- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 4,756
دوستان آخرین بازمانده های نهضت ساندیسم هنوز دارن دست و پا می زنند. جوابشون رو اگه ندید خودشون تشریفشون رو از تاپیک میبرند!
دوستان آخرین بازمانده های نهضت ساندیسم هنوز دارن دست و پا می زنند. جوابشون رو اگه ندید خودشون تشریفشون رو از تاپیک میبرند!
متاسفانه اروپا و امریکا و استرالیا و خلاصه بیشتر مناطق دنیا مردمش مشغول کار و کسب و تحصیل و تفریح و گشت و گذار هستن و وقت و دلیلی براشون نمی مونه که
به سیاست فکر کنن. اما تو ایران ماشالله انقدر ملت فهمیده و علاف و بیکار داریم که تفریحشون شده در مورد سیاست حرف زدن
بعضیا هنوز تو مرگ به نیرنگ گفتنش موندن در حالیکه فعلا 34 ساله مرگ به نیرنگ خودمون شده تا دنیا !
هنوز خیلی ها ایران رو با عراق اشتباه می گیرن و نمیدونن کجای نقشه دنیا قرار گرفته از بس کشور ماشلله خوبی داریم و ما اینجا داریم میزنیم تو سر و کله هم
به فکر نون باشید که خربزه سیاست آبه
خوب اين حرف شما كه نقض گفته هاي دوستانه كه!
آخرش مردم دنيا درست انتخاب ميكنن و ما اشتباه؟ يا همه اشتباه انتخاب ميكنن؟!
در ضمن اين چه حرفيه كه چون خيليا تو جهان نميدونن ايران دقيقا تو نقشه جهاني كجاست پس ما مشكل داريم؟!
خوب اگه يه نقشه بدون اسم به شما بدن شما دقيقا ميتونيد بگيد آلمان و اوكراين و سوئد و آرژانتين و ... كجاست؟!
اين كه دليل نميشه!
برادر من با شما بحثی ندارم و دلیل هم بر ادامه بحث نمی بینم.
اینجا تاپیکه ارز و دلاره و منم نظرمو در مورد تغییر دولت مصر گفتم و تاثیر احتمالش بر قدرت امریکا در منطقه و قدرت برابری دلار.
سیاست رو در جهت بررسی روند بازار دنبال میکنم
وبیشتر از این بحث سیاست رو نه نیاز دارم بهش بپردازم و نه علاقه.
دوستان هم هر کسی نظری میده نظر شخصی و قابل احترامه حتی اگر نظر فردی نظیر شما باشه.
موئد باشید
عزيز من چه ربطي دره؟!
حداقل دور ور خود من هستن افرادي كه هميشه به كشورهاي ديگه آسيايي يا اروپايي مثل انگليس يا آمريكايي مثل خود آمريكا سفر ميكنن و يا اقامت دائم دارند!
تو همه جاي جهان اينطوريه
در ضمن يه نفر كه ميخواد بره عضو شوراي شهر بشه ميشه بگيد دقيقا بايد چه مدرك تحصيلي داشته باشه؟
آيا توي هلند،اوكراين،آلمان،انگليس،آمريكا و ... بازيگر يا ورزشكار عضو شورا يا مجلسشون نيست؟
پس به قول اون دوستمون همه جز خودشون، گوسفند و خر هستن
در ضمن بازيگرا كه در نيومدن!
اگه هم كسي باشه كه يكي دوتا بيشتر نيست، اونم به نظر من اگه كسي نباشه كه فكر مردم باشه،اشتباه بوده بهش رأي بديم ولي كساني كه بهش رأي دادن رو گوسفند نميدونم چون انسان هستن
عزیز حرف من که شورای شهر نیست. من در حالت کلی گفتم. این ملت با این فرهنگ رانندگی, بی غیرتی در مسائل اجتماعی و... داغونه. برزیل یه بلیط اتوبوس گرون شد شهرو به آشوب کشیدن حالا اینجا بلیط صدتومنی اتوبوس شده 250 تومن! ملت جیکشون در نمیاد.
دو نماینده کنگره آمریکا، چارلی دنت و دیوید پرایس، طرحی جدید و مورد حمایت هر دو حزب را در کنگره مطرح کرده اند که برای اولین بار از کاهش و رفع تحریم های آمریکا علیه ایران سخن به میان آمده است.
دوستان مراقب باشید حتی اگر تصویب هم نشه ممکنه بازارو کمی شل کنه
دو نماینده کنگره آمریکا، چارلی دنت و دیوید پرایس، طرحی جدید و مورد حمایت هر دو حزب را در کنگره مطرح کرده اند که برای اولین بار از کاهش و رفع تحریم های آمریکا علیه ایران سخن به میان آمده است.
سایت تابناک مال محسن رضاییه ؟
زهي خيال باطل .............برای اولین بار در دو دهه گذشته به رای گذاشته می شود
طرح جدید کنگره آمریکا برای رفع تحریم ایران
تاریخ ثبت: 13 تير 1392 ساعت 13:34 کد خبر: 12209تعداد بازدید: 3065 مرتبهمنبع خبر: اقتصادآنلایننسخه مخصوص چاپ
به گزارش اقتصادآنلاین، دو نماینده کنگره آمریکا، چارلی دنت و دیوید پرایس، طرحی جدید و مورد حمایت هر دو حزب را در کنگره مطرح کرده اند که برای اولین بار از رفع و کاهش تحریم های آمریکا علیه ایران سخن می گوید.
در این طرح که روز گذشته نسخه هایی از آن در صحن کنگره توزیع شده است آمده است:
"رییس جمهور از این فرصت بدست آمده در ایران استفاده کند و باید مطمئن باشد که می تواند تحریم ها را پای میز مذاکره کاهش دهد.... باید فرصتی دوباره به دیپلماسی داد و از حرکاتی که مخدوش کننده این فرصت باشد پرهیز کرد."
شایان ذکر است که این طرح در روزهای آتی به رای گذاشته خواهد شد.
این طرح در صورت تصویب می تواند مذاکرات 1+5با ایران یا هرگونه مذاکرات مستقیم با ایران را معنادار کند. چرا که تا پیش از این همانطور که بارها از سوی ایران اعلام شده است، طرف های مذاکره حاضر به ارایه هیچ پیشنهاد مشخصی به ایران نبودند. آمریکایی ها با زیاده خواهی حتی نمی خواستند تحریم ها را کاهش دهند و با زبان تهدید سخن می گفتند.
با این رویکرد با فرصت سازی که انتخابات ایرات به دنبال داشته است، می توان باعث برگشت ورق نا امیدی ها و ارائه پیشنهادات واقعی و جدی از طرف مذاکره کنندگان غربی باشیم.
الان اون نوشته بالايي شما پس حتما تحليله اقتصاديه ديگه ؟
نمرديم و معني تحليل رو هم فهميديم
ميتونيد اي ن نوع اخبار رو توي تايپيكهاي مربوطه بذاريد تا اينجا ............