• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
تو تاپيک ارز و طلا اينجوري شده که هرکي خريداشو کرده و منتظره سوده فروش همش دم از گرون شدن بزهن و کسي که مي خواد بخره مدام بگه به ارزون ميشه، zebel که تازه تحليل ميزارپ بن نظر حرفاشون منطقيه اگرم به نظر کسي منطقي نبود حق توهين نداره چون ممکنه ضرر کنه...
دعواهاشو اينجا ميکنن سودشو بازاريا ميبرن
هر کي تحليلشو با منطق خدش بزاره خواننده بايد عاقل باشه و قدرت انتخاب داشته باشه

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
:) برادر جان شما بازم متوجه نشدی چی گفتم.
اگه اینطوره خوب شما میرفتی دینار میخریدی بعد میومدی تبدیل به دلار میکردی و بعد دلارو میفروختی و روش سود میکردی.

اگه این حرف شما امکان داشت همه همین کارو میکردن.

داداش گلم، بنده هم دقیقا همین کار رو که فرمودی کردم مهربون که دارم میگم :D
البته بنده توصیه به دیگران نمی‌کنم چون ارزهای غیر از دلار متاسفانه داخل کشور ریسکش خیلی بالاست، مگر اینکه خیلی چشم و گوشت باز باشه.

از این حرفها گذشته، این نشونه این هست که قیمت واقعی دلار در داخل کشور واقعی نیست و با فشار (حالا یا بخاطر آبرو یا لجبازی) نیگرش داشتن و مطمئن باش فنرش در خواهد رفت قبل از اینکه زرتاق مملکت در بره.

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
تو تاپيک ارز و طلا اينجوري شده که هرکي خريداشو کرده و منتظره سوده فروش همش دم از گرون شدن بزهن و کسي که مي خواد بخره مدام بگه به ارزون ميشه، zebel که تازه تحليل ميزارپ بن نظر حرفاشون منطقيه اگرم به نظر کسي منطقي نبود حق توهين نداره چون ممکنه ضرر کنه...
دعواهاشو اينجا ميکنن سودشو بازاريا ميبرن
هر کي تحليلشو با منطق خدش بزاره خواننده بايد عاقل باشه و قدرت انتخاب داشته باشه

خدا پدر تو بیامرزه داداش
مگه غیر از اینه، کسی که میاد توی این تایپیک صد در صد میخواد سود کنه، حالا از هر دو طرف
درباره توهین هم با شما موافقم هر کس نظر خودش رو بزاره و از همه مهمتر به نظرات دیگران احترام بزاره
به طور کلی هیچکس پیشگو نیست و نمیشه با قاطعیت پیش بینی آینده رو کرد، اما خب توی این اوضاع نا بسامان که خیلی از دوستان ضرر کردن آیا کمی دلداری و امید دادن چیز کمی نیست.
هر کس هم اندازه تجربیاتش، نظراتش رو با دیگران شریک میکنه که این هم برای خودش بسیار ارزشمند است.

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
داداش گلم، بنده هم دقیقا همین کار رو که فرمودی کردم مهربون که دارم میگم :D
البته بنده توصیه به دیگران نمی‌کنم چون ارزهای غیر از دلار متاسفانه داخل کشور ریسکش خیلی بالاست، مگر اینکه خیلی چشم و گوشت باز باشه.

از این حرفها گذشته، این نشونه این هست که قیمت واقعی دلار در داخل کشور واقعی نیست و با فشار (حالا یا بخاطر آبرو یا لجبازی) نیگرش داشتن و مطمئن باش فنرش در خواهد رفت.
اصلا امکان نداره این حرف شما. چون اگر این قیمتی که شما میگفتی رو مرکز مبادلات تعیین میکرد یه حرفی ولی مشکل اینه که این قیمتی که شما دادی مربوط به بازار آزاده و اینو هر صرافی میدونه که اگر بیاد فلان ارزو گرونتر از نرخ واقعیش بفروشه ضرر میکنه.

این حرف شما مثل این میمونه که مثلا شما 5 کیلو سیب زمینی داری هر کیلو 1000 تومان بعد میای 1000 تومان به کسی میدی میگی این ارزشش 5000 هزار تومنه در حالی که در واقع ارزشش به اندازه یک کیلو سیب زمینیه. بعد اون طرف بیاد بگه خوب شما خودت گفتی این ارزشش 5000 تومنه پس من 5 کیلو سیب زمینیتو با این 1000 تومن میخرم. حالا قضیه شما هم همینطوره اصلا امکان نداره یک ارز قیمتش بالا بره و اون یکی دیگه به همون نسبت بالا نره.

