتي كه دوستان گذاشته بودند هيچ ارتباطي با اين موضوع نداشت
ولي بهرحال فكر نميكنم اين جمله شما به تأثير بازار ارز ربطي داشت:
"بعضیا هنوز تو مرگ به نیرنگ گفتنش موندن در حالیکه فعلا 34 ساله مرگ به نیرنگ خودمون شده تا دنیا !

هنوز خیلی ها ایران رو با عراق اشتباه می گیرن و نمیدونن کجای نقشه دنیا قرار گرفته از بس کشور ماشلله خوبی داریم و ما اینجا داریم میزنیم تو سر و کله هم"
به هر جال شما هم مؤيد و موفق باشيد

Last edited:

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
عزيز من چه ربطي دره؟!
حداقل دور ور خود من هستن افرادي كه هميشه به كشورهاي ديگه آسيايي يا اروپايي مثل انگليس يا آمريكايي مثل خود آمريكا سفر ميكنن و يا اقامت دائم دارند!
تو همه جاي جهان اينطوريه
در ضمن يه نفر كه ميخواد بره عضو شوراي شهر بشه ميشه بگيد دقيقا بايد چه مدرك تحصيلي داشته باشه؟
آيا توي هلند،اوكراين،آلمان،انگليس،آمريكا و ... بازيگر يا ورزشكار عضو شورا يا مجلسشون نيست؟
پس به قول اون دوستمون همه جز خودشون، گوسفند و خر هستن
در ضمن بازيگرا كه در نيومدن!
اگه هم كسي باشه كه يكي دوتا بيشتر نيست، اونم به نظر من اگه كسي نباشه كه فكر مردم باشه،اشتباه بوده بهش رأي بديم ولي كساني كه بهش رأي دادن رو گوسفند نميدونم چون انسان هستن

عزیز حرف من که شورای شهر نیست. من در حالت کلی گفتم. این ملت با این فرهنگ رانندگی, بی غیرتی در مسائل اجتماعی و... داغونه. برزیل یه بلیط اتوبوس گرون شد شهرو به آشوب کشیدن حالا اینجا بلیط صدتومنی اتوبوس شده 250 تومن! ملت جیکشون در نمیاد.

mm.caffee

Registered User
لایک‌ها
3
عزیز حرف من که شورای شهر نیست. من در حالت کلی گفتم. این ملت با این فرهنگ رانندگی, بی غیرتی در مسائل اجتماعی و... داغونه. برزیل یه بلیط اتوبوس گرون شد شهرو به آشوب کشیدن حالا اینجا بلیط صدتومنی اتوبوس شده 250 تومن! ملت جیکشون در نمیاد.

درسته حرف شما، بايد اعتراض كرد ولي فرهنگ مردم ما فرق ميكنه و نميتونن بريزند تو ميادين و ...
ولي به هر حال بله نبايد بيتفاوت بود و بايد مسئولاني كه به فكر مردم هستن انتخاب بشن كه اونا به عنوان نماينده ما جلوي افزايش هاي بي دليل رو بگيرند
به هرحال بحث تاپيك خيلي از موضوع اصلي خارج شده و بهتره ديگه ادامه پيدا نكنه تو اين تاپيك
موفق باشيد

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دو نماینده کنگره آمریکا، چارلی دنت و دیوید پرایس، طرحی جدید و مورد حمایت هر دو حزب را در کنگره مطرح کرده اند که برای اولین بار از کاهش و رفع تحریم های آمریکا علیه ایران سخن به میان آمده است.
دوستان مراقب باشید حتی اگر تصویب هم نشه ممکنه بازارو کمی شل کنه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دو نماینده کنگره آمریکا، چارلی دنت و دیوید پرایس، طرحی جدید و مورد حمایت هر دو حزب را در کنگره مطرح کرده اند که برای اولین بار از کاهش و رفع تحریم های آمریکا علیه ایران سخن به میان آمده است.

نامه کنگره به اوباما در مورد روحانی - Tabnak.IR | تابناك

Vahid1984

Registered User
لایک‌ها
2

این نامه که خواستار افزایش تجریماست، کجاش گفته کاهش؟

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99

کاهش ؟؟؟ حالت خوبه ؟؟
خلاصه این نامه اینه که امریکا گفته این روحانی هم میانه رو نیست و داره راه قبلی رو ادامه میده و باید تحریما رو هر چه زودتر بیشتر و بشتر کرد تا حال مردم ایران جا بیاد !!!

امروز دلار رو چند بسته شد ؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
برای اولین بار در دو دهه گذشته به رای گذاشته می شود
طرح جدید کنگره آمریکا برای رفع تحریم ایران

تاریخ ثبت: 13 تير 1392 ساعت 13:34 کد خبر: 12209تعداد بازدید: 3065 مرتبهمنبع خبر: اقتصادآنلایننسخه مخصوص چاپ
به گزارش اقتصادآنلاین، دو نماینده کنگره آمریکا، چارلی دنت و دیوید پرایس، طرحی جدید و مورد حمایت هر دو حزب را در کنگره مطرح کرده اند که برای اولین بار از رفع و کاهش تحریم های آمریکا علیه ایران سخن می گوید.