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
اصلا امکان نداره این حرف شما. چون اگر این قیمتی که شما میگفتی رو مرکز مبادلات تعیین میکرد یه حرفی ولی مشکل اینه که این قیمتی که شما دادی مربوط به بازار آزاده و اینو هر صرافی میدونه که اگر بیاد فلان ارزو گرونتر از نرخ واقعیش بفروشه ضرر میکنه.

این حرف شما مثل این میمونه که مثلا شما 5 کیلو سیب زمینی داری هر کیلو 1000 تومان بعد میای 1000 تومان به کسی میدی میگی این ارزشش 5000 هزار تومنه در حالی که در واقع ارزشش به اندازه یک کیلو سیب زمینیه. بعد اون طرف بیاد بگه خوب شما خودت گفتی این ارزشش 5000 تومنه پس من 5 کیلو سیب زمینیتو با این 1000 تومن میخرم. حالا قضیه شما هم همینطوره اصلا امکان نداره یک ارز قیمتش بالا بره و اون یکی دیگه به همون نسبت بالا نره.

داداش گلم، میدونی مشکل شما چیه؟
شما توی بازار این مملکت دنبال حساب کتاب منطقی هستی داداش!
حالا من هیچی، شما قیمتها رو ببین خوو، عجب؟
وقتی توی سه روز دینار از 2400 شده 3000 تقصیر من چیه؟
یه نکته توی ارز: اگه دقت بکنی اختلاف توی خرید و فروش دلار حداکثر 30 یا 40 دلار هست. اما ارزهای دیگه مثل دینار فرق خرید و فروش تا 350 یا 400 دینار می باشد. این هم نکته سود آوری برای صرافان
دوست خوبم بیشتر از اونی که فکر می‌کنی دارن کلاه سرمون میزارن، حالا ببین من کی دارم میگم. اون موقع که سایتهایی که قیمت سکه و دلار رو ارائه میدادند فـــیلتر شدند و بقیه سایتها رو مجبور کردن قیمتها رو بردارن باید فکر اینجور وقتها می‌بودیم.
متاسفانه اینها همش بازی‌های سیاسی هست تا اقتصادی، همینه که وضعمون اینجوریه

یه نکته دیگه: کاهش ارزش ریال رو هم اضافه کن به این معادلات ببین چی میشه
ضمناً مگه سیب زمینی 500 تومانی رو 2500 حساب نمی کنن توی بازار :) والا بقرآن

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
داداش گلم، میدونی مشکل شما چیه؟
شما توی بازار این مملکت دنبال حساب کتاب منطقی هستی داداش!
حالا من هیچی، شما قیمتها رو ببین خوو، عجب؟
وقتی توی سه روز دینار از 2400 شده 3000 تقصیر من چیه؟
یه نکته توی ارز: اگه دقت بکنی اختلاف توی خرید و فروش دلار حداکثر 30 یا 40 دلار هست. اما ارزهای دیگه مثل دینار فرق خرید و فروش تا 350 یا 400 دینار می باشد. این هم نکته سود آوری برای صرافان
دوست خوبم بیشتر از اونی که فکر می‌کنی دارن کلاه سرمون میزارن، حالا ببین من کی دارم میگم. اون موقع که سایتهایی که قیمت سکه و دلار رو ارائه میدادند فـــیلتر شدند و بقیه سایتها رو مجبور کردن قیمتها رو بردارن باید فکر اینجور وقتها می‌بودیم.
متاسفانه اینها همش بازی‌های سیاسی هست تا اقتصادی، همینه که وضعمون اینجوریه

یه نکته دیگه: کاهش ارزش ریال رو هم اضافه کن به این معادلات ببین چی میشه
ضمناً مگه سیب زمینی 500 تومانی رو 2500 حساب نمی کنن توی بازار :) والا بقرآن
به هیچ عنوان این حرف شما امکان نداره مگر در دو حالت:
1. یا اینکه مرکز مبادلات تغییری در قیمت ارزها داده باشه که این احتمال بعیده چون بعیده اینقدر بین نسبت ارزها تغییر بده.
2. تغییر نسبت جهانیه این دو ارز. این احتمال امکانش هست و احتمالا علت این تغییر قیمت همین باشه. که البته اگه این باشه باعث نمیشه بگیم چون فلان ارز قیمتش رفته بالا پس دلار هم میره چون اون چیزی که باعث افزایش فلان ارز شده تغییر در ارزش جهانیشه نه تغییر قیمتش در ایران.

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
به هیچ عنوان این حرف شما امکان نداره مگر در دو حالت:
1. یا اینکه مرکز مبادلات تغییری در قیمت ارزها داده باشه که این احتمال بعیده چون بعیده اینقدر بین نسبت ارزها تغییر بده.
2. تغییر نسبت جهانیه این دو ارز. این احتمال امکانش هست و احتمالا علت این تغییر قیمت همین باشه. که البته اگه این باشه باعث نمیشه بگیم چون فلان ارز قیمتش رفته بالا پس دلار هم میره چون اون چیزی که باعث افزایش فلان ارز شده تغییر در ارزش جهانیشه نه تغییر قیمتش در ایران.

حله داداش، حله
ازت خوشم میاد آدم بسیار منطقی هستی و البته بسیار مودب، از اینکه با شخصی چون شما همکلام شدم خداییش مباهات میکنم.
اما چه کنیم که اینجا ایرانه، و اقتصادمون به قول بچه‌ها پر از باگ، اگه به اون رانت وصل باشی همه چی داری، اما اگه نه از پیش بینی فردا هم عاجزی
در هر صورت بازار در تمام شکلهایش در قبضه دلالها هست و در رأس همه آنها دولت و متاسفانه هر بازی که دلشون خواست با اقتصاد کشور انجام دادن
درسته دلار قیمتش ثابته اما این رو هم فراموش نکنیم ارزش ارزهای دیگه نسبت به اون به قدرت واحدشون بستگی داره، مثلا یک واحدی رشد داره و واحدی ثابت می مونه و این وسط فقط ریال هست که داره به خاک سیاه میشینه.
در هر صورت داداش گلم قضیه رو کش ندیم و بزاریم زمان همه چیز رو مشخص کنه.

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
حله داداش، حله
ازت خوشم میاد آدم بسیار منطقی هستی و البته بسیار مودب، از اینکه با شخصی چون شما همکلام شدم خداییش مباهات میکنم.
اما چه کنیم که اینجا ایرانه، و اقتصادمون به قول بچه‌ها پر از باگ، اگه به اون رانت وصل باشی همه چی داری، اما اگه نه از پیش بینی فردا هم عاجزی
در هر صورت بازار در تمام شکلهایش در قبضه دلالها هست و در رأس همه آنها دولت و متاسفانه هر بازی که دلشون خواست با اقتصاد کشور انجام دادن
درسته دلار قیمتش ثابته اما این رو هم فراموش نکنیم ارزش ارزهای دیگه نسبت به اون به قدرت واحدشون بستگی داره، مثلا یک واحدی رشد داره و واحدی ثابت می مونه و این وسط فقط ریال هست که داره به خاک سیاه میشینه.
در هر صورت داداش گلم قضیه رو کش ندیم و بزاریم زمان همه چیز رو مشخص کنه.
:)
قربان شما.
انشاءالله که همه چی به خیر و خوشی درست بشه.

mousey

Registered User
لایک‌ها
27
احمدی نژاد گفت دولت رو بدون بدهی تحویل می ده ، پس وقتی این دولت تموم شد ، دلار خیلی می آد پایین . والسلام .

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
احمدی نژاد گفت دولت رو بدون بدهی تحویل می ده ، پس وقتی این دولت تموم شد ، دلار خیلی می آد پایین . والسلام .

رفت بدون بدی یعنی باید بدهیاشو بده.
از کجا میده.
از فروش ارز نفتی با قیمت بالا تو بازار.
یعنی قیمت رفت بالا!!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
خدا پدر تو بیامرزه داداش
مگه غیر از اینه، کسی که میاد توی این تایپیک صد در صد میخواد سود کنه، حالا از هر دو طرف
درباره توهین هم با شما موافقم هر کس نظر خودش رو بزاره و از همه مهمتر به نظرات دیگران احترام بزاره
به طور کلی هیچکس پیشگو نیست و نمیشه با قاطعیت پیش بینی آینده رو کرد، اما خب توی این اوضاع نا بسامان که خیلی از دوستان ضرر کردن آیا کمی دلداری و امید دادن چیز کمی نیست.
هر کس هم اندازه تجربیاتش، نظراتش رو با دیگران شریک میکنه که این هم برای خودش بسیار ارزشمند است.