در این طرح که روز گذشته نسخه هایی از آن در صحن کنگره توزیع شده است آمده است:

"رییس جمهور از این فرصت بدست آمده در ایران استفاده کند و باید مطمئن باشد که می تواند تحریم ها را پای میز مذاکره کاهش دهد.... باید فرصتی دوباره به دیپلماسی داد و از حرکاتی که مخدوش کننده این فرصت باشد پرهیز کرد."

شایان ذکر است که این طرح در روزهای آتی به رای گذاشته خواهد شد.

این طرح در صورت تصویب می تواند مذاکرات 1+5با ایران یا هرگونه مذاکرات مستقیم با ایران را معنادار کند. چرا که تا پیش از این همانطور که بارها از سوی ایران اعلام شده است، طرف های مذاکره حاضر به ارایه هیچ پیشنهاد مشخصی به ایران نبودند. آمریکایی ها با زیاده خواهی حتی نمی خواستند تحریم ها را کاهش دهند و با زبان تهدید سخن می گفتند.

با این رویکرد با فرصت سازی که انتخابات ایرات به دنبال داشته است، می توان باعث برگشت ورق نا امیدی ها و ارائه پیشنهادات واقعی و جدی از طرف مذاکره کنندگان غربی باشیم.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
برای اولین بار در دو دهه گذشته به رای گذاشته می شود
طرح جدید کنگره آمریکا برای رفع تحریم ایران

تاریخ ثبت: 13 تير 1392 ساعت 13:34 کد خبر: 12209تعداد بازدید: 3065 مرتبهمنبع خبر: اقتصادآنلایننسخه مخصوص چاپ
به گزارش اقتصادآنلاین، دو نماینده کنگره آمریکا، چارلی دنت و دیوید پرایس، طرحی جدید و مورد حمایت هر دو حزب را در کنگره مطرح کرده اند که برای اولین بار از رفع و کاهش تحریم های آمریکا علیه ایران سخن می گوید.

در این طرح که روز گذشته نسخه هایی از آن در صحن کنگره توزیع شده است آمده است:

"رییس جمهور از این فرصت بدست آمده در ایران استفاده کند و باید مطمئن باشد که می تواند تحریم ها را پای میز مذاکره کاهش دهد.... باید فرصتی دوباره به دیپلماسی داد و از حرکاتی که مخدوش کننده این فرصت باشد پرهیز کرد."

شایان ذکر است که این طرح در روزهای آتی به رای گذاشته خواهد شد.

این طرح در صورت تصویب می تواند مذاکرات 1+5با ایران یا هرگونه مذاکرات مستقیم با ایران را معنادار کند. چرا که تا پیش از این همانطور که بارها از سوی ایران اعلام شده است، طرف های مذاکره حاضر به ارایه هیچ پیشنهاد مشخصی به ایران نبودند. آمریکایی ها با زیاده خواهی حتی نمی خواستند تحریم ها را کاهش دهند و با زبان تهدید سخن می گفتند.

با این رویکرد با فرصت سازی که انتخابات ایرات به دنبال داشته است، می توان باعث برگشت ورق نا امیدی ها و ارائه پیشنهادات واقعی و جدی از طرف مذاکره کنندگان غربی باشیم.
زهي خيال باطل .............

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
اسپم ندید بیخودی برای هم کرکری نخوانید
در این تایپیک سعی کنید تحلیل ارایه کنید
وگرنه الکی حرف زدن کاری نداره

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
الان اون نوشته بالايي شما پس حتما تحليله اقتصاديه ديگه ؟
نمرديم و معني تحليل رو هم فهميديم
ميتونيد اي ن نوع اخبار رو توي تايپيكهاي مربوطه بذاريد تا اينجا ............

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دوستان خبرها رو تو تاپیک خبرهای اقتصادی بذارید

از منابعی نظیر فالس نیوز و غیره هم خبر نذارید که متاسفانه ارزش خبری نداره اصلاً

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
الان اون نوشته بالايي شما پس حتما تحليله اقتصاديه ديگه ؟
نمرديم و معني تحليل رو هم فهميديم
ميتونيد اي ن نوع اخبار رو توي تايپيكهاي مربوطه بذاريد تا اينجا ............

بجای اینکه کرکری بخوانی در اینجا و نوشابه باز کنی اگر سری به تایپیک طلا بزنی معنی تحلیل را میفهمی
ضمنا من خود خبر را نگذاشته بودم اول عنوان خبر را گذاشته بودم
از آنجا که دیدم خبر دیگری باهاش اشتباه شده خبر رو قرار دادم نخبه
چون به نظرم میتونست ارز رو تاثیر پذیر کنه

بالا