غیر از اینه که شما میگی، کسی که میاد تو تاپیک می خواد تحلیل کنه یا تحلیل خوب بخونه، اینکه کسی بیاد اینجا چون سکه و ارز داره همش بگه کردون میشه با بالعکس دلیل درست حسابی هم نداشته باشه که باعث سوددهیش نمیشه، کسی که خیلی خوب بازارو بشناسه از طرز پست گذاشتنش مشخصه
کسی هم نظر مخالف داشته باشه فقط میاد حرفشو میزاره دیگه به هم پریدن و دعوا کردن نداره

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
داداش گلم، حرف بنده هم همینه دیگه
هر چند اینجا یه تایپیک عمومی هست و بالطبع هر کس اندازه درایت و فهمش از اوضاع مطلب میذاره و نمیشه کسی رو محدود کرد اما گفته بنده این هست که یه وقت روی موج احساسی سوار نشیم و یا نظری از روی نا آگاهی نذاریم تا یه وقت خدای نکرده، دوستی با اطلاعات غلط، تصمیم بگیره و کاری بکنه که باعث ضررش بشه.(خلاصه حرفم این بود).
توی ابراز نظر خیلی باید محتاط باشیم ، هر چند شنونده باید عاقل باشه

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
اونس احتمالا با بازشدن بازار لندن و به دنبالش باز شدن بازار نیویورک ریزش خواهد کرد
موفق باشید

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
داداش گلم، حرف بنده هم همینه دیگه
هر چند اینجا یه تایپیک عمومی هست و بالطبع هر کس اندازه درایت و فهمش از اوضاع مطلب میذاره و نمیشه کسی رو محدود کرد اما گفته بنده این هست که یه وقت روی موج احساسی سوار نشیم و یا نظری از روی نا آگاهی نذاریم تا یه وقت خدای نکرده، دوستی با اطلاعات غلط، تصمیم بگیره و کاری بکنه که باعث ضررش بشه.(خلاصه حرفم این بود).
توی ابراز نظر خیلی باید محتاط باشیم ، هر چند شنونده باید عاقل باشه

داداش به نظرمن تنهاراه سود بردن دراین روش وصل بودن به رانت اطلاعات دقیق ودرست است.

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
تموم بالا رفتن های قیمت دلار بدلیل حرف های برخی بزرگان در داخل کشور هست

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
دوست عزیز به این چنین اخباری توجه نکن، هیچکدومش درست نیست.
از قدیم گفتن فکر نون باش که خربزه آبه

غرب از تحریم ایران بیشتر سود میبره تا از برداشته شدن تحریم . سالانه میلیارد ها دلار سلاح به کشور های عربی فروخته میشه راه اندازی نیروگاه اتمی 30 میلبارد دلاری در دبی و....خرید نفت ایران زیر قیمت توسط شرکت های امریکایی و اروپایی . صادارت در قبال فروش نفت توسط کره و چین ( ارز مبادله ای ) که نفت فرخته میشه و پول تو بانک کلون بانک چین بلوکه میشه و به وارد کننده ها به عنوان ارز مبادله ای تعلق میگیره و دلیلی نداره حتی چین هم از برداشته شدن تحریم ها خوشحال بشه . بارها هم گفته شده سازش در مسله هسته ای از عهده رییس جمهور خارج هست و سیاست های کلی این مسله رو تعیین میکنه که خبری از سازش نیست چون عق نشینی از یک مسله موجب عقب نشینی از مسایل دیگه و ... خواهد شد . بالاخره یک روز دنیا ایران هسته ای رو قبول میکنه ولی امیدوارم به قیمت تبدیل شده به کره شمالی نباشه .

قیمت دلار فعلا هیجانی هست ولی زیر 3300 نمیاد بالای 3800 هم نمیره من این رو بار ها اینجا نوشتم . همیشه هم اگر مقطعی برای یکی دو روز زیر این قیمت اومده دوباره جهشی رفته بالا . این بازی دلار هم توسط یک عده که از قیمت چند روز اینده اطلاع دارند تعیین میشه و منبع ارزی اونها هم بانک مرکزی هست که به یکبار ارز زیادی تزریق میکنند .

بار ها هم گفتم دلار امکان ثابت شدنش وجود نداره و این نوسان دلار هست که عده ای رو ثروتمند کرده و این همه شغل شریف دلالی رو بوجود اورده . اگر دولت بخواد میتونه این شبکه رو جمع کنه و تنها راهش تعطیلی کامل صرافی ها و ایجاد باجه ارزی در شعبات بانک ها در سرتاسر کشور و رجیستر کردن تمامی نقل و انتقالات ارزی همانند کشور چین هست
.لی دولت این کار رو نمیکنه چون خودش یک سر قضیه هست و داره با این ایجاد نوسان بدهی های خودش رو پرداخت میکنه و پول یارانه ها رو در میاره و .....

امیدوارم با اومدن دولت جدید هرچند تو دراز مدت این مشکلات ارزی و مخصوصا مشکلات حواله و اتصال به شبکه سویفت دوباره انجام بشه

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
بدین بره دلار رووو....................از استرس راحت باشین نمیشه بیش از این دیگه ریسک کرد برین بابا با چیزای دیگه ثروتنمد شین شما هرکاری کنین باز به رانت وعدهای ازافراد باید وصل باشین.

بالا